ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اینترانت ایرن

mahmoodi.1313
May 17th, 2015, 22:43
سلام،
دوستانی که در زمینه سرورهای ایران بوده اند :
کدوم دیتاسنتر با بستر اینترانت رو برای کارهای گیم آنلاین پیشنهاد میکنید ؟ (هم از لحاظ پینگ و هم سرعت)
،تشکر

RoobinaServer
May 17th, 2015, 22:46
سلام،
کدوم دیتاسنتر با بستر اینترانت رو برای کارهای گیم آنلاین پیشنهاد میکنید ؟ (هم از لحاظ پینگ و هم سرعت)
،تشکر

با سلام

فقط آسیاتک - آن هم روی برخی لینک ها (ظاهرا متفاوت هست تا جایی که شنیدیم چون خودمان شهراد بودیم که اصلا مناسبتون نخواهد بود فقط خود آسیاتک)

البته سایر مراکز هم خوب هستند اما برخی مواقع مشکلاتی برای آنها پیش میاد که آسیاتک فعلا ظاهرا روی برخی لینک ها کمتر هست.

باتشکر

mahmoodi.1313
May 17th, 2015, 22:52
با سلام

فقط آسیاتک - آن هم روی برخی لینک ها (ظاهرا متفاوت هست تا جایی که شنیدیم چون خودمان شهراد بودیم که اصلا مناسبتون نخواهد بود فقط خود آسیاتک)

البته سایر مراکز هم خوب هستند اما برخی مواقع مشکلاتی برای آنها پیش میاد که آسیاتک فعلا ظاهرا روی برخی لینک ها کمتر هست.

باتشکر
ممنون .
منظور شما hز برخی لینک ها چی هست ؟
در مورد افرانت، پارس آنلاین نظری ندارید ؟

RoobinaServer
May 17th, 2015, 22:55
ممنون .
منظور شما لز برخی لینک ها چی هست ؟
در مورد افرانت، پارس آنلاین نظری ندارید ؟

نظر نمیتوانیم در مورد تمام مراکز بدهیم کلا.

فقط خدمتتون همان آسیاتک را پیشنهاد میکنم.

از لینک ها مطلع نیستیم معمولا تمام مراکز از چندین لینک سرویس میدهند منظور از برخی همان هست.

کسانی که هم اکنون در خود مرکز باشند اطلاعات بهتری میتوانند خدمتتون بدهند.

باتشکر

asrhosting
May 17th, 2015, 23:33
سلام،
،تشکر

فقط آسیاتک .
افرانت و تبیان به صورت بچه گانه پورت می فروشن رو اینترانت !!!

aligoli
May 17th, 2015, 23:41
سلام،
،تشکر

پارس آنلاین.

clack
May 17th, 2015, 23:58
سلام،
،تشکر

ما خودمون زیرساخت ارائه میدیم الان چند تا از مشتری هامون mw3 و mw2 و cs و ... (هم اورجینال:استیم || هم کرکی:سایر مستر سرور ها) سرور ران کردند خدا رو شکر مشکلی هم ندارند .
سرور ما زیرساخت هست خواستید در خدمتیم .

در ضمن خودم هم خیلی وقت هست که فروشنده سرور های گیم با بهترین کانفیگ بودم برای همین :
به شما اصلآ پارس آنلاین پیشنهاد نمیکنم .
افرانت هم همینطور : گرانی ترافیک .
به دنبال نامحدود باش البته نه از هر جا .

k-h
May 18th, 2015, 12:46
درود
روی رسپینا تست شده کیفیت خیلی خوبی داشتیم تا الان و مشتری هامون راضی هستند

mehrangta
May 18th, 2015, 13:21
با سلام

باتشکر

جناب شریفی/سجادیه
بنده الان شهراد هستم و گیم سرور هم دارم
به پای اسیاتک نمیرسه ولی چون تازه هست آیپی های رندی داره و رنجش هم 10.30.*.* هست

mahmoodi.1313
May 19th, 2015, 20:40
ممنون میشم دوستان دیگه هم پیشنهاد خودشون رو پست کنن

clack
May 20th, 2015, 01:26
ممنون میشم دوستان دیگه هم پیشنهاد خودشون رو پست کنن

توی هر مورد سعی کن از فردی که چند سال توی این کارا بوده سوال کنی .

بهترین نگاهتم برا اینترانت به افرادی باشه که سرور کانتر میفروشن . چرا ؟

چون هم به پول تو جیبشون نگاه میکنن که براشون سود داشته باشه هم کاری کنن که سرور آپ باشه که مشتری برای ماهای بعد هم بمونه .

من نظرمو گفتم و اکثر استفاده های من اون زمان اینترنت بود .( نه اینترانت به خاطر مستر سرور خارجی )

شما سعی کن بگردی دنبال کسی که فروشنده برتر توی سرور های کانتر هست ...بعد بگرد دنبال فروشنده سرور مجازیش . ( من خیلی این کار رو میکردم) :111: