توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ حرفه ای لایت اسپید
itroz
May 16th, 2015, 16:49
سلام دوستان عزیز
روی سرور لایت اسپید (LiteSpeed) نصب کردم و تا حدودی کانفیگش کردم سرعت سایت بیشتر شد. برای افزایش سرعت سایت کسی می تونه لایت اسپید رو حرفه ای کانفیگ کنه؟
اگر خواستید پیغام خصوص بدید لطفا ایمیل بزنید چون تازه وارد هستم بخش پیغام خصوصی فعال نیست.
itroz.com@gmail.com
nginxweb
May 16th, 2015, 20:15
درود
البته تنظیمات پیش فرض لایت اسپید نیز مناسب هستش و کانفیگی که اعمال بشه روش بیشتر روی بحث امنیتش موثر هستش تا سرعت بیشتر اما به هرحال قابل انجام است
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای و تخصصی در خدمتیم
بصورت تیکت در سایت در تماس باشید
itroz
May 16th, 2015, 20:46
درود
البته تنظیمات پیش فرض لایت اسپید نیز مناسب هستش و کانفیگی که اعمال بشه روش بیشتر روی بحث امنیتش موثر هستش تا سرعت بیشتر اما به هرحال قابل انجام است
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای و تخصصی در خدمتیم
بصورت تیکت در سایت در تماس باشید
سلام
ممنون از توجه شما, فکر می کنید با کانفیگ و تیونگ کردن لایت اسپید سرعت سایت افزایش چشم گیری داره ؟ البته من Memcache و YUI رو هم رو سرور نصب کردم برای افزایش سرعت, اگر فکر می کنید می تونید سرور رو برای افزایش سرعت سایت هم بهینه کنید لطفا بفرماید.
nginxweb
May 16th, 2015, 20:49
سلام
ممنون از توجه شما, فکر می کنید با کانفیگ و تیونگ کردن لایت اسپید سرعت سایت افزایش چشم گیری داره ؟ البته من Memcache و YUI رو هم رو سرور نصب کردم برای افزایش سرعت, اگر فکر می کنید می تونید سرور رو برای افزایش سرعت سایت هم بهینه کنید لطفا بفرماید.
مسلما کانفیگ لایت اسپید تغییر محسوسی برای شما ایجاد نمیکند اما روی امنیت بسیار موثر هستش
اگر در فکر افزایش سرعت سرور هستید باید سرور کامل کانفیگ شود و سرویس های اصلی سرور مانند mysql - php ئ.. همه کانفیگ و بهینه سازی شود. کرنل optimize گردد و استفاده از opcode cache ها نیز در کنار وب سرور موثر میباشد که با این کانفیگ ها این اطمینان را خواهید داشت که از حداکثر منابع سرورتون استفاده خواهد شد
itroz
May 16th, 2015, 21:01
سایت رو با تولز پینگدم که آنالیز می کنم
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/bzLLZK/www.itroz.com
بیشترین وقفه در Wait و Receive هست . و وقتی مثلا از صفحه ای به صفحه دیگه سایت می خواید برید چند ثانیه وقفه داره با اینکه من خیلی از سایت ها رو دیدم که حتی لایت اسپید نیست سرور قوی هم نیست ولی سرعت در جابه جایی صفحات بالا هست . البته حجم صفحه هم خیلی موثر هست اما باز سایت هایی رو با حجم های مشابه چک کردم و این وقفه از صفحه ای به صفحه دیگر در سایت من یکم خسته کنندس. فکر می کنید کانفیگ سرور این مشکل رو حل کنه ؟
nginxweb
May 16th, 2015, 21:11
در صورتیکه اسکریپتتون وردپرس هستش با کانفیگ سرور و اعمال تنظیماتی روی وردپرس وضعیت لود سایت و صفحات داخلی بطور محسوسی بهتر خواهد شد
itroz
May 16th, 2015, 21:16
لطفا هزینه کانفیگ سرور رو بفرماید اگر نمی خواید عمومی باشه لطفا به itroz.com@gmail.com ایمیل کنید. ممنون
nginxweb
May 16th, 2015, 21:22
لطفا هزینه کانفیگ سرور رو بفرماید اگر نمی خواید عمومی باشه لطفا به itroz.com@gmail.com ایمیل کنید. ممنون
لطفا اگر درخواستی دارید در سایت به بخش فنی تیکت بزنید
itroz
May 16th, 2015, 21:24
یعنی همه اینا رو برم تو سایت دوباره تو تیکت توضیح بدم ؟
Yas-Host
May 17th, 2015, 17:39
سلام
کانفیگ لایت اسپید در موارد امنیتی مخصوصا جلوگیری از دی داس و اتک های http واقعا موثر می باشد.
در مورد سرعت هم با انجام تنظیمات gzip و cache افزایش سرعت خواهید داشت.
در صورت نیاز با هزینه 90 هزار تومان قابل انجام است.
پیروز باشید.
Mr.Pouria
May 17th, 2015, 17:44
سلام
کانفیگ لایت اسپید در موارد امنیتی مخصوصا جلوگیری از دی داس و اتک های http واقعا موثر می باشد.
در مورد سرعت هم با انجام تنظیمات gzip و cache افزایش سرعت خواهید داشت.
در صورت نیاز با هزینه 90 هزار تومان قابل انجام است.
پیروز باشید.
آقای سنجری پیشنهاد میشن ...
بسیار کار بلد و در زمینه کانفینگ حرفه ای هستن
fanous_m
May 17th, 2015, 21:56
300 تومان کانفیگ حرفه ای انجام می شود
kiarash-khatib
May 17th, 2015, 22:00
نصب و کانفیگ وب سرور لایت اسپید -
بدون نیز به لایسنس با نصب و کانفیگ رایگان
با لایت اسپید امنیت , سرعت سرور خود را افزایش دهید و لود آن کم نمایید.
هزینه بصورت یکبار گرفته خواهد شد.
یک هفته ساپورت کامل سرور شما بعد از نصب
55,000 به صورت یک بار
دارای نماد اعتماد
http://zarin-server.ir/cart.php?gid=10