سلام
من میخوام اسکریپت مورد نظرم را کد گذاری کنم و درصورت لزوم به ویرایش مجددا از حالت کد شده خارج کننم و مجددا کد کنم
در اینترنت سرچ کردم و نرم افزار ionCube بنظر مرجع و معروف تر است
میخواستم بپرسم جایی هست که لایسنس این نرم افزار را بصورت قانونی بفروشه ؟
سوال دوم اینه که چرا کسانیکه اسکریپت مینویسن فایل های خودشونو کد نمیکنن؟ رو سایت تاثیر داره یا اینکه کد کردن براشون هزینه داره ؟
s619
May 16th, 2015, 17:34
مورد اول این سایت هست http://www.ioncube.ir/ که بنده با سرچ پیداشون کردم و شاید معتبر نباشن ( بهتره مستقیم از سایت اصلی تهیه کنین )
مورد دوم خب با کد کردن البته که سرعت سایت اگر ناچیز ولی کم میشه چون اول کد هاتون به موتور ترجمه حالا تو این مثال IonCube فرستاده میشه و بعدش کد اصلی پردازش میشه
اگر برای مشتریتون دارین مینویسین دلیلی نداره کد کنین اسکریپت رو چون حق ایشون هست و دارن پول می دن و درست نیست این کار
موفق باشید
OmidX
May 16th, 2015, 17:51
مورد اول این سایت هست http://www.ioncube.ir/ که بنده با سرچ پیداشون کردم و شاید معتبر نباشن ( بهتره مستقیم از سایت اصلی تهیه کنین )
مورد دوم خب با کد کردن البته که سرعت سایت اگر ناچیز ولی کم میشه چون اول کد هاتون به موتور ترجمه حالا تو این مثال IonCube فرستاده میشه و بعدش کد اصلی پردازش میشه
اگر برای مشتریتون دارین مینویسین دلیلی نداره کد کنین اسکریپت رو چون حق ایشون هست و دارن پول می دن و درست نیست این کار
موفق باشید
لینک خرید این سایت کار نمیکنه ...
kralpc
May 17th, 2015, 10:33
از SourceGuardian هم میتونید استفاده کنید
کد کردن کل اسکریپت باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت میشه ولی زیاد به چشم نمیاد و بستگی به قدرت سرور داره
همچنین میتونید فقط 2 3 تا از فایلهای حیاتی اسکریپتتون رو کد کنید تا فشار زیادی به سرور نیاد
نرم افزارهای کد کننده به دلیل قیمت نسبتاً بالایی که دارن برای کارهای متوسط به پایین مناسب نیستند
us12
May 17th, 2015, 15:47
سلام
من میخوام اسکریپت مورد نظرم را کد گذاری کنم و درصورت لزوم به ویرایش مجددا از حالت کد شده خارج کننم و مجددا کد کنم
سوال دوم اینه که چرا کسانیکه اسکریپت مینویسن فایل های خودشونو کد نمیکنن؟ رو سایت تاثیر داره یا اینکه کد کردن براشون هزینه داره ؟
قسمت بولد شده را بعید میدونم اسکریپت که کد شد به سادگی بتوان دیکد کرد که اصولش هم بر همین پایه است که دیکد نشود ( البته دیکدر وجود دارد که اصلا روی صحبت من دیکدر ها نیست ! )
پیشنهاد من این است که لایسنس تهیه نکنید و فایلهای مهم را به سایت پارسکدرز بدهید هر فایل 1000 تومن برای شما کد می کنند .
Daniel4u
May 19th, 2015, 13:09
سلام
نه اسکریپت را برای فروش ندارم
برای سایت خودمه و خودم نوشتم و برای امنیت جاهای حساس میخوام کد گذاری کنم
الان که فکر میکنم نیاز نیست دیکد بشه چون سورس اصلی رو خودم نوشته دارم و نیاز به دیکد نیست
سوالی که برام مهمه اینه که سایت ionCube داره لایسنس کد کردن را می فروشه یا لایسنس دیکد کردن را ؟
اصلا خود سایتش هر دو رو همزمان میفروشه ؟
kralpc
May 19th, 2015, 13:22
سلام
نه اسکریپت را برای فروش ندارم
برای سایت خودمه و خودم نوشتم و برای امنیت جاهای حساس میخوام کد گذاری کنم
الان که فکر میکنم نیاز نیست دیکد بشه چون سورس اصلی رو خودم نوشته دارم و نیاز به دیکد نیست
سوالی که برام مهمه اینه که سایت ionCube داره لایسنس کد کردن را می فروشه یا لایسنس دیکد کردن را ؟
اصلا خود سایتش هر دو رو همزمان میفروشه ؟
نرم افزارهای کد کننده همان طور که از نامشان پیداست فقط کد می کنند! ioncube و sourceguardian هم یک نرم افزار کد کننده هستند.
نرم افزارهایی که دیکد می کنند تقریبا مثل کرک یک نرم افزار عمل می کنند پس یک شرکتی که نرم افزار کد کننده تولید کرده دیگه نمیاد که کرکش رو هم بفروشه!
kool
May 19th, 2015, 17:06
سلام
سلام میتونید مستقیم خرید کنید نرم افزار رو http://www.ioncube.com نسخه 9 نیز ظاهرا منتشر شده
روش کار به این صورت هست که فقط کد میکنید و آخرین نسخه کد نشده رو برای خودتون باید در جای امن بکاپ نگهدارید و زمان نیاز اون رو ویرایش و مجدد کد کنید
seotools
May 20th, 2015, 01:46
سلام
سلام
چون کار شرکتمون فقط برنامه نویسی هست و با این برنامه چند سال هست کار میکنیم حالا برای لایسنس + انکدسازی یا برای امنیت به سفارش مشتری اینا رو خدمتتون عرض میکنم
این نرم افزار رو مستقیما از سایت ioncube.com خریداری کنین {هر سال آخرین جمعه سال میلادی تخفیف تا 50% درصد میدن ، اگر کارتون آماده نیست یا تا زمستون طول میکشه اون موقع خرید کنین!} ، تو پروفایل شما همیشه آخرین نسخه رو بهتون اعلام میکنن که از همونجا دنلود میکنین
اگر برنامه نویس باشین میتونین به صورت یه ماژول روی سرور برنامه نویسی کنین که نسخه آنلاین هم داشته باشین
اگر اسکریپت واقعا صرفه اقتصادی داره این کار رو بکنین یا خطر لو رفتن داشته باشه وگرنه پرهیز کنین ، در صورتی که اسکریپت مهم هست ریسک نکنین هم سرور رو مستقیم تهیه کنین هم یا پول بدین از تو سایتش فایلتون لاییسنس بزنن و انکد کنن یا خود نرم افزار رو دائمی بخرین
دیکدری هم نداره ، یکسری هکرهای اوکراینی و روسی دیکریپت میکنن به صورت ناقص اما اصل کد قابل دیکد کردن نیست
پشتیبانی خوبی هم نداره فرضا تیکت بزنین بگین فلان قسمت فریم ورک انکد نشد بهتون جواب بدن اینطوریا نیست ، خودتون باید راهنماشو بخونین و یاد بگیرین
موفق باشین
Daniel4u
May 20th, 2015, 19:26
سلام
چون کار شرکتمون فقط برنامه نویسی هست و با این برنامه چند سال هست کار میکنیم حالا برای لایسنس + انکدسازی یا برای امنیت به سفارش مشتری اینا رو خدمتتون عرض میکنم
این نرم افزار رو مستقیما از سایت ioncube.com خریداری کنین {هر سال آخرین جمعه سال میلادی تخفیف تا 50% درصد میدن ، اگر کارتون آماده نیست یا تا زمستون طول میکشه اون موقع خرید کنین!} ، تو پروفایل شما همیشه آخرین نسخه رو بهتون اعلام میکنن که از همونجا دنلود میکنین
اگر برنامه نویس باشین میتونین به صورت یه ماژول روی سرور برنامه نویسی کنین که نسخه آنلاین هم داشته باشین
اگر اسکریپت واقعا صرفه اقتصادی داره این کار رو بکنین یا خطر لو رفتن داشته باشه وگرنه پرهیز کنین ، در صورتی که اسکریپت مهم هست ریسک نکنین هم سرور رو مستقیم تهیه کنین هم یا پول بدین از تو سایتش فایلتون لاییسنس بزنن و انکد کنن یا خود نرم افزار رو دائمی بخرین
دیکدری هم نداره ، یکسری هکرهای اوکراینی و روسی دیکریپت میکنن به صورت ناقص اما اصل کد قابل دیکد کردن نیست
پشتیبانی خوبی هم نداره فرضا تیکت بزنین بگین فلان قسمت فریم ورک انکد نشد بهتون جواب بدن اینطوریا نیست ، خودتون باید راهنماشو بخونین و یاد بگیرین
موفق باشین
سلام
توضیح کامل و عالی دادین
بله اسکریپت شخصی هست و موارد امنیتی باید رعایت بشه
در اسکریپتم چون همچنان در حال بروزرسانی هستم نمیتونم هر بار به سایت پارسکدرز یا افراد مشابه بدم تا کد کنند برای همین خریدن نرم افزار و کد کردن آن در لحظه برام بهتره
- سوال پایانی من اینه در حال حاضر کدام کد کننده کارایی و بهتر هست ؟
سایت معتبر برای فروش لایسنس در ایران وجود داره ؟