توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حمله ی جدی Brute-Force Attack
fallahpour
May 16th, 2015, 10:44
با سلام خدمت دوستان عزیز...
بنده 2 روزی هست که روی سرورم به شدت حمله از نوع Brute-Force Attack دارم... که متاسفانه این قدر این جملات زیاده که باعث down شدن سرور شده...
ضمنن بنده پورت ssh پورت لاگین direcadmin عوض کردم ، از فایروال کانفیگ شده csf استفاده می کنم و در قسمت تنظیمات هر 3 بار رمز عبور غلط را چک را بلاک می کنم...
ممنونم میشم راهنمایی کنید..
mizban97
May 16th, 2015, 10:55
سلام
جناب این حملات عادی هست مشکلی بوجود نمیاره . در صورت نیاز دسترسی ارسال کنید بررسی کنم اگر مشکلی بود رفع کنم
در تماس باشید
jahromweb
May 16th, 2015, 11:00
سلام / متن ایمیل ها را قرار بدهید / درمورد دون کردن معمولا فقط بروت روی مورادی مثل وردپرس که فشار به وب سرور و دیتابیس میاره باعث دون شدن میشه بقیه موارد زیاد نه.... / اگر متن ها طولانی هست از fpaste.org استفاده کنید و لینک قرار بدهید
Brute-Force Attack detected in service log from IP(s) 130.185.21.7
Brute-Force Attack detected in service log from IP(s) 185.34.22.6
Brute-Force Attack detected in service log on User(s) test
Brute-Force Attack detected in service log on User(s) admin
Brute-Force Attack detected in service log on User(s) support
jahromweb
May 16th, 2015, 11:20
دوست عزیز متن پیام ها در دایرکت ادمین ... (سرور رو ریست بدید بالا بیاد بعد بخونید) / با عنوان کاری نمیشهکرد / موفق باشید (درضمن دستور top بزنید و نتایج رو توی همون سایت که دادم کپی کنید)
secure_host
May 16th, 2015, 11:46
با سلام
تنها راه جلوگیری از این حملات بلاک کردن آی پی ها می باشد. که بلاک کردن باید توسط فایروال انجام شود که بصورت پیش فرض دایرکت ادمین برای بلاک کردن از فایروال CSF برای بلاک کردن استفاده نمی کند. در صورت تمایل دسترسی ارسال نمایید تا دایرکت ادمین با CSF در سرور شما integerated شود.
باتشکر
fallahpour
May 16th, 2015, 11:52
آقای تمدن عزیز ممنون از راهنمایی شما..
براتون ایمیل کردم...
- - - Updated - - -
secure_host (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=165) عزیزجسارت ینده را ببخشید اما متاسفانه مسولیتی بایت سرور دارم که اجازه ارسال دسترسی ندارم...