ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش کامل خرید سرور از سایت هتزنر

Hamed210
May 15th, 2015, 22:42
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین

PersianSkyTeam
May 15th, 2015, 22:53
باسلام خدمت دوستان عزیز من میخوام سرور بگیرم از سایت هتزنر لطفا میتونید رهنمائی کنید چجوری سرور رو بگیرم و چه مدارکی لازمه برای خرید و هزینه ها به تومان چجوریه چقدر میشه؟؟؟منتظرم دوستان سربع ج بدین

سلام
دوست عزیز اگه ترجمه زبانتون خوب باشه توی همون سایت همه چی توضیح داده شده.

!MihanIt!
May 15th, 2015, 23:02

دوست عزیز هزینه های به صورت تومان :| (ریال) نمی باشد ...
برای ثبت نام و کنترل پنل باید پاسپورت داشته باشید .
از همه مهم تر با ابیوز ها آشنا باشید وگرنه به مشکل می خورید .

Hamed210
May 15th, 2015, 23:38
من پاسپورت ندارم راه دیگه ای نیستش؟؟یا پاسپورت چجوری گیر بیارم از کجا گیر بیارم؟ یا اگه راه دیگه ای هستش بگید دوستان ممنون میشم:-|

jahromweb
May 16th, 2015, 00:02
سلام / راه های دیگر : ۱)خرید از سرویس دهندگان معتبر که سال ها تجربه ی کار با هتزنر دارند و کل کار پرداخت و پشتیبانی و ... را انجام میدهند / ۲) به گفته ی یکی از دوستان : خرید با شناسنامه ی ترجمه شده به صورت رسمی / اگر اشنایی ندارید اولی بهترین انتخاب است البته از جای معتبر خرید کنید

reza115
May 16th, 2015, 00:26
من پاسپورت ندارم راه دیگه ای نیستش؟؟یا پاسپورت چجوری گیر بیارم از کجا گیر بیارم؟ یا اگه راه دیگه ای هستش بگید دوستان ممنون میشم:-|

برای گرفتن پاسپورت باید سن قانونی داشته باشید

و 2 سال بیگاری برای دولت کلید تدبیر و امید

20 روز صبر برای اومدن پاسپورت

چند ماه صبر برای خارج شدن تحریم کشور عزیزمون از لیست ممنوعه

و ...

راه دیگه هم دوستمون گفتن
از نماینده های ایرانی بخر هم تخفیف بیشتر دارن هم ماشاله همه چیز رو رایگان کانفیک میکنن

خلاصه بازار نیست :دی

company_hosting
May 16th, 2015, 01:56

سلام

1 پاسپورت
1 کریدیت کارت یا مستر کارت اگر نود پیپال
3 سفارش

تمام

اما مدیرت آن مهم هست

یکی از همین افراد انجمن 3 هفته پیش مدیریت بلد نبوده ... ابیوز امده و طبق حرف خودش 10-12 تا سرور داشته و همه سروراش بستن و همه کاربرانش اواره شد تغییران

موفق باشید