ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تا حالا دیتا سنتر ovh سرور کسی رو پس از پرداخت هزینه 4 روز یا بیشتر طول بکشه تحویل بده ؟

sonalsoft.com
May 15th, 2015, 19:56
من از یک نفر اینجا سرور گرفتم ... ادعا می کنه هنوز ovh تحویل نداده

می گه سرور بدون ست آپ بوده و چون خواستیم یک هارد 2 ترابایت دیگه روش اضافه بشه اینهمه طول کشیده و الان 3 روز تمام شده که هنوز تحویل ندادن

ذاتا فردا و پس فردا هم که تعطیل هستن .... حالا سوال اینجاست که تا الان برا کسی اتفاق افتاده اینجوری دیر تحویل بگیره از ovh یا نه ؟

taha_2011
May 15th, 2015, 20:01
سلام

بله ovh سرور های کاستوم رو دیر میده

سرور بنده 4-5 روز طول کشید !

البته خود ovh زده حداکثر 10 روز.

موفق باشید

sonalsoft.com
May 15th, 2015, 20:03
سلام

بله ovh سرور های کاستوم رو دیر میده

سرور بنده 4-5 روز طول کشید !

ممنون از پاسخ شما ... پس شدیم 2 نفر

!MihanIt!
May 15th, 2015, 20:48
پس شدیم دو نفر نیست دوست عزیز ...
قوانین کارشون اینطوره اگر شما هارد ssd تو آپشن ها می خواستید 10 روزه تحویل میدادن :|

OmidX
May 15th, 2015, 21:03

می گه سرور بدون ست آپ بوده و چون خواستیم یک هارد 2 ترابایت دیگه روش اضافه بشه اینهمه طول کشیده و الان 3 روز تمام شده که هنوز تحویل ندادن

ذاتا فردا و پس فردا هم که تعطیل هستن .... حالا سوال اینجاست که تا الان برا کسی اتفاق افتاده اینجوری دیر تحویل بگیره از ovh یا نه ؟

خیر نشده ، اگر در سایت زده باشه 120s واقعا سر دو دقیقه سرور شما رو تحویل میدن ...

البته این بد قولی ها در سویو استارت و کیم سوفی ک زیر مجموعه ovh هستند زیاد دیده شده .

mhiizadi
May 15th, 2015, 21:09

خوده ovh بوده یا سایر برند هاش؟

cpanelit
May 15th, 2015, 23:22
احتمال زیاد سویو هستش. چون او وی اچ فکر نکنم اینقدر دیر سرور اارئه کنه

sonalsoft.com
May 16th, 2015, 00:07
پس شدیم دو نفر نیست دوست عزیز ...
قوانین کارشون اینطوره اگر شما هارد ssd تو آپشن ها می خواستید 10 روزه تحویل میدادن :|

بله دیگه وقتی می زنه 120 ثانیه یعنی 120 ثانیه ....

- - - Updated - - -

سویو نگاه کرد .. سرور 64 گیگ نداره کلا ... سرور من 64 گیگ رم هست ... مشخصات کاملا دقیقش رو از ovh.ie پیدا کردم ... حالا دیگه نیم دونم بقیش چیه

525214
May 16th, 2015, 00:43
سویواستارت و کیمسوفی سرور کاستوم ندارند

novin-web
May 16th, 2015, 00:50
سلام
نگران نباشید در این دیتاسنتر این مشکلات عادی هست و مورد داشتیم سرور تا 6 روز هم طول کشیده.
شما برای روشن کردن سرور مجازی 60-120 ثانیه زمان نیاز دارید حالا ایا امکان دارد یک سرور اختصاصی ان هم کاستوم در عرض 120 ثانیه اماده شود؟!!!!
نباید هر مطلبی را که دیدید و شنیدید باور کنید.
در کل نگران نباشید.

sonalsoft.com
May 16th, 2015, 00:57
سلام
نگران نباشید در این دیتاسنتر این مشکلات عادی هست و مورد داشتیم سرور تا 6 روز هم طول کشیده.
شما برای روشن کردن سرور مجازی 60-120 ثانیه زمان نیاز دارید حالا ایا امکان دارد یک سرور اختصاصی ان هم کاستوم در عرض 120 ثانیه اماده شود؟!!!!
در کل نگران نباشید.

خوب من خودم از دیتا سنتر رد استیشن دو روز تاخیر رو تجربه کرد م ... از کانتینیوم 1 روز طول کشید ... از هتزنر نیم ساعت هم طول نکشید .... ولی 4 روز رو من ندیده بودمم تا الان ... شنبه و یک شنبه هم که تعطیل فک کنم همون 6 روز طول بکشه ... 120 ثانیه رو هم دیتا سنتر برا سرور های آماده تحویلش نوشته که حتما همینه که نوشته .... الکی نمیگه که ...

cpanelit
May 16th, 2015, 01:17
نگران نباشید دیرو زود داره سوختو سوز نداره تحویل میدن سرور رو

sonalsoft.com
May 16th, 2015, 01:36
نگران نباشید دیرو زود داره سوختو سوز نداره تحویل میدن سرور رو

انشا الله که همینطوره ....

MagicVps.Com
May 16th, 2015, 02:58
سلام
در کل نگران نباشید.

واقعا تعجب میکنم از دوستانی که ابا تجربه هم هستند ولی بعضی وقتهای حرفی بی سند و مدرکی میزنند
اینکه میگید عادی هست وقتی خودشون تایم دادن چطوری اینو میگید مشکل فکرکردین بی درو پیکر هست و هر قوت خواستن تحیول میدن و عشقی کار میکنند خیر عزیز حساب و کتابی هست

دوست عزیز
اگر موجود داشته باشه واقعا طبق چیزی که نوشته تحویل میدن بعدی وقتها مثلا میزنند به زودی یا 4 ساعته یا هر زمانی دیگر
حداقل در دیتا سنتر اصلیشون اینشکلی هستش و طبق زمان تحیول میدن

توجه شما به این عکسها جلب میکنم میبنید که زده 120 ثاینه میتونید امتحان کنید اگر اکانت شما و نوع پرداخت شما تایید شده باشه و سرور دیفالتشون انتخاب کرده باشید بعداز پرداخت چند دقیقه بعدش مشخصات داخل ایمیل خواهید دید

http://up.vbiran.ir/uploads/33528143172822010974_1ovhs.jpg

وارد مرحله بعد میشیم شما سرورتون سفارش دادین و میخواهید تغیر بدین داخل کانفیگ هاردهاش
http://up.vbiran.ir/uploads/44720143172822625697_2ovhs.jpg

روی اپشن وقتی بزنید میبنید که بعضیها را زده 10 روز بعضی هم زده 4 ساعت حتی یک نمونش زده بزودی یعنی معلوم نیست تا کی شاید بیشتراز 10 روزهم بشه شاید هم زودتر ولی بزودی هست وگرنه همون 10 روز میزد خوب حتما دلیلی داره وگرنه همه را میزد 10 روز و یا 4 ساعت
پس دلیل و منطق داره شما هم اگراطلاعاتی ندارید الکی جو ندین لطفا

استارتر تاپیک هم چک کنید خودتون ببینید کدوم کانفیگ بوده مشخصه دیگه تایمی که زده برای تحیول ممکنه جزوه 10 روزها بوده

- - - Updated - - -

مثالهای بیشتر مثلا این دو مدل سرور با توجه به اینکه توی چندین منطقه اروپا و امریکا دیتا سنتر سنتر داره برای هر لوکیشن یک زمان متفاوت زده و باز هم بعضی لوکیشن ها را زده بزودی الان یکی میره سفارش میده میگه همکارن گفتن داخل 2 دقیقیه سرور تحویل میدن ولی چند روز شده و تحویل ندادن چرا ندادن که یکی از دلایلش همین توضیح در مورد زمانیهای هست که خودشون اعلام کردن البته موارد دیگرهم مانند تایید نبودن اکانت پرداخت کنند و صاحب پنل ممکنه باشه که بجای اتوماتیک بصورت دستی ویرفای میهش اگر تایید نشده باشه که باز باعث میشه زمان بیشتر بشه نسبت به زمان اعلام شده

http://up.vbiran.ir/uploads/2910614317293026196_3ovh1.jpg http://up.vbiran.ir/uploads/41373143172930628687_4ovh.jpg

موفق باشید

sonalsoft.com
May 16th, 2015, 04:10
واقعا از دوست عزیزمون magicvps تشکر می کنم ... خیلی خیلی توضیح جامع و کامل و منطقی دادن ... خیلی ممنونم .... شما هم موفق باشید

websazha
May 16th, 2015, 10:39
خیر نشده ، اگر در سایت زده باشه 120s واقعا سر دو دقیقه سرور شما رو تحویل میدن ...

البته این بد قولی ها در سویو استارت و کیم سوفی ک زیر مجموعه ovh هستند زیاد دیده شده .
سلام

دوست عزیز ایشون فرمودند هارد اضافه شده اگر هارد اضافه بشه دیگه داخل 120s سرور تحویل داده نمیشه .

بله درسته هیچ مشکلی نداره طول میکشه تحویل سرور های که هارد ها تغییر میدید.