PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریلود کردن سرور مجازی یا پاک کردن کل سرور ؟

WAREZZ
May 15th, 2015, 13:52
سلام.

اگر بخوام سروری که روش دایرکت ادمین نصب شده رو کلا پاک کنم و دوباره روش نصب کنم آیا به جز ریلود کردن توسط ادمین سرور راه دیگه ای هست ؟
یعنی با دسترسی روت میشه سرور مجازی رو ریلود کرد یا کلا پاکش کرد عین روز اول ؟

بعد از این کار آیا حتما باید مدیر سرور اختصاصی لینوکس رو بریزه یا مدیر سرور مجازی خودش هم میتونه لینوکس رو بریزه ؟

company_hosting
May 15th, 2015, 13:55
سلام.

اگر بخوام سروری که روش دایرکت ادمین نصب شده رو کلا پاک کنم و دوباره روش نصب کنم آیا به جز ریلود کردن توسط ادمین سرور راه دیگه ای هست ؟
یعنی با دسترسی روت میشه سرور مجازی رو ریلود کرد یا کلا پاکش کرد عین روز اول ؟

بعد از این کار آیا حتما باید مدیر سرور اختصاصی لینوکس رو بریزه یا مدیر سرور مجازی خودش هم میتونه لینوکس رو بریزه ؟

سلام

خیر راه دیگری نیست باید مدیر سرور انجام بدهید یا دسترسیهای لازم برای شما ایجاد شود

2 = خیر نمیتوان
3 = سوالتان اشتباه هست و لینوکس بریزه یعنی چی ؟ نصب کند ؟ بله باید مدیر انجام بدهد / ایزو اپلود کند ؟ بله توسط مدیر باید صورت بگیرد

behzad83
May 15th, 2015, 20:08
از اونجایی که بعد از نصب DirectAdmin خیلی تغییرات در سرور ایجاد میشه، تنها گزینه موجود، ریلود کردن سرور هست که اونم توسط Admin سرور باید انجام بشه. مگر اینکه KVM یا SolusVM داشته باشه که خودتون با انتخاب سیستم عامل میتونین ریلود کنین.