توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش رتبه در الکسا
serok
May 14th, 2015, 17:46
سلام خسته نباشید
رتبه سایت ما در الکسا نشون داده نمیشه خیلی وقته !
البته سایت ما روی سروری هست که ما دسترسی به بهش نداریم و فقط دامنه رو ست کردیم
چطور میشه این مورد رو مرتفع ساخت
ممنون
ادرس سایت (http://fersms.ir)
mohammad933
May 14th, 2015, 18:56
با سلام،اولین این که یا سایتتون رو چند وقته زدید رتبه الکسا نداره،دوم این که بازدیدتون فکر کنم کم باشه و سوم این که دامین ای ار در الکسا ثبت نمیشه یعنی تحریمه
MR_Alone
May 14th, 2015, 19:51
بازدیدتون بالا باشه اتوماتیک خودش ثبت میکنه
عجله ای نداشته باشید الان سایت ایران رسیده به رقمی معادل 90 هزار و شما باید کلی صبر کنید تا الکسا خودش سایت شمارو پیدا کنه و رنکینگ بده
نگران تحریم نباشید ممکنه نتونید پنل الکسا بسازید ولی الکسا خودش همه کارارو اوکی میکنه چجوری اونشو خودمم نمیدونم هنوز !! ولی فکر کنم با بازدید مکرر به دامنه خودتون و دیدنش تو الکسا ثبت بشه چون سایت خودمم هر روز سر میزدم آخر ثبت شد و هر روز رنکینگم رو بروز میکنه
اولش ممکنه با رنکینگ جهانی بیاد بعدش بازدید ایرانتون بالا باشه برای ایران ثبت میکنه !
ashki0076
May 14th, 2015, 19:55
عزیز طبیعتا باید یه مدتی بگذره که ثبت بشید
البته پیشنهاد میشه از روش دستی استفاده کنید که روندش سریعتر بشه
farhadhelix
May 16th, 2015, 22:26
مقداری زمان بر هست تا سایتتون دست الکسا برسه.سایت خود بنده تقریبا 2 ماهی کشید .
طبق گفته خود الکسا تا 3 ماه زمان بر است این پوسه
mahdi-relax
May 16th, 2015, 22:32
دلیل اینکه شما توی الکسا رتبه ای ندارید اینه که بازدید و ورودی خیلی کمی دارید شما رتبه جهانی تون رو اگه نگاه کنید سایت شما رتبه 23 میلیون داره . باید بیشتر به سایت تون برسید
1OnliNe
May 16th, 2015, 22:44
بازدیدتون خیلی خیلی کمه و یا اصلا میشه گفت بازدید خاصی ندارید . بازدید بره بالا یک هفته بعد درست میشه
saeed1988m
May 16th, 2015, 23:04
با سلام،اولین این که یا سایتتون رو چند وقته زدید رتبه الکسا نداره،دوم این که بازدیدتون فکر کنم کم باشه و سوم این که دامین ای ار در الکسا ثبت نمیشه یعنی تحریمه
بزرگوار دامنه ایران تحریمه!!!!!!!! همین وب هاستیمگ تالک رو ببینید 287 ایران و 15هزار کل