ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود مستقیم آهنگ به جای پخش آنلاین

abanmusic.org
May 14th, 2015, 13:50
سلام.دوستان در برخی مرورگرها لینک آهنگ به جای دانلود فقط پخش آنلاین میشه.میخوام در تمام مرورگرها چه با دانلود منیجر و چه بی اون فقط دانلود بشه آهنگ.سرور مجازیم هم ویندوزه.میشه راهنماییم کنید؟؟؟

- - - Updated - - -

کسی نیست؟؟؟

- - - Updated - - -

اگه کسی بلده حاضرم هزینه رو هم بدم

hamra
May 14th, 2015, 13:53
یه لینکی بزارید تا برسی کنیم ! تقریبا کار نشد نداره !

abanmusic.org
May 14th, 2015, 14:59
http://srv1.abanmusic.org/music/1394/02/08/Moein%20-%20Gozashteh%20(128).mp3

اشکان
May 14th, 2015, 15:12
دوست عزیز اولا گویا سرور شما بستس چون نمی شه دانلود کرد
دوما اینکه اگر فایل به صورت پخش انلاین میاد به دلیل این هست که تنظیمات دانلود منیجر شما درست نیست ولی اگر اوکی بشه خودش اتوماتیک دانلود منیجر فعال میشه و برای هر کاربری متفاوت هست ( بسته به تنظیماتش)

lifepp
May 14th, 2015, 19:43
دانلود منیجر روی هر سیستمی نصب باشه ( آخرین نسخش ) و extention های اون روی مرورگرهای معروفی مثل کروم و فایرفاکس نصب بشن ( که خودش اتوماتیک پیغام میده ) دیگه آهنگ آنلاین پخش نمیشه و شروع می کنه به دانلود
این مشکل خاصی نیستش که شما نگرانش باشید .

ashki0076
May 14th, 2015, 20:00
عزیز این مسئله رو سرور مبدا مشخص می کنه مگه اینکه شما روی لینک دانلود راست کلیک کنید و روی گزینه Download With IDM کلیک کنید که شروع به دانلود بشه

- - - Updated - - -

ضمن اینکه برای من دانلود شد نه پخش

abanmusic.org
May 14th, 2015, 20:27
دوستان منم عرض کردم که میخوام حتی وقتی دانلود منیجر روی سیستمی نصب نیست با کلیک فقط دانلود بشه.اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا

mhrokni
May 14th, 2015, 20:39
این کار از طریق html5 امکان پذیر است
کد نمونه:
<a href="http://test.com/file.mp3" download="file.mp3">download</a>

abanmusic.org
May 14th, 2015, 20:49
داداش میشه آیدی تو بدی یا منو ادد کنی؟؟؟ masoud_khalili8

abanmusic.org
May 14th, 2015, 21:15
دوستان بازم عرض کنم.الان دانلود میشه.چون دانلود منیجر نصبه.اما میخوام وقتی دانلود منیجر نصب نیست هم دانلود بشه.لطفا" مدنظر بگیرید این موضوع رو

- - - Updated - - -

amin karimi
February 7th, 2017, 00:43
دوستان کسی هست این مشکل حل کنه ؟

AtrafNet
February 7th, 2017, 09:17
سلام
اگر هاست دارید و دسترسی به فایل htaccess. این کد رو در فایل htaccess. بذارید حل میشه:

<FilesMatch "\.(?i:mp3|wma|mp4)$">
ForceType application/octet-stream
Header set Content-Disposition attachment
</FilesMatch>

محلی که در کد قرمز کردم می تونید فرمت های فایل هایی که فکر میکنید مرورگر امکان پخش اونا رو داره ولی می خواین حتماً دانلود بشه رو بذارید و هر کدوم رو با یه کاراکتر | از هم جدا کنید.

lizard.tiny
February 7th, 2017, 10:15
سلام

به این شکل لینک دهی کنید :

<a href="http://dl.pastecode.ir/599eba19aa93a929cb8589f148b8a6c4.jpg" download>دانلود</a>

کافیه در تگ a که لینک دانلود رو درون اون قرار دادید عبارت download رو قرار بدید

AtrafNet
February 7th, 2017, 10:32
سلام.دوستان در برخی مرورگرها لینک آهنگ به جای دانلود فقط پخش آنلاین میشه.میخوام در تمام مرورگرها چه با دانلود منیجر و چه بی اون فقط دانلود بشه آهنگ.سرور مجازیم هم ویندوزه.میشه راهنماییم کنید؟؟؟

- - - Updated - - -

کسی نیست؟؟؟

- - - Updated - - -

اگه کسی بلده حاضرم هزینه رو هم بدم

من دقت نکردم که منظور سرور ویندوزی هستش.
برای سرور ویندوزی بستگی به وب سرور نصب شده داره.

اگه با نرم افزار هایی مثل XAMPP کار میکنید که همون کد htaccess. که گفتم رو می تونید به کار ببرید و برای ساخت این فایل هم چون ویندوز اجازه نمیده می تونید از نرم افزار هایی مثل ++NotePad استفاده کنید.
اما اگه وب سرور IIS خود مایکروسافت هستش می تونید براحتی بدون هیچ کدی وارد IIS Manager بشید و در بخش Mime Types سایت مورد نظر به گزینه mp3 برید و Mime Type اون رو از پیش فرض audio/mpeg به application/octet-stream تغییر بدید تا همه مرورگر ها حتماً دانلودش کنن.
برای سایر فرمت ها هم فقط Mime Type اونا به application/octet-stream ست بشه حله و به اصطلاح Force Download میشن.اگه فرمتی هم تو لیست نبود می تونید با گزینه Add Mime Type اضافه اش کنید.

amin karimi
February 11th, 2017, 02:14
سلام
اگر هاست دارید و دسترسی به فایل htaccess. این کد رو در فایل htaccess. بذارید حل میشه:

<FilesMatch "\.(?i:mp3|wma|mp4)$">
ForceType application/octet-stream
Header set Content-Disposition attachment
</FilesMatch>

محلی که در کد قرمز کردم می تونید فرمت های فایل هایی که فکر میکنید مرورگر امکان پخش اونا رو داره ولی می خواین حتماً دانلود بشه رو بذارید و هر کدوم رو با یه کاراکتر | از هم جدا کنید.

با سلام این کارم کردم اما متاسفانه دوباره پخش انلاین میشه

- - - Updated - - -

سلام

به این شکل لینک دهی کنید :

<a href="http://dl.pastecode.ir/599eba19aa93a929cb8589f148b8a6c4.jpg" download>دانلود</a>

کافیه در تگ a که لینک دانلود رو درون اون قرار دادید عبارت download رو قرار بدید

این عزیز زحمت کشید این کدو جایگزین کرد فقط متاسفانه تو کروم دانلود میشه تو فایر فکس دوباره پخش انلاین می
شه سایت هایی شبیه نکست وان میرم دانلود میکنه اما متاسفانه مال من پخش انلاین

AtrafNet
February 11th, 2017, 08:54
با سلام این کارم کردم اما متاسفانه دوباره پخش انلاین میشه

جناب این کد تست شده است و کار میکنه شما باید این کد رو در فایل htaccess. که کنار فایل های دانلودی هستش بذارید.
یعنی مثلاً اگر هاست سایت با هاست دانلود جداست باید در هاست دانلود و کنار پوشه آهنگ ها یه فایل با نام htaccess. (نقطه اش اولش باشه) بسازید و این کد رو بذارید.

اگر کار نکرد باید ببینید آیا وب سرور بخش دانلود شما آپاچی یا لایت اسپید هست یا نه؟ اگر مثلاً فقط NginX به تنهایی باشه مسلماً کار نمیکنه و باید معادل این کد برای NginX رو پیدا کنید.

amin karimi
February 12th, 2017, 02:31
جناب این کد تست شده است و کار میکنه شما باید این کد رو در فایل htaccess. که کنار فایل های دانلودی هستش بذارید.
یعنی مثلاً اگر هاست سایت با هاست دانلود جداست باید در هاست دانلود و کنار پوشه آهنگ ها یه فایل با نام htaccess. (نقطه اش اولش باشه) بسازید و این کد رو بذارید.

اگر کار نکرد باید ببینید آیا وب سرور بخش دانلود شما آپاچی یا لایت اسپید هست یا نه؟ اگر مثلاً فقط NginX به تنهایی باشه مسلماً کار نمیکنه و باید معادل این کد برای NginX رو پیدا کنید.

سلام واقعا سپاس گذارم بابت وقتی که گذاشتین اما متاسفانه هاست دانلود بنده فقط فقط NginX نصبه
:53::53::53::53:

AtrafNet
February 12th, 2017, 07:50
سلام واقعا سپاس گذارم بابت وقتی که گذاشتین اما متاسفانه هاست دانلود بنده فقط فقط NginX نصبه
:53::53::53::53:

احتمالاً دایرکت ادمین هم بهتون دادن درسته؟ اگر آره دایرکت ادمین یه بخش داره با عنوان Mime Types می تونید اون جا فرمت MP3 رو به عنوان application/octet-stream معرفی کنید تا خود دایرکت ادمین کار های لازم رو براتون انجام بده.
چون NginX فایل تنظیماتش (nginx.conf) مثل htaccess. آپاچی به صورت پیش فرض امکان ایجاد در هر پوشه رو نداره (چون قابلیت AllowOverride برای NginX به صورت پیش فرض خاموشه و روشن هم نمیکنن چون منابع بیشتری مصرف میکنه) پس اصولاً نمیشه کد جایگزینش رو برای فایل nginx.conf با دسترسی فقط User به هاست وارد کرد سر همین موضوع همون بخش Mime Types خود دایرکت ادمین که خودش قشنگ تمامی Rule های مناسب NginX هم بلده خیلی بهتره.

اینم آموزش تصویری برای عزیزانی که این بخش رو پیدا نکردن:

http://s4.picofile.com/file/8286045976/MimeType.png

http://s6.picofile.com/file/8286045992/AddMimeType.png

amin karimi
February 12th, 2017, 10:19
احتمالاً دایرکت ادمین هم بهتون دادن درسته؟ اگر آره دایرکت ادمین یه بخش داره با عنوان Mime Types می تونید اون جا فرمت MP3 رو به عنوان application/octet-stream معرفی کنید تا خود دایرکت ادمین کار های لازم رو براتون انجام بده.
چون NginX فایل تنظیماتش (nginx.conf) مثل htaccess. آپاچی به صورت پیش فرض امکان ایجاد در هر پوشه رو نداره (چون قابلیت AllowOverride برای NginX به صورت پیش فرض خاموشه و روشن هم نمیکنن چون منابع بیشتری مصرف میکنه) پس اصولاً نمیشه کد جایگزینش رو برای فایل nginx.conf با دسترسی فقط User به هاست وارد کرد سر همین موضوع همون بخش Mime Types خود دایرکت ادمین که خودش قشنگ تمامی Rule های مناسب NginX هم بلده خیلی بهتره.

اینم آموزش تصویری برای عزیزانی که این بخش رو پیدا نکردن:

http://s4.picofile.com/file/8286045976/MimeType.png

http://s6.picofile.com/file/8286045992/AddMimeType.png

قربان بنده همین کارو انجام دادم اما دوباره پخش میشه امکان داره راه ارتباطی تلگرام بفرمایید

AtrafNet
February 12th, 2017, 10:43
قربان بنده همین کارو انجام دادم اما دوباره پخش میشه امکان داره راه ارتباطی تلگرام بفرمایید

نه تلگرام استفاده نمیکنم اگر دیگه با این راه هم حل نمیشه به نظرم تیکت بدید به هاستینگ مربوطه ازشون بخواین خیلی بهتره.

amin karimi
February 12th, 2017, 12:07
نه تلگرام استفاده نمیکنم اگر دیگه با این راه هم حل نمیشه به نظرم تیکت بدید به هاستینگ مربوطه ازشون بخواین خیلی بهتره.

دوست گرامی سطح تیم پشتیبانی متاسفانه خیلی پایین هستش

یعنی اگه اپاچی باشه اون فایل اچ دی اکسس بذارم مشکل حل میشه که هاست دانلود ترنسفر کنم

hadizr
February 12th, 2017, 18:45
دوست عزیز اول مطمئن ید مرورگری که خودتون با اون تست میکنید به روز هستش و پلاگینی نداره که مزاحم شه .

و همون طور دوستان گفتن اگه به تگ <a> مقدار download یا download ="test.mp3" رو اضافه کنید مشکل حل میشه البته اگه فایلا و سایتتون داخل 1 هاست هستش وقتی بازدید کننده فایل رو دانلود میکنه تو کامپیوتر اون اسمش به Test.mp3 تغییر میکه

چند لینک تو سایتتون تست داشت مشکلی نداشت

Ehsan.k
May 30th, 2020, 18:53
من دقت نکردم که منظور سرور ویندوزی هستش.
برای سرور ویندوزی بستگی به وب سرور نصب شده داره.

اگه با نرم افزار هایی مثل XAMPP کار میکنید که همون کد htaccess. که گفتم رو می تونید به کار ببرید و برای ساخت این فایل هم چون ویندوز اجازه نمیده می تونید از نرم افزار هایی مثل ++NotePad استفاده کنید.
اما اگه وب سرور IIS خود مایکروسافت هستش می تونید براحتی بدون هیچ کدی وارد IIS Manager بشید و در بخش Mime Types سایت مورد نظر به گزینه mp3 برید و Mime Type اون رو از پیش فرض audio/mpeg به application/octet-stream تغییر بدید تا همه مرورگر ها حتماً دانلودش کنن.
برای سایر فرمت ها هم فقط Mime Type اونا به application/octet-stream ست بشه حله و به اصطلاح Force Download میشن.اگه فرمتی هم تو لیست نبود می تونید با گزینه Add Mime Type اضافه اش کنید.
عذر میخوام بنده تست کردم تو iis با پروتکل ssl جواب نداد لطفا راهنمایی فرمایید.