PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فعال سازی آپاچی...

saeed_061
August 23rd, 2010, 22:39
سلام دوستان
من یه vps ویندوز دارم که میخوام فایلهایی که روی اون دارم رو لینک بدم به کاربران سایتم که دانلود کنن....
حالا مشکل من xamp و esye php و ... نصب و تست کردم روی هیچ کدوم از این وب سرور ها نتونستم آپاچی رو فعال کنم ! (یعنی نشد :دی)
خب حالا راه دیگه ای واسه لینک دادن و ... رو چی پیشنهاد میدهید ؟
IIS باید فعال کنم ؟(چطوری ؟!:">)
کلا 0 کیلومتر هستم لطفا راهنمایی کنید ...
با تشکر

nezar
August 23rd, 2010, 22:48
appserv (http://www.appservnetwork.com/)

srashedian
August 23rd, 2010, 22:59
سلام دوستان
من یه vps ویندوز دارم که میخوام فایلهایی که روی اون دارم رو لینک بدم به کاربران سایتم که دانلود کنن....
حالا مشکل من xamp و esye php و ... نصب و تست کردم روی هیچ کدوم از این وب سرور ها نتونستم آپاچی رو فعال کنم ! (یعنی نشد :دی)
خب حالا راه دیگه ای واسه لینک دادن و ... رو چی پیشنهاد میدهید ؟
IIS باید فعال کنم ؟(چطوری ؟!:">)
کلا 0 کیلومتر هستم لطفا راهنمایی کنید ...
با تشکر

خوب دقیقا مشکلتون چیه؟ خیلی ساده هست که... Xampp رو نصب میکنید (آموزش نصبش همه جا هست)
بعد هم تیک کنار Svc توی اون خطی که آپاچی هست رو فعال میکنید و OK میکنید... بعد هم جلوی Apache روی start کلیک میکنید... اگر کنارش با رنگ سبز نوشت Running کارتون رو درست انجام دادید، اگر نشد یه جای کارتون ایراد داره...

saeed_061
August 23rd, 2010, 23:05
خوب دقیقا مشکلتون چیه؟ خیلی ساده هست که... Xampp رو نصب میکنید (آموزش نصبش همه جا هست)
بعد هم تیک کنار Svc توی اون خطی که آپاچی هست رو فعال میکنید و OK میکنید... بعد هم جلوی Apache روی start کلیک میکنید... اگر کنارش با رنگ سبز نوشت Running کارتون رو درست انجام دادید، اگر نشد یه جای کارتون ایراد داره...

درست نصب کردم اما فقط sql ران شد
میزنه apachi busy

iNicz.Com
August 23rd, 2010, 23:18
باید از داخل کنترل پنل add/remove program برای تو تب یومی و از قسمت application ، و تیک IIS رو بزنی نصب بشه و بعد از نصب نیاز به تنظیماتی داره تا این کار رو واست انجام بده.

saeed_061
August 24th, 2010, 13:09
باید از داخل کنترل پنل add/remove program برای تو تب یومی و از قسمت application ، و تیک iis رو بزنی نصب بشه و بعد از نصب نیاز به تنظیماتی داره تا این کار رو واست انجام بده.

ممنون دوست عزیز iis نصب شد
حالا لطف کنید بگید تنظیماتش به چه صورت هست
ممنون

bestvps
August 24th, 2010, 13:14
IIS که بعد از شروع میتونید برید تو c:\inetpub و فایل هاتون رو بریزید اونجا و دانلود کنید

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

البته ip و root directory رو هم فکر کنم باید مشخص کنید اگه حافظه درست یاری کنه :) شایدم نیازی نباشه

saeed_061
August 24th, 2010, 22:38
IIS که بعد از شروع میتونید برید تو c:\inetpub و فایل هاتون رو بریزید اونجا و دانلود کنید

البته ip و root directory رو هم فکر کنم باید مشخص کنید اگه حافظه درست یاری کنه :) شایدم نیازی نباشه

ممنون
راجع به موضوع دوم که فرمودید میشه بیشتر توضیح بدید ؟:-p