توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی نامحدود ایران
sadrafilm
May 14th, 2015, 12:26
با سلام
قبل از همه چیز خواهشا اسپم ارسال نکنید گزارش میشه
سرور مجازی ایران ترجیحا دیتاسنتر پارس انلاین با ترافیک نامحدود یا ماهیانه 1 ترابایت با پورت خوب که حداقل سرعت دانلود اون بالای 1 مگ باشه از ضعیف ترین سرور (تضمینی باشه)
سرور حدود یک ساعت تست داشته باشه بعد از اون اگر مطلوب بود هزینه از درگاه پرداخت میشه و سرور نگهداشته میشه
اینترنت و اینترانت فرقی نمیکنه و مهم نیست
رم حدود 512 نه کمتر و نه بیشتر و هادر هم حدود 25 تا 30 تا حداقل داشته باشه و نهایت 50 گیگ هارد. سی پی یو هم کمتر از 700 مگاهرتز نباشه و تا 1000 هم بیشتر لازم نیست
پورت مهمه که سرعت اپلود و دانلود خوب باشه و کمتز از یک مگابایت در ثانیه نباشه چه دانلود و چه اپلود (این تضمینی باشه)
قیمت کمتر از 60 تومان
لطفا قیمت بالاتر اسپم ندید و اظهار نظر در مورد قیمت ندید =ریپورت
لطفا به شعور خود توهین نکرده و اسپم ندهید
hadi_am
May 14th, 2015, 12:38
با سلام خدمت شما از دیتاسنتر افرانت با اینترانت نامحدود
پورت هم روی 3 مگابیت هست
قیمت 55 هزار تومان
در خدمت شما هستم
www.iranicaserver.com
mizbanwebhost
May 14th, 2015, 12:44
- - - Updated - - -
با سلام
سرور مجازی ایران ترجیحا دیتاسنتر پارس انلاین با ترافیک نامحدود یا ماهیانه 1 ترابایت با پورت خوب که حداقل سرعت دانلود اون بالای 1 مگ باشه از ضعیف ترین سرور (تضمینی باشه)
سرور حدود یک ساعت تست داشته باشه بعد از اون اگر مطلوب بود هزینه از درگاه پرداخت میشه و سرور نگهداشته میشه
رم حدود 512 نه کمتر و نه بیشتر و هادر هم حدود 25 تا 30 تا حداقل داشته باشه و نهایت 50 گیگ هارد. سی پی یو هم کمتر از 700 مگاهرتز نباشه و تا 1000 هم بیشتر لازم نیست
پورت مهمه که سرعت اپلود و دانلود خوب باشه و کمتز از یک مگابایت در ثانیه نباشه چه دانلود و چه اپلود (این تضمینی باشه)
قیمت کمتر از 60 تومان
ترافیک 1 ترابایت را برای دانلود کردن میخواین ؟ یا راه اندازی سایت ؟
اگر بخواهید ، ترافیک 5 به 1 میتونیم بهتون ارایه کنیم . یعنی تقریبا روی 1 ترابایت 200 گیگ دانلود و 800 گیگ آپلود
hadi_am
May 14th, 2015, 12:46
هادی جان ایشون قیمت پایین میخوان !!!
خوب ایشون دارند می گویند زیر 60 هزار تومن
قیمت کمتر از 60 تومان
قیمت پاینتر دوستان می توانند ارائه کنند
mizbanwebhost
May 14th, 2015, 12:48
خوب ایشون دارند می گویند زیر 60 هزار تومن
قیمت پاینتر دوستان می توانند ارائه کنند
بنده اشتباه بالاتر را خوندم . به همین خاطر آفر ندادم . #-o
novin-web
May 14th, 2015, 12:49
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها (http://www.novinhost.org/index.php/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.html)
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
راه اندازی گیم سرور
فایروال سخت افزاری
دارای پنل مانیتوریگ در صورت درخواست
فروش ویژه:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
saba71
May 14th, 2015, 13:05
با سلام.
ضمانت بازگشت وجه.
رم:۵۱۲ مگابایت
هارد: ۳۰ گیگابایت
پهناباند: نامحدود
سی پی یو: ۱ کور ۱ گیگاهرتز
پورت : 1گیگابایت
ای پی: ۱ عدد اختصاصی
سیستم عامل: ویندوز,لین***,میکروتیک, سیستم عامل دلخواه شما
دیتاسنتر : پارس انلاین /افرانت / زیرساخت
اپتاییم: ۹۹٫۹۹% گارانتی شده
هزینه ماهیانه 60 ت
http://sabaserver-game.ir/cart.php?gid=2
موفق باشید
asrhosting
May 14th, 2015, 13:09
سلام .
برای چه کاری لازم دارین عزیز ؟
sadrafilm
May 14th, 2015, 13:28
ضمنا دوستان عنوان کردن برای چه کاری
برای دانلود و اپلود
از سروی دانلود و به سرور خودمون و شاید یک اپلود سنتر اپلود میکنم
میانگین ماهانه 500 تا 2 ترا مصرف داریم کلا اپلود و دانلود
ضمنا دوستان توجه کنن حدود یک ساعت یا کمتر همین سرور رو تست میکنیم بعد پرداخت میکنم از درگاه بلافاصله (در صورتی که پورت خوب باشه و البته انتظار بالایی از پورت ندارم همینکه بالای یک مگابایت در ثانیه اونهم با idm در ضعیفترین سرور سرعت داشته باشه اما این یک به چند و اینا نداشته باشه و خصوصا کار با ریموت که یک پروسس کوچک مانند اتصال فایلهای تیکه شده در idm طولانی نباشه بعضا سروری گرفتم که این عمل برای 8 تیکه یا پارت به هم وصل کنه idm از یک فایل 200 مگابایتی 5 دقیقه طول میکشید
teraserver
May 14th, 2015, 17:38
با سلام
جهت دریافت تست 12 ساعته تیکت ارسال کنید
http://portal.teraserver.ir/index.php
http://uupload.ir/files/v515_untitled.png
k-h
May 14th, 2015, 18:13
درود
لطفا توضیح دهید از 1ترابایت پهنای باندی که مد نظرتون هست
چه مقدار آپلود هست و چه مقدار دانلود
sadrafilm
May 14th, 2015, 19:41
350 تا دانلود و 700 تا اپلود
- - - Updated - - -
درود
لطفا توضیح دهید از 1ترابایت پهنای باندی که مد نظرتون هست
چه مقدار آپلود هست و چه مقدار دانلود
350 گیگ دانلود
700 گیگ اپلود
- - - Updated - - -
با سلام.
ضمانت بازگشت وجه.
رم:۵۱۲ مگابایت
هارد: ۳۰ گیگابایت
پهناباند: نامحدود
سی پی یو: ۱ کور ۱ گیگاهرتز
پورت : 1گیگابایت
ای پی: ۱ عدد اختصاصی
سیستم عامل: ویندوز,لین***,میکروتیک, سیستم عامل دلخواه شما
دیتاسنتر : پارس انلاین /افرانت / زیرساخت
اپتاییم: ۹۹٫۹۹% گارانتی شده
هزینه ماهیانه 60 ت
http://sabaserver-game.ir/cart.php?gid=2
موفق باشید
یک تست در حد اینکه دو تا فایل رو دانلود واپلود تست کنم میخام بعد پرداخت انجام میشه
دیتا سنتر هم عنوان کنید و اینکه اینترانت هست یا اینترنت
ضمنا پورت 1 گیگابایت یعنی 8 گیگابیت تقریبا که بنده ندیدم دیتاسنتری تو ایران اینطور پورت بده
منظور اگر 1 گیگابیت هست میشود تامل کرد هر چند بنده در بهتربن شرایط پورت سرور شما رو 100 مگابیت میدونم
RoobinaServer
May 14th, 2015, 22:20
با سلام
قیمت کمتر از 60 تومان
با سلام و احترام
رم 512
هارد 50 گیگ
پردازنده یک هسته 2 گیگاهرتز
ترافیک نامحدود بر روی پهنای باند 10 مگابیت دوپلکس اشتراکی. (سرور تست میتوانید با این مشخصات بگیرید و تست نمائید)
در غیر این صورت پهنای باند 50 مگابیت دوپلکس با ترافیک 500 گیگ.
قیمت سرور 58500 تومان.
برای خرید به لینک http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php رفته و یک پکیج را سفارش دهید و به واحد فروش تیکت ارسال نمائید و آدرس همین صفحه را جهت فعال شدن آفر ذکر نمائید تا روی فاکتور اعمال گردد و سرور مطابق این درخواست تحویل گردد.
باتشکر
sadrafilm
May 15th, 2015, 00:43
با سلام و احترام
رم 512
هارد 50 گیگ
پردازنده یک هسته 2 گیگاهرتز
ترافیک نامحدود بر روی پهنای باند 10 مگابیت دوپلکس اشتراکی. (سرور تست میتوانید با این مشخصات بگیرید و تست نمائید)
در غیر این صورت پهنای باند 50 مگابیت دوپلکس با ترافیک 500 گیگ.
قیمت سرور 58500 تومان.
برای خرید به لینک http://www.roobinaserver.ir/vps-discount-low.php رفته و یک پکیج را سفارش دهید و به واحد فروش تیکت ارسال نمائید و آدرس همین صفحه را جهت فعال شدن آفر ذکر نمائید تا روی فاکتور اعمال گردد و سرور مطابق این درخواست تحویل گردد.
باتشکر
با سلام فقط دو تا سوال
1.
قیمت این سرور در سایت 18500 با هزینه تنظیم 10 تومان هست حال حدود 30 تومن تفاوت قیمت با این افر؟
2.
پورت 10 مگابیت اختصاصی باشه مشکلی نیست اما اشتراکی که عنوان شده از اینترنت خونگی ما هم که کمتر میشه (یعنی بنده با سرعت 70 تا 80 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم در طول ماه 150 گیگ هم نمیتونم پهنا استفاده کنم
اگر این دو مورد توضیح داده بشه ممنون میشم
RoobinaServer
May 15th, 2015, 02:54
با سلام فقط دو تا سوال
1.
قیمت این سرور در سایت 18500 با هزینه تنظیم 10 تومان هست حال حدود 30 تومن تفاوت قیمت با این افر؟
2.
پورت 10 مگابیت اختصاصی باشه مشکلی نیست اما اشتراکی که عنوان شده از اینترنت خونگی ما هم که کمتر میشه (یعنی بنده با سرعت 70 تا 80 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنم در طول ماه 150 گیگ هم نمیتونم پهنا استفاده کنم
اگر این دو مورد توضیح داده بشه ممنون میشم
1. آفر 512 در سایت کلا وجود ندارد که با توجه به درخواستتون که نه بیشتر آفر داده شود نه کمتر این آفر خدمتتون خارج از پکیج های سایت ذکر شد. کیفیت سرویس ها متفاوت هست.
2. 70 الی 80 را نمیدانیم از کجا ذکر کردید - 10 مگابیت میشود 1280 کیلوبایت یعنی بیشتر از 1 مگابایت که اشتراکی هست. قبل خرید میتوانید روی همان پهنای باند درخواست سرویس تست نمائید و در صورت تمایل خرید نمائید - در پست قبل هم این مورد ذکر شده است. اگر اختصاصی هم بخواهید با این پهنای باند و ترافیک نامحدود 240 هزار تومان قابل ارائه هست.
باتشکر
sadrafilm
May 15th, 2015, 05:21
وقتی یک مگابایت اشتراکی باشه بین چندین نفر تقسیم بشه با فرض محال اینکه دقیقا سرعت دانلود و اپلود با پورت یکی باشه که نیست سرعت چقدر از اونی که گفتم بالاتر میشه (ایا از یک اینترنت خانگی مانند من که 3 مگابیت اختصاصی دقیق دارم بیشتر سرعت دارم کما اینکه نام سرور هم روشه
در هر حال تا تست انجام نشه نمیشه مطمین بود
اگر درست متوجه شدم یا نه بگین بنده اول تو سایت عضو بشم بعد تیکت بدم برای سرور تست و بعد ادرس این صفحه انجمن رو بدم؟
redhat10
May 15th, 2015, 11:41
سلام
پهنای باند نامحدود
رم 512
هارد 30 گیگ
ویندوز 2008 یا 2003
ماهیانه 55 ت
RoobinaServer
May 15th, 2015, 12:57
وقتی یک مگابایت اشتراکی باشه بین چندین نفر تقسیم بشه با فرض محال اینکه دقیقا سرعت دانلود و اپلود با پورت یکی باشه که نیست سرعت چقدر از اونی که گفتم بالاتر میشه (ایا از یک اینترنت خانگی مانند من که 3 مگابیت اختصاصی دقیق دارم بیشتر سرعت دارم کما اینکه نام سرور هم روشه
در هر حال تا تست انجام نشه نمیشه مطمین بود
اگر درست متوجه شدم یا نه بگین بنده اول تو سایت عضو بشم بعد تیکت بدم برای سرور تست و بعد ادرس این صفحه انجمن رو بدم؟
سرعت دانلود و آپلود دقیقا یکی هست. 10 مگابیت فول دوپلکس میباشد.
شما اگر سرور 240 تومانی را خرید کنید کما اینکه نام سرور هم روشه دقیقا 10 مگابیت را خواهید داشت.
زمانی که در سال های گذشته نهایت adsl منازل 512 یا 1 مگ (دانشجویی یا تجاری) بود سرور چند برابر این قیمت داشت و مشترک هزینه میکرد حالا که پهنای باند adsl منازل بالا رفته (هزینه آنها از یک سرور معمولی هم بیشتره) هزینه کردن مشترک برای سرور کاهش یافته، یعنی کیفیت دو سرویس برعکس داره جلو میره و رقابت سرور ها (اکثرا فقط در این انجمن به جهت مزایده ای بودن انجمن و عدم اطلاع مشترک) بر اساس قیمت هست (هرچه قیمت کمتر بهتر) به خاطر هزینه مشترک برای همین نمیشه این دو را با هم مقایسه دقیق کرد ،سرور 240 هزار تومانی 100% از adsl شما بالاتر خواهد بود و قابل مقایسه با adsl شما هست.
برای هر کدام از سرور ها که ذکر شد جهت تست از طریق سایت یک سرویس تست درخواست میدهید و بعد تیکت میکنید به واحد فروش و میفرمائید که سرویس تست شما در این نوع پکیج به شما ارائه بشه. چون سرویس های تست پیشفرض همه منابع آنها بالا میباشد و برای تست کلی شبکه و سخت افزار میباشند.
با سلام
قیمت کمتر از 60 تومان
Pars-2 - Ram : 512 MB - HDD : 30 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.2 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 39 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)
هزینه های اضافی :
هر 1 گیگ رم [DDR3-1600] اضافی : 20 هزار تومان / ماهانه
هر 30 گیگ هارد [SATA - Enterprise 7.2K] اضافی : 30 هزار تومان / ماهانه
هر پردازنده [E3‐1230v2 2.5GHz 1Core] اضافی : 40 هزار تومان / ماهانه
هر آی.پی اضافی : 6 هزار تومان / ماهانه
هر 100 گیگ پهنای باند داخلی و خارجی اضافی : 30 هزار تومان / ماهانه
هر 1 ترابایت پهنای باند داخلی و خارجی اضافی : 300 هزار تومان / ماهانه