توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجربیات 8 ساله من از دیتا سنتر های مختلف
rahahosting
May 19th, 2015, 23:38
سلام
تو این تاپیک میخوام تجربیات شخصی خودم رو از دیتا سنتر هایی که باهاشون کار کردم مشکلاتی که داشتند و دارند و نقاط قوتی که دارند بررسی میکنم تا تصمیم گیری بهتری داشته باشید
اول از xlhost.com شروع میکنیم
این دیتا سنتر از زیر مجموعه کمپانی eNET Inc هست کلا کار شرکت eNET ارایه دهنده اینترنت به کلمبوس اوهایو بوده که تو همون سال های اول دیتا سنتر هم تاسیس کردند ریس این شرکت کلا اقای سعید
خراظی هست که ایشون اصفهانی هستند الان به نظر من یکی از بهترین دیتا سنتر ها هستند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه و سعی کنید abuse نداشته باشید
billing / abuse داشته باشید سفارش جدید قبول نمیکنند
مزایا:
1: پرداخت به صورت ریال
2: عدم تحریم با خیال راحت میشه سرور خرید کرد
3: در مورد خاص میتونید به زبان فارسی پشتیبانی بگیرید
4: قیمت سرور ها به نرخ دلار بانک مرکزی حساب میشه
5: پشتیباتی 24 ساعته ( یک سالی هست 24 ساعته شده پشتیبانی کمتر از 5 دقیقه به تیکت ها پاسخ میدند )
6: اپتایم میشه گفت 100% هست تو 8 سال کار با این دیتا سنتر 2 بار مشکل پیش اومد
7: کیفیت خوب شبکه / پورت ( 1 سالی هست پورت 1 گیگ ارایه میدند )
معایب:
1: روی سرور های میخرید نمیتونید سی پنل نصب کنید خیلی سریع بلاک میشید
2: به شدت روی اسپم و تورنت حساس هستند
3:فقط سرور های discount-rack مبتونید به قیمت ریال دولتی خرید کنید بقیه سرور ها با دلار ازاد حساب میشه
4: سرور هاشون Unmanaged هست
jackhaman
May 19th, 2015, 23:48
در این رابطه بیشتر توضیح میدید ؟
rahahosting
May 19th, 2015, 23:52
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم iweb.com دومین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های کانادا هست که هاستینگ های قدیمی ایرانی با این دیتا سنتر کار میکردنند و میکنند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه و سعی کنید abuse نداشته باشید مهم تر از همه
وقتی سرور بسته میشه به هیچ عنوان سرور رو باز نمیکنند حتی برای 1 ثانیه باید کاملا تصویه حساب کنید
این دیتا سنتر 3 کارمند ایرانی داره تا جایی من میدونم 2 تا قسمت فروش و یک نفر به نام کسرا قسمت امور مالی اگه میخواهید از این دیتا سنتر سرور تهیه کنید حتما قبلش با یکی از کارمند های ایرانی این دیتا سنتر صحبتی داشته
باشید بهتون تخفیف میدند حداقل 10% تخفیف میدند متاسفانه برای این دیتا سنتر بر عکس xlhost باید هزینه به صورت دلار پرداخت کنید
مزایا:
1: عدم تحریم با خیال راحت میشه سرور خرید کرد
2: در مورد خاص میتونید به زبان فارسی پشتیبانی بگیرید
3: پشتیباتی 24 ساعته
6: اپتایم میشه گفت 100% هست تو 2 سال کار با این دیتا سنتر کلا مشکلی نداشتند
7: کیفیت خوب شبکه و سخت افزار عالی
8: مناسب برای سرور هاستینگ
معایب:
1: روی سرور های میخرید نمیتونید سی پنل نصب کنید
3: قیمت تقریبا بالا
- - - Updated - - -
در این رابطه بیشتر توضیح میدید ؟
ببینید کلا ما وقتی سی پنل نصب میکردیم کمتر از یک هفته از دیتا سنتر ایمیل میومد سی پنل حذف کنید همیشه برا ما همینجوری بوده و هر وقت روی سرور اختصاصی نصب میکردیم 1 ساعت بعد لایسنس expire میشد
taha_2011
May 19th, 2015, 23:56
با تشکر از شما بابت اشتراک گذاری تجربتون...
مطمئنید الان هم نمیشه سی پنل نصب کرد ؟
mahdi-relax
May 19th, 2015, 23:57
میشه نظرتون رو راجب دیتاسنتر های هتزنر و soyoustart و ovh هم بگید
rahahosting
May 20th, 2015, 00:19
خوب حالا میریم سایت بعدی یا سرکت قبلی این سایت دیتا سنتر نیست serverboost.com سومین بود و اولین باری که از یه شرکت باهاش شروع به کار کردیم
این شرکت شخصب به نام Jelle Maes ثبت کرده یکی از دوستان من هستند پسر خوب و خوش برخوردی هست خودش هلند و Rotterdam زندگی میکنه کلا سرور ها رو خودش میخره و تو دیتا سنتر ها کلو میکنه سال 2009 همه
سرورهاش دیتا سنتر smartDC بود یادمه سروهایی که داشتم همش برای میکروتیک میرفت برای هک اینتر نت ماهواره ای بهترین گزینه هست اسکایپ ریس این شرکت هم : jelle.maes هست
قبل خرید میتونید باهاش چت کنید
به روز رسانی ====>>> ( الان متاسفانه همه سروهاشون بردن Dataplace این دیتا سنتر )
در نظر داشته باشید حتما روی اسپم حساس هست
اطلاعات دقیقی از تعداد کارمند های این شرکت ندارم
مزایا:
6: اپتایم میشه گفت 100% هست تو 3 سال کار با این دیتا سنتر کلا مشکلی نداشتند
8: مناسب برای اینترنت هک ماهواره ای
معایب:
3: قیمت تقریبا بالا هست
Milad-H
May 20th, 2015, 10:28
نظرتون در مورد core backboon المان هم بگید
Faraz4u
May 20th, 2015, 10:40
سلام
ممنون از به اشتراک گذاری تجربیات شما
ما هم روی xlhost هم روی iweb سی پنل نصب کردیم سال ها هم کار کردیم هیچ مشکلی از این بابت نبوده . اولین باره این مورد را میشنوم
شاید شما سی پنل را از خود دیتاسنتر خرید کردین و چون با مشخصات ایرانی ثبت نام کردین مشکل ساز شده
rahahosting
May 20th, 2015, 11:03
خوب حالا میریم سایت بعدی یا شرکت بعدی این سایت دیتا سنتر نیست 10web.nl چهارمین بود و دومین باری که از یه شرکت باهاش شروع به کار کردیم
این شرکت 1 سال بیشتر کار نکرد کلا نا پدید شد و الانم خبری ندارم ازش فقط 2 ماه کار کردیم باهاش خدا شکر بیشتر کار نکردیم
در نظر داشته باشید حتما دوستان سروری میخواهید بخرید یا از شرکت واسطه که خاطر جمع باشه خریداری کنید یا مستقیم از دیتا سنتر سایت های خارجی زیادی بودند که واسطه بودند بعد از یه مدت
جمع کردند
مزایا و معایب خاصی نداشت بیشتر از 2 ماه کار نکردیم قیمت مناسبی نداشتند
!MihanIt!
May 20th, 2015, 11:41
بسیار عالی.....
دوست عزیز امکان داره در مورد ovh بیشتر بگید ؟
مرسی
rahahosting
May 20th, 2015, 11:51
میشه نظرتون رو راجب دیتاسنتر های هتزنر و soyoustart و ovh هم بگید
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر ها هم میرسیم
نظرتون در مورد core backboon المان هم بگید
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنتر هم میرسیم
سلام
ممنون از به اشتراک گذاری تجربیات شما
ما هم روی xlhost هم روی iweb سی پنل نصب کردیم سال ها هم کار کردیم هیچ مشکلی از این بابت نبوده . اولین باره این مورد را میشنوم
شاید شما سی پنل را از خود دیتاسنتر خرید کردین و چون با مشخصات ایرانی ثبت نام کردین مشکل ساز شده
خیر از buycpanel میگرفتیم البته صحبت 5 سال پیش هست شاید الان فرق میکنه
بسیار عالی.....
دوست عزیز امکان داره در مورد ovh بیشتر بگید ؟
مرسی
به ترتیب دارم توضیح میدم چشم به این دیتا سنترهم میرسیم
emperor3508
May 20th, 2015, 11:51
در صورتی که از دیتاسنتر های ایرانی تجربه دارید ، لطفا در اختیار ما قرار بدید
ارادت
rahahosting
May 20th, 2015, 12:25
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم worldstream.nl سومین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از کوچکترین دیتا سنتر های هلند بود ISP محسوب میشد کلا استانداردهای لازم برای دیتا سنتر نداشت
در نظر داشته باشید این دیتا سنتر برای پرداخت ماهانه به هزینه سرور اضافه میکنه حتی فی پی پل رو از مشتری میگیره این کار کلا درست نیست ! اگه ترافیک بیشتر از اندازه مصرف کنید
فاکتور میکنند و باید پرداخت بشه ! سال 88 دیتا سنتر مثل الان پنل نداشت که سرور بشه ریبوت کرد . پهنای باند کنترل کرد خیلی ساده بود
1-ما نزدیک 15000000 ریال اون زمان به خاطر پهنای باند اضافه پرداخت کردیم ( کاری نداشتند بیشتر مصرف میکردی فقط فاکتورهای نجومی میفرستادند )
2- هارد سرور ما سوخت و هیج مسولیتی قبول نکردند
3- 2 بار کارت شبکه سوخت عوض کردند حتی معذرت خواهی نکردند
4- به ما نمایندگی دادند اما 10 روز نشد دیدیم دادند کس دیگه نمایندگی هیچ توضیحی هم ندادند
5- مشکل داشت کلا شبکه دیتا سنتر شون به راحتی ای پی سرور کناری میشد رور سرورت استفاده کنی تا زمانی بفهمند 1 روز طول میکشید از ای پی سرور ما استفاده میکردند abuse برای ما ارسال میکردند در حدی بود مشتری
به ما زنگ میزد میگفت سرور من چرا شده لینوکس پاکش کردید؟؟؟ بعد متوجه میشدیم مشتری های دیگه این دیتا سنتر از ای پی های ما استفاده میکردند و ما همش There is an IP address conflic داشتیم
6- الکی abuse ارسال مشید واقعا الکی بود به ما 10 تا ای پی میدادند 3 تا ای پی استفاده میکردیم 7 تا دیگه خالی بود برای اونها هم ایمیل میومد تا ثابت میکردیم ما استفاده نکردیم کلی....
7- 2 سال پیش کلا سرورهاشون جا به جا کردند یعنی کل دیتا سنتر 1 روز قطع بود !
کلا این دیتا سنتر بود که اسم شرکت سابق ما رو "البرزگستر" خراب کرد به دلیل مشکلاتی که گفتیم
این دیتا سنتر تو یکی از شهرهای دور افتاده وکوچک هلند هست !
مزایا:
1: پورت قوی
2: پینگ پایین
معایب:
1: تمام هزینه هایی که برای اونها کارمزد حساب میشه از مشتری میگیرند
5: از هر ای پی میتونه کس دیگه استفاده کنه
6: 16 ای پی روی هر سرور بیشتر نمیدتد
7:سخت افزار ضعیف در حدی 2 کارت شبکه ما سوخت و یک هارد !
1eng.ir
May 20th, 2015, 16:19
Worldstream اعجوبهای بود واسه خودش!
چقدر دعوا شد سر نمایندگیش :66:
اینم یوزر گیجش تو فروم
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1894
sonalsoft.com
May 20th, 2015, 19:02
درود
از دیتا سنتر های ایرانی کدوم بهتره؟
rahahosting
May 20th, 2015, 22:27
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم leaseweb.com چهارمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های هلند هست که هاستینگ های قدیمی ایرانی با این دیتا سنتر کار میکردنند و میکنند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه کلا اکانتتون بسته میشه یعنی همه سرور ها
این دیتا سنتر 1 کارمند عربی دارند یکمی فارسی میفهمه فکر میکنم من تو این 8 سال فهمیدم بهترین انتخاب برای سرور هاستینگ این دیتا سنتر هست راحت سی پنل خودشون میدند نصب میکنند کیفیت عالی سخت افزار
پورت و هارد هایی به کار میبرند پشتیبانی عالی دارند کمتر از 15 دقیقه جواب میدند و تا جایی بتونند بدون دریافت هزینه مشکل سرورتون حل میکنند
مزایا:
2: پشتیباتی 24 ساعته
3: اپتایم میشه گفت 100%
4: کیفیت خوب شبکه و سخت افزار عالی
5:خیلی مناسب برای سرور هاستینگ
6:
معایب:
1: اسپم و تورنت حساس هستند
2: قیمت تقریبا بالا
3: سرور هاشون Unmanaged هست
4: اگه 5 تا سرور داشته باشید هزینه یک سرور پرداخت نکنید کل اکانت بسته میشه
sonalsoft.com
May 21st, 2015, 01:43
درود
دوست عزیز اینکه میگن "برای سایتای ایرانی هاست ایرانی از همه بهتره" واقعیت داره یا فقط می خوان هاستای خودشون رو بفروشن؟!!
fanous_m
May 21st, 2015, 01:44
با سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی درمورد xlhost باید دو نکته رو خاطر نشان کنم اول اینکه cpanel مشکلی نداریم و بدون تغییر آی پی حدود 5 سال داریم از سرور cpanel استفاده میکنیم ولی نکته ای که هست cpanel باید روی virtual mashin راه اندازی بشه و خود دیتاسنتر به هیچ وجه لایسنس به ایرانی ها نمیفروشه
در مورد دلار هم از وقتی دلار گرون شد دیگه اون قانون قیمت دلار بانک مرکزی برداشته شد
سرورهای قدیمی بر همون اساس هنوز واریز دارند ولی سرور های جدید دیگه باید 70 درصد ارزش دلاز روز رو بدهند
rahahosting
May 21st, 2015, 09:08
در صورتی که از دیتاسنتر های ایرانی تجربه دارید ، لطفا در اختیار ما قرار بدید
ارادت
بله چشم حتما
درود
دوست عزیز اینکه میگن "برای سایتای ایرانی هاست ایرانی از همه بهتره" واقعیت داره یا فقط می خوان هاستای خودشون رو بفروشن؟!!
دوست عزیز این ربطی به بحث نداره اما بستگی داره به چند مورد خوب از نظر سرعت بله خیلی بهتره سرور های ایران برای میزبانی وب سایت هایی که بازدیدکننده ایرانی دارند
با سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی درمورد xlhost باید دو نکته رو خاطر نشان کنم اول اینکه cpanel مشکلی نداریم و بدون تغییر آی پی حدود 5 سال داریم از سرور cpanel استفاده میکنیم ولی نکته ای که هست cpanel باید روی virtual mashin راه اندازی بشه و خود دیتاسنتر به هیچ وجه لایسنس به ایرانی ها نمیفروشه
در مورد دلار هم از وقتی دلار گرون شد دیگه اون قانون قیمت دلار بانک مرکزی برداشته شد
سرورهای قدیمی بر همون اساس هنوز واریز دارند ولی سرور های جدید دیگه باید 70 درصد ارزش دلاز روز رو بدهند
بله ما روی سرور اصلی نصب میکردیم مشکل داشت در مورد بقیه موارد من اطلاعات جدیدی ندارم
ezHost.ir
May 21st, 2015, 10:53
درود
با عرض معذرت از استارتر گرامی، اینکه هاست ایرانی بهتره یا خارجی کاملاً بستگی به نوع استفاده شما داره به همین جهت از شما دعوت می کنم مقاله « هاست ایران یا خارج از کشور؟ (http://ezhost.ir/620/%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%9F) » که به همین منظور در ایزی هاست منتشر شده را مطالعه بفرمایید.
در مورد دیتاسنتر iweb هم که فرمودید پشتیبانی 24 ساعته داره ما باهاشون تجربه همکاری رو تا پارسال داشتیم. ولی هیچوقت پشتیبانی 24 ساعته ازشون ندیدیم. همیشه هر وقت ما باهاشون ارتباط برقرار میکردیم فرداش جوابشو به ما میدادن. احتمالا پشتیبانشون شبا میخوابید! :-p
یکی دو ماه آخر هم که باعث شد ما با این دیتاسنتر قطع همکاری کنیم هم این بود که قطعی زیاد داشتیم. قیمتش هم نسبت به جاهای دیگه خیلی بیشتر بود ولی نکته جالبش اینجا بود که تا درخواست کنسلی کردیم برای اینکه مارو حفظ کنند پیشنهاد تخفیف خیلی خوبی دادن اما دیگه ما تصمیمون رو برای قطع همکاری گرفته بودیم.
امیدوارم که تجربیات بنده هم کمکی به دوستان کرده باشه.
rahahosting
May 21st, 2015, 18:51
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم Ecatel.net پنجمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های هلند هست کلا این دیتا سنتر وا رز هست هر چی میخواهید نصب کنید اصلا گیر نیستند فقط روی اسپم حساس هستند
در نظر داشته باشید زیاد سر به سر این دیتا سنتر نزارید عصبانی نکنید این دیتا سنتر رو و کارمنداشون اگه بگید سرور چی شد چرا دیر راه اندازی میکنید چند ایمیل بزنید دیگه جواب نمیدند !!
این دیتا سنتر پشتیبانی جالبی نداره البته جدیدا خوب شدند قبل ممکن بود جواب یه تیکت تا 24 ساعت طول بکشه ما که خیلی ضرر کردیم به خاطر این دیتا سنتر 8 گیگ رم خریدیم برای سرور کلا جواب ندادند ! تا تو wht.com تاپیک
باز کردیم که جواب دادند http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=975091 اینم لینک
البته همین الان ازشون یه سرور داریم خوب باهاشون مهربون هستیم اونام کاری به مار ما ندارند :106:
مزایا:
2: کیفیت خوب شبکه
3:خیلی مناسب برای تصب اسکریپت های نال شده . استفاده تورنت
4: ای پی رایگان روی سرور تا 20 عدد
معایب:
1: پشتیبانی درست حسابی ندارند
4: برای خرید رم و هارد باید کل هزینه یک جا بدید نمیشه ماهانه داد
5: سرور با سخت افزار قوی ندارند
6: اپتایم خوبی ندارند
pardishosting
May 22nd, 2015, 15:46
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم leaseweb.com چهارمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های هلند هست که هاستینگ های قدیمی ایرانی با این دیتا سنتر کار میکردنند و میکنند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه کلا اکانتتون بسته میشه یعنی همه سرور ها
این دیتا سنتر 1 کارمند عربی دارند یکمی فارسی میفهمه فکر میکنم من تو این 8 سال فهمیدم بهترین انتخاب برای سرور هاستینگ این دیتا سنتر هست راحت سی پنل خودشون میدند نصب میکنند کیفیت عالی سخت افزار
پورت و هارد هایی به کار میبرند پشتیبانی عالی دارند کمتر از 15 دقیقه جواب میدند و تا جایی بتونند بدون دریافت هزینه مشکل سرورتون حل میکنند
مزایا:
2: پشتیباتی 24 ساعته
3: اپتایم میشه گفت 100%
4: کیفیت خوب شبکه و سخت افزار عالی
5:خیلی مناسب برای سرور هاستینگ
6:
معایب:
1: اسپم و تورنت حساس هستند
4: اگه 5 تا سرور داشته باشید هزینه یک سرور پرداخت نکنید کل اکانت بسته میشه
خوش به حال شما که از لیزوب راضی بودید.
ما سال 89 که هنوز دلار گرون نشده بود چیزی حدود 2 ملیون بابت ترافیک اضافه به اینها پرداخت کردیم.
کیفیت سخت افزار ضعیف / قیمت بالای سخت افزار بابت ارتقا / چند بار هم هارد سوخت /یکیش به خیر نگذشت ! سال 2011
abuse می فرستاد می گفت باید 1 ساعته حل کنید ، 2 مورد بخیر گذشت ، 1 مورد سرور رو بست تا باز کردند 6 ساعت زمان برد.
واقعا وحشتناک بود ...
k-h
May 22nd, 2015, 18:04
خوش به حال شما که از لیزوب راضی بودید.
ما سال 89 که هنوز دلار گرون نشده بود چیزی حدود 2 ملیون بابت ترافیک اضافه به اینها پرداخت کردیم.
کیفیت سخت افزار ضعیف / قیمت بالای سخت افزار بابت ارتقا / چند بار هم هارد سوخت /یکیش به خیر نگذشت ! سال 2011
abuse می فرستاد می گفت باید 1 ساعته حل کنید ، 2 مورد بخیر گذشت ، 1 مورد سرور رو بست تا باز کردند 6 ساعت زمان برد.
واقعا وحشتناک بود ...
سلام
من تو 4 سال تجربه کاری با لیزوب هنوز مشکلی برای سخت افزار پیش نیومده که بخوایم تیکت بزنیم
فقط دو سال پیش گفتند سخت افزارتون قدیمی شده بیاین یک ما یک سرور نو بهتون میدیم منتقل کنید اطلاعات روی سرور جدید
سرور هاشون 100 ترابایت پهنای باند داره و از این بابت اصلا مشکلی نیست
rahahosting
May 22nd, 2015, 23:20
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم core-backbone.com ششمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های المان هست کلا این دیتا سنتر وا رز هست زیاد گیر نیستند این دیتا سنتر زیاد شناخته شده نیست کلا رو بورس نیوده و نیست
در نظر داشته باشید حتما حتما روی پهنای باند کنترل داشته باشید ! و مهمتر از همه اگه چند تا سرور دارید حتما قبل 1 ماه میلادی تمدید یا کنسل کنید وگرنه کل سرورهاتون بسته میشه
همون بلایی سرو ما اومد کلی بدهکار شدیم بهشون و اون تاپیک سافت گذر هم به خاطر همین مشکل هست
این دیتا سنتر پشتیبانی جالبی نداره کلا ساعت اداری جواب میدند و یکمی هم خنگ هستند فقط خوب ای پی میدند حتما دقت کنید میخرید بگید ای پی ها رو به اسمتون نزنند که کشور تو whois ایران نشون میده کلی در دسر
مزایا:
یکی بیشتر ندارند اونم تعدا ای پی ارزونی که میدند
معایب:
1: پشتیبانی درست حسابی ندارند
4: برای خرید رم و هارد باید کل هزینه یک جا بدید نمیشه ماهانه داد
5: سرور با سخت افزار قوی ندارند کل سرورهاشون مهنه هستند
pardishosting
May 23rd, 2015, 13:23
سلام
من تو 4 سال تجربه کاری با لیزوب هنوز مشکلی برای سخت افزار پیش نیومده که بخوایم تیکت بزنیم
فقط دو سال پیش گفتند سخت افزارتون قدیمی شده بیاین یک ما یک سرور نو بهتون میدیم منتقل کنید اطلاعات روی سرور جدید
سرور هاشون 100 ترابایت پهنای باند داره و از این بابت اصلا مشکلی نیست
ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم ؟
شما 2 سال که روی سرور های نو هستید و صدالبته نباید مشکلی رخ بده
دو سال قبل تر هم شانس اوردید.
بهرحال واقعیتی بود که گفته شد ...
در ضمن سرورهاشون هم (به خصوص هارد) قطعات متفرقه بود در اون زمان - یک هاردش سامسونگ بود یکی ... بعد اینها رو با ریدکنترلر HP با هم وصل کرده بودند. کیفیت سخت افزار پایین بود.
الانم به نسبت سخت افزار گرون هست ... از همه اینها گذشته مشکل abuse خیلی ازاردهنده بود.
besthosti.com
May 23rd, 2015, 13:31
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم iweb.com دومین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
این دیتا سنتر از قدیمیترین دیتا سنتر های کانادا هست که هاستینگ های قدیمی ایرانی با این دیتا سنتر کار میکردنند و میکنند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه و سعی کنید abuse نداشته باشید مهم تر از همه
وقتی سرور بسته میشه به هیچ عنوان سرور رو باز نمیکنند حتی برای 1 ثانیه باید کاملا تصویه حساب کنید
این دیتا سنتر 3 کارمند ایرانی داره تا جایی من میدونم 2 تا قسمت فروش و یک نفر به نام کسرا قسمت امور مالی اگه میخواهید از این دیتا سنتر سرور تهیه کنید حتما قبلش با یکی از کارمند های ایرانی این دیتا سنتر صحبتی داشته
باشید بهتون تخفیف میدند حداقل 10% تخفیف میدند متاسفانه برای این دیتا سنتر بر عکس xlhost باید هزینه به صورت دلار پرداخت کنید
مزایا:
2: در مورد خاص میتونید به زبان فارسی پشتیبانی بگیرید
3: پشتیباتی 24 ساعته
6: اپتایم میشه گفت 100% هست تو 2 سال کار با این دیتا سنتر کلا مشکلی نداشتند
8: مناسب برای سرور هاستینگ
معایب:
1: روی سرور های میخرید نمیتونید سی پنل نصب کنید
- - - Updated - - -
ببینید کلا ما وقتی سی پنل نصب میکردیم کمتر از یک هفته از دیتا سنتر ایمیل میومد سی پنل حذف کنید همیشه برا ما همینجوری بوده و هر وقت روی سرور اختصاصی نصب میکردیم 1 ساعت بعد لایسنس expire میشد
ولي دوست عزيز من از ايكس ال هاست سرور داشتم و روي خود سرور اصلي سي پنل نصب كردم و بدون مشكل بوده.
info@hosttehran.com
May 23rd, 2015, 21:28
سلام
تو این تاپیک میخوام تجربیات شخصی خودم رو از دیتا سنتر هایی که باهاشون کار کردم مشکلاتی که داشتند و دارند و نقاط قوتی که دارند بررسی میکنم تا تصمیم گیری بهتری داشته باشید
اول از xlhost.com شروع میکنیم
این دیتا سنتر از زیر مجموعه کمپانی eNET Inc هست کلا کار شرکت eNET ارایه دهنده اینترنت به کلمبوس اوهایو بوده که تو همون سال های اول دیتا سنتر هم تاسیس کردند ریس این شرکت کلا اقای سعید
خراظی هست که ایشون اصفهانی هستند الان به نظر من یکی از بهترین دیتا سنتر ها هستند
در نظر داشته باشید حتما قبل از 1 ماه میلادی سروری که میخواهید کنسل کنید اعلام کنید چون تا 10 روز بعد سرور نمیبندند و باید فاکتور پرداخت بشه و سعی کنید abuse نداشته باشید
billing / abuse داشته باشید سفارش جدید قبول نمیکنند
مزایا:
1: پرداخت به صورت ریال
2: عدم تحریم با خیال راحت میشه سرور خرید کرد
3: در مورد خاص میتونید به زبان فارسی پشتیبانی بگیرید
4: قیمت سرور ها به نرخ دلار بانک مرکزی حساب میشه
5: پشتیباتی 24 ساعته ( یک سالی هست 24 ساعته شده پشتیبانی کمتر از 5 دقیقه به تیکت ها پاسخ میدند )
6: اپتایم میشه گفت 100% هست تو 8 سال کار با این دیتا سنتر 2 بار مشکل پیش اومد
7: کیفیت خوب شبکه / پورت ( 1 سالی هست پورت 1 گیگ ارایه میدند )
معایب:
3:فقط سرور های discount-rack مبتونید به قیمت ریال دولتی خرید کنید بقیه سرور ها با دلار ازاد حساب میشه
-------------------
سلام
تمامی موارد گفته شده در مورد XLHOST کاملا صحیح است.
پشتیبانی فوق اللعاده سریع . دقیق و قوی میباشد.
در مورد تنظیمات سرور های مجازی و مجازی سازی و استفاده از کارت شبکه میتوان گفت خیلی بهتر از برخی شرکت های اروپایی فعالیت داشته . البته قیمت یه مقدار بالا هست.
و نکته آخر در مورد نصب CPanel هیچ مشکلی وجود نداره. من خودم به مدت دو سال استفاده کردم . ولی لایسنس سی پنل رو جدا تهیه میکردم . قیمت مناسب تری داره.
در مورد اسپم ، تورنت ، و نصب سیستم های غیر لایسنسی بسیار بسیار سخت گیر میباشند.
babelirani
May 23rd, 2015, 22:18
سلام و ممنون بابات اطلاعاتی که به اشتراک میزارید
دوستان عزیز نمیدونم چرا همه گیر دادن به اون جمله ی
در مورد دیتاسنتر XLHost
ایشون خودشونم بعدا اضافه کردن این مورد برای ۵ سال پیشه حالا چرا عزیزان اینقد در این مورد میخوان شفاف سازی کنن نمیدونم
Mehregan
May 25th, 2015, 19:41
سلام،
با این توضیحاتی که دادید، هیچ کدام از این دیتاسنترها خوب و عالی نیستند!!!
rahahosting
May 25th, 2015, 19:46
خوب حالا میریم سراغ دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم vrtservers.net هفتمین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
خوب کسی از این دیتا سنتر دل خوشی نداشت خاموش شدن سرور بدون دلیل ترمینت شدن و.....
این دیتا سنتر پشتیبانی جالبی نداشت کلا ساعت اداری جواب میداذند ایپی ارزان میدادند 3 ماه بیشتر باهاشون کار نکردیم مشکل خاصی نداشتیم الانم اسم شرکتشون عوض کردند
سلام
باتشکر از شما که وقت میزارید و تجارب خود را در اختیار دوستان قرار میدهید.
لطفا ترجیحا درصورتی که با دیتاسنترهای معروفتری همچون hetzner,redstation,ovh,leaseweb,... کار کرده اید در ان مورد تجارب خود را قرار دهید که کاربرد تر باشد.
باتشکر از شما
rahahosting
May 25th, 2015, 21:00
خوب حالا میریم سراغ اولین دیتا سنتر ایرانی دیتاسنتر بعدی که باهاش کار کردیم afranet.net اولین دیتا سنتری بود باهاش شروع به کار کردیم
سال 89 بود اولن سرور ایران رو کلو کردیم سرور خریدیم با 5 تا دیتا سنتر معتبر تماس گرفتیم مشکل اینجا بود ایپی زیاد نمیدادند و پهنای باند گرون در کل بعد از 1 هفته افرانت رو انتخاب کردیم ماشالله الان کلی دیتا سنتر هست
کلی هم اطلاعات در مورد دیتا سنتر ها ما تلفنی حرف زدیم با خانم سلحشور تاکیید کردیم ما ای چی زیاد میخواهیم گفتند 2 یونیت گرفتید بعد میتونید ای پی بگیرید اها راستی از هر جا میخواهید سرور بخرید حتما قبلش تخفیف بگیرید
همین افرانت میگفت 300 هزار تومن به 220 تومن راضی شدند خلاصه خریدیم شروع کردیم بعد 2 ماه گفتیم ای پی میخواهیم گفتند نمیشه !!!! نداریم سیاست شرکت اینه ای پی ندیم !!!! ما 3 ماه دنبال ای پی بودیم بعد 3 ماه
کلا ای پی های سرور ما رو گرفتند پک جدید دادند ! اونم با زوررررر 10 تا ای پی
یه مشکل داشتیم شبکه سرور ما هر چند وقت به یار قطع میشد اخرم نفهمیدیم چرا دقیقا 30 دقیقه بود خودشون تماس میگرفتن پینگ سرور شما رو نداریم جالب بود ! (سرور خاموش یا ریبوت نمیشد ) فقط 30 دقیقه کل ای پی ها پینگ
نداشتند
مزایا:
کیفیت / پینگ مناسب برای سرور بازی
معایب:
1: پشتیبانی معمولی
2: قیمت بالا در پهنای باند
4: اصلا تضمینی برای اضافه کردن ای پی نیست