PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران

LordVPS
August 23rd, 2010, 22:27
گروه میزبانی لرد نیک افتخار دارد سرویس اختصاصی خود را در ایران به شرح زیر در ایران اعلام میدارد

MainBoard : Asrock
CPU : intel 430
Ram : 1 GB DDR2
HDD : 250 GB
DVD-Rw
300.000 T
--------------------------------
MainBoard :Asus EPU
CPU : E5300 Intel
Ram : 2 GB DDR2
HDD : 320 GB
DVD-Rw
380.000 T
-------------------------------
MainBoard: Asus
CPU : Intel Cori3
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 500GB
DVD-Rw
599.000 T
-------------------------------

قیمت های بالا فقط یک بار از طرف کاربر پرداخت میشود و مالکیت سرور با کاربر می باشد و ماهیانه فقط هزینه پهنای باند و نگهداری پرداخت میگردد
هزینه پهنای باند با پورت 1 مگ و نگهداری ماهانه 130 هزار تومان می باشد که به ازای هر مگ پهنای باند 99 هزار تومان به هزینه اولیه اضافه می شود

taghikhani
August 23rd, 2010, 22:32
1- قیمت پهنای باند خیلی نیست؟
2- اینها سروره یا دسکتاپ؟
3- میتونیم سرور رو خودمون بدیم؟

LordVPS
August 23rd, 2010, 22:56
1- قیمت پهنای باند خیلی نیست؟
2- اینها سروره یا دسکتاپ؟
3- میتونیم سرور رو خودمون بدیم؟
شما ارزون تر سراغ داری بگو ما بگریم
اره سرور هم خودتون میتونید بدید

rn4j1m1
August 23rd, 2010, 23:50
سرور ها کجا نگهداری میشن و شرایط نگهداری چه جوری هست ؟

bestvps
August 23rd, 2010, 23:55
منم مشتاقم بدونم :) کجا هستند , چجوری و دسترسی بهشون چطوره !؟ دیتا سنتر اسمش چیه و کودوم شهره و ... اگه اطلاعات بدید ممنون میشم

LordVPS
August 24th, 2010, 00:17
سرور ها کجا نگهداری میشن و شرایط نگهداری چه جوری هست ؟

سرور ها در محل شرکت و در اتاق مخصوص نگه داری میشه
من نمیگم 100 % شرایط دیتا سنتر رو داره
ولی داریم تلاش میکنم که به شرایط مطلوب برسیم

bestvps
August 24th, 2010, 00:23
پهنای باند رو چطوری تامین میکنید ؟!

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

شرایطی که الان هست چیا هست ؟
و محل شرکتتون کجاست ؟

akbari
August 24th, 2010, 00:29
پهنای باند رو چطوری تامین میکنید ؟!

خوب این سوال جالبی نیست چون توی ایران معلوم هست از کجا دیگه از مخابرات و شرکت های خصوصی.
اینقدر کشور پیشرفت نکرده که از کشور های مختلف اینترنت ماهواره ای گرفت. میشه گرفت ولی شب نشده باید توی بازداشتگاه بخوابی.

جناب خطیبی اگر مشکلی برای سرور پیش بیاید خودتان تعویض سخت افزار را انجام میدهید یا به عهده خریدار هست؟

LordVPS
August 24th, 2010, 00:32
منم مشتاقم بدونم :) کجا هستند , چجوری و دسترسی بهشون چطوره !؟ دیتا سنتر اسمش چیه و کودوم شهره و ... اگه اطلاعات بدید ممنون میشم

محل کرج هست
شما سرور رو میفرستید به ادرس
مهندسین ما ( 2 نفر) سرور شما رو ستاپ میکنن
- شب ها هم پاسخ گو هستیم

bestvps
August 24th, 2010, 00:37
خب مخابرات و شرکت های خصوصی ایرانی که تعهد اصولا اصلا نمیدونن چی هست :) یه دفعه میبنی همه چی قطع شده زنگ میزنی بعد از کلی دردسر ممعلوم میشه یه موردی یه جا پیش اومده بدون هماهنگی قطع کردند معمولا هم زمان مشخصی ندارن که کی مشکل حل میشه ! حل شدن مشکل هم اصولا با خداست :)

LordVPS
August 24th, 2010, 00:39
خوب این سوال جالبی نیست چون توی ایران معلوم هست از کجا دیگه از مخابرات و شرکت های خصوصی.
اینقدر کشور پیشرفت نکرده که از کشور های مختلف اینترنت ماهواره ای گرفت. میشه گرفت ولی شب نشده باید توی بازداشتگاه بخوابی.

جناب خطیبی اگر مشکلی برای سرور پیش بیاید خودتان تعویض سخت افزار را انجام میدهید یا به عهده خریدار هست؟

به مشتری خبر میدیم و در صورتی که موجود باشه قطعه تعویش میکنیم و مبلغ رو در یافت میکنیم !

akbari
August 24th, 2010, 00:44
خب مخابرات و شرکت های خصوصی ایرانی که تعهد اصولا اصلا نمیدونن چی هست :) یه دفعه میبنی همه چی قطع شده زنگ میزنی بعد از کلی دردسر ممعلوم میشه یه موردی یه جا پیش اومده بدون هماهنگی قطع کردند معمولا هم زمان مشخصی ندارن که کی مشکل حل میشه ! حل شدن مشکل هم اصولا با خداست :)

ببخشید جناب خطیبی من داشتم میرفتم ولی گفتم بزار این پست هم بزنم بد برم
دوست عزیز مخابرات معمولا در زمان های حساس امنیتی سرویس را قطع میکند مثل مسائلی که در گذشته اتفاق افتاد که معمولا وقتی اینطوری بشه کل ایران قطع میشه یعنی اینکه شما هم دیگه به اینترنت دسترسی نداری . سرویس دهندگان خصوصی هم خود خیلی ها هستند که سرویس عالی می دهند و قطعی خیلی کم شاید در ماه 30 دقیقه اونم در نیمه های شب داشته باشند.
در این مورد مرکز داده هم 100 درصد از 2 سرویس دهنده استفاده میشود که در صورت اختلال در یکی از سرویس دهندگان سرویس دیگری شروع به کار کند. که به این عمل لود بالانس میگویند که با یک روتر که 100 درصد این مرکز دارد انجام میشود و شما هیچ قطعی حس نمیکنید :d

LordVPS
August 24th, 2010, 01:02
توضیحات کامل بود
ممنونم

bestvps
August 24th, 2010, 01:02
حالا به هر حال امیدوارم اینظور باشه که شما میفرمایید :) ما که بدمون نمیاد سرویس خوب موجود باشه :) ولی تجربه ثابت کرده که به بعضی از چیز ها نمیشه اعتماد کرد یکیشم اینترنت ایران هست ! :) مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه . به هر حال سایت هایی که آپتایم رو محاسبه میکنن این بحثا رو قبول ندارن . اینترنتی هم که بشه براش مواقع خاص تعریف کرد که اینترنت نیست دیگه :) ISP ها هم که بهترینشون رو در نظر بگیریم کاراشون یه جاهایی بد لنگیده ! مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟ :) اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه :) دیگه متخصص هستند بچه ها کارای جدید میکنن :) یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه !! برایدا کردنش هم لینک رو قطع میکنن ولی لینک شما قطع نمیشه لینکه یه بدبخت از دنیا بی خبری قطع میشه که داره اون موقع با نت کار میکنه ! و هیچ کسی هم جواب شما رو نمیده ! قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS ) چون برق هم هیچ تعهدی نداره که امروز اگه رفت اصلا بیاد ! سیستم اتفا حریق و کنترل دما و حفاظت فیزیکی هم به کنار !
حالا خودتون اینا رو بزارید کنار هم ! ببنید COLO یه شرکت خارجی به صرفه تر هست براتون یا آفری که دادید ! :) انصافا خودتون نظر بدید !

LordVPS
August 24th, 2010, 01:14
حالا به هر حال امیدوارم اینظور باشه که شما میفرمایید :) ما که بدمون نمیاد سرویس خوب موجود باشه :) ولی تجربه ثابت کرده که به بعضی از چیز ها نمیشه اعتماد کرد یکیشم اینترنت ایران هست ! :) مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه . به هر حال سایت هایی که آپتایم رو محاسبه میکنن این بحثا رو قبول ندارن . اینترنتی هم که بشه براش مواقع خاص تعریف کرد که اینترنت نیست دیگه :) ISP ها هم که بهترینشون رو در نظر بگیریم کاراشون یه جاهایی بد لنگیده ! مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟ :) اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه :) دیگه متخصص هستند بچه ها کارای جدید میکنن :) یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه !! برایدا کردنش هم لینک رو قطع میکنن ولی لینک شما قطع نمیشه لینکه یه بدبخت از دنیا بی خبری قطع میشه که داره اون موقع با نت کار میکنه ! و هیچ کسی هم جواب شما رو نمیده ! قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS ) چون برق هم هیچ تعهدی نداره که امروز اگه رفت اصلا بیاد ! سیستم اتفا حریق و کنترل دما و حفاظت فیزیکی هم به کنار !
حالا خودتون اینا رو بزارید کنار هم ! ببنید COLO یه شرکت خارجی به صرفه تر هست براتون یا آفری که دادید ! :) انصافا خودتون نظر بدید !

شما انگار خیلی حال میکنی حال بگیری!
من که گفتم 100 % نیست
ولی انگار شما دوست داری بکوبی
خیلی علاقه به خارجی ها داری برو با هاشون کار کن دنبالت نذاشتم که بیای سرویس بگیری برای بعضی ها این که ایران باشه مهمه
حالا راه

bestvps
August 24th, 2010, 01:29
قصد جسارت نداشتم ! اتفاقا خیلی هم خوبه که در این زمینه کار بشه ! ولی بسترش هم باید باشه ! هدفم هم حال گیری نیست !
من هم به هیچ وجه از خارجی ها و ... خوشم نمیاد به این شکل که گفتید :) ولی مشتری های ما به چه علتی دارن حاضر میشن هزینه ی بیشتری بدن که سرویس رو از سایت خارجی بگیرن ! ؟
شما هم اگه میخوای تو تجارتت موفق باشی باید جواب این چرا ها رو بدونی تا بتونی بازار رو بدست بیاری والا بخدا قسم اگه از دستم بر میومد شبانه روز تلاش میکردم 1 ریال هم نمی گرفتم تا فقط 10 تا سرور قوی تو ایران پا بگیره ! ولی وقتی بسترش نیست چیکار میشه کرد الان یه حرکتی شروع میشه ! به علل مختلف بازار خوب هدف گیری نمیشه در نتیجه میشه یه هزینه ی بر باد رفته ! تنها یک حالتم هست که میتونه این حالتو پیش نیاره اگه پاسخ این چرا ها پیدا نشه ! ( اونم مشخصه دیگه باید اداره جات و سازمان های دولتی سرویس بگیرن که حسابشون جداس) ولی اگه واقعا دنباله توسعه کار به معنی واقعی هستید بدون این چرا ها نمیشه رسید ! اگه همین الانم بخواین من میتونم سرور ایران 100 تا بهتون بدم با پورت 1Mbps ولی هیچ معلوم نیست که اینا چه بلایی به سرشون بیاد !
ولی الان شما میخواین با کی رقابت کنین با یکی مثل Theplanet , Iweb و ... . حالا مشتری هم منافع خودشو در نظر میگیره که ببیه آیا براش به صرفه هست که اینکارو بکنه یا نه ! اگه هم تعصبی باشه که سرور در کجا قرار گرفته که یک تعصب بیخود هست ! حتی شما الان از ایران اگه سرور داشته باشدی باید رو سرورتون یه *** هم بزارید که بتونید سرور رو بروز رسانی کنید ! :)
غیر از اینه خدایی بگید غیر از اینه !
حالا بد میگم بگید بد میگی دیگه چیزی نمی گم !

LordVPS
August 24th, 2010, 01:43
دوست عزیز
بالا خره از یه جایی باید شروع بشه
حالا کم کم پورت رو هم اضافه میکنیم
در جستجوی جایی هستیم که یه بتونیم کار های ساختمانی رو شروع کنیم و مرکز داده در حد اندازه بسازیم
ویلی الان هرچیم که باشیم به خودمون میبالیم که در کمتر از 4 ماه داریم توی نت جا میتوفتیم
و هر کی هم که بخواد سنگ بندازه سنگ رو خورد میکنیم
به کارمون ایمان داریم و اوج میرسیم

taghikhani
August 24th, 2010, 04:08
خوب من میگم گرونه به این خاطره که من میتونم سرور رو همینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.

---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:03 AM ----------

دوست عزیز
بالا خره از یه جایی باید شروع بشه
حالا کم کم پورت رو هم اضافه میکنیم
در جستجوی جایی هستیم که یه بتونیم کار های ساختمانی رو شروع کنیم و مرکز داده در حد اندازه بسازیم
ویلی الان هرچیم که باشیم به خودمون میبالیم که در کمتر از 4 ماه داریم توی نت جا میتوفتیم
و هر کی هم که بخواد سنگ بندازه سنگ رو خورد میکنیم

مراقب غرورت باش. کار دستت میده.
اینی که شما اسمشو میذاری جا افتادن هیچی نیست. رنکینگ سایتتو دیدی؟
بخاطر خودت میگم. هرچند با چیزی که دیدم تو این تاپیک، الان میای چهارتا هم بار من میکنی.

akbari
August 24th, 2010, 08:48
مخاطبان سایت هم فقط از ایران نیستند که وقتی مخابرات قطع بشه دیگه سایت هیچ request نداشته باشه
در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:D

اصلا من نمیدونم این کاننکشن چطور برقرار میمونه
دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پی
به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)

یا مثلا اینکه کلا مشخصات یه خط ADSL تو یه مرکز گم بشه
تا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشه:d
معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست:d

مثلا تعویض IP در هر 5 ثانیه رو کجای دنیا دیدین ؟
تحقیق کنید راه کار زیاده که نیاز به تغییر آی پی نباشه

قطعی برق هم از طرف دیگه ( حالا نگید UPS )
خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟

همینجا کنار دست خودم + یک ups بگذارم و این پهنای باند رو هم با نصف این قیمت تأمین کنم.
جناب تقی خانی ازون حرف ها زدی ها پهنای باند یعنی ماهی 65 هزار تومان 1 مگ نامحدود؟ کدوم شرکت من برای خونمون بگیرم :d

بهتون تبریک میگم آقای خطیبی . امیدوارم همیشه موفق باشید توی این انجمن همه به فکر سنگ انداختن هستن شما راه خودتون رو برید نهایتش اینه که مثل کیانا سرور هاتون کم میاره انتقال میدید به سرور های خارجی

همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.

bestvps
August 24th, 2010, 09:23
در حال حاضر اون کسی که از سرور ایرانی استفاده میکنه مطمئن هست که مخاطبانش فقط ایرانی هستند و فقط از داخل ایران بازدید دارد به خاطر این از سرور های ایرانی خرید میکند. نمونه چند تا از سایت های خودم روزانه 10 هزار تا بازدید هم میرسه ولی همش داخلی هست:D خوب معلومه که وقتی داخلی هست بهتره دیگه لود سایت که 1000 تای خارجی ها میرزه معمولا پینگ از 30 تا 90 هست بسته به نقطه ای که ارتباط برقرار میشه. هروقت اراده کنم بک آپ را روی سی دی یا دی وی دی دارم از همه مهمتر بهم نمیگن ایرانی هستی سریع اطلاعاتتو بردار گورتو گم کن:D
ببینید خب در این صورتم باز دلیلی نمیشه که کسی بخواد هزینه اضافی بپردازه!! چون همون سرویس و بهترشو خارجیه ارزونتر میده ! حالا شما دم دستته میزنی رو CD بقیه چی ؟ 10000 تا بازدید رو شما با اینترنت 1 مگ ساپورت می کنید ؟ :) اینجوری که شما میگید لودش خوبه که کانکشن باید خیلی ... !!
ما با جاهایی که کار میکنیم ! تاحالا به ایرانی بودنمون توهین نکردن ! اگه اینکارو بکنن اگه گزینه ی بهتری داشته باشیم مطمئن باشید گزینه ی بهترو انتخاب میکنیم ! فکر کردید ما اجنبی و وطن فروش هستیم !!! ضمنا اگر هم یه وقت حاضر بشیم توهینی رو تحمل بکنیم ( که تا به الان نبوده ! حتی تحریم هم که میشیم اکثر جاها بدون توهین میگن این به علت قوانین فلان جا هست ! ) فقط بخاطر مشتریامون و کیفیتمون هست که زیر سوال نره !

دوست عزیز معمولا توی این جور مواقع اصلا با کانکشن ارتباط برقرار نمیشه فقط با آی پی
به فرض اینکه کانکشن هم قرار باشه استفاده بشه روی روتر ست میشود که خودش اتوماتیک این عمل را انجام میدهد. که اگر توضیحات من را خوانده باشید به این عمل لودبالانس میگویند(2 ورودی اینترنت میشه و یک خروجی داخل شبکه)

بنده نگفتم کاره شما الان چطوره ! لود بالانسر هم چیزه پیچیده ای نیست که 60 بار تکرار کردید دیگه ! من داشتم مشکلات اینترنت رو بررسی میکردم و گفتم بعضی جاها رویت شده کانکشنی که به ISP وصل هست هر 5 ثانیه Ip جدید میگرفته !!! به نظر شما این نیاز به لود بالانسر داره ؟!!!! شما همچین کانکشنی به روتر های گردن کلفت Cisco هم بدی دووم نمیاره حالا چرا اسم لود بالانسر اومد الله اعلم !

ا بحال ندیدم برای این کار از ADSL استفاده بشه:d
معمولا به صورت wifi و فیبر نوری هست
اینم نگفتم شما ADSL بگیر ( که البته DSL تکنولوژی خیلی بدی نیست برا این سرعتی که فرمودید ! ) !!! گفتم مشکل اینترنت تا این حد !!!!
Wifi هم اگه خواستید براتون ایراداشو بگم !!!؟؟ فقط میمونه فیبر که فیبر هم کلی دنگ و فنگ داره تا بهت بدن و احتمالا هفت خان رستمی در پس فیبر خوابیده !

خوب یو پی اس توی بازار یه دور بزنید همین العان یو پی اس هایی هست که تا 10 ساعت برق نگه میدارد. در ضمن موتور های برق و ژنراتور ها پس چه کارست؟
خودم اشاره کردم که USP نگید ضمنا تو دیتا سنتر کسی نمیاد یو پی اس 10-12 ساعته بزاره !!!! UPS فقط برای پوشش زمانی هست که شبکه برق از مدار خارج میشه و ژنراتور وارد کار میشه و گرنه من میتونم UPS 1000 ساعته هم درست کنم ولی یه تریلی باتری نیاز داره که هزینش سر به فلک میزاره !!! و بعد از مدتی هم باتری ها مستهلک میشن ! و دوباره ! خلاصه UPS 10 ساعته هم خیلی تئوری باحالی نیست چون کل زمانی که UPS از منبع تغذیه قطع میشه نباید بیشتر از چند دقیقه بشه !

همین العان دیتاسنتر گیگا کلی مشکل توی شبکه هاش داره که در ماه 2 ساعت حدااقل قطعی نداشته باشه شاهکار کرده یا مثلا شنیدم چند وقت پیش THEPLANET آتش گرفته و یه سری سرور ها به باد رفته یا مثلا fdc که واقعا ته دیتاسنتر هست با 2 نفر همزمان دانلود از روی سرور کم میاره و باید ریست کرد. نمونه اینها زیاده توی همین انجمن هم زیاد بحث شده در مورد اینجور دیتاسنتر ها ولی ما ایرانی ها عادتمون هست که به هم گیر بدیم و به خارجی ها بنازیم . یکم به خودتون بیاید و به ایرانی بودنتون افتخار کنید و بگید که میشه و گفتارتون را پایدار کنید.

بحث GIGA : گیگا همین الانش با کلیه ی چیزایی که فرمودید چند هزار سرور داره و یه دیتا سنتره ! وقتی فعالیت شما با این همه مشکل میگید خوبه چرا میگید بقیه بدن ؟ ضمنا همین الان گیگا سره همین قضایا کم ضرر نکرده که فک کنید !!!
The planet : بحث ماله چند سال پیش هست نه حالا !!! اونم ایرادی که گرفتید باز بر خودتون وارده ! تجهیزات اتفای حریق خودتون رو با The Planet مقایسه می کنید ؟ !!! بعدشم کل سروراش که نسوختن !!! یه بخش خیلی خیلی محدود ! الان اگه مشکل آتش سوزی گریبانتونو بگیره چطوره حلش میکنید ؟! بالاخره برقه دیگه ! یه اتفاق کوچیک یه حادثه ی بزرگ !

FDC هم که اسمش روشه ! با همین وضعی که میگیرد 2-3 تا دیتا سنتره
دیتا سنتر هم با سرور سنتر خیلی تفاوت داره !

حالا اگه میخواین با گیگا و FDC بسنجین که اونا دارن مشتریاشونو از دست میدن ! شما اصلا نمیتونی بدست بیاری اگه بخوای مثله اونا خدمات ارائه کنی !

ساپورتتون هم که میگید فقط شبا فعاله ! کسی که برا سرورش یه اتفاق کوچیک میفته شب و روزش یکی میشه براش مهمه که همون موقع یکی جوابشو بده و بد ترین پشتیبانی خارجی هم تو 12 ساعت جواب میده مگر اینکه تعطیلی باشه و اونجا هم هتل باشه !

حالا به هرحال مقایسه کنید بعد بگید رو هوا نگید ! قصد ندارم بگم کار رو تعطیل کنید اما واقع گرا باشید تا ضرر نکنید !
ساپورت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
نتورک شما پایدار تره یا یه دیتا سنتر خارجی !
امنیت شما بالاتره یا دیتا سنتره خارجی !
تجهیزات شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
مشتری به شما بیشتر اعتماد میکنه یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
قیمت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی ؟

akbari
August 24th, 2010, 10:22
بعضی جاها رویت شده کانکشنی که به ISP وصل هست هر 5 ثانیه Ip جدید میگرفته
این آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .

ساپورت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادن

نتورک شما پایدار تره یا یه دیتا سنتر خارجی !
میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشده

امنیت شما بالاتره یا دیتا سنتره خارجی !
خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشه
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار

تجهیزات شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
خوب معمولا تجهیزات بسته به تعداد سرور ها بیشتر میشود. مثلا اگر اقای خطیبی 2 سرور دارد بره یه سوئیچ 32 تایی بخره یه روتر فلان چیز بخره یا کل مرکزشو کابل کشی کنه 50 تا رک بچینه کنار هم که بگه تجهیزاتم زیاده؟!

مشتری به شما بیشتر اعتماد میکنه یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکنن

قیمت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میده
:d
در مورد سرور هم که خوده آقای خطیبی گفتن شما میتونید خودتون سخت افزار را تهیه کنید و برای مرکز ارسال کنید اگر فکر میکنید گرون هست پهنای باند هر مگ 99 تومان توی ایران خداییش خیلی خوبه

bestvps
August 24th, 2010, 11:00
این آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .

نگفتم که IP invalid میدادن ! ip valid ! ولی در حین اتصال ip تغییر میکرده :d این خودش تکنولوژی بسیار بالایی داره :d منم حرفم همینه آخه چطور تونستن بدون disconnect آی پی ها رو عوض کنن الله اعلم :d
مجوز هم دارن ! :d

تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادن
در این مورد از واژه ی 24 ساعته نمیشه استفاده کردا !!! :d بالاخره چند ساعت در شبانه روز آدم باید بخوابه !

میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشده
شما گرون ترین روتر دنیا هم بیار اینجا ! وقتی که زیر ساختش نیست رو هوا که نمیشه ازش استفاده کرد !

خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشه
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار

امنیت فیزیکی یک دیتا سنتر اولین شرطش هست ! زلزله جنگ سیل اینا همه هستن ! تازه از همه بدتر حسابشو بکنید مثلا از یه دیتا سنتر سرقت بشه چه آبرو ریزی به بار میاد!!!

ضمنا استفاده از واژه ی "مرکز داده" به معنی Data Center برای این مورد درست نیست ! چون مرکز داده کارهایی که میکنه خیلی بیشتر از این حرفاس البته بر اساس اطلاعاتی که دارم میگم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید . چون صرفا با راه اندازی چند وب سرور نمیشه واژه ی مرکز داده رو به کار برد ! چیزی که در ایران رایجه ! ( اینجوری باشه که خونه ما هم یه زمانی دیتا سنتری بوده واسه خودش :d ) اگه اشتباه میکنم تذکر بدید !

تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میده
شما پهنای باند 1 مگ رو میدی 100 تومن ! یعنی 100 مگ میشه !!!! 10 میلیون تومن ! یه کوچولو قیمتش بالا در میاد ! :) در صورتی که این رقم جاهای دیگه 1 میلیونه ! تو ایران بله ولی بازاری که پیش روی ملت هست که فقط ایران نیست :d

مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکنن
حرف شما متین ولی مشتری از شما مگه سرویس نمیخواد ؟ ! اگه اینطوریه که شما یه دفه بگید ما سرویس رو هم قطع کنیم باز مشتری مشتری ماست ! :) خب اگه اینطور هست که اون مشتری حتما یه مورد خاص داره :d چون بی رو در واسی تو تجارت هر کسی منافع خودشو در نظر میگیره ! ( غیر از اینه ؟ ) مثلا یه سایت دانلود الان قرار باشه رو سرور های شما پشتیبانی بشه ! 1000 تا کاربر آنلاین در نظر بگیرید که هر کودوم میخوان 10 مگ دانلود کنن ! حالا چی میشه ؟

به هر حال من که گفتمم هدفم این نیست که نا امیدتون کنم ولی بهتره راهکار های منطقی ارائه کنیم !

LordVPS
August 24th, 2010, 11:13
من نمی بندم به کسی
ولی اینکه بخواین توهین کنین یا سنگ بندازین تو کتم نمیره
الان من همینم که هستم و ثانیه به ثانیه به تجهیزات اضاقه میکنیم
انگار پست های منو نخوندی شما
بهتره به پست های من خوب نگاه کنید
--
کسی به خاطر حاضر جوابی و ... جایزه نمیده مهم سرویس و پشتیبانیه !
در مورد اتش سوزی هم تجهزات رو داریم بررسی میکنیم که سفارش بدیم
اینجا موقتی هست ....

Sajad
August 24th, 2010, 11:47
چجوری باید با شماها برخورد کرد رو من نمیدونم ! حقتون که کمتر از اخطار و بن شدن نیست ولی فعلا هیچی ! ادامه بدید برخورد میشه.
آقا جان ایران آشغاله ؟ ایران نتورک نداره؟ ساپورت نداره ؟ خوب ایران نگیر. خارج بهتره برو از اونجا بگیر. چرا تو این تاپیک بحث میکنی ؟! شد یه تاپیک سرور تو ایران زده بشه همه نریزن بگن بدرد نمیخوره ؟
بسترش نیست؟ خوب ما بشینیم اینجا بسترش گسترده میشه ؟ باید قدم گذاشت سختی هاشو به دوش کشید تا بسترشو در حد ضعیف فراهم کرد. کم کم هم اون ضعیف رو ارتقا داد...
دیگه نبینم بحثی بشه ها !

akbarnet
September 1st, 2010, 01:18
ب حرف مدیر جان گوش دهید ;)

من موافقم تا چند قدم نذاریم جلو کاری از پیش نمیره خوبی سرورهای ایران وارز بودنشه .و ..