توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست + سوال
Edwin
May 14th, 2015, 00:34
درود ..
در حال تحقیق برای تهیه سرور اختصاصی هستم
و شرایطی که مد نظر دارم :
1. در آمریکا یا کانادا واقع شده باشه
2. به کپی رایت حساس نباشه
3. قیمت معقولی داشته باشه
میخوام ببینم دیتاسنتری هست که این سه شرط رو باهم داشته باشه؟
اگر بله .. هم دیتاسنتر رو در حد چند جمله معرفی کنید و هم آفرتون رو بدید ..
رم 16 گیگابایت.
اگر در تعداد آیپی محدودیت هم نداشته باشه خیلی بهتره.
دوستان : بنده با دیتاسنتر های هلند،آلمان،فرانسه و انگلستان آشنایی کامل دارم.لطفاً فقط موردی که درخواست شده رو بفرمایید.
007
May 14th, 2015, 00:49
سلام
امریکا حساس هستن خیلی زیاد
کانادا گرونتر هست
بهتر هست از اروپا استفاده کنین
و دیتاسنتری که مسئول رنج ای پی ان شرکتی ایرانی باشد
اگر ای پی سرور ها مال خود دیتاسنتر باشد با یک گزارش سرویستون مسدود میشه یا مجبور به حذفین
ارادت
sssoheil
May 14th, 2015, 01:49
درود
از دیتا سنتر سینگل هاپ افتخار داریم به عنوان نماینده فروش با بیش از 7 سال سابقه همکاری با این دیتا سنتر در خدمت شما هستیم.همانطور که مستحضر هستید این دیتا سنتر جزو برترین دیتا سنتر های دنیا از جهت کیفیت و پشتیبانی میباشد.پشتیبانی این دیتا سنتر 24 ساعته با گارانتی پاسخگویی به تیکت 10-30 دقیقه میباشد و گاها در 2 دقیقه نیز به تیکت ها پاسخ گویی میکنند.پورت های ارائه شده توسط این دیتا سنتر کاملا اختصاصی با گارانتی 1000 میگ میباشد.آپتایم شبکه در این دیتا سنتر 100% گارانتی شده میباشد و شبکه این دیتا سنتر از پرو وایدر های بزرگی چون Level 3, GTT, Zayo, nLayer, TeliaSonera, Comcast تامین شده است.
از لحاظ حساسیت کلیه دیتا سنتر های آمریکایی به رعایت قوانین کپی رایت توجه ویژه ای دارند ولی از آنجا که جزو نمایندگان فروش این دیتا سنتر هستیم این حساسیت روی سرور های ما بسیار کمتر هست تا جایی که میتوانیم این تضمین را به شما بدهیم که به هیچ وجه سرور یا آی پی به دلیل کپی رایت حذف یا قطع نخواهد شد و امنیت سرور شما در کنار ما محفوظ خواهد بود.
در حال حاضر آفر زیر را از آمریکا و هلند این دیتا سنتر میتوانیم تقدیم شما کنیم: