توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین .ir بله یا خیر؟
delta
May 13th, 2015, 21:30
سلام..شاید تا چند سال پیش اگر به کسی میگفتی دامین .ir هست میگفتند به درد نمیخوره و ایندکس نمیشه و موتورهای جستجو محلش نمیزارند و... همه پیشنهاد .com میدادند که بهترین هست. خوب حالا یک ضره اوضاع فرق کرده..انواع پسوندهای دامین در جهان داره مورد استفاده قرار میگیره و همین .ir به شخصه خیلی سایتها رو دیدم رتبه های بالایی تو الکسا و گوگل پیدا کردند و مشکلی هم ندارند...حالا خواستم نظر دوستان و اساتید رو بپرسم ایا پسوند .ir رو میشه با اعتماد کامل و بدون نگرانی استفاده کرد و برند سازی کرد باهاش؟
wenhost
May 13th, 2015, 21:35
سلام..شاید تا چند سال پیش اگر به کسی میگفتی دامین .ir هست میگفتند به درد نمیخوره و ایندکس نمیشه و موتورهای جستجو محلش نمیزارند و... همه پیشنهاد .com میدادند که بهترین هست. خوب حالا یک ضره اوضاع فرق کرده..انواع پسوندهای دامین در جهان داره مورد استفاده قرار میگیره و همین .ir به شخصه خیلی سایتها رو دیدم رتبه های بالایی تو الکسا و گوگل پیدا کردند و مشکلی هم ندارند...حالا خواستم نظر دوستان و اساتید رو بپرسم ایا پسوند .ir رو میشه با اعتماد کامل و بدون نگرانی استفاده کرد و برند سازی کرد باهاش؟
بله دوست عزیز چرا که نشه
دامین .ir به درد کسی نمیخوره که میخواد با سایت های خارجی رقابت کنه وگرنه با کلمه های فارسی بسیار عالی هستش در کلمه های خارجی هم نمیگم بد هستش اما کام بهتر هستش
1eng.ir
May 13th, 2015, 21:36
تنها نگرانی استفاده از دامنه ملی، قوانین مسخره فیزیک نظری در آینده میتونه باشه!
delta
May 13th, 2015, 21:41
بله دوست عزیز چرا که نشه
دامین .ir به درد کسی نمیخوره که میخواد با سایت های خارجی رقابت کنه وگرنه با کلمه های فارسی بسیار عالی هستش در کلمه های خارجی هم نمیگم بد هستش اما کام بهتر هستش
والا تمام سایتهای ایرانی همشون فارسی هستند تقریبا و اصولا زیاد خارجی ها کاری با سایتهای فارسی نویس تا جایی که میدونم ندارند.. ولی خیلی سایتهای .ir الان هست که رتبه بالایی دارند تو الکسا و گوگل...
تنها نگرانی استفاده از دامنه ملی، قوانین مسخره فیزیک نظری در آینده میتونه باشه!
والا به نظر خودم پنل .ir خیلی بهتر از این ریسلرو و دامینهای خارجیهاست..هم قیمتش واقعا ارزون هست هم پنلش راحت تره و همه چیزش دست خودتونه..از تمدید گرفته تا.... من سایتهای خراجی ها رو هم دیدم اکثرا از دامین های ملیشون استفاده میکنند..ws یا us یا uk خیلی ها دارند استفاده میکنند..
سیدرضا بازیار
May 13th, 2015, 21:46
ایا پسوند .ir رو میشه با اعتماد کامل و بدون نگرانی استفاده کرد و برند سازی کرد باهاش؟
نمیشه اعتماد کامل کرد... (تا حالا این شعار جالب رو شنیدی؟ سایپا مطمئن)
من هر روز یک بار سایتم رو باز میکنم. شاید فکر کنید بخاطر این باشه که میترسم توسط کسی حک شده باشه. اما دلیلش این نیست...!
چه برندی؟ :)) مثلا پرتقال گاز زده؟؟؟ (باغ دار ها ازت شکایت میکنن و به جرم مسخره کردن پرتقال دستگیر میشی...)
zarat
May 13th, 2015, 21:49
سلام
دامین .ir مشکلی توی برند سازی نداره و مناسبه .
فقط بعضی از سایت های خارجی ، به سایت هایی که دامین .ir دارن خدمات ارائه نمیدن که به نظرم در کل زیاد فرقی به حالمون نداره .
1eng.ir
May 13th, 2015, 21:49
از لحاظ امنیت که یکی از بهترین پنلهاست و قابل مقایسه با دیگر پنلها نیست.
مخصوصاً برای انتقال دامین ...
ولی از لحاظ قوانین، هیچ ثباتی وجود نداره تو فیزیک نظری ...
5 سال پیش دامین شرکت رو ثبت کردم
از سه سیلاب اسم شرکت، از سیلاب اصلیش استفاده کردم و بدون مشکل ...
امسال یادم رفت تمدید کنم، دوباره ثبت کردم و مدارک رو فرستادم. گفتن یا باید از کل سیلابها استفاده کنی یا مختصرش کنی :-|
کلی تماس گرفتم، ولی تو کتشون نرفت :-|
هر چی گفتم کلی دامین شرکتی به این صورت ثبت شدن، حالیشون نبود! به معنای واقعی کلمه خَر شده بودن :-|
یه مورد دیگه هم هست، تعهد گرفتن در مورد دامین! این مسخره بازیا چیه که دامینی که توش "ایران" باشه باید تعهد بدی :-|
که چی؟ فردا حال کنن دامینُ بگیرن ازت :-|
جدیداً یه تعهد دیگه اضافه کردن که:
اینجانب تعهد میدهم در مورد دامینی که ثبت میکنم و دامنههایی که ثبت کردم، اگه فلان شود بیسار شود! اجازه دارید دامینو ازم بگیرید :-|
و ایراد بعدی
داغون بودن دیاناس سرورهاشون :-|
سرزمین
May 13th, 2015, 21:50
شما رتبه الکسا رو زیاد توجهی نکنید به کارتون بستگی داره دامین ملی از اسمش مشخصه اگر کارتون داخلی هست مناسبه اما از یه طرف باید تحریم ها رو هم در نظر بگیرید برای مثال برای گرفتن SSL برای دامین ملی باید کلی هزینه کرد اما برای com حتی با 6000 تومان یه بنده خدایی قبلاً میفروخت
در کل بسته به کارتون داره همین طوری نمیشه نظر داد در ضمن فکر میکنم تاپیک رو در جای نامناسبی زدین.
menalgeya
May 13th, 2015, 22:02
با سلام
اگر فقط نیاز به برند سازی در بین سایت های فارسی رو دارید دامنه مناسبی می باشد
تمامی امکانات دامین رو میتونی خودت مدیریت کنی از انتقال گرفته تا تمدید
ولی خوب مشکلات خاصی خودش رو داره مثلا برای اس اس ای باید کلی اذیت شی
pazis
May 13th, 2015, 22:03
شما رتبه الکسا رو زیاد توجهی نکنید به کارتون بستگی داره دامین ملی از اسمش مشخصه اگر کارتون داخلی هست مناسبه اما از یه طرف باید تحریم ها رو هم در نظر بگیرید برای مثال برای گرفتن SSL برای دامین ملی باید کلی هزینه کرد اما برای com حتی با 6000 تومان یه بنده خدایی قبلاً میفروخت
در کل بسته به کارتون داره همین طوری نمیشه نظر داد در ضمن فکر میکنم تاپیک رو در جای نامناسبی زدین.
اگر ssl با کلید رمز اختصاصی نخواسته باشید، مجانی هم هست برای همه ی دامین ها.
delta
May 13th, 2015, 22:24
تاپیک جای مناسبی هست..سوال داشتم راجب دامین خوب... اما راجب رفع تحریم و... که ما سالهاست تحریم هستیم و همیشه دور زدیم..الان هم سرورهای ایرانی داره مد میشه و همه سایتهاشون رو میارند رو سرورهای داخلی..ازا ین لحاظ مشکلی نیست. ولی اگر دقت کنید مشکلاتی که دوستان گفتند فقط برای دامینهای ایرانی نیست...چند وقت پیش همین دایرک ای مگر نبود با بی احترامی کامل همه رو ریخت تو ریسلرو؟ همین الانشم من با ریسلرو مشکل دارم دی ان اس عوض نمیکنه و همش ارور میده.. پشتیبانی هم که صفر!! یک هفته طول میکشه جواب بدند... بازم ایرانی بود یک زنگی چیزی میزدیم.. این مشکلاتی که دوستان گفتند رو مال خارجی ها هم دارند..
در ضمن من با توجه به برخی سایتهای چندین ساله .ir اینو گفتم...یک سرچ کنید سایتهای پربازدید معروفی با .ir هست که چندین و چند سال قدمت دارند حتی تو دوران اوج تحریمها سر پا بودند و هستند...
- - - Updated - - -
مطلبتون رو پاک کردید؟ والا اگر میگید گوگل دامینهای .com روئ سریعتر سرچ میکنه به نظر من اینها ربطی به نوع پسوند نداره...نمونه همین سایت webhostingtalk.ir ...شما هر مطلبی بزنید خیلی سریع تو گوگل لینک میشه!! اینطوریا هم نیست که به دامینهای .com بیشتر اهمیت بده..
هاست 97
May 14th, 2015, 12:55
تنها عیب های دامنه IR
- دخالت nic.ir و ادعای مالکیت بعدی
- قوانین دست و پا گیر
sssoheil
May 14th, 2015, 14:57
درود
به نظر بنده .com بهترین انتخاب است. .ir قوانین دستا پا گیری دارد و آینده مشخصی ندارد.
Ramin
May 14th, 2015, 15:05
انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/forum.php)
بخش آموزشی (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=5)
دامین (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=22)
مباحث و منابع آموزشی (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=25)
سلام
کدام مبحث و منبع آموزشی در این تاپیک قرار گرفته است؟به عنوان یک کاربر با سابقه چندین ساله فکر می کنید تفاوت بخش فوق و :
انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/forum.php)
بخش آموزشی (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=5)
دامین (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=22)
سوالات و مشکلات (http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=59)
در چه موضوعی می تواند باشد؟
1eng.ir
May 17th, 2015, 06:33
انتقال تاپیک به بخش مناسب سختتر از ارسال پست چندین خطیاست؟ :51:
همچینی گیر میدن به سابقه یوزرا انگار یه مدیر وجود داره کارشو درست و حسابی انجام بده :52:
PE7A
May 17th, 2015, 14:27
نمیشه اعتماد کامل کرد... (تا حالا این شعار جالب رو شنیدی؟ سایپا مطمئن)
من هر روز یک بار سایتم رو باز میکنم. شاید فکر کنید بخاطر این باشه که میترسم توسط کسی حک شده باشه. اما دلیلش این نیست...!
چه برندی؟ :)) مثلا پرتقال گاز زده؟؟؟ (باغ دار ها ازت شکایت میکنن و به جرم مسخره کردن پرتقال دستگیر میشی...)
ولی از لحاظ قوانین، هیچ ثباتی وجود نداره تو فیزیک نظری ...
5 سال پیش دامین شرکت رو ثبت کردم
از سه سیلاب اسم شرکت، از سیلاب اصلیش استفاده کردم و بدون مشکل ...
امسال یادم رفت تمدید کنم، دوباره ثبت کردم و مدارک رو فرستادم. گفتن یا باید از کل سیلابها استفاده کنی یا مختصرش کنی :-|
کلی تماس گرفتم، ولی تو کتشون نرفت :-|
هر چی گفتم کلی دامین شرکتی به این صورت ثبت شدن، حالیشون نبود! به معنای واقعی کلمه خَر شده بودن :-|
یه مورد دیگه هم هست، تعهد گرفتن در مورد دامین! این مسخره بازیا چیه که دامینی که توش "ایران" باشه باید تعهد بدی :-|
که چی؟ فردا حال کنن دامینُ بگیرن ازت :-|
جدیداً یه تعهد دیگه اضافه کردن که:
اینجانب تعهد میدهم در مورد دامینی که ثبت میکنم و دامنههایی که ثبت کردم، اگه فلان شود بیسار شود! اجازه دارید دامینو ازم بگیرید :-|
و ایراد بعدی
داغون بودن دیاناس سرورهاشون :-|
درود
به نظر بنده .com بهترین انتخاب است. .ir قوانین دستا پا گیری دارد و آینده مشخصی ندارد.
- دخالت nic.ir و ادعای مالکیت بعدی
- قوانین دست و پا گیر
تمامی موارد کاملا تایید می شود.
------------------------------------------------------------------------------------------------
آینده نامشخص
دخالت nic.ir و ادعای مالکیت بعدی
عدم ثبات قوانین
قوانین غیر منطقی در حال تغییر و متفاوت با تمامی سایر رجیسترار ها
عدم استقلال، ممکن است وبسایت نیک در زمانی خاص اجازه تمدید یک دامنه را به دلایلی به شما ندهد، اتفاقی که برای چندین وبسایت معتبر تا کنون رخ داده است.
نیاز به تایید دامنه ها و ارسال مدارک و ارسال تعهد نامه و مشکلات پس از آن و برخورد وبسایت نیک با شما مانند طلب کار
------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخص نیست که قوانین Nic.ir در کجا تعریف می شوند اما یک موضوع مشخص است که آن ها هیچ محدودیتی در ایجاد این قوانین غیر منطقی ندارند، احتمالا چند سال دیگر می گویند تنظیم دی ان اس ها تنها روی سرور های داخل کشور ممکن است.
بیایید از همین امروز با احساس امنیت و ثبات بیشتر از دامنه های بین المللی استفاده کنید.
delta
May 17th, 2015, 17:39
سلام
کدام مبحث و منبع آموزشی در این تاپیک قرار گرفته است؟به عنوان یک کاربر با سابقه چندین ساله فکر می کنید تفاوت بخش فوق و :
در چه موضوعی می تواند باشد؟
دامین .ir بله یا خیر؟ به نظرتون این الان مشکله؟ رامین جان مشکلی تو دامین یا مشکلاتی مربوط به دامین نیست که بخوام تو بخش مشکلات دامین تاپیک زده بشه... در واقع اصلا مشکلی نیست!! اصلا اسم عنوان مشخصه!! موضوع یک جورایی بحث اموزشی هست برای کسانی که میخواهند از دامین .ir استفاده کنند هست.بقیه هم باید بدونن استفاده از این دامین چه خوبی و بدیهایی داره که منطق من یکی میگه بحث آموزشی هست تا مشکل!! بازم نظر خودتونه اگر فکر میکنید به مشکلات مربوطه ببریدش بخش مشکلات!!
hamid.soltani92
May 17th, 2015, 17:55
سلام.
با این وضع مرجع مربوط که فرق باقالی و مالکیت دامنه رو نمیدونن فکر میکنم از دامنههای بینالمللی استفاده بشه بهتره.
دامنه آیآر ارزش وقت گذاشتن رو نداره. فقط com ، net و org!
سرزمین
May 17th, 2015, 17:59
دامین .ir بله یا خیر؟ به نظرتون این الان مشکله؟ رامین جان مشکلی تو دامین یا مشکلاتی مربوط به دامین نیست که بخوام تو بخش مشکلات دامین تاپیک زده بشه... در واقع اصلا مشکلی نیست!! اصلا اسم عنوان مشخصه!! موضوع یک جورایی بحث اموزشی هست برای کسانی که میخواهند از دامین .ir استفاده کنند هست.بقیه هم باید بدونن استفاده از این دامین چه خوبی و بدیهایی داره که منطق من یکی میگه بحث آموزشی هست تا مشکل!! بازم نظر خودتونه اگر فکر میکنید به مشکلات مربوطه ببریدش بخش مشکلات!!
در هر صورت شما داری سؤال میکنی و عزیزان دیگه هم دارن پاسخ شما رو میدن مبحث آموزشی یعنی چیزی که شما آموزش بدید و دیگران یاد بگیرن نه اینکه سؤالی در متن پست 1 باشه.