ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از رپید لیچ(مشکل سرور)

omidcruise
May 13th, 2015, 16:16
سلام ببخشید نمیدونم اینجا جای مناسبی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه ولی جای مناسبی پیدا نکردم.

من روی سرور دانلودم رپیدلیچ نصب کردم اوایل خوب کار میکرد(حدود 15 روز) و سرعت میانگین آپلود حدود 2mbyte/s بود(من از رپید لیچ به عنوان انتقال دهنده داده از لینک مستقیم استفاده میکنم از آپلود سنترها استفاده نمیکنم) ولی الان سه چهار روزه که قاطی کرده و سرعت در حد 100kb/s اومده من با هاستینگ تماس گرفتم جواب درست و حسابی به من ندادن و خودم فک میکنم که مشکل از سرور خودم باشه. یه عکسی ضمیمه میکنم اگه کسی راه حلی بلده لطفا بگه. خیلی گرفتار شدم .در ضمن توی رپید لیچ قسمت server space (توی عکس مشخص کردم) قبلا سبز بود و حالت عادی داشت ولی حالا صفر شده, در ضمن من فضای خالی توی هاستم خیلی دارم (تقریبا 60 گیگ). کمک کنید.

007
May 14th, 2015, 00:06
سلام شاید سرعت سرورتون محدود شده باشه دراثر مصرف ترافیک دیفالتش ارادت

kool
May 14th, 2015, 00:18
سلام ممکنه پهنای باند شما رو مسدود کرده باشن و یا سایتی که ازش دانلود میکنید سرعت دانلود رو محدود کرده
هاست دانلود هست ؟ یا سرور مجازی؟

omidcruise
May 14th, 2015, 03:00
من پرسیدم ولی گفتن همه چی نرماله مثل قبله نه سرعتی محدود کردن نه پهنای باندی تموم شده در ضمن من از تعداد زیادی سایت لیچ میکردم یعنی همشون همزمان سرعت دانلود رو محدود کردن من که فک نمیکنم.هاست دانلود هست و خودشون میگن نصب رپیدلیچ آزاده ما سرورمون خیلی قویه.
من فک کنم شرکت میزبان به من دروغ میگه اونا درسته میگن همه چی نرماله ولی اصلا بهشون اعتماد ندارم شرکت ایرانیه دیگه , فک کنم بهتره هاستمو عوض کنم والا این شرکت که یکی از شرکتای برتر ایران بود این بلا رو به سرم آورد چه برسد به شرکت های دیگه, میگردم یه هاست خوب خارجی پیدا میکنم.
خیلی ممنون بابت پاسخ دوستان