توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارائه پین پیامک +تایید شماره همراه در whmcs
دوست عزیز فروش پنل مادام العمر عیر قانونی است.
عموما کسانی که سورس ندارند و نماینده ی یک نماینده ی دیگر هستند این پیشنهاد رو میدهند. پنل نمایندگی کاربری و نمایندگی 1 ساله است.
sms.bartarhost
May 13th, 2015, 11:56
دوست عزیز فروش پنل مادام العمر عیر قانونی است.
عموما کسانی که سورس ندارند و نماینده ی یک نماینده ی دیگر هستند این پیشنهاد رو میدهند. پنل نمایندگی کاربری و نمایندگی 1 ساله است.
هیچ مشکلی ندارد بنده سالیانه نمایندگی میگیرم دوست دارم مادم العمر بگیرم چیزی هم برای ما نیامده که غیر قانونی هستش لطف کنید تایپک رو به حاشیه نکشید برخورد خواهد شد
دوست گرامی ؛ یه نمونه دمو میشه بدید ؟ :)
چیزی که شما در حال فروشش هستید متفاوت هست و قیمتش این طور هست .
نه اینکه اسمش سود کمتر باشه .
sms.bartarhost
May 13th, 2015, 12:14
دوست گرامی ؛ یه نمونه دمو میشه بدید ؟ :)
چیزی که شما در حال فروشش هستید متفاوت هست و قیمتش این طور هست .
نه اینکه اسمش سود کمتر باشه .
ارائه دمو نداریم .دوست عزیز همینو میتونم با قیمت بیشتر بفروشم حتما باید قیمت گزاف بزنیم
mhiizadi
May 13th, 2015, 12:38
ارائه دمو نداریم .دوست عزیز همینو میتونم با قیمت بیشتر بفروشم حتما باید قیمت گزاف بزنیم
نه آخه جوری گفتید که من فکر کردم همونی هست که ما میفروشیم و برای جلو گیری از سوء تفاهم میان دوستان گرامی باید بگم ماژول ما (https://asiasazan.org/phone-verification-system/) با ماژولی که جناب baratar host ارائه میدن متفاوت هست .
sms.bartarhost
May 13th, 2015, 12:42
نه آخه جوری گفتید که من فکر کردم همونی هست که ما میفروشیم و برای جلو گیری از سوء تفاهم میان دوستان گرامی باید بگم ماژول ما (https://asiasazan.org/phone-verification-system/) با ماژولی که جناب baratar host ارائه میدن متفاوت هست .
بله دوست گلم متفاوت هست .
mhiizadi
May 13th, 2015, 12:43
بله دوست گلم متفاوت هست .
متشکرم از شفاف سازی موضوع برای کاربران :)
DCloud
May 13th, 2015, 13:26
ماژول شما چطور کار می کنه؟
sms.bartarhost
May 13th, 2015, 13:42
ماژول شما چطور کار می کنه؟
ماژول اسمس هستش دوست عزیز یعنی وقتی عضو شد پیامک بهش میره و تیکت ها وسفارشات معل کردن سرویس ها و...
DCloud
May 13th, 2015, 14:12
ماژول اسمس هستش دوست عزیز یعنی وقتی عضو شد پیامک بهش میره و تیکت ها وسفارشات معل کردن سرویس ها و...
تایید پیامک پس چی
sms.bartarhost
May 13th, 2015, 14:33
تایید پیامک پس چی
اشتباه تایپی بوده واقعا معذرت میخوایم پست ویرایش شد