PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر هتزنر

sob
May 12th, 2015, 14:11
با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی

من یه سرور کولو شده تو ایران دارم 40 تا سایت روش هست می خوام یه سرور بک آپ بگیرم، با بررسی های که انجام دادم هتزنر برای من بهترین گزینه هست چون قیمتهاش و میزان پهنای باندش خیلی خوبه.

سوالی که ذهن من رو به خودش مشغول کرد اینه که اگه هتزنر بفهمه این سرور برای بک آپ هست مشکلی برام ایجاد نمیشه؟

دوستان و اساتید گرامی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

websazha
May 12th, 2015, 14:13
با سلام

خیر هیچ مشکلی از این بابت نیست شما مخطار هستید که چه استفاده ای از سرور کنید.
به فکر پهنای باندی که برای خروج اطلاعات از سرور مصرف میشه داشته باشید. یک سرور داخل ایران بک آپپ باشه بهتر نیست؟

1oveless
May 12th, 2015, 14:16
خیر مشکلی‌ پیش نمیاد، و در webhostingtalk.com خیلی‌‌ها hetzner رو توصیه می‌کنن برای سرور‌های بکاپ ارزان قیمت.

jaheshserver
May 12th, 2015, 14:29
خیلی هم مناسبه

NewConfig
May 12th, 2015, 15:54
هتزنر این حق رو به شما میده هر محتوایی به غیر از موراد خلاف قوانین دیتاسنتر (مربوط به کپی رایت) نگهداری کنید

company_hosting
May 12th, 2015, 16:03
با سلام خدمت دوستان و سروران گرامی

من یه سرور کولو شده تو ایران دارم 40 تا سایت روش هست می خوام یه سرور بک آپ بگیرم، با بررسی های که انجام دادم هتزنر برای من بهترین گزینه هست چون قیمتهاش و میزان پهنای باندش خیلی خوبه.

سوالی که ذهن من رو به خودش مشغول کرد اینه که اگه هتزنر بفهمه این سرور برای بک آپ هست مشکلی برام ایجاد نمیشه؟

دوستان و اساتید گرامی که در این زمینه تجربه دارند لطفا راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

سلام

سرورهای هتزنر از همه جهات عالی میباشند
برای هاست دانلود
بکاپ
و بخصوص میزبانی سایت های متوسط به بالا
حدود 6 سال هست همکاری داریم و فقط 3 هارد سوخته
در لیزوب 1 هارد
رداستشین 2 هارد

پیشنهاد بنده

سرور حتما رید سخت افزاری تهیه کنید
هارد حتما اینترپرایز باشد

خیلی از دوستان فروش سرور دارند میتوانید از دوستان تهیه کنید یا خودتان ثبتنام کنید و مستقیم تهیه کنید

موفق باشید

taha_2011
May 12th, 2015, 16:06
شما ترافیکتون رو روی ایران نگه دارید فکر کنم بهتر باشه.
با کاربر RoobinaServer (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=43051) صحبت کنید فکر کنم پیشنهاد های خوبی در این زمینه براتون داشته باشند.

موفق باشید

sssoheil
May 12th, 2015, 16:25
سلام

برای فضای بک آپ هزینه ها در هتزر مناسب تر هستند و ضمن اینکه به جز موارد کپی رایت و حمله کاری با مشتری ندارند.

kool
May 12th, 2015, 22:32
سلام
خیر هیچ مشکلی با این نوع استفاده ندارند.
کیفیت کلی هتزنر نیز تایید می شود

se7en-host
May 12th, 2015, 23:22
مشکلی نداره و عالی هست
اما خارج کردن پهنای بانک اونم به خارج براتون به صفه هست ؟ اگه ایران بگیرید بهتر نیست ؟

rahimi_m321
May 12th, 2015, 23:59
هیچ مشکلی به وجود نمی اید و خیلی هم خوب است

mizban97
May 13th, 2015, 02:10
سلام
خیلی هم خوب هست اما براتون هزینه زیادی خواهد داشت کلی پهنای باند ماهانه از دست میدید.

serverhaa
May 13th, 2015, 02:46
سلام دوست عزیز شما میتونید هر استفاده ای از سرورتون داشته باشید و مانعی نداره