توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی ارزان وردپرس
alijaspercom
May 11th, 2015, 18:16
سلام من زیاد سردر نمیارم از طراحی وب و اینجور چیزا من میخوام ی سایت خیلی ارزان فروش رام گوشی و تبلت راه اندرازی کنم
بهم گفتن وردپرس مناسب کاره منه یچی میخوام که ساده شیک و مستقیمم به درگاه بانک وصل بشه و یه هاست که توش فایلارو اپلود کنم
ازون هاست هایی میخوام که مثلا ادامه دانلود داره ولی مثل این سایت های عضوی حردفعه اتوماتیک عوض شه لینکش بعد مثلا 5ساعت (این چیزیه که تو ذهن منه)
که طرف نتونه لینکو یجا ذخیره کنه دوباره بتونه دانلود کنه ...این همه هم گفتم نمیدونم هزینش چقد میشه
ممنون از راهنمایییتون
iranian-portal
May 11th, 2015, 18:55
درود بر شما
محل مناسبی برای ارسال موضوع انتخاب نکردید!
فعالیت تجاری فقط در بخش فروش امکان پذیر هست!
alijaspercom
May 11th, 2015, 19:10
والا فکردم جای درست پست دادم شرمنده
- - - Updated - - -
دوستان پیغام خصوصی من بسته شده نمیتونم جواب بدم
و من زیره 100 تومن قیمت دارم
saeedagha
May 11th, 2015, 22:14
سلام شما می تونید با تهیه یک هاست از یک جای معتبر و نصب وردپرس به همراه افزونه مورد نیاز برای این کار اگه محصولات قرار هست ارسال بشه از افزونه رایگان ووکامرس استفاده کنید اما اگه محصولات فقط و فقط دانلودی هست بهتره از افزونه رایگان Easy Digital Downloads استفاده نمایید
تنها هزینه ایی که میمونه به غیر از تهیه هاست میتونه قالب سایت باشه که شما می تونید با قالب های رایگان هم به اون هدفی که دارید برسید مگه اینکه بخواهید یک قالب اختصاصی برای سایت خودتون داشته باشید
با توجه به بودجه شما, پیشنهاد من برای شروع کار شما اینه که از قالب های رایگانی( که بعضا قالب های شیکی هم می تونید پیدا کنید) که به اون چیزی که دوست دارید نزدیکتره استفاده کنید و در صورت نیاز به یک نفر بدین تا براتون ادیت انجام بده و اونو به شکلی که خودتون دوست دارید دربیاره اینجوری توی هزینه تون صرفه جویی زیادی انجام میدید و از بودجه مد نظر شما هم کمتر هزینه داره
alijaspercom
May 11th, 2015, 23:01
u
- - - Updated - - -
مرسي اقا سعييد حالا خودت بلدي اكي كني برام؟
saeedagha
May 11th, 2015, 23:20
u
- - - Updated - - -
مرسي اقا سعييد حالا خودت بلدي اكي كني برام؟
بله
در صورت تمایل جهت مشورت بیشتر منو توی یاهو ادد کنید
saeed.fadafan@yahoo.com
sepahanserver
May 12th, 2015, 22:54
درود
قرار هست محصول ایمیل گردد ؟
keyson
May 13th, 2015, 00:18
سلام دوست عزیز.
طراحی سایت به صورت رایگان براتون انجام خواهد شد + دامنه IR رایگان
ابزارها و طرح های شخصی سازی مورد نظرتان نیز با پایین ترین هزینه انجام خواهد شد.
با من در ارتباط باشید :)
ایمیل: Keyvan.musavi@gmail.com
یاهو: Musavi_keyvan
ahmadjafarian
May 13th, 2015, 08:30
با سلام دوست عزیز
سایتی که میخواهید + ظاهر قابل قبول و مرتبط + هاست و دامنه به همراه تمامی تنظیمات امنیتی و بصورت بهینه با پشتیبانی را میتونیم با هزینه 150 تومان در اختیار شما قرار بدیم
در تماس باشید
ahmadjafarian@fadakdesign.ir