PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش پنل vPlus (کنترل پنل VMware) با امکانات بی نظیر و قیمت مناسب

hpnn.wm
May 10th, 2015, 21:44
با سلام

بعد از تقریبا 5 ماه تلاش و کار تونستیم امروز این محصول رو برای فروش اماده بکنیم

خوب صرفا اول پست باید بگم که اگر دیدید صفحه اول سایت فروش خیلی ساده هست باید خدمتتون عرض بکنم که همه کار های تجملاتی رو دیروز انجام دادیم
و بزودی این ایرادات کوچک سایت فروش برطرف خواهد شد

دوستان هر چند این محصول از همه نظر چندین بار تست شده و علت تاخیر در ارائه محصول نیز همین امر بوده , ولی دلیل بر بدون مشکل بودن نیست - ولی این سیستم طوری تنظیم شده که در هر صورت به سرور های شما هیچ صدمه ای وارد نسازد تا زمانی که کاربر یا مدیر دستور لازم را به سیستم ندهد - پس در صورتی که به مشکل برخوردید حتما از طریق تیکت با ما در میان بگذارید تا در سریعترین وقت مشکل حل گردد و سیستم اپدیت گردد

این محصول با برند Blue Cods و با نام vPlus عرضه می شود

از جمله امکانات این محصول می توان به

نصب اتوماتیک‌ سیستم عامل به ست کردن کامل ای پی در شبکه و تغییر سایز هارد به صورت اتوماتیک
دسترسی کنسول از طریق وب
فعال سازی خودکار کنسول در ESXI
تغییرات اتوماتیک سیستم در فایروال ESXI جهت کار با کنسول
نمودار مصرف CPU - Ram - HDD - internet - BW
قابلیت تمپلیت گیری اسان جهت استفاده (فقط نصب VMWare Tools) - حتی سیستم عامل کریو
قراردادن محدودیت در تعداد دفعات ریلود سیستم عامل توسط مشتری
ساسپند اتوماتیک سیستم بعد اتمام پهنای باند (در صورت ست کردن option توسط ادمین)
لاگ گیری از تمام فعالیت های کاربران و مدیران
مانیتورینگ و محاسبه مصرف پهنای باند
قابلیت نصب / کانفیگ اتوماتیک سیستم بدون تمپلیت اضافی
اپدیت کاملا اتوماتیک و یک جای کل سیستم
وجود Master و Slave برای سریعتر شدن دستورات و روند کار
اضافه کردن اتوماتیک سرور های مجازی از قبل ایجاد شده به پنل و تعریف اتوماتیک دسترسی VNC
ست کردن مک شبکه توسط مدیر سیستم (مخصوص سرور های OVH)
سازگاری کامل با نسخه 5 و 6 سیستم عامل ESXi

در مورد محاسبه پهنای باند باید عرض بکنم که در بازه های 1 دقیقه همه پهنای باند ها اپدیت می شوند (در این صورت هیچ فشاری به سرور وارد نمی شود)
ولی در همین 1 دقیقه بازه های 20 ثانیه ای مورد بررسی قرار می گیرد که دقت اندازه گیری را بالا می برد

توجه داشته باشید که این سیستم با vCenter و یا سیستم های متصل به vCenter سازگاری ندارد ولی بزودی این امکان نیز اضافه خواهد شد

در مورد لایسنس هم باید خدمتتون عرض بکنم که لایسنس ها به صورت انی فعال و تمدید می شند و قابل استفاده می باشند
در هر زمان قابلیت تغییر نوع سرور (Master یا Slave ) و یا تغییر ای پی لایسنس وجود دارد و تغییرات انی اعمال می گردند

هر لایسنس Master به قیمت 40 هزار تومان به فروش خواهد رسید که ما به ازای هر لایسنس Master تا 3 لایسنس Slave به رایگان به شما خواهیم داد
در صورتی که افرادی بیشتر از 3 سرور برای Slave خواستار باشند به ازای هر Slave اضافه 12 هزار تومان دریافت خواهد شد

برای کسانی که در این هفته لایسنس از ما خریداری بکنند برای ماه اول 10 روز رایگان اضافه خواهد شد.

این محصول بعد از خرید 7 روز گرانتی برگشت وجه بدون قید و شرط را دارد.

پس از خرید لایسنس و دیپلوی فایل تمپلیت Master یا Slave از طریق تیکت دسترسی برای انجام تنظیمات اولیه توسط ما برای راه اندازی سرور ارائه بفرمایید

ارائه 7 روز رایگان برای تمامی افرادی که خواستار تست این سرویس هستند

برای خرید و مشاهده دمو قسمت ادمین از لینک زیر اقدام بفرمایید

Blue Cods (http://bluecods.com)

متاسفانه برای قسمت یوزر امکان ارائه دمو انلاین نیست ولی می تونید از اسکرین شات های زیر برای مشاهده امکانات استفاده بکنید

تصویری از نمودار منابع مصرفی :

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26007&stc=1
تصویری از لیست سرور های مجازی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26008&stc=1
تصویری از کنسول سرور مجازی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26009&stc=1
تصویری از تعویض سیستم عامل به صورت انی :
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26010&stc=1
تصویری از تعویض پسورد کنسول :
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26011&stc=1

MahanDev
May 10th, 2015, 22:09
بنده در سایت ثبت نام کردم و الان قصد ثبت سفارش دارم
ایا تخفیف شامل ما نمیشود ؟!! به نظر بنده نوع تخفیف کمی اشتباه است
بهتر است برای ماه اول هزینه را کاهش دهید تا ۱۰ روز اضافه
وقتی کاربر میخواهید سرویسی را تست کند زمان مهم نیست هزینه برای تست مهم است

hpnn.wm
May 10th, 2015, 22:26
بنده در سایت ثبت نام کردم و الان قصد ثبت سفارش دارم
ایا تخفیف شامل ما نمیشود ؟!! به نظر بنده نوع تخفیف کمی اشتباه است
بهتر است برای ماه اول هزینه را کاهش دهید تا ۱۰ روز اضافه
وقتی کاربر میخواهید سرویسی را تست کند زمان مهم نیست هزینه برای تست مهم است

ببینید هزینه ها نسبت به بقیه سرویس دهندگان خارجی بسیار کم هست مثلا هزینه تقریبی که یک ماژول WHMCS هست 99 دلاره
و این هزینه نسبتا کم هست و مورد دوم اینکه ما 10 روز تخفیف نمی دیم - یعنی کسانی که خرید رو انجام بدند این 10 روز امتیاز اضافه هست
--------------------------------
و در مورد تست باید بگم شرکت های بزرگ مثل Host Gator - 1&1 و ... وقتی تست می دند به این معنی نیست که مبلغ رو نمی گیرند بلکه
مبلغ رو می گیرند ولی مثلا 7 روز میزان تست می گذارند که اگر توی همین 7 روز تست مشکلی داشتند مبلغ برگشت بخوره - تست ما هم به این شکل هست

MahanDev
May 10th, 2015, 22:27
من الان بخوام سفارش بدم قسمت master باید آیپی سروری که قراره روش نصب کنم وارد کنم؟

tikweb.ir
May 10th, 2015, 22:33
فکر میکنید حدودا چه قدر طول میکشه ببتونید با vCenter سازگار کنید؟

- - - Updated - - -

قیمت ها هم واقعا عالیست

hpnn.wm
May 10th, 2015, 22:37
من الان بخوام سفارش بدم قسمت master باید آیپی سروری که قراره روش نصب کنم وارد کنم؟

برای سرور مستر (سروری که از vPlus_Master دیپلوی می کنید ) یک ای پی که در نظر گرفتید وارد بکنید
مثلا سرور ESXi شما دارای ای پی 1.2.3.4 هست
و سرور مستری که قرار هست روی همین سرور ESXi نصب بشه و همین ESXi رو کنترل بکنه دارای ای پی 5.6.7.8 هست
شما ای پی 5.6.7.8 رو وارد می کنید

فکر میکنید حدودا چه قدر طول میکشه ببتونید با vCenter سازگار کنید؟

قیمت ها هم واقعا عالیست

بله قیمت ها کاملا مناسب هستند

ولی در مورد سازگاری با Vcenter شاید کمی وقت ببره در حدود 1 ماه یا 1.5 ماه
چون حتی در حالت معمولی هم وقتی سیستمی رو به vCenter متصل می کنید با vSphere Client دسترسی به سرور رو به صورت بسیار محدود دارید
و باید حتما از vCenter برای دسترسی کامل استفاده بکنید

MahanDev
May 10th, 2015, 22:39
منظور شما را متوجه نشدم
منظور شما از هر slave یک سرور اختصاصی vmware است یا یک سرورمجازی؟!!

mhiizadi
May 10th, 2015, 22:52
پنل های زیادی راه اندازی شدن ولی هیچ کدوم استیبل نبودن؛
امکان تست قبل از خرید هست؟

hpnn.wm
May 10th, 2015, 22:59
منظور شما را متوجه نشدم
منظور شما از هر slave یک سرور اختصاصی vmware است یا یک سرورمجازی؟!!

فرض کنید شما سه سرور اختصاصی دارید
و می خوایید این سه سرور رو کنترل بکنید
-----------------------------------------------------
هر سرور اختصاصی توسط یک سرور مجازی تعبیه شده درونش کنترل می شه
که به دلخواه یکی از این سه سرور مجازی رو مستر می کنید
مستر یعنی اینترفیس و کنترل دیگر سرور های اسلیو
اسلیو یعنی صرفا به سرور مستر متصل هست و اطلاعات و تغییرات رو بین سرور مستر و سرور اختصاصی مرتبط به اسلیو تبادل می کنه
شما در هنگام سفارش ای پی هایی که برای این سرور های مجازی به همراه نوع اونها یعنی مستر و اسلیو هست رو وارد می کنید
-----------------------------------------------------
اگر شما یک سرور اختصاصی دارید و فقط می خوایید اون رو کنترل و مدیریت بکنید کافی هست در هنگام خرید لایسنس فقط فیلد مربوط به مستر رو پر بکنید
و مابقی رو خالی بزارید و اگر بعدا هم سرور اختصاصی جدیدی تهیه کردید می کتونید از طریق پنل لایسنس اسلیو های جدید اضافه بکنید (تا سه اسلیو رایگان می باشد)

kool
May 10th, 2015, 22:59
برای خرید و مشاهده دمو قسمت ادمین از لینک زیر اقدام بفرمایید

blue cods (http://bluecods.com)

سلام
ظاهرا ورود قسمت دمو مشکلی دارد. (بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز مجدد صفحه لوگین رفرش میشه و باید مجدد لینک دمو را باز کنید تا وارد پنل ادمین شود.)
آیا نسخه هایی که ارائه میشود نیز به همین صورت هستند یا تنها قسمت دمو این مشکل را دارد؟

hpnn.wm
May 10th, 2015, 23:08
پنل های زیادی راه اندازی شدن ولی هیچ کدوم استیبل نبودن؛
امکان تست قبل از خرید هست؟

ببخشید شما چند موردش رو نام ببرید ؟ پنل فکر نکنم ولی ماژول بله زیاد هست تا جایی که من می دونم یکی الماهاست بود توی ایران (که ادعای اولین بودن در جهان رو هم دارند, که البته ادعای بجایی هست تا جایی که من فهمیدم)
یکی هم ایرانیکا سرور بود که اونها هم کاملا اختصاصی فعلا دارند ازش استفاده می کنند - من هم همونطور که اول گفتم ما ادعا نداریم که می تونیم الان با سلوس وی ام رقابت بکنیم چون اونها حداقل 5 سال دارند کار می کنند و ما 5 ماه بدیهی هست که اوایل یه عده مشکلات به وجود بیاد ولی تلاشمون رو می کنیم که سریع مشکلاتش رو حل بکنیم

متاسفانه شرایط تست به شکلی گفتم وجود داره البته تفاوت چندانی هم با دیگر موارد نداره
مثلا شرکت سلوس وی ام 15 روز تست رایگان می ده بعدش شما 30 روز سرویس خریداری می کنید ازش
یعنی در کل شما 45 روز استفاده دارید با 10 دلار

مال ما هم به همین شکل هست 7 روز اول به شما کاملا مهلت داده می شه محصول رو تست بفرمایید
10 روز هم اضافه به ازای همین 7 روز به همه اضافه می شه یعنی در مجموع 40 به شما وقت داده می شه (3 روز بیشتر از تعداد روز تست)
در صورتی که توی همین 7 روز شکایت یا نارضایتی یا ... وجود داشت می تونید مبلغتون رو به صورت کامل درخواست بکنید و ما هم برگشت بزنییم

تنها تفاوتش اینه که اونها مبلغ رو پایان موعد تست از شما می گیرند و ما اولش
دلیلش هم اینه که متاسفانه سیستم لایسنس ما به شکلی که شما می فرمایید نمی تونه لایسنس ارائه بده

MahanDev
May 10th, 2015, 23:10
من لایسنس خریداری کردم و ova اوکی کردم
هنگام بوت شدن مستر یک رمز میخواد چی باید وارد کرد؟

hpnn.wm
May 10th, 2015, 23:12
من لایسنس خریداری کردم و ova اوکی کردم
هنگام بوت شدن مستر یک رمز میخواد چی باید وارد کرد؟

همونطور که توی پست اول هم گفتم یه دسترسی به سیستم از طریق تیکت می دید که ما تنظیمات اصلی و پایه ای رو انجام بدیم و بعد خدمتتون تحویل بدیم

tikweb.ir
May 11th, 2015, 00:26
سعی کنید سریع تر برای vcenter سازگارش کنید
نیاز داریم

hpnn.wm
May 11th, 2015, 01:01
[/center]

سلام
ظاهرا ورود قسمت دمو مشکلی دارد. (بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز مجدد صفحه لوگین رفرش میشه و باید مجدد لینک دمو را باز کنید تا وارد پنل ادمین شود.)
آیا نسخه هایی که ارائه میشود نیز به همین صورت هستند یا تنها قسمت دمو این مشکل را دارد؟

نه قربان توی پرت کردن به دموش یه جایی یادمون رفته بود عوض بکنیم که باعث همون مشکل شد
الان درست هست و می تونید تست بکنید

سعی کنید سریع تر برای vcenter سازگارش کنید
نیاز داریم

تا جای ممکن سعی خودمون رو می کنیم

mahdiazarnia
May 11th, 2015, 01:12
با سلام
در ابتدا آرزوی موفقیت دارم براتون
اینکه سیستم بتونه به vcenter متصل بشه و همچنین ماژول whmcs داشته باشه خیلی مهمه
ان شالله این ها هم آماده شد ، حتماً استفاده می کنیم ، البته پیگیر پست های قبلیتون بودم دیدم که اطلاع داده بودید که درحال کار روی ماژول هستید و حقیقت فکر می کردم نسخه رو همراه با ماژول whmcs ارائه بدید

hpnn.wm
May 11th, 2015, 01:18
با سلام
در ابتدا آرزوی موفقیت دارم براتون
اینکه سیستم بتونه به vcenter متصل بشه و همچنین ماژول whmcs داشته باشه خیلی مهمه
ان شالله این ها هم آماده شد ، حتماً استفاده می کنیم ، البته پیگیر پست های قبلیتون بودم دیدم که اطلاع داده بودید که درحال کار روی ماژول هستید و حقیقت فکر می کردم نسخه رو همراه با ماژول whmcs ارائه بدید

بله البته روی ماژول هم کار می شد ولی خوب بیشتر این سه هفته روی خود سیستم کار شد
دلیل اینکه فعلا از وی سنتر پشتیبانی نمی شه این بود که باید یک نسخه سازگار با وی سنتر نوشته می شد
ار اونجایی که خیلی از فروشندگان از وی سنتر استفاده نمی کردند ما اولویت رو گذاشتیم برای کسانی که از vSphere استفاده می کنند
ولی بزودی نسخه سازگار با vCenter هم ارائه خواهد شد

Fracture
May 11th, 2015, 08:38
سلام
برخی سوالها احتمالا به whmcs ربط داره:
مدیریت آی پی ها اتومات هست؟ یعنی میتونه بعد از n روز ترمینیت کنه و آی پی رو آزاد کنه؟
انتخاب دیتا استور چطور هست؟
فرضا رو یک سرور package های ssd هم داشته باشیم، چطور میتونه اون پلن خاص رو روی ssd نصب کنه؟
میشه برای هر سرور package های خاصی در نظر گرفت؟

ممنونم

hpnn.wm
May 11th, 2015, 09:03
سلام
برخی سوالها احتمالا به whmcs ربط داره:
مدیریت آی پی ها اتومات هست؟ یعنی میتونه بعد از n روز ترمینیت کنه و آی پی رو آزاد کنه؟
انتخاب دیتا استور چطور هست؟
فرضا رو یک سرور package های ssd هم داشته باشیم، چطور میتونه اون پلن خاص رو روی ssd نصب کنه؟
میشه برای هر سرور package های خاصی در نظر گرفت؟

ممنونم

خوب همونطور که فرمودید قسمت ساسپند کردن سرور ها هنگام تمام شدن مدت زمان و یا ازاد کردن اون مربوز به ماژول whmcs هست
شما می تونید فعلا توی این سیستم از یک دیتااستور استفاده بکنید , یا می تونید انتخابش رو به خود سیستم واگذار بکنید
در حقیقت انتخاب هارد روی پکیج نیست روی خود ساخت سرور انجام می شه مثلا انتخاب می کنبد که این سرور روی هارد اس اس دی ساخته بشه
ولی متاسفانه نمی تونید بجز هارد اس اس دی , هارد دیگه رو از طریق سیستم ما اضافه بکنید ( خیلی از دوستان به اندازه نصب سیستم عامل هارد اس اس دی می دند و مابقی رو روی هارد های معمولی میزبانی می کنند)
ولی به زودی قرار هست این امکان اضافه کردن دو یا چند هارد نیز اضافه بشه

mhiizadi
May 11th, 2015, 10:22
خوب همونطور که فرمودید قسمت ساسپند کردن سرور ها هنگام تمام شدن مدت زمان و یا ازاد کردن اون مربوز به ماژول whmcs هست
شما می تونید فعلا توی این سیستم از یک دیتااستور استفاده بکنید , یا می تونید انتخابش رو به خود سیستم واگذار بکنید
در حقیقت انتخاب هارد روی پکیج نیست روی خود ساخت سرور انجام می شه مثلا انتخاب می کنبد که این سرور روی هارد اس اس دی ساخته بشه
ولی متاسفانه نمی تونید بجز هارد اس اس دی , هارد دیگه رو از طریق سیستم ما اضافه بکنید ( خیلی از دوستان به اندازه نصب سیستم عامل هارد اس اس دی می دند و مابقی رو روی هارد های معمولی میزبانی می کنند)
ولی به زودی قرار هست این امکان اضافه کردن دو یا چند هارد نیز اضافه بشه

الان ماژول whmcs آماده هستش؟

hpnn.wm
May 11th, 2015, 14:50
الان ماژول whmcs آماده هستش؟

نه متاسفانه ولی در مراحل اخرش هستیم و تقریبا تا یک الی دو هفته تمام خواهد شد

emperor3508
May 11th, 2015, 15:10
MAC Address هم بصورت خودکار ست میکنه ؟

tikweb.ir
May 11th, 2015, 15:27
نه متاسفانه ولی در مراحل اخرش هستیم و تقریبا تا یک الی دو هفته تمام خواهد شد

ماژول whmcs برای vcenter باید جدا نوشته بشه؟

hpnn.wm
May 11th, 2015, 17:05
MAC Address هم بصورت خودکار ست میکنه ؟

بله قابلیت ست کردن مک ادرس هایی که شما دارید رو داره و به صورت اتوماتیک مک ادرس ها رو ست می کنه

ماژول whmcs برای vcenter باید جدا نوشته بشه؟

نه فکر نکنم ماژول از امکانات اضافه ای نسبت به همین ماژول داشته باشه

k-h
May 11th, 2015, 17:20
درود
یک سوالی برام پیش اومده
ما الان این پنل را نصب کنیم آیا میتونیم وی پی اس هایی که داریم در پنل مدیریت کنیم
یا اینکه باید وی پی اس های جدیدی باشند مطابق تمپلیت تا داخل پنل نشونشون بده ؟

MahanDev
May 11th, 2015, 17:23
درود
یک سوالی برام پیش اومده
ما الان این پنل را نصب کنیم آیا میتونیم وی پی اس هایی که داریم در پنل مدیریت کنیم
یا اینکه باید وی پی اس های جدیدی باشند مطابق تمپلیت تا داخل پنل نشونشون بده ؟
سرورهای مجازی که از قبل دارید را به راحتی میتوانید اضافه نمایید به سیستم
باتشکر

k-h
May 11th, 2015, 19:09
متاسفانه اومدم بیرون از پنل دیگه نمیشه لاگین کرد

hpnn.wm
May 11th, 2015, 23:06
متاسفانه اومدم بیرون از پنل دیگه نمیشه لاگین کرد

نه موردی توی پنل وجود نداره
بهتره پروسه با مرورگر کروم هست

hostfire
May 14th, 2015, 10:13
سلام
مهندس نصب و کانفیگش رو هم خودتون انجام میدید؟

hpnn.wm
May 15th, 2015, 10:31
سلام
مهندس نصب و کانفیگش رو هم خودتون انجام میدید؟

بله در صورت تمایل تمامی موارد حتی تمپلیت ها و ... توسط ما خدمت شما تحویل داده می شه

به درخواست دوستان ما 7 روز لایسنس رایگان به کسانی که مایل به تست سرویس هستند ارائه می دهیم

isp
May 21st, 2015, 09:53
باسلام
خسته نباشید
نرم افزار قیمتش چقدر هست؟ توی سایت چیزی نبودش

چه ضمانتی داره ؟ که همه چی دقیق باشه

hpnn.wm
May 21st, 2015, 10:59
باسلام
خسته نباشید
نرم افزار قیمتش چقدر هست؟ توی سایت چیزی نبودش

چه ضمانتی داره ؟ که همه چی دقیق باشه

با سلام خدمت شما
اول اینکه فعلا چون سیستم whmcs اماده نیست برای همین فعلا فروش نداریم
دوم اینکه قیمتش رو توی پست اول گفته بودیم برای یک مستر و سه اسلیو 40 هزار تومن هست
برای اثباتش هم به همه مشتریان 7 روز رایگان تعلق می گیره

tizparvaz
May 21st, 2015, 11:22
سلام
تبریک سیستم خیلی خوبی راه اندازی کردید امیدوارم پاش واستید و گشترشش بدید
بیشتر فروشنده ها از vcenter استفاده میکنن این قسمت کارتون اشتباه بود باید سازگار با وی سنتر راه اندازی میکردید اما پیشنهاد دیگه هم دارم براتون vcenter تمرکز اولش مدیریت تمامی سرور ها از یک اینترفیس هست شما که از طریق مستر میتونید ما بقی سرور هارو کنترل گنید پس یه جورایی بهتره امکانات اصلی وی سنتر رو روی مسترتون اضافه کنید که اصلا نیازی نباشه وی سنتر نصب کنیم اینجوری تو هزینه های ما هم صرفه جویی میشه مثلا ما الان فقط یک سرور 8 گیگ رم 6 هسته پردازنده و 200 گیگ هاردرو به وی سنتر خودمون اختصاص دادیم !

hpnn.wm
May 21st, 2015, 11:33
متاسفانه نمی شه هیچ وقت جای Vcenter رو گرفت ولی در نظر داریم که سیستم vCenter رو خیلی با جزئیات بیشتری راه اندازی بکنیم

vpsgroups
May 23rd, 2015, 03:26
سیستم جالبی هست اما متاسفانه در ضمینه لایسنس و ارایه دسترسی یک کم مشکل استفاده کردن ازش الان به صورت تجاری [مثلا اگر مستر به هر دلیلی ریستار بشه باید منتظر پشتیبانی مربوطه ماند تا سرور مستر رو راه اندازی کنن با زدن کد مسترشون ] انشالاه که در اینده اصلاح بشه این موارد بسیار قابل استفاده خواهد بود.

tikweb.ir
July 27th, 2015, 17:20
همچنان برای Vcenter اماده نشد؟

tikweb.ir
August 13th, 2015, 12:22
ظاهرا این پروژه مثل خیلی از پروژه های دیگه بحال خودش رها شده...

hpnn.wm
August 13th, 2015, 12:42
ظاهرا این پروژه مثل خیلی از پروژه های دیگه بحال خودش رها شده...

نه خوش بختانه به دلیل پرت شدن جاوا با php وقتی تعداد سرور ها ادد شده زیاد می شد
سیستم شدیدا کند می شد داریم سیستم رو از اول به صورت کلی بازنویسی می کنیم
اگر هم از لحاظ مالی رها شده باشه (که نشده ) از لحاظ دانشگاهی هنوز سرجاشه