ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارزش دامین پرسپولیس تهران

hassan_shahi
May 10th, 2015, 14:10
سلام به تمام دوستان عزیز.

ارزش دامین perspolistehran.ir چقدر هستش؟

Yas-Host
May 10th, 2015, 14:36
با اوضاعی که این تیم دارد فکر میکنم بیشتر از 50 هزار تومان ارزش نداشته باشد .

!MihanIt!
May 10th, 2015, 17:53
دوست عزیز از 50 تا 100 تومان { میخوام خدمتتون یک پیشنهاد بدم ; این تیم از نظر طرفدار رتبه اول داره اگر خواستید بخرید یک جامعه مجازی در حد 500 تومان بدین طراحی کنند و مطمئن باشید بعد از دو ماه رتبه الکسا میره زیر 5 هزار ... }

asrhosting
May 10th, 2015, 18:14
با توجه به شکست های پیا پی پرسپولیس یک ریال هم ارزش نداره .
البته کلا دامنه ارزش نداره چون برند پرسپولیس حساب میشه و هر لحظه باشگاه پرسپولیس میتونه دامنه رو ازتون پس بگیره .

besthosti.com
May 10th, 2015, 18:58
به نظر من 10 هزار تومان مناسب است.

Mr.BaBaK
May 10th, 2015, 19:00
دوست عزیز دامنه به صورت نام تیم هست و این دامنه از 200 هزار تومان تا 2 میلیون تومان میشه قیمت داد !

دامنه به صورت روند و باشگاهی هست و ارزشش خیلی زیاد هست و حرف دوستان که میگن ارزش نداره ! خیلی هم ارزش بیشتری دارد .

یک دامنه روند که میخوای بخری میدن 200 300 هزار تومان یکم هم روندتر بود میدن 600 700 هزار تومان !

موفق باشید . :x

company_hosting
May 10th, 2015, 19:00

سلام

90% ارزش دامنه به محتوای اون هست و اعتبارش هست نه زیبایی اون

ارزشش همان 3600 تومان میباشد

hassan_shahi
May 10th, 2015, 19:01
دوستای عزیزی که بر اساس جدول لیگ قیمت میزارید روی دامین باید بگم که کلا لیگ ایران روز به روز بدتر میشه و اوضاع لیگ افتضاهه.

معمولا قیمت دامین بر اساس رنک + الکسا + سابقه دامین و مهمتر از همه جذب کاربر گزاشته میشه.

اگر بر اساس جدول لیگ میخواید قیمت بزارید پس من صبر کنم پرسپولیس اومد اول لیگ دامین رو با قیمت 20میلیون بگیرم بفروشمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

slashflash
May 10th, 2015, 19:04

این موضوع دامنه ها مشتری خاص داره ... بگردید میتونید کم کمش 100 200 تومان بفروشید . توی وبسایت های فروش دامنه یکم جستجو کنید قیمت میاد دستتون.
اما اگر یه انجمن تخصصی بیارید بالا راحتتر میتونید با قیمت بالا بفروشید.

hassan_shahi
May 10th, 2015, 19:11
به احتمال 99% میخوام سایت پرسپولیس رو بیارم بالا اخبار ، گالری ، مسابقات آینده ، گذشته پرسپولیس کلا همه چی چون خودم طرفدار پرسپولیسم علاقه ای که دارم میدونم میشه سایت خوبی رو بیارم بالا.

بابت قیمت هم باید بگم دامین پرسپولیس خالی اینطور که قبلا شنیدم 6 میلیون فروش رفته.

1eng.ir
May 10th, 2015, 19:12
الان 1000 تومن
بره لیگ 1، باید یه چیزیم دستی بدی :d
تازه، سوشا مکانی هم باس ورداری بش آب و دون بدی :65:

slashflash
May 10th, 2015, 19:32
به احتمال 99% میخوام سایت پرسپولیس رو بیارم بالا اخبار ، گالری ، مسابقات آینده ، گذشته پرسپولیس کلا همه چی چون خودم طرفدار پرسپولیسم علاقه ای که دارم میدونم میشه سایت خوبی رو بیارم بالا.

بابت قیمت هم باید بگم دامین پرسپولیس خالی اینطور که قبلا شنیدم 6 میلیون فروش رفته.

بهترین کار همینه ، توی اون سایت های فروش دامنه هم که در پست قبل گفتم میتونید یه برای فروش اقدام کنید ، چون واقعاً مشتری خاص داره ...

فقط بعضی از دوستانی که میگن این دامنه ارزشی نداره ، دوست داشتم بدونم اگر این دامنه رو خودشون ثبت میکردن باز هم همین حرف رو میزدن یا نه ... :|

clack
May 10th, 2015, 20:30
شما بهترین کار اینه بگرد ببین دامنه esteghlaltehran.ir فروش رفته اگر فروش رفته قیمت اون رو چند برابر کن قیمت دامنه پرسپولیس در میاد ... http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/11.gif

پرچم پرسپولیسیا بالاس http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/69.gifhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/36.gif

================================================== ================================

البته به نظر منم دامین نفروش و روش کار کن یکم رتبه در آمده باهاش کسب درآمد کن . (اگه حوصلش داری)
پاپ آپ و ...