PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال چند صد دامنه ریسلو به ریسلو

tikweb.ir
May 9th, 2015, 19:15
سلام خدمت همکاران و دوستان

یکی از مشتریان ما حدود 200 دامنه داره که داخل یک پنل ریسلری در ریسلو هست و قصد گرفتن ریسلری ریسلو از ما و انتقال رو داره

ایا راهی هست که بدون دردسر و بصورت کامل همراه با تمامی کاستومر ها انتقال به پنل ما انجام بشه؟
اگر بله چطور
افرادی که تجربه موارد مشابه رو داشتن اعلام کنند

ezHost.ir
May 9th, 2015, 19:49
با سلام خدمت شما.

تنها راه ساده انتقال تمامی دامنه ها، از طریق whmcs هست. باید همه دامنه ها رو از whmcs انتقال بزنن روی پنل ریسلری جدید. اینطوری هم همه ی مشتریان به طور خودکار در پنل جدید ساخته میشن و هم دامنه ها منتقل میشن. البته چون تعداد دامنه ها کم نیست ممکنه این کار کمی حوصله بر باشه.

ولی پیشنهاد می کنم این انتقال رو تدریجی انجام بدن. مثلا هر دامنه رو نزدیک به تاریخ انقضا انتقال بدن که اگر به مشکل خوردن مجبور نباشن تمام کار هایی که قبلا انجام دادن رو دوباره انجام بدن.

موفق باشید...

wenhost
May 9th, 2015, 19:50
با سلام خدمت شما.

تنها راه ساده انتقال تمامی دامنه ها، از طریق whmcs هست. باید همه دامنه ها رو از whmcs انتقال بزنن روی پنل ریسلری جدید. اینطوری هم همه ی مشتریان به طور خودکار در پنل جدید ساخته میشن و هم دامنه ها منتقل میشن. البته چون تعداد دامنه ها کم نیست ممکنه این کار کمی حوصله بر باشه.

ولی پیشنهاد می کنم این انتقال رو تدریجی انجام بدن. مثلا هر دامنه رو نزدیک به تاریخ انقضا انتقال بدن که اگر به مشکل خوردن مجبور نباشن تمام کار هایی که قبلا انجام دادن رو دوباره انجام بدن.

موفق باشید...
فکر نمیکنم روشی باشه
این روش هم که گفتید فکر نمیکنم کار ساز باشه!!!!

tikweb.ir
May 9th, 2015, 20:13
با سلام خدمت شما.

موفق باشید...

جسارتا اینجوری که بنده متوجه شدم این راهی که نوشتید به هیچ وجه عملی نیست !

شما خودتون امتحان کردید ؟
چطوری بصورت خودکار کاربر جدید در ریسلری جدید ایجاد میشه و دامنه منتقل میشه ؟ :o

kool
May 9th, 2015, 21:01
فکر کنم منظورشون این بود که whmcs شما به پنل جدید ریسلو متصل باشه و بعد تک تک کاربران رو در whmcs اضافه کنید و بعد زمان انتقال دامین های هر کاربر، مشخصات وی در پنل ریسلو جدید که به whmcs متصل هست ایجاد بشه.

البته اگه تنها می خوان از پنل نمایندگی به پنل نمایندگی دیگری در ریسلو منتقل کنن شاید خود ریسلو با درخواست انجام بده براشون.

tikweb.ir
May 9th, 2015, 21:33
خود ریسلو انجام نمیده
این راه ها مناسب نیست متاسفانه

ahmad19
May 9th, 2015, 21:57
من اون اوایلی که رسیلو راه افتاده بود این کار رو درخواست دادم انجام دادن
زمان برد حدود یه هفته اما خب خودشون انجام دادن

ezHost.ir
May 9th, 2015, 23:49
جسارتا اینجوری که بنده متوجه شدم این راهی که نوشتید به هیچ وجه عملی نیست !

شما خودتون امتحان کردید ؟
چطوری بصورت خودکار کاربر جدید در ریسلری جدید ایجاد میشه و دامنه منتقل میشه ؟ :o

فکر کنم منظورشون این بود که whmcs شما به پنل جدید ریسلو متصل باشه و بعد تک تک کاربران رو در whmcs اضافه کنید و بعد زمان انتقال دامین های هر کاربر، مشخصات وی در پنل ریسلو جدید که به whmcs متصل هست ایجاد بشه.

البته اگه تنها می خوان از پنل نمایندگی به پنل نمایندگی دیگری در ریسلو منتقل کنن شاید خود ریسلو با درخواست انجام بده براشون.

تقریباً منظور بنده همین بود. اما این در صورتی هست که کاربر شما قبلا از طریق whmcs کاربرران و دامنه ها رو ثبت کرده باشه. اگر ماژول ریسلو به whmcs متصل باشه خب با استفاده از اون همزمان با اینکه دامنه ها رو منتقل می کنید، مشتریان نیز با توجه به اطلاعات وارد شده در whmcs ساخته میشن. غیر از این راه دیگه ای وجود نداره متاسفانه. مگر اینکه از خود ریسللو درخواست کنید در صورت امکان برای شما انجام بدن.

iwpanel
May 10th, 2015, 23:42
سلام خدمت همکاران و دوستان

یکی از مشتریان ما حدود 200 دامنه داره که داخل یک پنل ریسلری در ریسلو هست و قصد گرفتن ریسلری ریسلو از ما و انتقال رو داره

ایا راهی هست که بدون دردسر و بصورت کامل همراه با تمامی کاستومر ها انتقال به پنل ما انجام بشه؟
اگر بله چطور
افرادی که تجربه موارد مشابه رو داشتن اعلام کنند

سلام انجام میدیم براتون با 200 تومن هزینه درضمن resello انجام نمیده ما 15000 رکورد خواستیم جابه جا کنیم با اعتبار بسیار بالایی که داشتیم انجام ندادن

راه های ارتباطی با ما

Id Yahoo : Techshiraz

Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology

پشتیبانی از طریق تیکت وب سایت شیراز تکنولوژی
Web Site : http://client.shiraz.technology

viber : 09355569387

http://webhostingtalk.ir/f23/129638