توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لینک های سرور
keyvan2211
May 9th, 2015, 15:31
با سلام
دوستان من یدونه سرور مجازی دارم با ویندوز 2008 که البته تازه خریداری کردم و فایلامو منتقل کردم اینجا بعدش ساب دامین رو هم روی همین ست کردم ولی الان یه مشکل بزرگی دارم اونم اینه که فایل هام دانلود نمیشن فیلم هایی که من گذاشتم فرمتشون mkv هست اکثرا برای همین از قسمت MIME Types این فرمت رو به لیست اضافه کردم ولی متاسفانه بازم خطای 404 میده خواهش میکنم کمک کنید چند روزه لینکها اینطورین بازدیدام داره از دست میره .
اینم آدرس همه فایل های سرور که به صورت لیست نشون میده
http://dl.movieo.ir/dlha/files
007
May 9th, 2015, 15:36
س
این لینک و ساب فعال نیست
تنظیمات رو حتما بدرستی انجام نداذین
ارادت
keyvan2211
May 9th, 2015, 16:00
س
این لینک و ساب فعال نیست
تنظیمات رو حتما بدرستی انجام نداذین
ارادت
میشه یکم بیشتر توضیح بدین کدوم تنظیمات به درستی انجام نشده ؟
- - - Updated - - -
دوستان به نظر من که مشکل از خود MIME Type هست چون فرمت زیپ دانلود میشه فرمت srt رو هم اضافه کردم دانلود شده ولی فرمت mkv رو اضافه میکنم دانلود نمیشه !!!! به نظر شما چرا این اتفاق میوفته ؟؟؟ اصلا من تعجب میکنم چرا باید این اتفاق بیوفته !!!! احتمالش هست که Type ای که تعریف میکنم اشتباه باشه ؟ من برای mkv اینو تعریف میکنم video/mkv
- - - Updated - - -
کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟ چرا Type برای mkv عمل نمیکنه ؟
SaMaN0861
May 9th, 2015, 16:15
با سلام
پیشنهاد میکنم برای این کار بر روی ویندوز از وب سرور nginx استفاده کنید.
من بر روی سایت http://www.madahan.com همین کار رو کردم.
موفق باشید
keyvan2211
May 9th, 2015, 16:20
با سلام
دوستان من یدونه سرور مجازی دارم با ویندوز 2008 که البته تازه خریداری کردم و فایلامو منتقل کردم اینجا بعدش ساب دامین رو هم روی همین ست کردم ولی الان یه مشکل بزرگی دارم اونم اینه که فایل هام دانلود نمیشن فیلم هایی که من گذاشتم فرمتشون mkv هست اکثرا برای همین از قسمت MIME Types این فرمت رو به لیست اضافه کردم ولی متاسفانه بازم خطای 404 میده خواهش میکنم کمک کنید چند روزه لینکها اینطورین بازدیدام داره از دست میره .
دوستان وقتی تو خود سرور آدرس ها رو وارد میکنم توضیحات زیر رو میاره
HTTP Error 404.11 - Not Found The request filtering module is configured to deny a request that contains a double escape sequence.
The request contained a double escape sequence and request filtering is configured on the Web server to deny double escape sequences.
Verify the configuration/system.webServer/security/requestFiltering@allowDoubleEscaping setting in the applicationhost.config or web.confg file.
- - - Updated - - -
با سلام
پیشنهاد میکنم برای این کار بر روی ویندوز از وب سرور nginx استفاده کنید.
من بر روی سایت http://www.madahan.com همین کار رو کردم.
موفق باشید
راستش تو انجمن که جستوجو میکردم همه تاکید میکردن که بهتره از خود iis استفاده بشه برای همین از nginx استفاده نمیکنم
arminak
May 9th, 2015, 16:57
سلام
بله iis مشکلی نداره و روی ویندوز 2008 هم خوب جواب میده
شما در قسمت MIME Type یه پسوند به شکل .* با تایپ all/all app اضافه کنید مشکل پسوند حل میشه.
برای نمایش دایرکتوری هم باید از تنظیمات iis دایرکتوری رو enable کنید.
موفق باشید
koorosh_kabir
May 9th, 2015, 17:38
نمی دونم مشکلتون حل شد یا نه ولی برای من چیزی نشون نمیده و گویا وب سرور ران نیستش .
night-srv
May 9th, 2015, 17:47
با سلام
یقینا مشکلتون از کانفیگ IIS هستش و حتما به درستی انجام ندادید .
در صورت درخواست میتونیم براتون انجام بدیم .
با احترام .
www.NightServer.ir
keyvan2211
May 9th, 2015, 18:35
سلام
بله iis مشکلی نداره و روی ویندوز 2008 هم خوب جواب میده
شما در قسمت MIME Type یه پسوند به شکل .* با تایپ all/all app اضافه کنید مشکل پسوند حل میشه.
برای نمایش دایرکتوری هم باید از تنظیمات iis دایرکتوری رو enable کنید.
موفق باشید
این کارو هم انجام دادم بقیه فرمت ها مثل زیرنویس ها هم دانلود شدن ولی mkv اصلا دان نمیشه !!!
حتی الان کلا iis رو هم پاک کردم دوباره نصبش کردم همچنان مشکل باقی ایس !!!
- - - Updated - - -
نمی دونم مشکلتون حل شد یا نه ولی برای من چیزی نشون نمیده و گویا وب سرور ران نیستش .
احتمالا اون لحظه ای که من iis رو حذف کردم و دوباره راه اندازی میکردم شما روی آدرس کلیک کردین الان اگه دوباره وارد آدرس بشید قابل مشاهده است
koorosh_kabir
May 9th, 2015, 18:44
این کد رو توی web.config قرار بدید باید مشکل حل بشه
<system.webServer>
<security>
<requestFiltering allowDoubleEscaping="true" />
</security>
</system.webServer>
ولی علت اصلیش وجود کاراکتر + هست در اسم فایلتون ربطی به میمه تایپ نداره در ضمن با کدهای بالا حفره امنیتی ایجاد می کنید .
keyvan2211
May 9th, 2015, 18:55
ولی علت اصلیش وجود کاراکتر + هست در اسم فایلتون ربطی به میمه تایپ نداره در ضمن با کدهای بالا حفره امنیتی ایجاد می کنید .
در کل کار این کد چیه ؟ و اجازه چه چیزی رو میده ؟
- - - Updated - - -
متاسفانه با این کد هم مشکل برطرف نشد . من فکر میکنم از یه جایی فرمت های mkv و mp4 شاید بسته شده باشند یا جایی محدودیتی شاید وجود داشته باشه که این امکان رو نمیده !
koorosh_kabir
May 9th, 2015, 18:57
اجازه میده کارکتر هایی مثل + هم در لینکهاتون اعتبار داشته باشه به صورت پیش فرض این کارکتر ها از کار افتادن به دلایل امنیتی . کد هم مشخص هست برای رفع این حالت پیش فرض هست .
- - - Updated - - -
شما یه فایل بسازید به نام a.mkv ببینید دانلود میشه یا نه اگر دانلود شد مشکل از موردی هست که گفتم راحت ترین کار اینه که شما کارکتر + رو از اسم لینکهاتون حذف کنید
keyvan2211
May 9th, 2015, 19:17
اجازه میده کارکتر هایی مثل + هم در لینکهاتون اعتبار داشته باشه به صورت پیش فرض این کارکتر ها از کار افتادن به دلایل امنیتی . کد هم مشخص هست برای رفع این حالت پیش فرض هست .
- - - Updated - - -
شما یه فایل بسازید به نام a.mkv ببینید دانلود میشه یا نه اگر دانلود شد مشکل از موردی هست که گفتم راحت ترین کار اینه که شما کارکتر + رو از اسم لینکهاتون حذف کنید
اصلا گیج شدم !!!! قبلا هم چندین بار به اینصورت video/mkv فرمت رو اضافه کرده بودم ولی عمل نمیکرد ولی الان یه بار دیگه امتحان کردم درست شد !!! دلیل این اختلالی که ایجاد شده بود از چی میتونه باشه ؟
- - - Updated - - -
چون کارکتر + رو هم حذف کردم بازم دست نشده بود !
- - - Updated - - -
داداش واقعا دستت درد نکنه دوباره این قضیه رو چک کردم دیدم بله کاملا حق با شما بود کارکترهای + تنها عامل این اختلال بودند . الان همه این کارکتر هارو یکی یکی حذفشون میکنم . بازم ازت ممنونم و موفق باشی