توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در دادن لینک مستقیم از vps
the grea
August 22nd, 2010, 11:14
سلام . من یک سری سوال در مورد چگونگی دادن لینک مستقیم از vps دارم :
1 . برای گذاشتن در سایتی که حدود 20 تا 40 نفر هم زمان دارن فایل رو دانلود میکنن cpu 2 هسته ی اختصاصی + رم 512 اختصاصی جوابگو هست ؟
2 . هنگام دانلود دیگران از پهنای باند هم کم میشه ؟ ( یعنی اگه یک فایل 1 گیگ رو 30 نفر دانلود کنن 30 گیگ از پهنای باند میپره ؟ )
من هم با vps لازم دارم برای کانورت و ... هم لینک مستقیم . بهتره vps + هاست جدا بگیرم یا با هیمن vps جواب میده ؟
ShahreServer
August 22nd, 2010, 11:30
2 . هنگام دانلود دیگران از پهنای باند هم کم میشه ؟ ( یعنی اگه یک فایل 1 گیگ رو 30 نفر دانلود کنن 30 گیگ از پهنای باند میپره ؟ )
من هم با vps لازم دارم برای کانورت و ... هم لینک مستقیم . بهتره vps + هاست جدا بگیرم یا با هیمن vps جواب میده ؟
2- بله
3- بهتره سایت اصلی و هاست دانلود بر روی لینوکس و سرور مجازی ویندوز جهت دانلود / آپلود و Convert
iNicz.Com
August 22nd, 2010, 11:50
به نظر من نمیخواد 2 با ر هزینه کنی .
یه وی پی اس ویندوز با مشخصات بالا و port1 بگیری کارت راه میفته.
و یا یه سرور اختصاصی با 2Gb رم و پورت 100m/s که حدودا 70 - 80 در میاد بگیری .:67:
the grea
August 22nd, 2010, 11:57
ممنون پس از همون vps لینک مستقیم میدم . فقط در مورد مشخصات سرور ( رم و cpu ) کسی بیشتر میدونه لطفا" کمک کنه که با سرور مشخصات بالا میشه لینک مستقیم داد که همزمان حد اقل 20 نفر بتونن دانلود کنن ؟
pejman_view
August 22nd, 2010, 14:07
سلام
شما بایستی vps را خریداری نمایید که اینگونه فهمیدم مخصوص دانلود باشد حداقل نیازهای شما:
1- رم 1 تا 2 گیگ
2- سرعت آپ لینک 1 گیگابیت
3- اشتراک کمتر!؟ (همانطور که می دانید یک سرور اختصاصی به چند vps تقسیم می شود که بایستی سعی کنید سرور مجازی را پیدا نمایید که اشتراک کمتری داشته باشد اینگونه cpu بیشتری بصورت اشتراکی برای تبدیل فرمت ها به یکدیگر دارید)