PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور phpMyAdmin - Error

/mehdi/
May 8th, 2015, 19:33
سلام خسته نباشید میخواستم وارد phpmyadmin بشم که این ارور رو میده و نمیتونم به دیتابیسها وصل بشم

phpMyAdmin - Error #2002 - No such file or directory
The server is not responding (or the local server's socket is not correctly configured).

این ارور به چه علت به وجود میاد ؟ و چطور میتونم رفعش کنم ؟ در حال حاظر هم نمیتونم وارد سرور هم بشم و فقط دسترسی به ssh دارم که ازینم زیاد سر در نمیارم

بیشتر وقتها کاربران سایت به صورت اتوماتیک از سایت شوت میشن بیرون و وقتی دوباره میخوان به سایت برگردن به این ارور میخون
Cannot connect to the database: No such file or directory
که امروز دیگه نه میشه وارد سایت شد نه وارد داریکت ادمین نه phpmyadmin / ممنون میشم راهنمایی کنید

jahromweb
May 8th, 2015, 19:44
باسلام
نیاز به بررسی است نمیتوان نظری داد
در بخش بررسی رایگان سرور تیکت بزنید:
ثبت تیکت (http://irdirectadmin.ir/client/submitticket.php)
درضمن شرایط را در همان صفحه مطالعه کنید درصورت رضایت دسترسی سرور را ارسال کنید

asrhosting
May 8th, 2015, 20:26
سلام خسته نباشید میخواستم وارد phpmyadmin بشم که این ارور رو میده و نمیتونم به دیتابیسها وصل بشم

phpMyAdmin - Error #2002 - No such file or directory
The server is not responding (or the local server's socket is not correctly configured).

این ارور به چه علت به وجود میاد ؟ و چطور میتونم رفعش کنم ؟ در حال حاظر هم نمیتونم وارد سرور هم بشم و فقط دسترسی به ssh دارم که ازینم زیاد سر در نمیارم

بیشتر وقتها کاربران سایت به صورت اتوماتیک از سایت شوت میشن بیرون و وقتی دوباره میخوان به سایت برگردن به این ارور میخون
Cannot connect to the database: No such file or directory
که امروز دیگه نه میشه وارد سایت شد نه وارد داریکت ادمین نه phpmyadmin / ممنون میشم راهنمایی کنید

فایل های phpmyadmin پاک شده یا کانفینگ php دچار مشکل هست یک بار build کنید .

/mehdi/
May 8th, 2015, 20:45
تشکر از راهنمایتون من مبتدی هستم میشه بیشتر راهنمایی کنید که باید چکاری انجام بدم ؟

و اینکه ایا اطلاعات دیتابیس سایت پاک شدن ؟

kiarash-khatib
May 8th, 2015, 21:41
میتونید عکس بزارید ؟؟؟ یا پ.خ عکس مشکلتونو ارسال کنید بهتون راه حلشو بگم

jahromweb
May 8th, 2015, 21:53
باسلام / کار با ssh بلدید؟ بیلد مجدد با custombuild ,... ؟

kool
May 9th, 2015, 05:23
تشکر از راهنمایتون من مبتدی هستم میشه بیشتر راهنمایی کنید که باید چکاری انجام بدم ؟

و اینکه ایا اطلاعات دیتابیس سایت پاک شدن ؟

اگر توانایش رو دارید، به ssh متصل شده و کد های زیر را به ترتیب اجرا کنید:

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build all d

احتمالش وجود داره که اطلاعات دیتابیس نیز پاک شده باشه، بکاپ ندارید از سایت ها؟

Yas-Host
May 9th, 2015, 09:19
سلام

در صورت حل نشدن مشکل دسترسی ارسال کنید بررسی خواهم کرد.