PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفر سرور مجازی ایران - هر ترابایت 30 هزار تومان - روبینا سرور

RoobinaServer
May 8th, 2015, 11:39
با سلام و احترام

لینک اصلی : http://www.Roobinaserver.ir/offer

آفر ذیل به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص) ارائه میگردد - این آفر مناسب ترافیک های بالای 1 ترابایت و از مرکز ITC میباشد.

قیمت هر 100 گیگ ترافیک متقارن پیشخرید فقط موقع سفارش اولیه : 3 هزار تومان و هر ترابایت 30 هزار تومان

رم : 64 - 512 مگابایت

پردازنده 1 کور

ترافیک 100 گیگ

قیمت ماهانه : 70 هزار تومان

سیستم عامل : میکروتیک

جهت خرید این پکیج ابتدا یک سفارش در لینک http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php ثبت کرده و

به واحد فروش تیکت ارسال نموده و آدرس آفر فعلی را ارائه فرمائید تا این مورد برای شما فعال گردد.

این پکیج به تعداد محدود بوده و نهایتا تا روز مبعث رسول اکرم یعنی 26/02/1394 معتبر میباشد.

مشترکینی که آفر برای سرویس های دیگر و مصارف دیگر نیاز دارند میتوانند از طریق مذاکره با واحد فروش آفر دریافت نمایند. (هر مشترک یک آفر)

باتشکر

ourweb
May 8th, 2015, 11:48
کیفیت شبکه و سرعت پشتیبانی روبینا سرور واقعا عالی هست و کیفیت دارند در حال مکاتبه برای یک خرید از شما هستم

RoobinaServer
May 9th, 2015, 14:04
کیفیت شبکه و سرعت پشتیبانی روبینا سرور واقعا عالی هست و کیفیت دارند در حال مکاتبه برای یک خرید از شما هستم

در خدمتیم.

علاوه بر این آفر پکیج های ترافیک نامحدود های جدید نیز به سایت اضافه گردیده است.

http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php

باتشکر

frozen01
May 10th, 2015, 00:27
قیمت هزینه اولیه سرور یکم زیاد نیست !!!

arc1o0
May 10th, 2015, 00:32
سلام

شما هر ترابایت رسیو رو 30 هزار تومان دریافت می کنید؟ 1به 1؟

RoobinaServer
May 11th, 2015, 14:55
قیمت هزینه اولیه سرور یکم زیاد نیست !!!

با سلام و احترام

اگر مصرف کمتر از 1 ترابایت دارید طبیعتا برای شما هزینه بالا هست شما باید پکیج های 30 تومانی را خرید نمائید . این آفر فقط برای کاربران پر مصرف هست که هزینه آنها به شدت کاهش میابد.

پکیج 30 تومانی در لینک : http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php

باتشکر

- - - Updated - - -

سلام

شما هر ترابایت رسیو رو 30 هزار تومان دریافت می کنید؟ 1به 1؟
سلام

خیر هر ترابایت آفر را 30 تومان ارائه میکنیم. قیمت خرید ما ذکر نشده.

باتشکر

hoka
May 11th, 2015, 15:41
با سلام و احترام

اگر مصرف کمتر از 1 ترابایت دارید طبیعتا برای شما هزینه بالا هست شما باید پکیج های 30 تومانی را خرید نمائید . این آفر فقط برای کاربران پر مصرف هست که هزینه آنها به شدت کاهش میابد.

باتشکر

- - - Updated - - -

سلام

باتشکر

عزیز منظورشون ترافیک 1 به 1 بود یا نه سند و رسیو فرق میکنه درصدش در این طرج ؟

RoobinaServer
May 11th, 2015, 15:54
عزیز منظورشون ترافیک 1 به 1 بود یا نه سند و رسیو فرق میکنه درصدش در این طرج ؟

خیر کلا سند و رسیو فرقی ندارد، کلا 30 تومان هست برای این آفر.

باتشکر

frozen01
June 28th, 2015, 16:54
با سلام و احترام

باتشکر

- - - Updated - - -

سلام

باتشکر

بحث 30 تومانش نیست

سرو خالی رو شما زدید ماهی 70 تومان.

دیتا سنتر رو چرا ذکر نکردید ؟

پورت سرور چی ؟

من قبلا سرور نامحدود گرفته بودم از شما نامردی نکرده بودید مثل چی محدودش کرده بودید.

wenhost
June 28th, 2015, 17:18
بحث 30 تومانش نیست

پورت سرور چی ؟

من قبلا سرور نامحدود گرفته بودم از شما نامردی نکرده بودید مثل چی محدودش کرده بودید.
سرور نامحدود؟
مگه داریم!
عزیز سرور نامحدود نداریم که شما سرور نامحدود خریدید!

RoobinaServer
June 28th, 2015, 17:33
بحث 30 تومانش نیست

پورت سرور چی ؟

با سلام

1. تاپیک زیرساختی بالا آورده اید و این مورد تمام شده است.
2. در لینک داده شده کامل همه چی درج میباشد به هر حال مرکز itc بود.
3. پهنای باند اگر منظورتون هست (نه پورت) 25 مگابیت دوپلکس = 50 مگابیت بوده است
4. اگر مشکل هزینه ترافیک نیست و ترافیک بالایی مصرف ندارید پکیج های معمولی که هزینه سرور زیر 40 تومان هست به صورت ترافیکی میتوانید مصرف کنید.

در مورد نامحدود که وجود خارجی ندارد اون سرویسی که منظورتون هست احتمالا ترافیک نامحدود با پهنای باند لیمیت شده اشتراکی هست که نوع معمولی آن را خرید کرده بودید که از همه قیمت کمتری دارد که البته فاکتورتون را استرداد کردید و سرویس را کنسل کردید.

باتشکر

- - - Updated - - -

سرور نامحدود؟
مگه داریم!
عزیز سرور نامحدود نداریم که شما سرور نامحدود خریدید!

بله نداریم ایشون احتمالا پهنای باند محدود اشتراکی (پکیج های ارزان قیمت معمولی) با عدم محاسبه ترافیک (ترافیک نامحدود) داشته اند که البته سرویسشون را کنسل کردند.

Mehdi9
June 29th, 2015, 04:34
با سلام

سلام
ببخشید من اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه .. اکثر سایت ها که میری نوشتن مثل پورت 1000 mb با ترافیک مثلا 10 گیگ

الان این پورت چیه و اون پهنا باند مثلا 10 مگ دوپلکس که شما میگی چیه؟ مثلا در سرویس شما پورت چقدر هست؟

اگه میشه یه توضحی مختصر و ساده برای من بده

RoobinaServer
June 29th, 2015, 09:10
سلام
ببخشید من اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه .. اکثر سایت ها که میری نوشتن مثل پورت 1000 mb با ترافیک مثلا 10 گیگ

الان این پورت چیه و اون پهنا باند مثلا 10 مگ دوپلکس که شما میگی چیه؟ مثلا در سرویس شما پورت چقدر هست؟

اگه میشه یه توضحی مختصر و ساده برای من بده

با سلام و احترام

این توضیحات را نمیتوان عمومی در انجمن مطرح کرد و طبیعتا تاپیک اسپم باران خواهد شد فقط در مورد خودمان به شما به صورت عمومی در انجمن پاسخ میدهیم :

نقل قولی که از ما کردید 50 هست نه 10

50 یا 10 هر کدام یک نوع پورت لیمیت برای ترافیک های نامحدود هست - در این پهنای باند ها ترافیک محاسبه نمیگردد.

پهنای باند اصلی 10 گیگابیت (حدود 10000 مگابیت) میباشد اما به هر کاربر طبیعتا چنین چیزی ارائه نمیشود (بنابه دلیل سیاست و بسیاری موارد امنیتی)

موفق باشید

frozen01
June 29th, 2015, 13:33
با سلام

1. تاپیک زیرساختی بالا آورده اید و این مورد تمام شده است.
2. در لینک داده شده کامل همه چی درج میباشد به هر حال مرکز itc بود.
4. اگر مشکل هزینه ترافیک نیست و ترافیک بالایی مصرف ندارید پکیج های معمولی که هزینه سرور زیر 40 تومان هست به صورت ترافیکی میتوانید مصرف کنید.

در مورد نامحدود که وجود خارجی ندارد اون سرویسی که منظورتون هست احتمالا ترافیک نامحدود با پهنای باند لیمیت شده اشتراکی هست که نوع معمولی آن را خرید کرده بودید که از همه قیمت کمتری دارد که البته فاکتورتون را استرداد کردید و سرویس را کنسل کردید.

باتشکر

- - - Updated - - -

بله نداریم ایشون احتمالا پهنای باند محدود اشتراکی (پکیج های ارزان قیمت معمولی) با عدم محاسبه ترافیک (ترافیک نامحدود) داشته اند که البته سرویسشون را کنسل کردند.

مامولا وقتی چیزی تموم میشه تاپیک باید بسته بشه .