PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد فوق العاده سرور مجازی - از ماهانه 10000 تومان - پورت 1 گیگابیت

ShahreServer
August 22nd, 2010, 01:12
با عرض سلام و خسته نباشید

پیشنهاد ویژه سرور مجازی لینوکس ویندوز

پلان زیر فقط برای مدتی محدود است :
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان
512 مگابایت رم - 25 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 750 گیگابایت = ماهانه فقط 15000 تومان
768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
1024 مگابایت رم - 80 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 1400 گیگابایت = ماهانه فقط 25.000 تومان

این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !

مشخصات سرور اصلی :
- سی پی یو Xeon 8 هسته !
دیتاسنتر NetDirekt
- پورت 1 گیگابیت در ثانیه
- امکان تست قبل از خرید

جهت دریافت تست به ایمیل info@shahreserver.com (info@shahreserver.com) تماس بگیرید یا با همین نام کاربری پیغام خصوصی بدید

لینک مرتبط : پشتیبانی شهر سرور - اخبار (http://www.support.shahreserver.com/announcements.php?id=4)

.در ضمن حداکثر زمان تحویل بعد از واریز وجه 1 ساعت میباشد.
در صورت انلاین بودن بخش فروش "بصورت کاملا انلاین" پس از واریز وجه سرویس خود را دریافت کنید

- امکان راه اندازی شبکه های خصوصی ( V--P=N) کاملا رایگان میباشد
- پشتیبانی و مدیریت سرور کاملا رایگان میباشد.
- تعویض سیستم عامل کاملا رایگان بوده و هیچ محدودیتی در ماه برای تعویض سیستم عامل وجود ندارد. و کاربر هربار درخواست دهد رایگان تعویض خواهد شد.

rn4j1m1
August 22nd, 2010, 01:18
هزینه هر آی پی اضافه
مجازی ساز ؟
remote reboot ?

ShahreServer
August 22nd, 2010, 01:24
هزینه هر آی پی اضافه
مجازی ساز ؟
remote reboot ?

هر IP اضافه ماهانه 200 تومان ( 2000 ریال )
مجازی ساز ESX 4.1
پنل Reboot و Install OS در اختبار کاربر قرار خواهیم داد.

rn4j1m1
August 22nd, 2010, 01:52
پورت رو برای هر vps چه قدر ضمین میکنید ؟ مشخصات سرور اصلی ؟ با چیز پی ان مشکلی ندارید ؟

MagicVps.Com
August 22nd, 2010, 01:52
در حاشیه( رفیق اینقدر پست زدی تا این پست شد 101 و بلاخره تونستی توی بخش فروش تاپیک بزنی )در هر صورت موفق باشی
در مورد سرورها تا چه حد به اسم حساس هستند همچنین کپی رایت و پابلیک کردن لینکها روی سرور

ShahreServer
August 22nd, 2010, 01:56
در حاشیه( رفیق اینقدر پست زدی تا این پست شد 101 و بلاخره تونستی توی بخش فروش تاپیک بزنی )در هر صورت موفق باشی
در مورد سرورها تا چه حد به اسم حساس هستند همچنین کپی رایت و پابلیک کردن لینکها روی سرور

به هر حال هر کس هدفی داره :ی حالا مگه پست ها خوب نبود ؟ مفید نبود ؟ البته از این به بعد اموزش هایی واستون میزارم که کمتر کسی بلد باشه
به اسپم حساس هستند! اما به کپی رایت زیاد حساس نیستند !

---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

پورت رو برای هر vps چه قدر ضمین میکنید ؟ مشخصات سرور اصلی ؟ با چیز پی ان مشکلی ندارید ؟

100 مگابیت در ثانیه , Cpu Xeon (8Core) - خیر , اگر بخواید خودمون واستون Config هم میکنیم بهتون تحویل میدیم ;)

rn4j1m1
August 22nd, 2010, 02:11
امکان پرداخت آنلاین وجود داره ؟
مگه نت دایرکت cpu 8 هسته ای هم ارائه میده ؟ دیگه آخرش L5630 هست که 4 هسته واقعی داره

ShahreServer
August 22nd, 2010, 02:15
امکان پرداخت آنلاین وجود داره ؟
مگه نت دایرکت cpu 8 هسته ای هم ارائه میده ؟ دیگه آخرش L5630 هست که 4 هسته واقعی داره

خیز, متاسفانه هنوز پرداخت انلاین فعال نشده است.
4 هسته واقعی + 4 هسته مجازی

Rezash
August 22nd, 2010, 02:21
اتفاقا خوشبختانه پست هاي مفيدي زدند.
---
ديتاسنتر؟(تو پست اول گشتم نديدم!)
هزينه لايسنس Cp و DA رو هم بگيد
تا چه حد منيج شده هستند؟اصلا،يكم،فقط منيج اوليه يا ...؟

rn4j1m1
August 22nd, 2010, 02:38
---

دیتاسنتر نت دایرکت هست

دیتاسنتر NetDirekt

HamedPC
August 22nd, 2010, 04:54
آیدی یاهوت رو پ.خ کن

ShahreServer
August 22nd, 2010, 11:22
آیدی یاهوت رو پ.خ کن

ID یاهو نداریم. اگر سوالی دارید میتوانیدبا LiveChat در سایت تماس بگیرید

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------

---

1- NetDirekt
2 لایسنس سی پنل 16000 تومان و دایرکت ادمین 7000 تومان
3- لیست Config های که انجام میدیم تا چند ساعت اینده واستون پ.ح میکنم یا در تاپیک الان میکنم

shirazlpi
August 22nd, 2010, 13:04
هزینه ی تمدید واسه ماه بعد رو هم ذکر می کنید ؟

مثلا همون پلن 10 تومانی تون رو !

تشکر.

rn4j1m1
August 22nd, 2010, 13:17

تشکر.

چیزی در مورد این که این پرداخت برای ماه اول هست نگفتن پس باید برای ماه های بعد هم همین قیمت باشه

ShahreServer
August 22nd, 2010, 13:43

تشکر.

تا پایان قرار داد و تا زمانی که تمدید میکنید چرخه صورتحساب به همین منوار است. و اگر قیمت تغییر کند فقط برای کاربران جدید اعلام مییشود

reza115
August 22nd, 2010, 14:32
سلام
من همین حالا سفارش دادم و مبلغ رو هم واریز کردم .

ShahreServer
August 22nd, 2010, 14:55
سلام
من همین حالا سفارش دادم و مبلغ رو هم واریز کردم .

سرویس شما قبل از واریز تحویل داده شد. و تمامی کانفیگ انجام شد. لطفا ایمیل خود را چک کنید اگر مشکلی داشتید خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم - لطفا مشکلات از تیکت پیگیری کنید

LordVPS
August 22nd, 2010, 15:37
یه سوال فنی
شما گفتی هر ای پی رو 200 میدی
درسته ؟
تو خود سایت نت داریکت می ده 1 یورو
حالا بر فرض شما 255 تا بخری
بهت کمتر از .05 یورو فکر نکنم بده
چجوری مبدی 200 ؟
علامت سوال شد برام

ShahreServer
August 22nd, 2010, 15:39
یه سوال فنی
شما گفتی هر ای پی رو 200 میدی
درسته ؟
تو خود سایت نت داریکت می ده 1 یورو
حالا بر فرض شما 255 تا بخری
بهت کمتر از .05 یورو فکر نکنم بده
چجوری مبدی 200 ؟
علامت سوال شد برام

اگر خواستید ما واستون 0.14 یورو هر ip میخریم. اگر خواستید در خدمتیم

reza115
August 22nd, 2010, 17:19
دوست عزیز این فروش با این قیمت ها تا کی ادامه داره ؟

ShahreServer
August 22nd, 2010, 22:23
معلوم نیست دوست عزیز

ما هدف خاصی داریم که بیانش صحیح نیست و بعد از رسیدن به آن یک مقدار خیلی جزعی امکان است تغییر کند

دوستم ما انقدرم حریث نیستیم که سریع مبلغ و ببریم بالا

نگران نباش تست بهت میدیم اگه نخواستی نگیر از ما!ولی بعید می دونم.

reza115
August 22nd, 2010, 23:05
معلوم نیست دوست عزیز

ما هدف خاصی داریم که بیانش صحیح نیست و بعد از رسیدن به آن یک مقدار خیلی جزعی امکان است تغییر کند

دوستم ما انقدرم حریث نیستیم که سریع مبلغ و ببریم بالا

نگران نباش تست بهت میدیم اگه نخواستی نگیر از ما!ولی بعید می دونم.

من که فعلا یکی از شما گرفتم! ولی برای چند روز دیگه حتما چند تا دیگه می خوام و اگه با همین قیمت باشه خیلی خوبه .

ShahreServer
August 22nd, 2010, 23:08
من که فعلا یکی از شما گرفتم! ولی برای چند روز دیگه حتما چند تا دیگه می خوام و اگه با همین قیمت باشه خیلی خوبه .

ما در خدمت شما هستیم

behrooz_iri
August 22nd, 2010, 23:39
میشه از سرویساتون ایمیل انبوه هم فرستاد؟

ShahreServer
August 22nd, 2010, 23:52
نه اصلا
همچین چیزی توی datacenter ما غیر قانونی می دونن

Kambiz
August 23rd, 2010, 02:04
من اولش قیمت ها عادی بود نسبت به گفتتون
اما قیمت آی پی رو گفتین مشکوک شدم
و احتمال می دم شما با دلار هکی کار می کنید
چون قیمت آی پی کاملا غیر منطقی هست

rn4j1m1
August 23rd, 2010, 02:10

کامبیز جان یکمی آروم باش :d
قیمت آی پی توی نت دایرکت همین هست من هم تایید میکنم
من خودم 30 آی پی رو خریدم 4 یورو

ShahreServer
August 23rd, 2010, 02:15

ببینید دوست عزیز فکر کنم هدف شما تخریب هست تا سوال !!!
من در جمله اول شما را به خدا واگذار میکنم اگر حقیقت نداشته باشد و اگر فکر کنید ما کاربر تازه وارد انجمن شدیم سخت در اشتباه هستید دوست عزیز ما نه تازه اومدید تو اینکار نه با حرف هاتون میتونید ما رو تخریب کنید.
اگر شما خیلی راحت سوال میکردید که چرا اینقد رارزون هست چطور دیتاسنتر اینقدر میگیرید ما واستون توضیح میدادیم پس چرا زود قضاوت میکنید و اصلا دوست ندارم تاپیک فروش هم خراب بشه و فکر کنم شما عقده پروژه شکست خورده " هاست نامحدود " تون دارید!!! اما خیلی از دوستان شیرازی هستند و حضوری به شرکت ما مراجعه کردند و حضوری هم تعدادی خرید کردند که تعدادشون هم کم نیست و اونا خودشون بهتر میدونن و مشتری میتونه قضاوت کنه که از یکی مثل شما که با یک شماره ایرانسل یا همراه اول اعتبار خرید کنه یا از یک شرکت با دفتر در بهترین نقطه استان فارس ( + 2 دفتر مرکزی)

در ضمن بازم بگم ما این کارو مثل شما واسه سرگرمی شروع نکردیم که بخواهیم با سرگرمی کنارش بزاریم روش سرمایه گذاری کردیم و بزودی هم متوجه خواهید شد. پس فکر نکنید میتونید با این حرف هاتون ما رو تحریب کنید.. اره شاید فکر کنید قیمت هامون پایین هست اما انشا الله درست خواهد شد نگران نباشید هرکس یک سیاست کاری داره !!!

LordVPS
August 23rd, 2010, 02:22
قیمت هات نرماله
فقط ای پیت وسوسه کننده و شک بر انگیزه

ShahreServer
August 23rd, 2010, 02:24
قیمت هات نرماله
در پست قبل توضیح دادم
خواهشمندم تاپیک فروش را خراب نکنید.
در ثانی میتونستید از پ.خ هم سوال کنید.

کامبیز جان یکمی آروم باش :d
قیمت آی پی توی نت دایرکت همین هست من هم تایید میکنم
من خودم 30 آی پی رو خریدم 4 یورو

rn4j1m1
August 23rd, 2010, 02:41
قیمت هات نرماله

باز هم میگم قیمت آی پی همینه به چرت و پرت های سایتش دقت نکنید اگه لازمه ایمیل های دیتا سنتر رو واستون بفرستم ؟

ShahreServer
August 23rd, 2010, 02:51
باز هم میگم قیمت آی پی همینه به چرت و پرت های سایتش دقت نکنید اگه لازمه ایمیل های دیتا سنتر رو واستون بفرستم ؟

فکر نکنم نیازی باشه, اینا هرطور راحتن میتونن فکر کنن حتما از طرف شرکت فردا با اون اقا که گفت " دلار هکی خرید میکنید " تماس میگیریم که دلیلشون از این حرف بگن + اثبات این حرفشون !! چون ما نمیزاریم به همین راحتی برخی افراد سودجو به این راحتی ما رو تخریب کنن

لطفا این موضوع دوست داشتید در تاپیک دیگه ادامه بدید. تاپیک فروش صمیمانه خواهشمندم خراب نکنید. مرسی

electronic
August 23rd, 2010, 05:19
سلام
من سرور مجازی 10.000 تومانی می خوام برای فروش چیز پی ان

شرایط رو واسم ارسال کل

کل هزینه رو

ShahreServer
August 23rd, 2010, 08:44
سلام
من سرور مجازی 10.000 تومانی می خوام برای فروش چیز پی ان

شرایط رو واسم ارسال کل

کل هزینه رو

ارسال شد. در ضمن بابت نصب و کانفیگ شبکه خصوصی (vp---n( هزینه ای گرفته نمی شود و رایگان انجام میشود

delta
August 23rd, 2010, 08:56
شرمنده اما وقتی شما به این ابهامات جواب ندید مشخصا همه شک میکنند بهتون..

شما واقعا شرکت هستید؟ من از شرکتها معمولا سرویس میگیرم برای همین . تو سایتتون هم هیچ کجا نه لینک ثبتشو گذاشتید و نه اصلا هیچ کجاش شماره ثبت نزدید!! اگر امکان داره شماره ثبت و لینکشو بزارید تا بقیه دیگر نتونن ایرادی ازتون بگیرن..
یک چیز دیگر:

چرا شهر سرور ؟

آیا میدانید کارشناسان امنیتی و فنی این مرکز دارای مدال طلای کشوری و رتبه 5 جهان در رشته پشتیبانی شبکه میباشد ؟

شما واقعا همچین رتبه ای رو دارید؟ 5 جهان! یعنی از iweb و leasweb و... بالاتر هستید؟؟؟

ShahreServer
August 23rd, 2010, 09:01
شرمنده اما وقتی شما به این ابهامات جواب ندید مشخصا همه شک میکنند بهتون..

شما واقعا شرکت هستید؟ من از شرکتها معمولا سرویس میگیرم برای همین . تو سایتتون هم هیچ کجا نه لینک ثبتشو گذاشتید و نه اصلا هیچ کجاش شماره ثبت نزدید!! اگر امکان داره شماره ثبت و لینکشو بزارید تا بقیه دیگر نتونن ایرادی ازتون بگیرن..
یک چیز دیگر:

شما واقعا همچین رتبه ای رو دارید؟ 5 جهان! یعنی از iweb و leasweb و... بالاتر هستید؟؟؟

اما کسی سوال کرد که ما جواب ندیم ! وقتی دیتاسنتر این قیمت میده یعنی ما از دلار هکی استفاده میکنیم ؟ میتونید ایمیل بزنید سوال کنید...

میتونید تشریف بیارید دفتر ادرس تو سایت هست - دیروز چند نفر که در همین فروم هم فعال هستند تشریف اوردن اگر دوست داشتید میتونید از اونها سوال کنید.

رتبه 5 جهان هاستینگ زدیم که از iweb بالاتر باشیم ؟ با دقت بخونید میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر و اینکه مطمئن شوید با اقای وحید مدیر فروم تماس بگیرید و سوال کنید. اگر نیاز بشه مدرک هم قابل ارایه است. در ضمن همکار بنده پارسال در کشور کانادا هم این مقام کسب کردند.

اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخگو باشیم

delta
August 23rd, 2010, 09:09
اگر سوالی بود خوشحال میشم پاسخگو باشیم

شما هنوز جواب من رو ندادید میگید سوالی بود خوشحال میشید؟ عزیز من با مدیر و وحید و... .. چیکار داری؟. میگم مگر نمیگی شرکت هستید؟ خوب لینک ثبت و شماره ثبت رو بدید. مگر هر کسی دفتر داره یعنی شرکت داره؟ ما هم دفتر داریم و اتفاقا هم تیم نرم افزاری هستیم و هم تیم برنامه نویسی. اما شرکت نیستیم!

رتبه 5 جهان هاستینگ زدیم که از iweb بالاتر باشیم ؟ با دقت بخونید میتونید برای کسب اطلاعات بیشتر و اینکه مطمئن شوید
مدرک میخوام چیکار؟ نیومدم مچگیری کنم که عزیز.دارم سوال میپرسم رفع ابهام بشه هم برای خودم هم دوستان. یک توضیح بده دوستان روشن بشوند این رتبه 5 جهان برای چی هست و از کجا آمده؟

shirazlpi
August 23rd, 2010, 10:19
البته ساير دوستاني که الان در شک هستند دقت داشته باشن که اگه کسي بخواد از نو شروع کنه و با قيمت هاي خوب نسبت به رقبا پيش بره ، قطعا افرادي هم پيدا ميشن که اين وسط دوست ندارن اون شخص ازشون پيشي بگيره !

من خودم ديروز ازشون يک سرور رو تهيه کردم که واقعا از هيچ لحاظي مشکل نداشته !

حتي از لحاظ پشتيباني هم که عالي عمل کردن در اين مورد .

و در مورد آي پي هم دقيقا درست مي گن و دقيق هرچي اينجا ذکر کردن رو ارائه ميدن !

behrooz_iri
August 23rd, 2010, 10:41
دیگران رو تخریب نکنید هر کی خواست بخره خودش میتونه سوال کنه احتیاج به وکیل که نداره

Dr.SalaR
August 23rd, 2010, 10:57
تورنت و لیچ مجازه؟
کپی رایت؟

rn4j1m1
August 23rd, 2010, 11:25
تورنت و لیچ مجازه؟
کپی رایت؟

به رعایت کردن قوانین کپی رایت گیر نمیدن

ShahreServer
August 23rd, 2010, 12:09
با سلام به همه!
دست تمام دوستان درد نکنه!من مدیر شهر سرور هستم که دارم این پوست را می زنم!
بله شرکت هستیم!یعنی بهتره بگم 6 ماه هست که درخواست دادیم و دیروز کارهای اماکن تمام شد.!
به شماره پیگیری 19327/487
بعدم دوست ما مقام پنجم جهان را داریم که از المپیاد worldskills جهانی که در سال 2009 روز 1-7 September بود مقام 5 کسب کردند!
مقام اول کشوری در سال 1387 در المپیاد ملی مهارت

در این امپیاد ها از کورس های زیر به شکل خیلی advance امتحان می گیرن!
mcse mcitp lipc1 lpic2 rhce rhct ccna ccnp ccsp
که امکان طی 4 روز متوالی هست!
اسم دوستونمونم آقای سعید تمیس هست؟!

دیتا سنتر ما با copyright va lech مشکلی نداره!

بازم اگر مشکلی هست ما موظفیم جواب صحیح بدیم!

فکر کنم با این تفاسیر دوستمون دیگه مشکلی نداشته باشه؟

electronic
August 23rd, 2010, 15:53
سلام من سفارش دادم

همه کارو کردم الان از ساعت 11 منتظر تحویل سرویسم هستم.

برای وی پی ان می خوام

منتظرررررررررررمممممممممم مم

ShahreServer
August 23rd, 2010, 19:06
دوست تمام افراد انجمن می دونند که این مساعل را باید درون سایت خودمون مطرح کنی نه اینجا!

حتما مشکل خواصی بوده که به شما اعلام شده

ولی بقیه دوستان سریعتر تحویل گرفتن

اینجور مساعل فقط توی سایت خودمون

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

سلام من سفارش دادم

همه کارو کردم الان از ساعت 11 منتظر تحویل سرویسم هستم.

برای وی پی ان می خوام

منتظرررررررررررمممممممممم مم

تمام سرویس ها که خرید خودشون ثبت کرده بودن تحویل داده شده. اگر خرید خودتون در لیست خرید ها ثبت کرده بودید باید تحویل گرفته باشید. و مشکل هم بخاطر IP بود که رنج جدید از دیتاسنتر گرفتیم و Route نشده بود IP ها از طرف دیتاسنتر به همین دلیل چند ساعتی با تاخیر تحویل داده شد از این بابت پوزش می طلبیم

armin321
August 24th, 2010, 11:36
تو سايتتون رم 128 زده ولي اينجا 256؟

كدام درسته؟

من آپلودرم براي كارم و نصب ليچ و تورنت و يك عدد وي پي ان ، چه رمي برام كافيه؟

behrooz_iri
August 24th, 2010, 11:56
تو قسمت ساپورت عضو شو بعد در کنتل پنل کاربریتون قسمت سفارش و سرور مجازی اونجا زده

پ.ن: چرا تشکر های من کم میشند قبلا 91 بود الان شد 85 ؟؟؟

ShahreServer
August 24th, 2010, 12:52
تو سايتتون رم 128 زده ولي اينجا 256؟

كدام درسته؟

این پلان ها در سایت وجود ندارد برای سفارش با ایمیل ما تماس بگیرید و فقط برای مدتی محدود است !

armin321
August 24th, 2010, 13:42

مورد دوم رو هم جواب بديد ، ممنونم

ShahreServer
August 24th, 2010, 13:59
مورد دوم رو هم جواب بديد ، ممنونم

رم 512 مگابایت کافی است. میتونید در صورتی که کم اوردید آپگرید کنید

electronic
August 24th, 2010, 17:20
من از ایشون سرویس گرفتن

همه چیز عالی هست.

armin321
August 24th, 2010, 18:06
رم 512 مگابایت کافی است. میتونید در صورتی که کم اوردید آپگرید کنید

اگر کم آوردم چقدر بابت آپگرید کردن رم از 256 به 512 باید بپردازم؟
آقا ببخشید اینقدر سوال میپرسم . فحشم ندی . من لیچ کار میکردم و به من گفتن بجای اینکه پول لیچ بدی یکذره روش بزار برو وی پی اس بگیر + چیز پی ان هم میتونی برای خودت راه بندازی

ShahreServer
August 24th, 2010, 19:14
اگر کم آوردم چقدر بابت آپگرید کردن رم از 256 به 512 باید بپردازم؟
آقا ببخشید اینقدر سوال میپرسم . فحشم ندی . من لیچ کار میکردم و به من گفتن بجای اینکه پول لیچ بدی یکذره روش بزار برو وی پی اس بگیر + چیز پی ان هم میتونی برای خودت راه بندازی

بهتون پیشنهاد میدم به پلان بعد سرویس خودتون منتقل کنید ! یعنی پلان 14000 تومانی
اینم حرفی است ! میتونید هم لیچ کنید و هم وی پی... بدید

armin321
August 24th, 2010, 19:56
بهتون پیشنهاد میدم به پلان بعد سرویس خودتون منتقل کنید ! یعنی پلان 14000 تومانی
اینم حرفی است ! میتونید هم لیچ کنید و هم وی پی... بدید

آقا این فروش تا کی هست؟؟
من صد در صد میخوام
ولی باید اول زمان اجاره هاست لیچم به پایان برسه
دوما : نصب لیچ و تورنت روی وی پی اس رو یاد بگیرم + نصب چیز پی ان برای خودم( من ترسو هستم و جرات ندارم چیز پی ان بفروشم )

چون من تا حالا لیچ و تورنت فلوکس رو روی هاست نصب میکردم. و چند روز بیشتر نیست با وی پی اس به توصیه دوستم آشنا شدم

فقط شما بفرمائید این فروش تا کی ادامه داره؟

ShahreServer
August 24th, 2010, 20:03
آقا این فروش تا کی هست؟؟
من صد در صد میخوام
ولی باید اول زمان اجاره هاست لیچم به پایان برسه
دوما : نصب لیچ و تورنت روی وی پی اس رو یاد بگیرم + نصب چیز پی ان برای خودم( من ترسو هستم و جرات ندارم چیز پی ان بفروشم )

چون من تا حالا لیچ و تورنت فلوکس رو روی هاست نصب میکردم. و چند روز بیشتر نیست با وی پی اس به توصیه دوستم آشنا شدم

فقط شما بفرمائید این فروش تا کی ادامه داره؟

هنوز در این مورد تصمیم نگرفتیم ! در ضمن شاید پیشنهادات ویژه تری هم تا مدت دیگری ارایه کنیم.

GOD
August 24th, 2010, 23:03
سرعت دانلود و اپلود رو روی چند تضمین میکنید؟

درصورت امکان عکس از سرعت دانلود بزارید
ممنون

armin321
August 25th, 2010, 09:18
هنوز در این مورد تصمیم نگرفتیم ! در ضمن شاید پیشنهادات ویژه تری هم تا مدت دیگری ارایه کنیم.

اي ول
فقط يك مورد كه برام اصلي هست

ميتونيد منو كمك كنيد بعد از خريد ليچ و تورنت و چيز پي ان نصب كنم يا اينكه بايد خودم برم دنبال روش نصب؟

ShahreServer
August 25th, 2010, 10:04
سرعت دانلود و اپلود رو روی چند تضمین میکنید؟

درصورت امکان عکس از سرعت دانلود بزارید
ممنون

سرعت دانلود بستگی به سرور مقابل که دانلود میکنید هم دارد که پورت ان محدود نباشد و فاصله سرور
که از لینک های استاندارد پورت 100 مگابیت در ثانیه را تضمین میکنیم که لینک های استاندارد روی وی پی اس ها 25 مگابیت در ثانیه هم دانلود میکنند !!!

---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------

اي ول
فقط يك مورد كه برام اصلي هست

ميتونيد منو كمك كنيد بعد از خريد ليچ و تورنت و چيز پي ان نصب كنم يا اينكه بايد خودم برم دنبال روش نصب؟

مشکلی نیست ! v--p==n را نصب میکنیم انها هم با هم نصب میکنیم مشکلی نیست

armin321
August 25th, 2010, 10:33
مشکلی نیست ! v--p==n را نصب میکنیم انها هم با هم نصب میکنیم مشکلی نیست

خب از اين جهت هم خيالم راحت شد

reza115
August 25th, 2010, 12:04
هر IP اضافه ماهانه 200 تومان ( 2000 ریال )
مجازی ساز ESX 4.1
پنل Reboot و Install OS در اختبار کاربر قرار خواهیم داد.
دوست عزیز هزینه هر آی پی اضافه واقعا 200 تومان هست ؟

ShahreServer
August 25th, 2010, 12:43
دوست عزیز هزینه هر آی پی اضافه واقعا 200 تومان هست ؟

بله, اما به دلیل یکسری شرایط در پیشنهادات ویژه سرور مجازی که طی 2-3 روز اینده اعلام خواهیم کرد با CPU Xeon 5630 و 24 GIG Ram ای پی 1000 تومان تا 1500 تومان خواهد بود
چون اگر ما تعداد 30 عدد ای پی بیشتر از دیتاسنتر بگیریم باید هزینه قرار داد + پاسپورت خودمان برای دیتاسنتر ارسال کنیم به همین دلیل ما هم قیمت در پیشنهادات ویژه بعدی قیمت IP افزایش خواهیم داد.

reza115
August 25th, 2010, 12:50
بله, اما به دلیل یکسری شرایط در پیشنهادات ویژه سرور مجازی که طی 2-3 روز اینده اعلام خواهیم کرد با CPU Xeon 5630 و 24 GIG Ram ای پی 1000 تومان تا 1500 تومان خواهد بود
چون اگر ما تعداد 30 عدد ای پی بیشتر از دیتاسنتر بگیریم باید هزینه قرار داد + پاسپورت خودمان برای دیتاسنتر ارسال کنیم به همین دلیل ما هم قیمت در پیشنهادات ویژه بعدی قیمت IP افزایش خواهیم داد.
اگه حالا چند تا سفارش بدیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه بخوایم سیستم رو ارتقا بدیم آیا این آی پی ها هنوز معتر هستند ؟

ShahreServer
August 25th, 2010, 12:53
اگه حالا چند تا سفارش بدیم مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه بخوایم سیستم رو ارتقا بدیم آیا این آی پی ها هنوز معتر هستند ؟

مشکل ؟ شما بهتر است با بخش فروش تماس بگیرید. دوستانی که تا امروز سفارش داده بودن هر تعداد ای پی خواسته بودن ما با 200 تومان بهشون تقدیم کردیم. اما برای اطلاع از قیمت جدید تیکت بزنید اگر ای پی خالی داشته باشیم بهتون با همون 200 تومان از این به بعد میدیم.

reza115
August 25th, 2010, 13:03
مشکل ؟ شما بهتر است با بخش فروش تماس بگیرید. دوستانی که تا امروز سفارش داده بودن هر تعداد ای پی خواسته بودن ما با 200 تومان بهشون تقدیم کردیم. اما برای اطلاع از قیمت جدید تیکت بزنید اگر ای پی خالی داشته باشیم بهتون با همون 200 تومان از این به بعد میدیم.
من به بخش فروش تیکت زدم !

rn4j1m1
August 25th, 2010, 13:05

دوستان قبلیتون چی ؟ :d

reza115
August 25th, 2010, 13:41
45 دقیقه ای هست که تیکت زدم ولی متاسفانه هیچ خبری نشده هنوز !!!!

ShahreServer
August 25th, 2010, 13:48
چرا متوجه نیستی اینجا نباید پست بدی برا در خواست های شرکت ما؟

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

45 دقیقه ای هست که تیکت زدم ولی متاسفانه هیچ خبری نشده هنوز !!!!

دوست عزیز ! عجله نکنید. تیکت ها به اولویت جواب خواهیم داد ! اول اولویت با مشکلات فنی هست تا پاسخ به تیکت فروش !

reza115
August 25th, 2010, 13:57
چرا متوجه نیستی اینجا نباید پست بدی برا در خواست های شرکت ما؟

---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

دوست عزیز ! عجله نکنید. تیکت ها به اولویت جواب خواهیم داد ! اول اولویت با مشکلات فنی هست تا پاسخ به تیکت فروش !
من نمی خوام مثل خودتون جواب بدم! (وگرنه به جای خودتون خودت می گفتم و ...)
لطفا با احترام جواب بدین .
به نظر مشکوک نیست !

ShahreServer
August 25th, 2010, 14:01
من نمی خوام مثل خودتون جواب بدم! (وگرنه به جای خودتون خودت می گفتم و ...)
لطفا با احترام جواب بدین .
به نظر مشکوک نیست !

ببینید دوست عزیز شما فکر میکنید تا تیکت زدید باید کمتر از 1 دقیقه ما جواب شما بدیم ! خوب تیکت زدید 45 دقیقه هنوز نشده اومدید داد و بیداد میکنید که تیکت زدم و خبری نیست و فلان هرکس ندونه فکر میکنه ایا چطور هست !!

reza115
August 25th, 2010, 14:06
ببینید دوست عزیز شما فکر میکنید تا تیکت زدید باید کمتر از 1 دقیقه ما جواب شما بدیم ! خوب تیکت زدید 45 دقیقه هنوز نشده اومدید داد و بیداد میکنید که تیکت زدم و خبری نیست و فلان هرکس ندونه فکر میکنه ایا چطور هست !!
آخه این تیک با بقیه فرق داشت !
قبلا هرچی تیکت میزدم 15 دقیقه نمی برد که جوا می دادین ولی حالا ....
شما اگه نمی تونید با این قیمت بدین اول چرا اعلام کردین- خوب همون اول اصلاحش می کردین.
به هرحال من منتظر جواب شما هستم.

ShahreServer
August 25th, 2010, 14:10
آخه این تیک با بقیه فرق داشت !
قبلا هرچی تیکت میزدم 15 دقیقه نمی برد که جوا می دادین ولی حالا ....
شما اگه نمی تونید با این قیمت بدین اول چرا اعلام کردین- خوب همون اول اصلاحش می کردین.
به هرحال من منتظر جواب شما هستم.

اون تیکت ها که سریع جواب میدادیم دوست عزیز پشتیبانی بود ! عرض کردم الویت ما با مشکلات فنی است و بعد از حل مشکلات فنی به تیکت فروش پاسخ خواهیم داد.
باز خدمت شما عرض کردم از تیکت پیگیری کنید.اولا سرور ظرفیت اش تکمیل شده و در حال راه اندازی سرور با CPU Xeon 5630 هستیم. در ثانی مشکل شما IP هست ؟ فکر نمی کنم واسه یک IP اینقدر نیاز باشه داد و بیداد و سر و صدا کنید. این Offer ها چون سرور ظرفیت اش تکمیل شد فعلا متوقف شده و به محض بالا امدن سرور جدید با قیمت جدید تر و پیشنهادات ویژه تر در خدمت شما هستیم.

لازم به ذکر هست که هر شرکت یک سیاست کاری داره و میتونه سیاست کاری خودش تغییر بده !! نه تنها ما هر شرکت دیگری

از درک شما صمیمانه متشکریم

reza115
August 25th, 2010, 14:14
اون تیکت ها که سریع جواب میدادیم دوست عزیز پشتیبانی بود ! عرض کردم الویت ما با مشکلات فنی است و بعد از حل مشکلات فنی به تیکت فروش پاسخ خواهیم داد.
باز خدمت شما عرض کردم از تیکت پیگیری کنید.اولا سرور ظرفیت اش تکمیل شده و در حال راه اندازی سرور با CPU Xeon 5630 هستیم. در ثانی مشکل شما IP هست ؟ فکر نمی کنم واسه یک IP اینقدر نیاز باشه داد و بیداد و سر و صدا کنید. این Offer ها چون سرور ظرفیت اش تکمیل شد فعلا متوقف شده و به محض بالا امدن سرور جدید با قیمت جدید تر و پیشنهادات ویژه تر در خدمت شما هستیم.

از درک شما صمیمانه متشکریم
مشکل من یک آی پی نیست !
بعد از دیدن پست شما که قیمت آی پی رو اعلام کردین منم بلافاصله یه ایمیل برای همه کاربرانم فرستادم و قیمت رو بهشون اعلام کردم .

امیدوارم درک کرده باشید.

ShahreServer
August 25th, 2010, 14:17
مشکل من یک آی پی نیست !
بعد از دیدن پست شما که قیمت آی پی رو اعلام کردین منم بلافاصله یه ایمیل برای همه کاربرانم فرستادم و قیمت رو بهشون اعلام کردم .

امیدوارم درک کرده باشید.

شما اگر قصد همکاری با ما دارید اولا باید با ما قرار داد ببندید که یک قرارداد واستون میفرستیم و تمام مبالغ ذکر شده و تا پایان مدت قرارداد به شما با همان قیمت خواهیم داد.
همانطور که گفتم هرشرکت یک سیاست کاری داره و ممکن هر لحطه تغییر بده همانطور که ممکن است هر لحطه قیمت پلان های ما افزایش یا کاهش یابد !!!

در ضمن صمیمانه خواهشمندم از این به بعد از تیکت پیگیری کنید که اینقدر این پست ها در این تاپیک زیاد نشه که اگر کسی بخواد از اول بخونه بتونه دوست عزیز !!!

electronic
August 25th, 2010, 18:43
ظرفیتتون توم شده یا می تونیم سفارش بدیم؟

ShahreServer
August 25th, 2010, 19:42
ظرفیتتون توم شده یا می تونیم سفارش بدیم؟

ظرفیت تکمیل شد. و بیشتر از اگر بخواهیم بدهیم با افت کیفیت مواجه خواهیم شد.
لطفا منتظر باشید تا اطلاع دهیم. سرور جدید Cpu Xeon 5630 سفارش داده شده است. به محض تحویل پیشنهادات ویژه مجدد میتوانید سفارش دهید با کمی تغییرات ( مثل اضافه شدن FTP بک آپ و ... )

electronic
August 25th, 2010, 22:10
ما منتظریم !!!!!!!!!!!!!!!

koorosh_kabir
August 25th, 2010, 23:05
یه سوال من ویندوز می خوام و اینکه تورنت روش نصب کنم منظورم اسکریپت تورنت هست می تونید برام نصب کنید روش؟مشکلی نیست؟

ShahreServer
August 25th, 2010, 23:09
یه سوال من ویندوز می خوام و اینکه تورنت روش نصب کنم منظورم اسکریپت تورنت هست می تونید برام نصب کنید روش؟مشکلی نیست؟

لطفا پ.خ خود را چک کنید

armin321
August 26th, 2010, 11:56
ان شا الله پکیج های جدیدتون هم مثل قبل ویژه باشه

reza115
August 26th, 2010, 12:58
من از پشتیبانی قوی و حرفه ای شهر سرور نهایت تشکر و قدردانی را به عمل آورم.

electronic
August 26th, 2010, 13:12
آقا پشتیبانشون خیلی خیلی خوبه

من تا به حال هر مشکلی داشتم حل کردن

حتی خود ایشون با من تماس گرفتن

به قول دوستمون

پکیج های جدیدتون هم مثل قبل ویژه باشه

ShahreServer
August 26th, 2010, 13:47
من از پشتیبانی قوی و حرفه ای شهر سرور نهایت تشکر و قدردانی را به عمل آورم.

وظیفه است...

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

آقا پشتیبانشون خیلی خیلی خوبه

من تا به حال هر مشکلی داشتم حل کردن

حتی خود ایشون با من تماس گرفتن

به قول دوستمون

پکیج های جدیدتون هم مثل قبل ویژه باشه

تشکر.
حتما ... منتظر پیشنهادات وِیِژه باشید..

nimapendar
August 27th, 2010, 09:32
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید

electronic
August 27th, 2010, 13:44
هنوز هم سرور مجازی دارید یه پخ بدید به منم

baghebahar
August 28th, 2010, 05:18
سلام
میخواستم اشکال سرویس شهرسرور را به اطلاع همه برسونم.
ما ازشون یه vps گرفتیم تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.مشکل از دیروز شروع شد.سر شب که خود به خود vps خاموش شده بود که با کنسول روشن کردم.اما حوالی ساعت 10 شب بود که به کل قطع شد تا الان که هنوز خبری نیست .
تیکت کردم / با تلفن هاشون تماس گرفتم.اما هیچ کدوم را جواب نمیدن.
ما چیکار کنیم که باید جواب مشتری بدیم:-s ??

ShahreServer
August 28th, 2010, 05:30
سلام
ما ازشون یه vps گرفتیم تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.مشکل از دیروز شروع شد.سر شب که خود به خود vps خاموش شده بود که با کنسول روشن کردم.اما حوالی ساعت 10 شب بود که به کل قطع شد تا الان که هنوز خبری نیست .
تیکت کردم / با تلفن هاشون تماس گرفتم.اما هیچ کدوم را جواب نمیدن.
ما چیکار کنیم که باید جواب مشتری بدیم:-s ??

ممنون از اطلاع رسانی شما.
اما باید خدمت شما عرض کنم که دیروز کلا هر کس از این دیتاسنتر سرور داشته Downtime واسش پیش اومده اونم به دلیل مشکل در شبکه دیتاسنتر بوده ! و تا الان ما در حال پیگیری با دیتاسنتر بودیم که ابتدا قبول نمی کردند مشکل از شبکه خودشون هست و میگفتند مشکل از نرم افزار است و ما نرم افزار پشتیبانی نمی کنیم اما وقتی خودشان با DVD یک لینوکس بوت کردن و اوردن بالا دیدن با اون هم نتونستن سرور بیارن تو شبکه تازه متوجه شدن که مشکل از شبکه شون هست نه از سرور ما

" info@netdirekt.de to me
show details 4:36 AM (0 minutes ago)

Hello Masoud,

I will start now Server into Rescue Mode to look if Server is reachable over Rescue Mode.

Mit freundlichen Grüssen / Best regards
Marco Gianni

"
که این هم اضافه کردم که فکر نکنید ما در خواب بودیم ما بیشتر از شما پیگیر این موضوع بودیم. و اگر کاری از دست ما بر می امد سریعتر انجام میدادیم. اما دست دیتاسنتر هست . و دیتاسنتر سوار و ما پیاده ! ما چیکار میتونیم انجام بدیم ؟

اما میتونید شماره تیکت بدید که جواب نداده باشیم ؟!؟! فکر کنم شما ما رو با شرکت دیگری اشتباه گرفتید امکان ندارد دوست عزیز
username شما در سایت ما چیه ؟ به کدوم شماره زنگ زدید ؟ حتما به شماره ثابت ! اره ؟ اگر به موبایل زنگ زده باشید امکان ندارد امکان ندارد *** جواب نداده باشیم.

من متاسفم برای این مشکل پیش امده و از تمام مشتریان که مشکل downtime واسشون پیش اومد پوزش میطلبیم که انشاالله بزودی سرور از دیتاسنتر SingleHop بالا خواهد امد و با دیتاسنتری که قوی تر است کار خواهیم کرد

reza115
August 28th, 2010, 05:52
از زحمات شهر سرور تشکر می کنم و می دونم که واقعا پیگیر هستند فقط یه گله ای دارم و اونم اینه که وقتی سرور آپ می شود لطفا همه وی پی اس ها رو روشن کنید !

ShahreServer
August 28th, 2010, 05:59
از زحمات شهر سرور تشکر می کنم و می دونم که واقعا پیگیر هستند فقط یه گله ای دارم و اونم اینه که وقتی سرور آپ می شود لطفا همه وی پی اس ها رو روشن کنید !

حتما, اما ما باید تک تک روشن کنیم اگر همه با هم روشن کنیم به سرور فشار مییاد واسه همین ممکن از 10-15 دقیقه بعد از بالا امدن سرور اصلی طول میکشد.

پ.ن
اما baghebahar (http://www.webhostingtalk.ir/members/baghebahar/) عزیز من منتظر پاسخ شما هستم چون اینقدری که من احساس میکنم قصد تخریب داشتید قصد اطلاع رسانی نداشتید
من منتظر شما هستم که به کدام شماره تماس گرفتید و شماره تیکت که پاسخ ندادیم هم بدید.

baghebahar
August 28th, 2010, 10:59
حتما, اما ما باید تک تک روشن کنیم اگر همه با هم روشن کنیم به سرور فشار مییاد واسه همین ممکن از 10-15 دقیقه بعد از بالا امدن سرور اصلی طول میکشد.

پ.ن
اما baghebahar (http://www.webhostingtalk.ir/members/baghebahar/) عزیز من منتظر پاسخ شما هستم چون اینقدری که من احساس میکنم قصد تخریب داشتید قصد اطلاع رسانی نداشتید
من منتظر شما هستم که به کدام شماره تماس گرفتید و شماره تیکت که پاسخ ندادیم هم بدید.
سلام
شما اسمش را هرچه میخواین بزارید.
من ساعت 27/08/2010 -20:53 به تایم سرور خودتون تیکت کردم یک ساعتی چرخ زدم دیدم کسی جواب نداد.خوابیدم و سحر مجدد چک کردم اما جوابی نداده بودین و با شماره تلفن 07112342244 حوالی ساعت 5 صبح الی 5:10 دقیقه بود که تماس گرفتم بازم جوابی نگرفتم.مجدد تیکتم را رپلای کردم به تایم 28/08/2010 00:35 که این پاسخ با تایم جواب شما دور و بر هم است.
بعد شما در تایم 28/08/2010 00:40 جواب دادین - میتونستید همون سر شب جواب بدین که ما هم بفهمیم ما مشتری شما هستیم سرور نیستم که بدونیم مشکل داره-شما باید اطلاع رسانی کنید نه ما اطلاع بدیم که مشکل وجود داره و رسیدگی کنید.
امیدوارم مشکل سرور حل شده باشه:)

delta
August 28th, 2010, 11:15
ای بابا netdirect هم تو زرد در آمد؟ آخر موندیم بریم کجا..همه دارند کوچ میکنند singlehop ... :D

nimapendar
August 28th, 2010, 12:09
ای بابا netdirect هم تو زرد در آمد؟ آخر موندیم بریم کجا..همه دارند کوچ میکنند singlehop ... :D

http://www.webhostingtalk.ir/f55/%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-singlehop-14319/

electronic
August 28th, 2010, 16:47
moshkel hal nashod?

key hal mishe?

ShahreServer
August 28th, 2010, 17:18
سلام
مگر میشه حل نشه؟
دیتاسنتر از صبح تا حالا 4 بار درست شده ولی ما و مشتریامون ناراضی شدیم!
به همین دلیل شرکت یک سرور از singlehop سفارش داده و force هم گذاشتیم که زودتر بدن!
به محضی که دادن برا همه یوزر ها درست میشه!
حالا:در مورد دوستانی که که از ما دلخور شدند ما قصد داریم یک offer خوب به همه بدیم تا فراموش کنن!این offer باشه تا زمانی که خودمون اعمال کنیم!
سرور جدیدیمون قدرتمندتر ار اون آخری هست که از netdirect داشتیم!

baghebahar
August 28th, 2010, 17:21
سلام
مگر میشه حل نشه؟
به همین دلیل شرکت یک سرور از singlehop سفارش داده و force هم گذاشتیم که زودتر بدن!
حالا:در مورد دوستانی که که از ما دلخور شدند ما قصد داریم یک offer خوب به همه بدیم تا فراموش کنن!این offer باشه تا زمانی که خودمون اعمال کنیم!

عزيز بك اپ چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟

reza115
August 28th, 2010, 17:22
سلام
مگر میشه حل نشه؟
یعنی شما میگین ما فعلا از جای دیگه خرید نکنیم ؟
کی از singlehop سرور می گیرین ؟

ShahreServer
August 28th, 2010, 17:37
آقا بیشتر از این شرمندمون نکنین!
نه از هیچجا نخرین!مشکل شما مشکل ما هم هست!
به خدا داریم هممون سعیمون می کنیم که زودتر این اطفاق بیوفته!
باورتون نمیشه از صبح تا حالا خودمنم داقون شدیم!
الآن 2 ساعتی هست که درخواست به singlehop دادیم و مبلغشو واریز کاردیم!
آقا ما همینجور داریم تلاش می کنیم تا زودتر بدیم تحویل!

behrooz_iri
August 28th, 2010, 18:23
بنده همین نیم ساعت پیش با ایشون در تماس بودم (سعید ) تمام تلاششون رو میکنند ( هر چند اولش گفتند مشکل از تو بوده :71: ) ولی به من قول آفر خوب دادند و باید گفت مرده و قولش

armin321
August 28th, 2010, 18:30
منم منتظر افرهای توپ شما هستم

باز هم با همین قیمت های خوب بدید خواهشا

reza115
August 28th, 2010, 18:46
به نظر باید یه حال اساسی به ما بدن!
دیگه خودشون و وجدانشون...

electronic
August 28th, 2010, 18:54
افر توپ مي دن خيالتون راحت

ShahreServer
August 28th, 2010, 19:41
نگران نباشید !!! بهتون یک افر ویژه خواهیم داد از قبل هم بهتر . فقط اگر افر دادیم به مشتریان فعلی که مشکل دارن خواهش دعا نکنید دیگه این مشکل پیش بیادا :d

electronic
August 28th, 2010, 21:37
تحويل ندادن؟

armin321
August 28th, 2010, 21:39
جناب شهر سرور خواهشا پلن جدید رو برای کاربرای جدید هم بزارید

د

electronic
August 28th, 2010, 21:59
نه فقط مال ماست

ShahreServer
August 29th, 2010, 00:55
عزیز به خدا ما هم ثانیه به ثانیه چک می کنیم!
نمی دونی چه آشوبی تو دلمون هست!
مثل اینکه یه وزنه خیلی سنگین روی دوشمون هست!از صبح تا حالا به هزاران نفر زنگ زدم!الآن هم داریم تلاشمونو می کنیم!یه نفر تو آلمان گیر اوردیم که زنگ بزنه دیتاسنتر!

نمی خام از خودمون دفاع کنم ولی به قرآن همچین مشکلی برا همه به وجود می آد!
یکی از دوستان همین مشکل را با softlayer داره!اون دیگه زور داره!ولی خوب مشکله دیگه!

سعی هممون بر این هست هرجور شده پیغام خوشحال کننده به همه بدین!
خدا کنه سرورمون بیتد بالا ما دوست همه دوستانمون از این سرویس استفاده کنند!

LordVPS
August 29th, 2010, 03:00
بابا برای این بنده خدا مشکل قطعی پیش اومده
برای من دیتا پاک شده بود از روی سرورم ( با 22 تا سرور مجازی )
4 روز طول کشید تا ریکاور شد
صبر کنید
خیالتون زاحت ابروی طرف براش مهم ترین چیزه و بیشتر از شما پیگیر هست

VatanVPS
August 29th, 2010, 03:25
Netdirekt که 5-15 دقیقه داون بود
ققط سوالم اینه الان سرور شما رو Abuse بسته؟
یا مشکل دیگه ای وجود داره
چون خودم در این دیتا سنتر از این مشکل ها داشتم شاید بتونم کمکتون کنم:)

ShahreServer
August 29th, 2010, 03:38
Netdirekt که 5-15 دقیقه داون بود
ققط سوالم اینه الان سرور شما رو Abuse بسته؟
یا مشکل دیگه ای وجود داره
چون خودم در این دیتا سنتر از این مشکل ها داشتم شاید بتونم کمکتون کنم:)
فکر کنم منظورتون 15 ساعت بود !
ببینید دیتاسنتر میگه از سرور شما داره ARP ایجاد میکنه در صورتی که ما همه سرور مجازی ها خاموش کرده بودیم و باز سرور ما از شبکه خارج میکنن و میگن
our server did massive a massive arp storm into our network which puts our network security at risk

در صورتی که هیج ای پی اشتباه تنظیم نشده !!! واقعا شبکه این دیتاسنتر بشدت پایین هست و میتوان این دیتاسنتر را به Giga-International نسبت داد فقط با تفاوت در پورت انها که بزودی این هم 100 خواهد شد گیگا همون اوایل هم به این صورت میداد.
و الان میگیم سرور باز کنید ما بک آپ از سرور مشتری هامون بگیریم اینجور جواب میدن :
now you'll have to wait till monday where our executive department will take care of this issue
واقعا این دیتاسنتر هست که سرور را از شبکه خارج کند و بگه باید تا دوشنبه صبر کنید !!!
به هر حال اگر رابطه خوبی با دیتاسنتر دارید میتوانید کمک کنید ممنون میشوم . از پ.خ ادامه اش باهاتون پیگیری میکنم.

VatanVPS
August 29th, 2010, 05:19
خوب!
میتونم همین جا بحث در مورد سرور شما رو ادامه بدم؟
شما دقیقا مشکل منو داشتید

---------- Post added at 05:19 AM ---------- Previous post was at 05:18 AM ----------

براتون پ.خ می کنم

ShahreServer
August 29th, 2010, 05:22
لطفا اینجا ادامه اش ندید ممنون میشوم چون این موضوع اصلا مرتبط با این تاپیک نیست
مرسی

m_dg_farari
August 29th, 2010, 08:21
با سلام
شرمنده که پست میزنم توی تاپیک جناب شهر سرور.
من نه فروشنده ام نه خریدار ولی این تاپیک رو کامل خوندم.
چند تا نکته هست باید بگم:
دیتا سنتر ایشون آی پی رو به قیمت حتی 160 تومن هم میده.(کمتر نمیدونم!)
از حدود 3 روز پیش تا حالا دیتا سنتر های: Leaseweb , NetDirect , hetzener Hetzner , OVH و حتی دیتا سنتر فوق العاده ی EUKHost با مشکل شبکه روبرو شدن.
مثل این که یکی از کابل های پهنای باند کل اروپا دچار مشکل شده.
مشکل پیش آمده اصلا از سمت شخص شهر سرور و شرکت ایشون نیست و من موندم شما چرا این بنده خدا رو اینقدر زیر فشار میذارید.
در مورد سینگل هاپ ،
سینگل هاپ برای ادد کردن یه پکیج آی پی 32 تایی حدود 48 ساعت زمان میبره ! شما توقع دارید این بنده خدا توی 4 ساعت یه سرور اختصاصی رو از این دیتا سنتر بگیره اونم به این قدرت!؟
خدایی یه کمی وقت بدید!
دوستانی که چیز پی چیز میفروشید میدونم یوزرتان زیاده و مکافات دارید باهاشون ولی 1 چیز بگید:
دوباره یه خبری شده پورت وی پی ان رو لیمیت کردن :d
حد اقل میشه یکی 2 روزی باهاش سر کرد:d

ShahreServer
August 30th, 2010, 14:54
سرور جدید بالا آمد. و دیشب به تمام مشتریان از سرور جدید vps انها تحویل دادیم. و از بابت مشکل که به وجود امد پوزش می طلبیم
هرکدام از کاربران مشکل یا سوالی دارند میتوانند از طریق سیستم تیکت یا پشتیبانی انلاین که در سایت است با ما تماس بگیرند و یا در ساعاتی که شرکت باز است با شماره شرکت و در غیر اینصورت با موبایل مدیران میتوانند جهت پیگیری و رفع مشکل تماس بگیرند. و پشتیبانی انلاین تا زمانی که مشکلات کاربران حل شود تا جایی که بتوانیم انلاین مشکلات کاربران را حل خواهیم کرد.

در ضمن ما بی صبرانه منتظر نظر شما مشتریان عزیز در مورد سرویس جدید از امریکا هستیم.

از صبر و شکیبایی و همراهی شما صمیمانه متشکریم
با احترام

reza115
August 30th, 2010, 18:25
از تلاش های شما سپاس گذاریم و امیدواریم که این مشکل دیگه تکرار نشه !
سرویس جدید سرعت و کیفیت خوبی دارد .

(راستی شما قرار بود آفر جدید بدین !)

ShahreServer
August 30th, 2010, 20:03
از تلاش های شما سپاس گذاریم و امیدواریم که این مشکل دیگه تکرار نشه !
سرویس جدید سرعت و کیفیت خوبی دارد .

(راستی شما قرار بود آفر جدید بدین !)

انشا الله
بله, منتظر باشید . یکم سرور ما شلوغ است و کار ما به روال عادی برگردد حتما پیشنهادات ویژه خواهیم داد

electronic
September 1st, 2010, 13:48
آفر جدید ?

ShahreServer
September 1st, 2010, 13:50
سلام
ما یه آفر جدید گذاشتیم تو سایت

لطفا تو سایت یه نگاهی کنید!

koorosh_kabir
September 1st, 2010, 14:04
آقا تست را واسه ما نفرستادین !
و اینکه سرعت این ده تومانی تضمینی هست مثلا سرعت یک هو کم و زیاد یا یک روز زیاد و یک روز کم نمیشه ؟

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

آقا من کلا گیج شدم شما آخرش قیمتهاتون کدومه توی سایت یک چیزه اینجا یک چیزه توی پشتیبانی یک چیز:102:یک کمکی به من بکنید. راستی این آفر که قرار بود بدین گفتین خفنه چی شد دادین؟

ShahreServer
September 1st, 2010, 14:04
2 تومان؟
چی؟
مگر شما کی درخواست تست دادین؟اسم یوزرتون توی سایت ما چیه؟
قرار شد دیگه اینجا پوستی درباره مسایل سایت ندین!
سرعت چی کم و زیاد بشه؟

koorosh_kabir
September 1st, 2010, 14:06
بهتون پیام خصوصی می دم ممنون

ShahreServer
September 1st, 2010, 14:06
آقا تست را واسه ما نفرستادین !
و اینکه سرعت این دو تومانی تضمینی هست مثلا سرعت یک هو کم و زیاد یا یک روز زیاد و یک روز کم نمیشه ؟

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

آقا من کلا گیج شدم شما آخرش قیمتهاتون کدومه توی سایت یک چیزه اینجا یک چیزه توی پشتیبانی یک چیز:102:یک کمکی به من بکنید. راستی این آفر که قرار بود بدین گفتین خفنه چی شد دادین؟

اینجا که زدیم Offer ها مخصوصی WHT هست !! اما قیمت های تو سایت قیمت های ثابت مون هستش !! همانطور که گفیم این OFFER که در wht زدیم مددت محدود است

koorosh_kabir
September 1st, 2010, 14:18
اکی پیام خصوصیتون را چک کنید اون تیکه هم اشتباه از من بود به جای ده نوشته بودم دو می بخشید که اصلاح کردم

m_mostafa65m
September 2nd, 2010, 16:23
سلام خسته نباشین.
من خیلی وقته که دارم دنبال یه سرور vps خوب میگردم.
768 مگابایت رم - 50 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز -پهنای باند 1 ترابایت= ماهانه فقط 20.000 تومان
این سرور رو واسم ره میندازین؟ من سرور ویندوز رو میخواستم
چند نکته : چند روزیه که با هر vps که کار میکنم تروجان میگیره و سرورم قطع میشه. اگه امکان داره واسه این مشکل هم یه فکری بکنین تا مشکلی پیش نیاد
2- برنامه های cc***** - xampp - ipig server و بقیه چیزهای دیگه که فکر میکنید لازمه هم نصب کنین.
**** انتی ویروس از همه مهمتره ****

tmfar
September 2nd, 2010, 16:50
خوب آقا من این Ofer اولی را پایه ام واسه راه اندازی شبکه خصوصی و اینکه شما l2pt و ppt رو راه اندازی می کنید و کانکشن هاشو هم در اختیار ما می گذارید گرچه ساختن کانکشن چندان سخت نیست ولی محض آگاهی پرسیدم .

و اینکه تو سایتتون عضو شدیم می تونیم درخواست این پلن رو بدیم آدرس تاپیک رو ارائه بدیم ؟

و در نهایت شما صلاح می دونید سرور ویندوز بخریم برای شبکه خصوصی یا سرور لینوکس ؟

و امکان Remot وجود دارد ؟ و اگر لینوکس خریدیم یا ویندوز این امکان را فراهم کردید چقدر هزینه دارد ؟ یا رایگان انجام میدید روی Ofer ها هست .

خیلی خیلی معذرت می خوام من تاپیک 13 صفحه بود فقط رسیدم صفحه اول رو بخونم ولی خیلی خیلی مشتاقم پاسخم رو در همین تاپیک بدید ./

Doublex
September 2nd, 2010, 17:24
قیمت پهنای باند بیشتر رو میگین ؟

reza115
September 2nd, 2010, 20:13
مثل اینکه آفر های پست اول تاریخ انقضاشون گدشته ! (به قول خودشون)
بعد از چند روز،هیچ خبر ی از آفر های جدید این شرکت(البته به قول خودشون شرکت)نیست .

مثل اینکه سرشون خیلی خیلی خیلی شلوعه :71:
ما همچنان منتظریم آفر ها شما هستیم ....

ShahreServer
September 2nd, 2010, 20:31
مثل اینکه آفر های پست اول تاریخ انقضاشون گدشته ! (به قول خودشون)
بعد از چند روز،هیچ خبر ی از آفر های جدید این شرکت(البته به قول خودشون شرکت)نیست .

مثل اینکه سرشون خیلی خیلی خیلی شلوعه :71:
ما همچنان منتظریم آفر ها شما هستیم ....
دوست عزیز مثل اینکه شما حتی با خودتونم مشکل دارید.
شما میخواید برای ما قیمت تعیین کنید یا ما باید برای سرویس هامون قیمت تعیین کنیم.
دوست عزیز اینکه نگرانی نداره !! ما قیمت میدیم دوست داشتید بگیرید دوست هم نداشتید از هرجا که دوست دارید بگیرید.

در ضمن شما هرجور دوست دارید تصمیم بگیرید که ما شرکت هستیم یا خیر یا ... در ضمن بهتر است که ماه اینده سرویس خود را از شرکت دیگری تهیه کنید چون با این رفتارتون فکر نکنم بتونیم با شما ادامه همکاری بدیم.
در ضمن 1000 بار گفتم 1000 بار دیگه هم میگم اینجا با موضوع بی ربط پست ندید که اخطار برای مدیران ارسال میکنیم که پست شما حذف کنند.
اگر سوالی دارید تیکت کنید .

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

خوب آقا من این Ofer اولی را پایه ام واسه راه اندازی شبکه خصوصی و اینکه شما l2pt و ppt رو راه اندازی می کنید و کانکشن هاشو هم در اختیار ما می گذارید گرچه ساختن کانکشن چندان سخت نیست ولی محض آگاهی پرسیدم .

و اینکه تو سایتتون عضو شدیم می تونیم درخواست این پلن رو بدیم آدرس تاپیک رو ارائه بدیم ؟

و در نهایت شما صلاح می دونید سرور ویندوز بخریم برای شبکه خصوصی یا سرور لینوکس ؟

و امکان Remot وجود دارد ؟ و اگر لینوکس خریدیم یا ویندوز این امکان را فراهم کردید چقدر هزینه دارد ؟ یا رایگان انجام میدید روی Ofer ها هست .

خیلی خیلی معذرت می خوام من تاپیک 13 صفحه بود فقط رسیدم صفحه اول رو بخونم ولی خیلی خیلی مشتاقم پاسخم رو در همین تاپیک بدید ./

بله در اختیار شما کانکشن میزاریم
بله. میتوانید از سایت سفارش دهید
ویندوز پیشنهاد میدم. اما برای ما فرق نداره
Comfig َشبکه های خصوصی رایگان است

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

سلام خسته نباشین.
من خیلی وقته که دارم دنبال یه سرور vps خوب میگردم.
این سرور رو واسم ره میندازین؟ من سرور ویندوز رو میخواستم
چند نکته : چند روزیه که با هر vps که کار میکنم تروجان میگیره و سرورم قطع میشه. اگه امکان داره واسه این مشکل هم یه فکری بکنین تا مشکلی پیش نیاد
2- برنامه های cc***** - xampp - ipig server و بقیه چیزهای دیگه که فکر میکنید لازمه هم نصب کنین.
**** انتی ویروس از همه مهمتره ****
ما در خدمتیم
واسه نصب و پیکربندی نرم افزار بهتره از طریق تیکت پیگیری کنید

m_mostafa65m
September 2nd, 2010, 23:23
دوست عزیز شرایط پرداخت آنلاین رو واسم ارسال کنین تا واستون واریز کنم.
حقیقتش طریق تیکت رو نفهمیدم منظورتون رو. اون رو واسم ارسال کنین که باید چی کار کنم

ShahreServer
September 2nd, 2010, 23:44
دوست عزیز شرایط پرداخت آنلاین رو واسم ارسال کنین تا واستون واریز کنم.
حقیقتش طریق تیکت رو نفهمیدم منظورتون رو. اون رو واسم ارسال کنین که باید چی کار کنم
پ.خ خودتون چک کنید

Metalik
September 5th, 2010, 12:03
Review
یک vps ویندوز از ShahreServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/10912/) خریداری شد.
بعد از واریز وجه کمتر از 20 دقیقه vps مورد نظر تحویل داده شد.
سرعت دانلود بسیار خوب بود. بسته به سایت مورد نظر حداکثر تا 15mb هم سرعت دانلود توسط idm نمایش داده می شد.
از سایتی که مد نظرم بود 7 گیگ دانلود کنم با سرعت متوسط 8mb در عرض چند دقیقه انجام شد.
از نظر پشتیبانی هم تیکت ها سریعا جواب داده می شدند.
بسیار عالی
موفق باشید

delta
September 5th, 2010, 12:25
با اینکه ازشون نتونستم خرید کنم (علت نیاز نداشتن فعلی به vps) اما تایید میشوند.. قیمتهاشون رو هم واقعا عالی هست طوری که با ما راه آمدند هیچ کسی نمشناسم اینطوری راه بیاد.منصف هم هستند.اما در آینده حتما اگر نیازی به vps باشه میام سراغ ایشون چون واقعا خودم دیدم تلاش میکنند برای راه اندازی یک هاستینگ خوب و منصف.پشتیبانیشون هم مثل بعضی ها نیست جواب ندن و فرار کنن.بالاخره وقت داشته باشند مطمعنا جواب میدند حتی اگر دیر شده باشه..

tmfar
September 9th, 2010, 00:20
Review
یک vps ویندوز از ShahreServer (http://www.webhostingtalk.ir/member/10912/) خریداری شد.
بعد از واریز وجه کمتر از 20 دقیقه vps مورد نظر تحویل داده شد.
سرعت دانلود بسیار خوب بود. بسته به سایت مورد نظر حداکثر تا 15mb هم سرعت دانلود توسط idm نمایش داده می شد.
از سایتی که مد نظرم بود 7 گیگ دانلود کنم با سرعت متوسط 8mb در عرض چند دقیقه انجام شد.
از نظر پشتیبانی هم تیکت ها سریعا جواب داده می شدند.
بسیار عالی
موفق باشید

متاسفانه ما که چنین ندیدیم و خیلی هم مشتاقیم از این شرکت وی پی اس بخریم اما پول هم واریز کردیم و یک روز و نیم هست هنوز سرور به ما تحویل داده نشده

ShahreServer
September 9th, 2010, 00:27
متاسفانه ما که چنین ندیدیم و خیلی هم مشتاقیم از این شرکت وی پی اس بخریم اما پول هم واریز کردیم و یک روز و نیم هست هنوز سرور به ما تحویل داده نشده

ببینید دوست عزیز ! سرور جدید ما سفارش دادیم و منتظر تحویل هستیم. متاسفانه دیتاسنتر بجای ESXi اومده ویندوز نصب کرده و مجدد داره سیستم عامل نصب میکنه و طبق اخرین تماس باید تا 1 ساعت دیگر اماده بشه !!!
در ضمن کسایی که سریع تحویل گرفتن سرور اماده بوده ! الان سرور قبل تکمیل شده وگرنه من میتونم از سرور قبل بهتون بدم اما سرور دچار افت کیفیت میشه دوست عزیز
در ضمن کمی صبر کنید ! ما مشتری داریم که الان 5 روز هست هزینه 3 سرور مجازی را پرداخت کرده و رزور کرده و یکنفر دیگه از 26- Aug - 2010 هست که درخواست سرور داده چون نسبت به مشخصاتی که میخواست هنوز منتظر سرور جدید هست که بیاد بالا !!!
از صبر و شکیبایی شما متشکریم

ShahreServer
September 9th, 2010, 03:36
سرور جدید تحویل گرفتیم. اما متاسفانه هنوز ip دریافت نکردیم. به محض تحویل ip اضافه سرویس های خریداری شده تحویل داده خواهد شد

tmfar
September 9th, 2010, 03:57
به سلامتی ، فکر کنم این آی پی ها هم یه چند روزی طول بکشه

srashedian
September 9th, 2010, 06:53
به سلامتی ، فکر کنم این آی پی ها هم یه چند روزی طول بکشه

خیلی عجله دارید!!!
اگر تحویل سریع سرور بهتون واقعا انقدر ضروری بود چرا همون اول زمان تحویل رو باهاشون طی نکردید؟
سرور جدید وقتی گرفته میشه به یک یا دو روز کانفیگ و آماده سازی کامل نیاز داره... فقط شما که نیستید که بخوان باهاتون لج کنن سرویس ندن... ضمنا ایشون الان یه سرور دارن توی سینگل هاپ که کامل پر شده و حالا اومدن یه سرور دیگه از سافت لیر گرفتن، پس مشتریاشون چندان کم هم نیست... اگر خدماتشون ایراد داشت با این سرعت سرورشون تکمیل نمیشد...

mrsalehi
September 9th, 2010, 07:08
منتظریم ! امیدوارم زودتر اماده شن

imanegr
September 10th, 2010, 00:46
سلام
من هم منتظر سرور جدید شما هستم .
فقط میخواستم بدونم قیمت 10 تومن هنوز هم برقراره؟

در ضمن آیا پورت هنوز 1 گیگ هست؟
موفق باشید .

..... ویرایش مدیریت: قانون شماره 35 .....

tmfar
September 10th, 2010, 02:00
بله فکر کنم هنوز هم برقراراست سرور جدید را تحویل گرفتن آی پی هم تحویل گرفتن اما میگن باز مشکلی بوجود اومده و باید منتظر بمونیم ، باز خودشون بهتر می تونند بگن که آیا باز می دند یا نه

Dr.SalaR
September 10th, 2010, 20:21
خیلی عجله دارید!!!
اگر تحویل سریع سرور بهتون واقعا انقدر ضروری بود چرا همون اول زمان تحویل رو باهاشون طی نکردید؟
سرور جدید وقتی گرفته میشه به یک یا دو روز کانفیگ و آماده سازی کامل نیاز داره... فقط شما که نیستید که بخوان باهاتون لج کنن سرویس ندن... ضمنا ایشون الان یه سرور دارن توی سینگل هاپ که کامل پر شده و حالا اومدن یه سرور دیگه از سافت لیر گرفتن، پس مشتریاشون چندان کم هم نیست... اگر خدماتشون ایراد داشت با این سرعت سرورشون تکمیل نمیشد...
کسی که سرور احتیاج داره میره میخره .
اگر خدماتشون ایراد داشت با این سرعت سرورشون تکمیل نمیشد
شنیدن کی بود مانند ....
حالا ما که خریداریم اومدیم نظر دادیم شما رو نمیدونم چرا سنگ و به سینه میزنی تو امضاتونم که چیزی نیست بگیم از کارمندانید.
------------------------------
ایشون مثل اینکه از هر جا سرور میگیرن میدونن تو ایران مشتری زیاد دارن اذیت میکنن شون. :78:
کلاً هیچ ارزونی بی علت نیست.
مام 3 روزه قراره تا 1 ساعت دیگه درست شه ( همون قضیه 1 روز بعد از ظهر )
فقط 1روز طول کشید ایشون فیش پرداختی رو تأیید کنه . حالا دیگه نمیدونم تیکت های فنی چه جوریاسo:-)

tmfar
September 10th, 2010, 20:35
شنیدن کی بود مانند ....
ایشون مثل اینکه از هر جا سرور میگیرن میدونن تو ایران مشتری زیاد دارن اذیت میکنن شون.

کاملاً تایید می شه

الان سه روزه که سرور ما را تحویل ندادند !

جریان رو مرور می کنم برای دوستانی که اومدن و از شهرسرور حمایت کردند و ما هم اعتماد کردیم بیان پاسخگو باشند و دیگه خواهشاً نیان کسی رو که سرویس نگرفتند و طعم انتظار رو نکشیدند تایید کنند ...

اولش که مشکلشون این بود که از دیتاسنتر براشون سرور رو دیر تحویل می دند ، بعدش گفتند که آی پی رو نمی دند بعد گفتن آی پی رو دادند گفتیم خوب اکانت ما رو ایجاد کنید گفتند نه یه مشکلی پیش اومده گفتیم چه مشکلی آقا ؟ گفتند واقعیتش آی پی ما رو یک سرور دیگه ای اضافه کرده و دیتاسنتر در حال پیگیری این موضوع است گفتیم موردی نداره منتظر میمونیم از آنروز تا حالا سرویسی تحویل داده نشده و هنوز هم منتظریم ...

ShahreServer
September 10th, 2010, 23:07
واقعا از لطف شما مشتکرم که اینجور رفتار کردید !
به هر حال شرمنده تاخیر و مشکلی بود که از طرف دیتاسنتر بود !
وقتی دیتاسنتر میاد Cpu که ما خریدیم 3220 هست 3470 میزاره !!! پس بدونید مشکل از ما نیست ! و میاد میگه ویندوز اوریجینال بخوای بهت رایگان میدم !! و پهنای باند نامحدود !!!
حتی ما درخواست غرامت کردیم بابت این تاخیر که داشته
اما لطفا هر 2 کاربر شما لطفا نام کاربری خودتون واسمون ارسال کنید.

فقط شما 2 تا از 12 سفارش که تحویل ندادیم هستید اینقدر داد و بیداد راه انداختید !؟ بله کاملا حق با شماست ! اما میتونید یک مشتری که الان از ما سرویس داشته باشه معرفی کنید که ناراضی باشه دوست عزیز ؟!
منتظرم

Dr.SalaR
September 10th, 2010, 23:14
داد و بیداد نیست فقط تایپ بود و نظر .
میگم که فقط مشکلات واسه شماست. اینجوری که شما میگید سیستم عامل و آی پی و سی پی یو احتمالا تو خواب و بیداری سفارش شما رو گرفتن.
حالا حل شد مشکل؟
منتظر چی هستید که پول رو پس بدید یا سرور رو تحویل بدید؟

tmfar
September 11th, 2010, 00:19
اینجا هم ظاهراً یکی از مشتریانتون نمایش مشخصات: ShahreServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/10912/) ازشما گله داشته !

و اینکه شهرسرور شما به بنده خیلی در انجمن کمک کردید و کمک هایتان را هیچ وقت فراموش نمی کنم اما این طرز پشتیبانی که میگید داد و بیداد کردید را هم قبول ندارم .

دوستان فنی نظر خودشون رو اعلام کنند اگر ما تند رفتیم منتظر می مونیم .

ShahreServer
September 11th, 2010, 00:23
اینجا هم ظاهراً یکی از مشتریانتون نمایش مشخصات: ShahreServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/10912/) ازشما گله داشته !

و اینکه شهرسرور شما به بنده خیلی در انجمن کمک کردید و کمک هایتان را هیچ وقت فراموش نمی کنم اما این طرز پشتیبانی که میگید داد و بیداد کردید را هم قبول ندارم .

دوستان فنی نظر خودشون رو اعلام کنند اگر ما تند رفتیم منتظر می مونیم .

مشکلی بود که حل شد . الان ازش سوال کنید ببینید هنوز گله داره ؟!
دوست عزیز ما مشتریانی داریم که 12 روز قبل از پایان سرویس هزینه تمدید را واریز میکنند. امیدوارم وقتی سرور را تحویل گرفتید نظر خودتون هم بگید

اما هرچقدر غرامت ما باید به شما بابت دیر کرد پرداخت کنیم پ.خ کنید. سرور ها هم در حال Setup هستند و تا چند دقیقه دیگر به دست شما خواهد رسید
لطفا ایمیل خود را پ.خ کنید چون نمیدونم شما کدوم مشتری ما هستید

tmfar
September 11th, 2010, 01:55
پست ویرایش شد .

m_dg_farari
September 11th, 2010, 02:04
با سلام
شرمنده که پست میزنم چون نه خریدارم نه فروشنده.
اینکه باید با آی دی ام دانلود بزنند که شکی درش نیست.
اینم که باید اول تیکت کنند شکی درشنیست.
اماا سرعت دانلود شما هم به خیلی چیزا بستگی داره....
سرعت سرور مقابل
فاصله ی سرور مقابل تا سرور شما
و.... !
به طور کل فکر نمیکنم دوست عزیزمون قصدش خراب کردن چهره و این چیزا باشه. چون سرور یه کمی دور بهش تحویل داده شده کلافه شده. منم خوب این تجربه رو دارم و میدونم چی میکشه ولی شما دیگه بیخیال شین tmfar.
پ ن: یه صحبت کاملا دوستانه بودا! ما رو نکشین وسط که با فلانی همکاری یا به تو چه و این چیزا... مرسی :x

ShahreServer
September 11th, 2010, 02:12
با سلام
شرمنده که پست میزنم چون نه خریدارم نه فروشنده.
اینکه باید با آی دی ام دانلود بزنند که شکی درش نیست.
اینم که باید اول تیکت کنند شکی درشنیست.
اماا سرعت دانلود شما هم به خیلی چیزا بستگی داره....
سرعت سرور مقابل
فاصله ی سرور مقابل تا سرور شما
و.... !
به طور کل فکر نمیکنم دوست عزیزمون قصدش خراب کردن چهره و این چیزا باشه. چون سرور یه کمی دور بهش تحویل داده شده کلافه شده. منم خوب این تجربه رو دارم و میدونم چی میکشه ولی شما دیگه بیخیال شین tmfar.
پ ن: یه صحبت کاملا دوستانه بودا! ما رو نکشین وسط که با فلانی همکاری یا به تو چه و این چیزا... مرسی :x

ممنون
اما این دوست عزیز ما نه تیکت زده ما مشکل حل کنیم نه هیچی بعد میخواد رایگان شبکه خصوصی هم راه اندازی کردن رو یادش بدیم !
شکی ندارم ایشون قصد تخریب ما داره ! نه همکاری به همینصورت ما از ایشون درخواست شماره حساب کردیم که هزینه رو واسش برگشت بدیم ! چون اینجور مشتری که اول تاپیک بزنه بعد بیاد تیکت بزنه ما نمی خوایم ! و خدا را شکر هنوز 1 مشتری ناراضی نداریم و انشا الله نخواهیم داشت ! اما با رفتار ایشون هرکس بیاد این تاپیک ببینه فکر میکنه ایا چی شده ! و ما داریم چیکار میکنیم...
ایشون یک تیکت زدن 10 دقیقه بعد دوباره گفتن اصلا پشتیبانی خوبی ندارین !!!! تو 10 دقیقه ما چی باید چک کنیم ؟! نمیدونم والا چی بگم !!
منتظر شما حساب ایشون هستیم که هزینه برگشت بدیم و انشا الله از جایی سرور بگیرن که مشکل شون تو 2 دقیقه حل کنن ! که ایشون راضی باشه + بهشون هم اموزش رایگان مثل راه اندازی شبکه خصوصی و ... هم بدن

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

در ضمن این سرور 300 خوردی پول خورده از بهترین دیتاسنتر دنیا ( SoftLayer ) گرفتیم و حالا یکنفر اینجور رفتار کنه واقعا ادم ناراحت میشه
ما بجای 256 مگ رم به ایشون 384 مگ هم داده بودیم اما ....

tmfar
September 11th, 2010, 02:23
اشتباه از ناحیه من بوده و علتش هم دیر تحویل گرفتن سرور بود ، من واقعاً عذرخواهی می کنم از جناب شهرسرور ما باید قبل از اینکه اینجا مطرح کنیم تیکت می زدیم و جواب نگرفتیم اونموقع میومدیم مطرح می کردیم بالاخره از نظر انسانیت کار درستی انجام داده نشد و من عذر خواهی می کنم .

بیشتر یه سوء تفاهم بود از هر دو طرف که حل شد .

m_dg_farari
September 11th, 2010, 11:51
خوب باز خدا رو شکر که حل شد.
جناب tmfar عزیز شما یه لطفی کن ، چون تاپیک طولانی هست بعضی ها عادت دارند به صورت راندوم 2 3 تا صفحه از تاپیک رو میخونن. اگه یه مشتری جدید بیاد و همینطوری به صورت راندوم 2 3 تا صفحه رو بخونه که یکیش گلایه ی شما باشه مسلما یه کمی دو دل میشه. پیشنهاد میکنم که پست های قبلیتون رو ویرایش کنید چون اینطور افراد همه ی تاپیک رو نمیخونن (خدایی هم حوصله میخواد :d)
روز خوش

behrooz_iri
September 11th, 2010, 12:11
ایشون سرور های خوبی ارائه دادند ( از همه نظر ) ولی یک پیشنهاد دارم به جناب شهر سرور ابتدا سرور رو با دیتا سنتر نهایی کنید و سپس اقدام به فروش کنید تا این مشکلات به وجود نیاد ( دیتا سنتر ها بد قولی زیاد میکنند )

ShahreServer
September 12th, 2010, 22:08
با سلام
شرمنده نتونستم بیام جواب بدم چون سرمون یکم شلوغ شده بود و الان گفتم بیام جواب بدم خدمت دوستان.
مشکلی با ایشان داشتیم که خدا را شکر حل شد و ایشون کاملا از سرویس ما هم راضی هستند.

ایشون سرور های خوبی ارائه دادند ( از همه نظر ) ولی یک پیشنهاد دارم به جناب شهر سرور ابتدا سرور رو با دیتا سنتر نهایی کنید و سپس اقدام به فروش کنید تا این مشکلات به وجود نیاد ( دیتا سنتر ها بد قولی زیاد میکنند )

بله, حق با شماست. اما اکثرا خودشون سفارش میدن و هزینه واریز میکنند و قبلش هماهنگ نمی کنند !! برای همین ممکن است بعضی مواقع در تحویل مشکل پیش بیاد.

سرور از امریکا که شنبه از دیتاسنتر SofyLayer تحویل گرفته شد و تمام سرور ها موقتا تکمیل است و کسانی که میخوان سفارش بدن از سرور جدید که احتمالا از اروپا بگیریم تحویل خواهیم داد.
مشخصات سرور امریکا SoftLayer :
پردازنده : Xeon 3470 (8Core)
هارد دیسک : 1 ترابایت
پورت : 1 گیگابیت در ثانیه

موفق باشید

hadihello
September 15th, 2010, 21:11
اول بگم که خیلی با سرور مجازی آشنا نیستم و تا حالا فقط با سی پنل کار کردم.
لطفا میزان محدودیت ارسال ایمیل رو بفرمایید.. من یک سیستمی مشایه توییتر دارم که در ساعت حدود 800 تا ایمیل میفرسته. شاید کمتر. شاید بیشتر. می تونم از این سرویس ها استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنید از چه سیستمی می تونم استفاده کنم؟؟

imanegr
September 16th, 2010, 08:40
هزینه لایسنس سی پنل چه قدر هست؟

ShahreServer
September 16th, 2010, 12:50
هزینه لایسنس سی پنل ماهانه 9500 تومان

sharax
September 17th, 2010, 01:22
با سلام
دوست عزیز ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدی!
1) یک سرعت تست شده یا تست سرعت تضمینی!
(اسپید تست یا تست هایی مثل تست هایی که بچه ها انجام می دن :دی - از لینک های دیگر سرور های یعنی)
2) وارز هست؟
3) تورنت و اینا گیر بازارشون چجوریه؟
4) سرعت انتقال از راپید شیر؟
5) لینک تست داون تایم یکی از سرور هاتون (اگه دارین)!
6) سلامتی شما!

m_dg_farari
September 17th, 2010, 02:43
سلا.
دوست عزیز سرور هاتون به درد هاستینگ میخوره؟ یعنی لینوکس با 2 گیگ رم و یه سی پی یو درست حسابی که بشه باهاش یه سرور مجازی درحد 50 60 تا سایت بازدید متوسط رو روش آ پ کرد. پورتش هم که 100 مگ اختصاصی هست دیگه؟
2 گیگ رم چقدره راستی؟ توی پلن هاتون ندیدم!

armin321
September 17th, 2010, 14:23
سلام جناب شهر سرور

شما باز هم آفر با همون رم 256 و قیمت 10 تومان دارید؟؟
چون من اشتراک با هاست لیچ خودم به پایان رسیده

ShahreServer
September 17th, 2010, 15:56
با سلام
دوست عزیز ممنون می شم سوالاتم رو جواب بدی!
1) یک سرعت تست شده یا تست سرعت تضمینی!
(اسپید تست یا تست هایی مثل تست هایی که بچه ها انجام می دن :دی - از لینک های دیگر سرور های یعنی)
2) وارز هست؟
3) تورنت و اینا گیر بازارشون چجوریه؟
4) سرعت انتقال از راپید شیر؟
5) لینک تست داون تایم یکی از سرور هاتون (اگه دارین)!
6) سلامتی شما!

2-خیر, سررو امریکا است و ملزم بر رعایت قوانین امریکا هستید
فکر کنم جواب بقیه سوال های شما با ارایه یک سرویس تست میتوان داد. لطفا با بخش پشتیبانی تیکت ارسال کنید

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلا.
دوست عزیز سرور هاتون به درد هاستینگ میخوره؟ یعنی لینوکس با 2 گیگ رم و یه سی پی یو درست حسابی که بشه باهاش یه سرور مجازی درحد 50 60 تا سایت بازدید متوسط رو روش آ پ کرد. پورتش هم که 100 مگ اختصاصی هست دیگه؟
2 گیگ رم چقدره راستی؟ توی پلن هاتون ندیدم!

سی پی یو سرور جدید : Xeon Nehalem E5620 که فوق العاده باشد برای هاستینگ
پورت سرور اصلی 1000 مگابیت در ثانیه است
ماهانه 38000 تومان سرور مجازی (http://www.shahreserver.com/index.php?id=1)

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

سرور جدید با مشخصات زیر خریداری شد و اماده سرویس دهی میباشد.
CPU : Intel® Xeon® Processor E5620 (12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s Intel® QPI)
Ram : 12GB DDR2 Of Memory
NIC : GigaEthernet
Hard Drive : 320*2
Port : 1 Gbps
DataCenter : SingleHop

armin321
September 17th, 2010, 17:39
جناب شهر سرور ، آفر های با قیمت خوبتون دیگه مهلتش به پایان رسید؟؟

یعنی الان دیگه با رم 256 به قیمت 10 تومان نمیدید؟

ShahreServer
September 17th, 2010, 17:41
جناب شهر سرور ، آفر های با قیمت خوبتون دیگه مهلتش به پایان رسید؟؟

یعنی الان دیگه با رم 256 به قیمت 10 تومان نمیدید؟

از روی سرور جدید امکان ارایه افر ها هنوز وجود دارد.
جهت خرید به بخش فروش تیکت بزنید

armin321
September 17th, 2010, 17:49
از روی سرور جدید امکان ارایه افر ها هنوز وجود دارد.
جهت خرید به بخش فروش تیکت بزنید

آقا شرمنده
من بار اولم هست.

تیکت منظورتون چیه؟

tmfar
September 17th, 2010, 17:49
منتظر آفرهای جدید از سرور جدید هستیم

vahid67
September 18th, 2010, 21:21
آقا از سرورهای وارز آفر ندارید؟؟؟

trueenzo
September 18th, 2010, 21:28
من ازشون یخ سرویس گرفتم امروز کار هم عجله ای بوده که خوب انجام شده و تحویل شد
به امید آینده ای بهتر

ShahreServer
September 19th, 2010, 13:06
آقا از سرورهای وارز آفر ندارید؟؟؟
خیر. ما فقط از امریکا دیتاسنتر SoftLayer و SingleHop سرور میدیم.

من ازشون یخ سرویس گرفتم امروز کار هم عجله ای بوده که خوب انجام شده و تحویل شد
به امید آینده ای بهتر
yusef.es
September 20th, 2010, 17:52
انگاری سرویس شما نمیشه دانلود،آپلود کرد .
چون فقط من میخوام از تورنت دانلود کنم و در سایت های هاستینگ آپلود.
با سرویس های شما هیچ جوره نمیشه این کار رو کرد؟

rn4j1m1
September 20th, 2010, 17:56
انگاری سرویس شما نمیشه دانلود،آپلود کرد .
چون فقط من میخوام از تورنت دانلود کنم و در سایت های هاستینگ آپلود.
با سرویس های شما هیچ جوره نمیشه این کار رو کرد؟

امریکا با تورنت مشکل داره

ShahreServer
September 20th, 2010, 18:06
با سلام

آره همه جوره می شه با وی پی اس ها همه کاری انجام داد و مورد خاصی نداره بجز spam و از این قبیل مشکل ها!

Ramin
September 23rd, 2010, 17:05
با سلام من تا به حال با vps کار نکردم و برای سایت هایی که داریم از هاستینگ اشتراکی با سی پنل و دایرکت ادمین کار کردیم.برای راه اندازی چیز پی ان و دانلود تعداد کمی فیلم با حجم ناپیز می خواستم از vps استفاده کنم برای سایت.اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
پیکر بندی و نصب نرم افزار اکانتینگ برای چیز پی ان به صورت رایگان انجام میشه؟؟آیا امکان استفاده ویندوز هم برای این کار وجود داره؟ریموت دسکتاپ هم ارئه میشه؟چطور میشه تست کرد؟در صورت تغییر قیمت ها کسانی که از مشتریان قبلی بودن برای آپگرید و یا شارژ باید تعرفه جدید را پرداخت کنند؟؟
چند تا سوال دیگه در مورد انتقال سایت از دایرکت ادمین بر روی وی پی اس داشتم.اگه امکان داره سوال های بالا را پاسخ بدید.ممنون میشم.تا جایی که من فهمیدم همه از خدمات شرکت شما راضی بودن و خیلی برای من هم هست که بتونم از شرکت شما استفاده کنم و به تدریج بتونم سایت و سرور دانلود را بر روی پلان های دیگه شرکت شما منتقل کنم .
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم

tmfar
September 23rd, 2010, 17:22
با سلام من تا به حال با vps کار نکردم و برای سایت هایی که داریم از هاستینگ اشتراکی با سی پنل و دایرکت ادمین کار کردیم.برای راه اندازی چیز پی ان و دانلود تعداد کمی فیلم با حجم ناپیز می خواستم از vps استفاده کنم برای سایت.اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟
پیکر بندی و نصب نرم افزار اکانتینگ برای چیز پی ان به صورت رایگان انجام میشه؟؟آیا امکان استفاده ویندوز هم برای این کار وجود داره؟ریموت دسکتاپ هم ارئه میشه؟چطور میشه تست کرد؟در صورت تغییر قیمت ها کسانی که از مشتریان قبلی بودن برای آپگرید و یا شارژ باید تعرفه جدید را پرداخت کنند؟؟

من از مشتریانشون هستم و کاملاً می تونم پاسخ بدم به سوالات نقصی بود جناب شهر سرور اصلاح کنند .

تا آنجایی که من اطلاع داریم هنوز ارائه می دند با این قیمت ، نصب چیز پی ان رو هم رایگان براتون انجام میدند با Nttacplus ، سرور ویندوز یا لینوکس بخری برای هر دو می تونی ریموت داشته باشی

ویندوز بخری از طریق ریموت دسکتاپ وصل میشی به سرورت بعدش هم که کار مثل ویندوز خودت هست اما این سرور هست و یه کم فرق می کنه قضیه اش

برای تست هم در سایتشون پشتیبانی شهر سرور - پشتيباني (http://www.support.shahreserver.com/) ثبت نام کنید تیکت بزنید پاسخ می دن

ShahreServer
September 23rd, 2010, 22:35
اگه میشه بفرمائید پلان های صفحه اول را هنوز ارائه می دهید؟

بله, هنوز موجود است

بله
در صورت تغییر قیمت پلان های برای خرید جدید اعمال میشود و برای مشتریان قبل با قیمت ثابت است

از جناب tmfar هم تشکر میکنم و حرف هاشون تایید میشود. متشکریم

reza22
September 24th, 2010, 03:50
سلام
میخواستم بدونم هزینه لایسنس cpanel ماهانه و سالانه چقدر می شود و اینکه اگر بخواهیم سرور را سالیانه بگیریم تخفیف دارد؟

ShahreServer
September 24th, 2010, 13:21
سلام
میخواستم بدونم هزینه لایسنس cpanel ماهانه و سالانه چقدر می شود و اینکه اگر بخواهیم سرور را سالیانه بگیریم تخفیف دارد؟

ماهانه 10.000 تومان در صورت خرید سرور مجازی بصورت سالانه, امکان تخفیف بر روی لایسنس هم وجود دارد
جهت خرید با بخش فروش تماس بگیرید.

Ramin
September 25th, 2010, 02:19
سلام .
شما فرمودید که سرویس های صفحه اول هنوز ارئه می شوند.اما در سایت اصلا این سرویس ها وجود ندارد.مثلا این سرویس:
256 مگابایت رم - 15 گیگابایت هارد دیسک - لینوکس / ویندوز - پهنای باند 450 گیگابایت= ماهانه فقط 10.000 تومان

در سایت با رم 128 وهارد 5 گیگ و پهنای باند 300 گیگ به مبلغ 8000 تومان برای فروش قرار داده شده است.
همچنین پشتیبانی اعلام کردند که اکانت تست ارائه نمی دهند. اگر امکان داره مشخصات صفحه اول را اگر ارئه نمی شوند ادیت بفرمائید که بقیه هم مثل من مطلع بشوند.اصلا سرویسی با قیمت 10.000 واین مشخصات در سایتتون موجود نبود
با تشکر:)

tmfar
September 25th, 2010, 02:45
منم مثل شما اول رفتم توی سایتشون تیکت زدم و موضوع رو گفتم اونها هم جواب دادند که شما خرید کنید ما سفارش شما رو اصلاح می کنیم ، شما برو سفارش بده تیک بزن از wht اومدم خودشون اصلاح می کنند و سرویس رو تحویل می دند

ShahreServer
September 25th, 2010, 12:40
با سلام
خسته نباشید!
این کاری که ما کردیم دلیلش این بود که می خواستیم مشتری هایی که از اینجا میان از یک تخفیف ویژه برخوردار باشند!
به نظر ما این تنها کاری بود که ما را به هدفمون می رسوند!حالا اگر هر کدوم از دوستان پیشنهادی دارند بفمایند

PoshtibanCo
September 25th, 2010, 12:48
با سلام
خسته نباشید!
این کاری که ما کردیم دلیلش این بود که می خواستیم مشتری هایی که از اینجا میان از یک تخفیف ویژه برخوردار باشند!
به نظر ما این تنها کاری بود که ما را به هدفمون می رسوند!حالا اگر هر کدوم از دوستان پیشنهادی دارند بفمایند

سلام. راستش من این ماه تازه میخوام از شما به عنوان تست هم که شده یک سرور مجازی تهیه کنم. ولی یک چیزی رو بدونید !
شما هزینه رو بالا ببرید هم باز مشتری هایی که به دنبال کیفیت هستند رو خواهید داشت. به من مربوط نیست ولی اینجوری به خودتون ظلم کردید !
شما هزینه پشتیبانی رو حتما باید دریافت کنید. و الا 10 تومان و 20 تومان در دراغ مدت میشه هزار تا گرفتاری برای شما !
من خودم چندین سرور اختصاصی دارم. فرضا یکیش رو می خرم 300 تومان. فقط ماهانه 200 تومان به یک ایران هاست پرداخت می کنم واسه پشتیبانی اون. هز Bqinternet هم فضای بک آپ میگیرم. اینا همش هزینست دیگه ! !
و قیمتی که در نهایت به کاربر ها که اکثرا سایت های همکار هستند ارائه میدم بالا هست ! و هر کسیم که سوال می کنه میگم هزینه پشتیبانی رو دارم ومیدم و سرویس درستی هم دارم ارائه میدم ! یارو میبینه سرویسش مشکلی نداره و حرف من منطقی هست. همین که خیالش راحته کلیه !

Ramin
September 25th, 2010, 13:04
با سلام
خسته نباشید!

با سلام و عرض ادب

با تشکر از لطف شما دوست عزیز.من تصور کردم شاید این سرویس ها با مشخصاتی که در صفحه اول ذکر کردید ارائه نمی شود.برای همین موضوع این پست را ارسال کردم.

ممنون از کیفیت بالا و پشتیبانی فوق العاده شما.
پرداخت را انجام داده ام و سفارش را از طریق تیکت پیگیری میکنم.
بازم ممنون.

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

سلام. راستش من این ماه تازه میخوام از شما به عنوان تست هم که شده یک سرور مجازی تهیه کنم. ولی یک چیزی رو بدونید !
شما هزینه رو بالا ببرید هم باز مشتری هایی که به دنبال کیفیت هستند رو خواهید داشت. به من مربوط نیست ولی اینجوری به خودتون ظلم کردید !
شما هزینه پشتیبانی رو حتما باید دریافت کنید. و الا 10 تومان و 20 تومان در دراغ مدت میشه هزار تا گرفتاری برای شما !
من خودم چندین سرور اختصاصی دارم. فرضا یکیش رو می خرم 300 تومان. فقط ماهانه 200 تومان به یک ایران هاست پرداخت می کنم واسه پشتیبانی اون. هز Bqinternet هم فضای بک آپ میگیرم. اینا همش هزینست دیگه ! !
و قیمتی که در نهایت به کاربر ها که اکثرا سایت های همکار هستند ارائه میدم بالا هست ! و هر کسیم که سوال می کنه میگم هزینه پشتیبانی رو دارم ومیدم و سرویس درستی هم دارم ارائه میدم ! یارو میبینه سرویسش مشکلی نداره و حرف من منطقی هست. همین که خیالش راحته کلیه !

ویرایش کردم بعد از دوماه چون کلاه رفت سرم و الان فهمیدم کاملا اشتباه میکردم :-|

ShahreServer
September 25th, 2010, 13:06
سلام
فرمایش شما صحیح هست!
ببین یک مقدار شرکت ما هدفش فرق می کنه!
یک هدف کلی داره که اگر خدا بخاد داره انجام میشه!

مدیریت شرکت ما هدف را بر این گذاشته که ما یک کاری کنیم تمام ساپورت های شرکت های دیگر بیان تحت نظر سایت ما و تمام همکار ها همون سودی که تا به حال بابت وی پی اس دریافت می کردند حالا هم دریافت کنند ولی با این تفاوت که همه یکی بشیم!

با این کار به همه کمک می شه!1)همه از همدیگر چیز های مختلف یاد می گیرند , با این که شرکت ما داره هر روز افراد متخصص تری را استخدام می کنه که از نظر ساپورت بشه یک مرجع!

الآن خیلی از همکار های قدر ما از لحاظ ساپورت از ما سوال می کنند و خیلی از مواقع ما خودمون مشکلات مشتری آن ها را انجام می دیم!(این کار بدون دریافت هزینه هست)

حالا شاید شما بگید کی برای زضای خدا همچین کاری می کنه:
ما بجز موضوع خمس علم خودممون دنبال این هستیم که یک چیز را یاد بدهیم و در مقابل آن نه که پول نمی خوایم بلکه می خوایم یه چیزی یاد بگیریم!
شاید اینجا محیط مناسبی برای آموزش دادن نباشه ولی تمام افراد اهل فن اینجا حظور دارند!

بحث مالی که ما مد نظر داریم فقط برای رسیدن به هدفمون می خوایم و برای اینکه شرکت ما از هم نپاشه!فقط و فقط همین!
و به نظر مدیر ما این قیمت ها برای مورد های بالا کافی هست

PoshtibanCo
September 25th, 2010, 13:52
سلام
فرمایش شما صحیح هست!
ببین یک مقدار شرکت ما هدفش فرق می کنه!
یک هدف کلی داره که اگر خدا بخاد داره انجام میشه!

مدیریت شرکت ما هدف را بر این گذاشته که ما یک کاری کنیم تمام ساپورت های شرکت های دیگر بیان تحت نظر سایت ما و تمام همکار ها همون سودی که تا به حال بابت وی پی اس دریافت می کردند حالا هم دریافت کنند ولی با این تفاوت که همه یکی بشیم!

با این کار به همه کمک می شه!1)همه از همدیگر چیز های مختلف یاد می گیرند , با این که شرکت ما داره هر روز افراد متخصص تری را استخدام می کنه که از نظر ساپورت بشه یک مرجع!

الآن خیلی از همکار های قدر ما از لحاظ ساپورت از ما سوال می کنند و خیلی از مواقع ما خودمون مشکلات مشتری آن ها را انجام می دیم!(این کار بدون دریافت هزینه هست)

حالا شاید شما بگید کی برای زضای خدا همچین کاری می کنه:
ما بجز موضوع خمس علم خودممون دنبال این هستیم که یک چیز را یاد بدهیم و در مقابل آن نه که پول نمی خوایم بلکه می خوایم یه چیزی یاد بگیریم!
شاید اینجا محیط مناسبی برای آموزش دادن نباشه ولی تمام افراد اهل فن اینجا حظور دارند!

بحث مالی که ما مد نظر داریم فقط برای رسیدن به هدفمون می خوایم و برای اینکه شرکت ما از هم نپاشه!فقط و فقط همین!
و به نظر مدیر ما این قیمت ها برای مورد های بالا کافی هست

با اینکه صحبت های شما و دوستتون رامین کاملا احساسی بودش و ربطی چندانی نداشت ولی خب تایید می کنم و دوست ندارم مسئله رو ادامه دار کنم و مانعی باشم برای تاپیک شما . :) موفق باشید

---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------

با سلام و عرض ادب

با تشکر از لطف شما دوست عزیز.من تصور کردم شاید این سرویس ها با مشخصاتی که در صفحه اول ذکر کردید ارائه نمی شود.برای همین موضوع این پست را ارسال کردم.

ممنون از کیفیت بالا و پشتیبانی فوق العاده شما.
پرداخت را انجام داده ام و سفارش را از طریق تیکت پیگیری میکنم.
بازم ممنون.

---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

دوست عزیز قدم اول در تجارت داشتن مغز اقتصادی است.شما تنها دریافت وجه را هدف قرار داده اید و فقط به امروز فکر میکنید.اما شهر سرور به سود و شهرت فردا فکر میکننند.مثال ساده هم این هست که بنده برای سایتی که داشتم یک هاست برای سایت و یک سرور دانلود برای فایل ها استفاده میکنم.مثلا اگر این تاپیک را رویت نمیکردم اصلا قصدی برای خرید vps نبود .وقتی قیمت و کیفیت را دیدم اقدام به خرید کردم.الان ممکن هست مثلا 25 گیگ فضا استفاده کنم به تدریج که مصرف بالا بره مجبور به آپگرید هستم.همچنین به خاطر همین قیمت و کیفیت این شرکت به هر کس هم که قصد خرید داشته باشه پیشنهاد می دهم .اما اگر خصوصا قیمت این شرکت هم مثل بقیه بود در نگاه اول ممکن بود تاپیک را clos کنم و اصلا تا انتها مطالعه نکنم(مطمئن باشید این قضیه برای بقیه هم صدق میکنه).امیدورام متوجه شده باشید;)

فوق العاده کلام و حرف شما مسخره هست و انگار زوری میخواید پست بدید. ! خب نمی تونید پست آموزشی بدید دلیلی نداره بیاید و ..هه هه
یک مغر اقتصادی اول از همه به کیفیت فکر می کنه که بتونه کاربر جذب کنه. بعد از اون یک قیمت ارائه میده. حالا من به حال خود دوستتون گفتم.به شما دیگه چه مربوطه که میخواید بیاید جواب بدید ! گفتم. من تخصصی در زمینه سرور مجازی ندارم و زمانی که به فکر تجارت در این زمینه افتادم از کسانی که مدیریت واقعا حالیشون بوده کمک گرفتم. حالا هم از بزرگان لینوکس ایران در زمینه سرور های دانلود چند ساله دارم کمک می گیرم و خودم رو در سطح قابل قبولی میبینم. همینطور مشتریان بزرگ خودم رو ! دیگه این بحث های خنده دار رو نکنید شما لطفا

aliani
September 27th, 2010, 16:59
سلام

میتونین بگین سرعت دانلود و آپلود vps های شما با سایتی مثل هاتفایل به چه صورت هست ؟ تا چقدر تضمین میکنید مخصوصا آپلود رو ؟

ممنون

ShahreServer
September 27th, 2010, 19:51
سلام!
ببینید همونطور که می دونید این چیزی نیست کسی بخاد تضمین کنه!

ولی ما توی سرور جدیدیمون از لینک های ارجینال که دانلود می کنیم حد اقل 4mbps بوده .و حد اکثر 80mbps بوده!

این چیزی هست که خودمون تست گرفتیم! ولی شاید بقیه یوزر ها یکم بالا یا پایین تر از این را دیده باشند!
در کل یوزر های ما از سرعت راضی هستند!

boro_baba
September 30th, 2010, 18:05
سلام
من سرويس دارم ازتون راضی هم هستم فقط يه امکان چت رو فراهم ميکرديد که يه مشاوره هم بشه خيلی خوب بود

ShahreServer
October 1st, 2010, 02:07
با سلام
لطف دارین به ما
ببینید ما داریم سعی می کنیم یکم پشتیبانیمونو بیشتر کنیم و اینکه فعلا سعی می کنیم فروش کمتر کنیم

ولی خوب همین که یوزر هامونو با چنگو دندون داریم حفظ می کنیم خودش خیلی هست.
ببینید ما الآن تقریبا 71 ساعت هست یکم ساپورت ما دیر عمل می کنه که اونم حلش کردم . که یوزر ها اعتراضی ندارند ولی ما خودمون یکم دستو پامون رفته تو هم!
و یه مورد دیگه هست در مورد تمام مسایل : ما در سایت چند تا شماره گذاشتیم که در هر صورتی و در هر ساعتی بالاخره یکی از این خط ها جوابگو هستیم!

در خدمتیم

mehdi_p
October 4th, 2010, 17:39
هنوز هم سرویس میدین ؟

ShahreServer
October 4th, 2010, 21:45
بله
هنوز هم وی پی اس داریم.

mehdi_p
October 4th, 2010, 23:44
سفارش هم میشه داد ؟

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

بله
هنوز هم وی پی اس داریم.
لطفا" خصوصیتون رو چک کنید

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

داداش منتظر جوابت هستم ها . تا امشب وی پی اس اماده میشه ؟:-<

ShahreServer
October 5th, 2010, 00:32
لطفا فقط از طریق تیکت پیگیری کنید

mehdi_p
October 5th, 2010, 00:36
لطفا فقط از طریق تیکت پیگیری کنید
چشم جناب . تیکت فرستادمo:-)

baghebahar
October 5th, 2010, 00:51
اقای تمیس تکلیف ما چی میشه ؟
-----------
کاش ادم ها یه ذره انصاف داشتند:-<

mehdi_p
October 5th, 2010, 01:13
خودم ویرایش کردم:x

srashedian
October 5th, 2010, 02:08
اقای تمیس تکلیف ما چی میشه ؟
-----------
کاش ادم ها یه ذره انصاف داشتند:-<

شما یه سری شکایت های بدون مدرک از طرف خودتون گذاشتید، انتظار پیگیری هم دارید، اگه میگید ایشون اشتباه میگن، چرا از بوت لودر سرورتون عکسی نذاشتید؟

mehdi_p
October 5th, 2010, 02:10
والا من دارم گیج میشم . هرکی یه حرفی میزنه . میشه یکی به من بگه چه خبره ؟

ShahreServer
October 5th, 2010, 02:14
با سلام
srashedian (http://www.webhostingtalk.ir/member/8587/) جان شما ختاب حرفت به ما هست یا به کس دیگری؟
ممنون

baghebahar
October 5th, 2010, 02:48
شما یه سری شکایت های بدون مدرک از طرف خودتون گذاشتید، انتظار پیگیری هم دارید، اگه میگید ایشون اشتباه میگن، چرا از بوت لودر سرورتون عکسی نذاشتید؟

ببخشید شما با شهر سرور نسبتی دارین ؟؟؟؟
در مورد پیگیری هم تاپیک را واضع نوشتم شما اگر نخوندین پست را بی جهت پست ندازید و جبهه گیری نکنید.
در مورد بوت لودر خدمتتوت عرض کنم که من فقط یک ای پی و پسورد داشتم.شما میتونید بگید با ریموت چطوری عکس میگرفتم که شما دیگه به خودتون زحمت ندیدن که گوشزد نکنید !!

mehdi_p
October 5th, 2010, 02:49
یعنی میخواین بگین این vps که گرفتم خوب نیست ؟:-<

Xfise
October 5th, 2010, 11:22
ببخشید شما با شهر سرور نسبتی دارین ؟؟؟؟
در مورد پیگیری هم تاپیک را واضع نوشتم شما اگر نخوندین پست را بی جهت پست ندازید و جبهه گیری نکنید.
در مورد بوت لودر خدمتتوت عرض کنم که من فقط یک ای پی و پسورد داشتم.شما میتونید بگید با ریموت چطوری عکس میگرفتم که شما دیگه به خودتون زحمت ندیدن که گوشزد نکنید !!

سلام
من نه با مدیر این شهر سرور ارتباطی دارم و نه دوستم اما همونطوری که توی بحثی که خودتون باز کردید گفتم بازم اینجا هم میگم کار درستی نمیکنید که آبروی کسی و سایتی را میبرید ( البته به اشتباه )

baghebahar
October 5th, 2010, 11:44
سلام
من نه با مدیر این شهر سرور ارتباطی دارم و نه دوستم اما همونطوری که توی بحثی که خودتون باز کردید گفتم بازم اینجا هم میگم کار درستی نمیکنید که آبروی کسی و سایتی را میبرید ( البته به اشتباه )

دوست عزیز حرف شما متین - من روز اول که با اقایون تماس گرفتم اقای تمیس پذیرفت که اشتباه از خودشون بود-منم گیر ندادم گفتم فقط اقا بی زحمت کار ما را راه بندازید.روز بعدش سرور را دادند و بعد مشکلات دیگه ایجاد شد.
نکته دیگه هم اینکه که اقایون انگـــار طلب کار من بودند.روز اول جواب تیکت دادند روز دوم و سوم دیگه جواب تیکت هم ندادند.تماس هم که گرفتم بهشون گفتم اقا نمیتونید سرویس بدید هزینه ما را برگشت بدین بریم.اقای تمیس گفت چرت و پرت نگو - اقایونی که اومدن از من اشکال گرفتند به دلیل تایپک خودشون را برای یک روز جای ما بگذارند.بی جهت قضاوت نکنند.:68::53:

mehdi_p
October 5th, 2010, 17:35
آقا پس کی این vps ما آماده میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-<

ShahreServer
October 5th, 2010, 19:12
آقا
عزیزم
سرورم

ازتون خواهش می کنم که اینجا درمورد سایت چیزی نزنید!
یک بار یک چیزی را می گن دیگه

Alborz
November 24th, 2010, 09:05
ویرایش شد.

Alborz
November 29th, 2010, 08:49
شنیدن کی بود مانند ....
حالا ما که خریداریم اومدیم نظر دادیم شما رو نمیدونم چرا سنگ و به سینه میزنی تو امضاتونم که چیزی نیست بگیم از کارمندانید.
ایشون مثل اینکه از هر جا سرور میگیرن میدونن تو ایران مشتری زیاد دارن اذیت میکنن شون. :78:
مام 3 روزه قراره تا 1 ساعت دیگه درست شه ( همون قضیه 1 روز بعد از ظهر )
فقط 1روز طول کشید ایشون فیش پرداختی رو تأیید کنه . حالا دیگه نمیدونم تیکت های فنی چه جوریاسo:-)

این نقل قول برای ۲ ماه پیش است و اگر من می‌دونستم ایشان این گونه برخوردی با مشتری‌شان دارند هرگز خریداری نمی‌کردم
من ۲ماه از ایشان سرویس داشتم و هزینه‌ی این ماه را نیز پرداخت کردم که سایت‌شان ۲-۳ روزی داون بود و بعد از
یک روز که پشت تلفن من را سر دواندند گفتند مشخصات پرداخت را به gmail شان بفرستم

فرستادم و vps که به علت تاخیر پرداخت down شده بود را run کردند و البته تیکت من که درخواست تایید پرداخت
و صاف شدن صورتحساب موجود در whmcs را داشتم بدون پاسخ بسته شد!!

دو روز بعد vps دوباره down شد و پس از ۳۰ ساعت که از تیکت زدن من گذشت
یک نفر دیگر به نام مسعود در تیکت پاسخ داد که صورتحساب پرداخت نشده دارید!!! (ناهماهنگی و بی توجهی را ببینید)

بعد هم آقای تمیس گفتند فقط تیکت بزنید و در جواب سوالی که چرا تیکت ها یک روز طول می‌کشد تا جواب داده شود گفتند : حتما بچه‌ها کار داشتند!!! و تلفن را روی من قطع کردند

خلاصه این که اکنون ۲ روز از این داون شدن گذشته و تمامی تیکت های من را بسته اند بدون تایید پرداخت و حتی یک پاسخ کوتاه نمی دهند

در تماس تلفنی امروز صبح ایشان ضمن بی احترامی و بی شعور خطاب کردن من گفتند که باید صبر کنی
و وقتی میگویم تا کی برای یک پااسخ تیکت باید صبر کنم می گویند : تا وقتی موقع اش برسد!!

ضمنا این تماس تلفنی ضبط شده و به اطلاع ایشان رساندم که چنانچه این vps را که هزینه آن پرداخت شده run نکنید
به عنوان گواه حرف هایم تا ظهر امروز اینجا قرار خواهم داد...

Ramin
November 29th, 2010, 11:00
ای بابا من 30 خط اینجا تایپ کردم .نمیدانم چرا تائید نشد .هیچ حرف بدی زده نشده بود.فقط جریان یک وی پی اس را که از این شرکت خریداری کرده بودم بازگو کردم تا بقیه به این مشکل دچار نشوند.اما تائید نشد.

به امید روزی که حداقل در نت پارتی بازی وجود نداشته باشد.;)

baghebahar
November 29th, 2010, 15:20
من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
-----------
به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
----------------
پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند<):)

Ramin
November 29th, 2010, 15:52
من از شهرسرور 2 ماه وی پی اس داشتم بدترین نوع سرویس را داشتند.
فعل حال هم از چهارشنبه هفته پیش تا الان وی پی اسمون را هوا است و هر روز که باهاشون تماس میگیریم میکن مشکل سروری است و داره حل میشه اقا شما که مدعی بودین نفر پنجم از لحاظ کانفیگ را در ایران دارید چی شد !!!
داره حل میشه هم که نشد جواب اقا جان
-----------
به امید یه روزی که سرویس دهنده ها مثل ایشون نباشند
----------------
پست انتقاد من هم اگر مدیران صلاح میدونن تایید کنند<):)

سرور های این شرکت مشکل زیاد داره.تا تمام فایل هایی که روی وی پی اس دارید حذف نشده و آی پی بلوک نشده(حتی درخواست خسارت هم ممکن از شما بشه:) )پیشنهاد میدم به یک شرکت حرفه ای و با سابقه انتقال بدهید.;)

Dr.SalaR
November 29th, 2010, 16:00
من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید

Ramin
November 29th, 2010, 16:06
من که 2تا vps داشتم مارو به غلط کردن انداختن . هم سرویس و هم پشتیبانی افتضاح . نگیرید آقا نگیرید

ای کاش تنها این بود.نه تنها به بهانه استفاده زیاد تمام فایل های من از بین رفت و یک شبه آی پی بسته شد .بلکه ادعای 180 دلار خسارت هم داشتند .:-o

عجب .... پیدا میشه.جالب تر اینکه در تاپیک :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/

کامل این ماجرا را شرح دادم .اما تائید نمیشه و پست های بعدی هم همچنین بدون دلیل در این تاپیک تائید نمی شوند .فقط یک پست در دفاع از شرکت تائید شد:112:

al_bozorgi
November 30th, 2010, 00:54
فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.

اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.

اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :

http://up.iranblog.com/Files00/53437a9b82084064869f.png

Ramin
November 30th, 2010, 12:50
فکر کنم دیگه گندشو درآوردن اینها ، من حدود 3 - 4 روز پیش از این شهر سرور خیر سرم یه سرور مجازی گرفتم حالا بماند که سرعت دانلود اون به زور به 20 مگابیت میرسید در صورتی که ادعای پورت 1 گیگ میکردن. ما هم چند تا هاست روی این سرور ران کردیم دیدم یکی از مشتریهای من بهم زنگ زده میگه هاست کار نمیکنه من هم با دعوت کردن مشتری به آرامش بلافاصله با شهر سرور تماس گرفتم.

اول زنگ زدم موبایل 0917 بعد از مدتی گوش دادن به آهنگ تماس خلاصه کسی گوشی رو برنداشت.
بعد زنگ زدم به شماره ایرانسل بعد از چند بار بوق زدن به پیامگیر وصل شدم که اون هم کسی جواب نمیده.
زنگ زدم به شماره های ثابت شرکت باز بینتیجه بود . دست بکار شدم و یه تیکت مبنی بر کار نکردن سرور گذاشتم.
بعد از چند ساعت جواب تیکت اومد که صبر کنید من هم به مشتریهام گفتم که مشکلی نیست بزودی برطرف میشه.

اما بعد از چند ساعت صبر کردن دیدم خبری نشد دوباره با همه اون شماره ها تماس گرفتم که ایندفعه یک پسر بچه شماره شرکت رو برداشت و من مشکل رو داشتم واسش توضیح میدادم که گفت از این چیزایی که میگی سر در نمیارم بذار خود تمیس بیاد.
من هم گفتم ایشون که گوشی برنمیداره گفت سر کلاسه دانشگاه است میاد من هم اس ام اس برای تمیس فرستادم که آقا لطفا خواهشا مشکل ما رو حل کنید.
تا این مدت 2 روز از مشکل فوق گذشته بود که مشتریهای من با نارضایتی کامل و کلی بد . بیراه گفتن به من شاکی شدن من هم سریع یه جایی دیگه سرور اجاره کردم دیدم از این کنده دود بلند نمیشه و در پایان هم تقاضای برگشت وجه کردم که با پاسخ عجیبی روبرو شدم حالا خودتان قضاوت کنید :

اینطور که پیداست این شگرد شرکت شهر سرور می باشد که بعد از مدتی vps را از دسترس خارج می کنند و کاری میکنند که طرف بیخیال هزینه بشه و خودش منتقل کنه.(البته اگر چیزی باقی مانده باشد;))

دیگه شانسی هست .باز خوبه که درخواست 180 دلار خسارت نکردند از شما.[-(

کیسه درست کردن برای پر کردنش هم از هیچ کاری دریغ نمی کنند.دوستانی که در تاپیک های دیگر در جواب انتقاد ها عرض میکردند :"بیخودی آبروی کسی نبرید" پس الان دیگر پاسخی ندارند.این افراد و حتی ح.دم تنها گوشه ای از قربانیان کلاه برداری این شرکت هستیم.منتظر پست های بقیه باشید .روز به روز زیاد میشه :-|
صفحات ابتدایی این تاپیک را بخونید .حتی اگر از دوستان کسی سوالی در مورد ارزان بودن بیش از حد و.... داشته با پاسخ تند و جبهه گیری برخی افراد مواجه شدند.[-(

reza115
November 30th, 2010, 13:10
سلام

از قدیم گفتن " به سر آمده حکیم است "

دوستان عزیز خواهش می کنم قبل از خرید هر نوع سرویسی از فورشنده یه تحقیق یا سرچ ساده انجام بدین که همه چیز دستتون بیاد !

ShahreServer
November 30th, 2010, 14:19
سلام به همه
به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!

1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟

در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟

اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟

ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟

ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!

انشا الله موفق و سربلند باشید!

Ramin
November 30th, 2010, 15:49
سلام به همه
به نظر خودتون این روش قضاوت درسته؟
دلیل جواب دادن به این پوست دفاع نیست ، بلکه بررس وقایع پیش آمده است!

1)تمام شرکت هایی که فروش Vps دارند تنها از طریق ticket پشتیبانی انجتم می دهند!
2)تلفن دادیم برای مواقع خیلی خیلی خاص که مشکلی پیش می آید!
3)اگر مورد کوچکی پیش می آید باید اینجور کنید؟دوستانی که چندین ماه از ماه بهترین سرویس داشتند دیگه چرا؟
4)به نظر کل دوستان 20 مگابایت download در vps کمه؟
5)ما گفتیم پورت 1 gig داریم خوب درستم هست!از روی 1 سرور حد اقل 20 تا vps می دیم!
6)کدام شرکت با 8 هزار تومان اجازه دانلود 20 مگابایت می دهد؟

در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟

اگر ما می خواستیم با 8 هزارتومان 8 هزار تومان کلاه برداری می کردیم که نباید فقط 3 نفر ناراضی داشته باشیم؟

ما 168 عدد یوزر فعال داریم؟
ببینید در این ضمینه مشکلات خیلی وجود دارد،آیا همیشه موشتری راضی است؟

ولی ما فقط از یک چیز ناراضی شدیم و بش ؟ اونم اینه که از یکسری از مشتری هامون که ما سعی بر پشتیبانی خوب برای آنها داشتیم توقع همچین کاری را نبود!

انشا الله موفق و سربلند باشید!

با تشکر از پاسخ شما .

فقط با چند خط پاسخ تمام پست ها و تاپیک هایی که ناراضی بودند را دادید.
1)تمام شرکت ها یی که شما عرض کردید از طریق تیکت پشتیبانی انجام می دهند حداقل اگر تنها راه ارتباطی را تیکت قرار داده اند .انقدر ارزش قائل هستند که به تیکت ها کامل و درست و با لحن صحیح پاسخ دهند (به موقع پاسخ دادن را هم نخواستیم .فرض بر اینکه کارهای شما زیاد بوده #:-S )
2)تلفنی هم که ارائه دادید یا اصلا پاسخ داده نمی شود و یا به اون شکل که خودتون میدونید پاسخ داده شده همیشه:)
3)مورد کوچک؟؟؟دقیقا منظور شما از مورد کوچک میشه بفرمائید چی هست؟؟:-?به اینکه صبخ از خواب بیدار بشوید و تمام فایل هاتون از بین رفته باشه میگید مورد کوچک آیا؟؟:-?به اینکه به بهانه های واهی یک شرکت سرویس چند دین نفر را در حالی که تنها چند روز از شارژ ماهیانه گذشته بلوک میکنه و هیچ پاسخ قانع کننده ای نمی دهد می فرمائید مورد کوچک؟؟؟:)من ابتدا تصور کردم فقط سرویس من اینطور شده .اما چیزی که الان پیداست برای خیلی ها اینطوری شده پس تنها یک نتیجه میشه گرفت:)
4)من یه چیز بگم ممکن بعضیا چیزی دیگه برداشت بفرمایند .اما من خیلی اوقات همین 20 مگ را هم نداشتم :106:
5)در این مورد اطلاعای ندارم پس پاسخی نمیدهم
6)تنها با اختلاف 2 هزار تومان(یعنی مبلغ 10 هزار تومان ماهیانه) خیلی از شرکت ها سرویس های بالاتری و یا هم سط ارائه می دهند .حتی اگر سرعت هم این نباشه اما ...........نیست

در مورد Raminn : مگر ما به شما نگفتیم که DC ما را 180$ جریمه کردند؟مگر به شما نگفتیم که اگر شما پرداخت نکنید ما ضرر می کنیم؟ حالا 200 هزار تومان مبلغ کمی نیست ولی وقتی شما پرداخت نکردید ما مجبور شدیم بدیم این خسارت کمی هست!ما که ایمیل های DC ار براتون گزاشتیم؟شما دیگه چرا؟من جریان این وی پی اس را در تاپیک زیر بیشتر از 30 خط تایپ کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/

که متاسفانه مدیران محترم تائید نکردند .که اگر تائید می شد نه تنها این ماجرا باعث تعجب بسیاری از دوستان حاضر در این فروم بود بلکه ممکن بود این موضوع را که شما عرض کردید برای من نوعی مزاح تلقی بفرمایند:)
شما کی به من ایمیل های Dc را ارسال کردید بعد از 7 روز که وی پی اس من بسته بود و هیچ جوابی هم داده نمی شد و بالا خره به تلفن پاسخ داده شد .عرض کردید تیکت ارسال کن تا گراف ها و ... را برای شما ارسال کنیم .بنده تیکت ارسال کردم بعد از 48 ساعت باز هم با بیان چند کلمه پاسخ داده شد :"خسارت را بده" و مثل همیشه تیکت هم بعد از پاسخ بسته بود.این هم یکی از قوانین شما که تیکت را نصفه پاسخ می دهید و خودتون هم می بندید.من که تا به حال اینطوری ندیدهد بودم.اصلا شاید مشکل مستری حل نشد چرا تیکت باید بسته پاسخ داده بشود؟:-?
فکر کنم قصد داشتید ارسال کنید اماد فراموش کردید....;)
دوست عزیز یا شما در این مملکت زیاد تو کار نیستید یا هستید اما بیان نمیکنید ."قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ":)
در مورد 168 عدد هم که تا کنون فقط پست ها و تاپیک های ...... دیده شده
http://www.webhostingtalk.ir/f129/15656/ + پست های قیلی همین تاپیک

اگر شما این چنین ناراضی شدید پس افرادی مثل من باید چکار کنند؟:-?:)

در پایان عرض کنم که با این پست ها و ...... نه هیچ منفعتی برای بنده ایجاد می شود و نه آبروی ریخته من بر میگردد.تنها یک هدف داشتم و آن چیزی نبود جز اینکه : بقیه به اشتباه من و یوزر های بالا دچار نشوند .معنی رتبه 5 و ارزان بودن را هم تجربه کردیم/ موفق باشید :54:

reza115
November 30th, 2010, 18:38
اقای تمیس
مگه من بد میگم که قبل از خرید باید درباره فروشنده تحقیق کرد ؟

چرا باید تو گوگل تاک این حرفو به من بزنی ؟ :

"
saeed: mamnon ke toy webhosting talk shoma ham nazari dadi
in zahamateto bejavab namegzarim
"

ShahreServer
November 30th, 2010, 18:43
سلام
لطفا کل پیغامات را بگذارید
دیگه هم احتاج نیست بیشتر نیست ادامه بدید
و بگید که شما مشتری چندین ماه قبل ما بودید

Metalik
December 2nd, 2010, 22:10
ما یه اشتباهی کردیم، با عجله یه review خوب برای اینا نوشتیم
همین جا باید اعلام کنم که اشتباه کردم و پشیمونم
از جای دیگه سرویس بگیرید
اینا 15 تومن منو گرفتن و پس هم نمی دن همش بهونه الکی می آرن که باید شماره حساب بانک ملت بدید

shirazlpi
December 2nd, 2010, 22:21
فکر کنم کمی بی انصافیه که آدم ساکت بمونه و حرف نزنه !

من از همون اولی که شهر سرور کارش رو شروع کرد ، ازشون سرویس داشتم.

تا الان هم هیچگونه مشکلی نداشتم باهاشون.
از خوبی های این هاستینگ میشه به آپتایم بسیار بالاشون نزدیک به 100% اشاره کرد.

در ماه پیش قبل از اینکه من خودم سرور رو ریست دستی کنم ، دقیقا 43 روز آپتایم داشتم !

در مورد پشتیبانیشون هم ، من هر وقت با اقای رحمانیانتماس گرفتم ، سریعا پیگیری کردن و واقعا مشتری مداری رو رعایت کردن همیشه !

هفته ی پیش هم که سایت شهرسرور دان بود ، من با آقای تمیس تماس گرفتم چون مشکل داشتم و نمی تونستم تیکت بزنم و ایشون گفتن مشکل رو به ایمیل بفرتید و بعد از ارسال مشکل ، سریعا پیگیری کردن .

ShahreServer
December 3rd, 2010, 19:33
سلام
ممنون از همه
آقای ما پول شما رو پس ندادیم؟
من براتون گفتم که فقط این امکان برامون وجود داره که یا به یک حساب ملت واریز کنیم یا اینکه شماره شبا بدید تا براتون ساتنا کنیم!درسته؟
واقعا که خیلی بی انصافی!اگر قرار بود پس بدیم که کارای دیگه می کردیم!چرا بی انصاف بازی می کنین؟من تمیس هستم!خودم هم مستقیم مدیریت را در دست گرفتم پس لطفا دیگه دروغ نگید!
شکر خدا انقدر مشتریان ما زیاد هستند و شکر خدا همه هم آدم هسابی که دیگه این کار ها رو نمی کنند!

حرف راست با سند و مدرک بزنید تا همه بفهمند!
شکر خدا این تنها پستی هست که 22 صفحه رفته و همه هم تا حالا راضی بودند و تا حالا 1 قرون هم به پول مردم راضی نبودیم و بگزاشتیمم 1 قرونی حروم و ناراضی بیاد تو زندگیمون!

Dr.SalaR
December 4th, 2010, 21:46
شما اگه اینکاره بودی این ایمیل رو به قول خودتون اون همه مشتری ( فک کنم 168 تا بود ) نمیدادید و سنگ قلاب نمیکردین

با سلام به تمامی مشتریان و دوستان گرامی

شرکت شهر سرور قصد دارد از ماه بعد وی پی اس ها را تمدید نکند و با دیتاسنترsinglehop خداحافظی کند و از ماه آینده دوباره شروع به فروش وی پی اس در دیتاسنتر های دیگر و در کشور های مختلف انجام دهد !

لازم به ذکر است تیم پشتیبانی شهر سرور با 2 شرکت دیگر ادقام شده است و کل استراتژیک آن تغییر خواهد کرد!

نکته مهم که باید متذکر شوم : لطفا برای تمدید وی پی اس پولی به حساب شرکت دیگر واریز نکنید و به فکر جایی برای انتقال وی پی استان باشید!

در صورت هرگونه سوال تیکت بزنید.

behrooz_iri
December 4th, 2010, 21:52
هر کسی نمیتونه دوام بیاره اعصاب فولادین میخواد

GOD
December 4th, 2010, 22:16
خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه

reza115
December 4th, 2010, 23:18
خود کرده رو تدبیر نیست.وقتی کیفیت رو فدای قیمت میکنید همین میشه دیگه
دوست عزیز وقتی این تاپیک باز شد از این قیمت ارزون تر هم بود- یکمی بالاتر از این قیمت هم تبلیغش وجود داشت -با همین قیمت هم چند نفر دیگه بودند

این سرویس دهنده رو ما انتخاب کردیم چون دو هفته اول :
همیشه آنلاین بودند و جواب تیکت ها رو خیلی سریع می دادند
خیلی سریع خواسه مشتری رو برآورده میکردند
خلاصه با مشتری راه میامدند

بعد از 15-20 روز مشکلات شروع شد و میشه گفت شهرسرور با 15 روز قبلش آسمون و زمین فرق می کرد !

به هرحال 2 ماه واقعا رنج و عذاب کشیدیم

البته شهرسرور از خیلی ها(lordvps) بهتر بود و هست !

MagicVps.Com
December 4th, 2010, 23:34
اسیاب به نوبت
خدا میدونه نفر بعدی کی هست کدم یکی از سرویس دهندها
البته 2 تا سرویس دهنده توی نظرم هستند که فکرمیکنم بعدش نوبت انها میشه
اینشالله هیچ کدوم از همکاران مشکلی براش پیش نیاد چرا که این مشکلات را اکثر خودشون با کارهای غیر منطقی برای خودشون پیش میارن

Pczero
December 5th, 2010, 22:52
23 صفحه خوندم یک صفحه کلا تمجید بود و یک صفحه کلا تخریب و دعوا

بالاخره دوستان الان شهرسرور چه وضعیتی شده الان؟؟ چون انگاری با تغییر اب و هوا انهم تغییر میکنه و خودشو از این دیتا سنتر به اون دیتاسنتر منتقل می کنه!

دوستان نظرشون محترمه اگه دیدگاه هاشون رو بیان کنند:65:

tmfar
December 6th, 2010, 01:33
ما سرورمون رو از شهر سرور انتقال دادیم البته یه پست انتقاد هم با مدارک قانع کننده بنده آماده کرده بودم اما دیگه انتقال دادیم و چون روزهای پایانی با احترام برخورد کردن بیخیال قضیه شدم در کل ماه اول راضی بودم ولی دو ماه بعد رو به شدت ناراضی از پشتیبانیشون

ShahreServer
December 6th, 2010, 10:12
با سلام!

دوستان یه وقط اشتباه نکنند!
ما نمی خوایهم که دیگر سرویس ندهیم!

به دلیل مشکلاتی که مشتریان با دیتا سنتر داشتند می خواهیم عوض کنیم!
و مورد دیگه :: گفتم که شرکت ما با رو شرکت دیگه ادقام شده!و تصمیم گیری از الآن به بعد متفاوت شده!

p0lice
December 6th, 2010, 16:14
آقا این واقعآ بی انصافیه من تمام این صفحات رو خوندم
من دقیقآ دو ماه و نیم میشه که از بچه های شهر سرور وی پی اس گرفتم
کاملآ راضیم هم خودم هم یوزرهام
در مورد پشتیبانی هم من تا تیکت میزدم آخرش تا 30 دقیقه جواب میدادن
تلفن رو هم همیشه جواب میدادن
دوستان این وقعآ بی انصافیه
من از دوستان شهر سروری تشکر میکنم من که از شما راضیم

MihanServer.com
December 6th, 2010, 19:03

امیدوارم مشکل شما حل و مشتریانتان راضی باشند.

meisam317
December 8th, 2010, 01:11
با سلام!

ما نمی خوایهم که دیگر سرویس ندهیم!

به دلیل مشکلاتی که مشتریان با دیتا سنتر داشتند می خواهیم عوض کنیم!
و مورد دیگه :: گفتم که شرکت ما با رو شرکت دیگه ادقام شده!و تصمیم گیری از الآن به بعد متفاوت شده!

سلام دوست عزیز امکان دادن تست واسه مجازی لینوکس هست یا نه ؟:d

ممنون میشم من خیلی لازمش دارم:-b

nanotech
December 17th, 2010, 02:06
الان میفروشید یا نه ؟ برنامه چیه ؟ دیتاسنتر هم پیدا نکردم کجاست ؟ همینطور موقعیت ؟

srashedian
December 17th, 2010, 09:50
الان میفروشید یا نه ؟ برنامه چیه ؟ دیتاسنتر هم پیدا نکردم کجاست ؟ همینطور موقعیت ؟

خیر، شهر سرور تا اطلاع ثانوی فروش نخواهند داشت و فقط به مشتری های فعلی خودشون سرویس میدن تا زمانی که سرویس اونا هم تموم بشه، بعدش کلا سرور هاشون رو عوض میکنن و با پشتیبانی جدید بر میگردن...

mamal_h
December 22nd, 2010, 18:46
سلام من پلن زیر رو می خوام لطفا به آی دی یاهو من پی ام بدید:

آی دی یاهو من : taghdir1383

MagicVps.Com
December 22nd, 2010, 19:21
خیر، شهر سرور تا اطلاع ثانوی فروش نخواهند داشت و فقط به مشتری های فعلی خودشون سرویس میدن تا زمانی که سرویس اونا هم تموم بشه، بعدش کلا سرور هاشون رو عوض میکنن و با پشتیبانی جدید بر میگردن...

سلام من پلن زیر رو می خوام لطفا به آی دی یاهو من پی ام بدید:

آی دی یاهو من : taghdir1383

واقعا پست قبلی نخوندین یا ندیدین که چی گفتن فعلا سرویس دهی ندارن

1eng.ir
December 22nd, 2010, 20:40
واقعا پست قبلی نخوندین یا ندیدین که چی گفتن فعلا سرویس دهی ندارن
دیدن مفته گفتن ... :d