ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضویت و تایید حساب هتزنر

vrt513
May 7th, 2015, 15:38
سلام
بنده حساب پی پال دارم و اقدام به خرید مستقیم هاست از هتزنر کردم
عضو شدم البته محل اقامت و شماره تلفن رو امارات زدم چون حساب پی پالم رو با اون مشخصاتی که شرکت واسط برام تهیه کرده بود وریفای کرده بودند اما شماره همراه خودم رو وارد کردم. و بعد درخواست برای ارسال پاسپورت رو دریافت کردم و عکس پاسپورتم رو ارسال کردم.

و در پاسخ دو تا ایمیل ارسال کردند یکی اینکه پاسپورت شما امضاء نداره (گویا یک قسمتی داره که باید توسط خودم امضا میشد )
و یکی هم

After reviewing your order, we regret to inform you that we are not able to accept it due to concerns with the data entered.

Best regards

Your Hetzner Online Team

پاسپورتم رو امضا کردم و فرستادم به همراه قبض اب و برق امارات که برای حساب پی پالم استفاده شده بود.اما هنوز پاسخی ندادند دیشب فرستادم اما هنوز انگار نه انگار
لطفا راهنماییم کنید.

007
May 7th, 2015, 15:45
ُ س صبر کنین تا تایید شه.
ارادت

vrt513
May 7th, 2015, 15:49
ُ س صبر کنین تا تایید شه.
ارادت

مشکلی ایجاد نمیشه ادرس امارات رو زدم؟
نکنه بخاطر اون هست؟
آخه سری اول زود جواب دادن.
الان مشخصات اقامتی ایران رو بزنم باز هم قبض آب و برق میخوان؟

company_hosting
May 7th, 2015, 16:54
سلام

با توجه به متن

درخواست شما رد شده است

GREAT
May 7th, 2015, 17:04
سخت گیر های ادامه دار ثبت نامی ها!!!!
منم این مشکلو دارم :d

vrt513
May 7th, 2015, 17:05
سلام

با توجه به متن

درخواست شما رد شده است
چکار باید بکنم؟با مشخصات ایران اقدام کنم مجددا؟

company_hosting
May 7th, 2015, 17:08
اگر شخصی خارج از ایران دارید از سمت ان اقدام کنید
مشخصات ایران هم بد نیست اما در صورت تحریمها ...

یا از دوستان و همکاران تهیه کنید

باتشکر

mhiizadi
May 7th, 2015, 17:34
چکار باید بکنم؟با مشخصات ایران اقدام کنم مجددا؟

اگر توانایی رسیدگی به سرور ها رو ندارید بهتره از واسطه استفاده نمایید و از همکاری مستقیم خودداری کنید .

vrt513
May 8th, 2015, 11:29
الان فرستاده قبض آب و برق میخواد
فارسی رو قبول میکنند آخه؟

se7en-host
May 8th, 2015, 11:58
الان فرستاده قبض آب و برق میخواد
فارسی رو قبول میکنند آخه؟
خیر مدرک فارسی قبول نمی کنند

vrt513
May 8th, 2015, 13:58
باید چه چیزی پس ارسال کنم! بعضی دوستان میگند با کارت ملی هم عضو شدن!

kiarash-khatib
May 8th, 2015, 14:02
دوست عریز با مدارک ایرانی نمیشه اصن بهتره اگر کسی از شهر های مختلف خارج دارید از جانب اون فرد اقدام به ثبت نام فرمایید

wenhost
May 8th, 2015, 14:10
دوست عریز با مدارک ایرانی نمیشه اصن بهتره اگر کسی از شهر های مختلف خارج دارید از جانب اون فرد اقدام به ثبت نام فرمایید
چرا با مدارک ایرانی نمیشه!!
خیلی ها با مدارک ایرانی دارند
و هتزنر با ایران مشکلی نداره :|
شما فقط نیاز به ارسال پاسپورت دارید

kiarash-khatib
May 8th, 2015, 14:11
چرا با مدارک ایرانی نمیشه!!
خیلی ها با مدارک ایرانی دارند
و هتزنر با ایران مشکلی نداره :|

چرا مشکلاتی دارن با ارائه پاسپورت ایرانی به محض دریافت شرکت هتزنر ایمیلی ارسال کرد که هیچ یک از سرویس ها به شما ارائه نمیشود
اما با پاسپورت خارجی اقدام کردیم خریداری انجام شد و محصولو دریافت کردیم
ممکنه زمانی که ما اقدام کردیم هتزنر به ما نمیداد الان تازیگارو نمیدونم اما زمانی که ما اقدام کردیم محصول به ایران ارائه نمیدادند

Ahmad110
May 8th, 2015, 15:27
چرا مشکلاتی دارن با ارائه پاسپورت ایرانی به محض دریافت شرکت هتزنر ایمیلی ارسال کرد که هیچ یک از سرویس ها به شما ارائه نمیشود
ممکنه زمانی که ما اقدام کردیم هتزنر به ما نمیداد الان تازیگارو نمیدونم اما زمانی که ما اقدام کردیم محصول به ایران ارائه نمیدادند

هتزنر با ایران مشکلی نداره من اکانتم با ارسال اسکن ترجمه شناسنامه وریفای شد .

jahromweb
May 8th, 2015, 15:52
هتزنر با ایران مشکلی نداره من اکانتم با ارسال اسکن ترجمه شناسنامه وریفای شد .
سلام
ببخشید میشه توضیح بدید اسکن ترجمه ی شناسنامه چیه!؟!؟
منظورتون اینه که شناسنامه رو اسکن کردید بعد توضیح دادید براشون؟

mhiizadi
May 8th, 2015, 16:14
سلام
ببخشید میشه توضیح بدید اسکن ترجمه ی شناسنامه چیه!؟!؟
منظورتون اینه که شناسنامه رو اسکن کردید بعد توضیح دادید براشون؟
شناسنامه اى كه توسط دادگسترى و مترجم رسمى ترجمه و تمبر خورده باشد .

- - - Updated - - -

شما 18 سالتون نشده بوده و قبول نكردن.

jahromweb
May 8th, 2015, 16:23
شناسنامه اى كه توسط دادگسترى و مترجم رسمى ترجمه و تمبر خورده باشد .

- - - Updated - - -

سلام
همکار عزیز یک سوال
این مورد ریسک زیادی نداره؟

wenhost
May 8th, 2015, 17:49
مواظب این فرد باشید کیارش خطیب توحید خانه kiarash-khatib (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=107857) زرین سرور اسمش جستجو کنید از چند نفر کلاه برداری کرده موندم تو کار هاستینگ که باید معتمد باشی چون اطلاعات سرور دستت اینجور افراد چجوری فعالیت میکنن

- - - Updated - - -

مواظب این فرد باشید کیارش خطیب توحید خانه kiarash-khatib (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=107857) زرین سرور اسمش جستجو کنید از چند نفر کلاه برداری کرده موندم تو کار هاستینگ که باید معتمد باشی چون اطلاعات سرور دستت اینجور افراد چجوری فعالیت میکنن.
این جا پر از اسپم شد
لطفا تایپ جداگانه باز کنید
این طوری ارامش انجمن رو به هم میزنید

Ahmad110
May 8th, 2015, 18:07
سلام
همکار عزیز یک سوال
این مورد ریسک زیادی نداره؟

فکر میکنید هتزنر برای چی اسکن پاسپورت میگیره ؟!!!
فقط برای مشخص شدن لوکیشن و اینکه به اکانت مالیات تعلق میگیره یا نه . همین
بنده الان نزدیک 3 ساله با همین مدرک اکانت فعال دارم .

jahromweb
May 8th, 2015, 18:33
فکر میکنید هتزنر برای چی اسکن پاسپورت میگیره ؟!!!
فقط برای مشخص شدن لوکیشن و اینکه به اکانت مالیات تعلق میگیره یا نه . همین
بنده الان نزدیک 3 ساله با همین مدرک اکانت فعال دارم .
بله درجریانم منظورم این بود که مشکل برای بعدا پیش نیاد که مثلا گفته بشه مدرک درست نبود یا ...
ممنون از توضیحات شما پس مشکلی نیست ...

===
از استارتر به علت منحرف شدن عذر میخوام...

kiarash-khatib
May 8th, 2015, 21:44

بنده پاسپورت خودمو ارسال نکردم پاسپورت یکی از اقوام ارسال کردم هم خارجیش هم ایرانی ایرانیو قبول نکردن پاسپورت مال خارجو قبول کردم

secureconfig
May 8th, 2015, 21:52
بنده پاسپورت خودمو ارسال نکردم پاسپورت یکی از اقوام ارسال کردم هم خارجیش هم ایرانی ایرانیو قبول نکردن پاسپورت مال خارجو قبول کردم
یکی از اقوام شما هم پاسپورت ایرانی داره و هم پاسپورت خارجی ؟
...

kiarash-khatib
May 8th, 2015, 21:55
یکی از اقوام شما هم پاسپورت ایرانی داره و هم پاسپورت خارجی ؟
...
بله اما تا حدی که گفتم کافیه ما بقی به خود ما مربوط میشه

vrt513
May 11th, 2015, 23:50
سلام دوستان
بلاخره تاییدم کرد
با پاسپورت ایرانی و قبض تلفن ایرانی
قبلا تست کردم پاسپورت ایرانی و آب و برق دبی قبول نکرد
کارت ملی ایرانی قبول نکرد
پاسپورت ایران رو قبول کرد و گفت قبض آب و برق ارسال کن و داخل قبض ادرس و اسمت رو مارک کن
فرستادم و تایید شد!
فقط یک سوال دارم من پولی پرداخت نکردم اما سرویس رو برام فعال کرده
یوزر پس روت فرستاده و ssh ، کسی میدونی قضیه چیه؟ من که پولی واریز نکردم چطور این سرویس رو فعال کرده
داخل صورت حسابم هم هیچ صورت حسابی صادر نشده!

mah-man
May 12th, 2015, 00:15
سلام دوستان
بلاخره تاییدم کرد
با پاسپورت ایرانی و قبض تلفن ایرانی
قبلا تست کردم پاسپورت ایرانی و آب و برق دبی قبول نکرد
کارت ملی ایرانی قبول نکرد
پاسپورت ایران رو قبول کرد و گفت قبض آب و برق ارسال کن و داخل قبض ادرس و اسمت رو مارک کن
فرستادم و تایید شد!
فقط یک سوال دارم من پولی پرداخت نکردم اما سرویس رو برام فعال کرده
یوزر پس روت فرستاده و ssh ، کسی میدونی قضیه چیه؟ من که پولی واریز نکردم چطور این سرویس رو فعال کرده
داخل صورت حسابم هم هیچ صورت حسابی صادر نشده!

مشکلی نداره بعدا فاکتور میاد یا بصورت هفتگی یا ماهیانه و قبل از فاکتور کنسل کنید فاکتور نمیخواد جای نگرانی نیست استفاده کنید

vrt513
May 12th, 2015, 00:49
مشکلی نداره بعدا فاکتور میاد یا بصورت هفتگی یا ماهیانه و قبل از فاکتور کنسل کنید فاکتور نمیخواد جای نگرانی نیست استفاده کنید

ممنونم
از کدوم بخش کنسل کنم، فعلا نیاز ندارم از رد استیشن خریداری کردم.
از Cancel order /Cancel server کدوم یکی رو کلیک کنم؟ میخوام بعدا استفاده کنم!

mah-man
May 12th, 2015, 01:17
ممنونم
از کدوم بخش کنسل کنم، فعلا نیاز ندارم از رد استیشن خریداری کردم.
از Cancel order /Cancel server کدوم یکی رو کلیک کنم؟ میخوام بعدا استفاده کنم!

بله از همون منو کنسل کنید + میتونید فعلا داشته باشید تستش کنید محانیه تا سر ماه لااقل برای آشنایی بیشتر بد نیست اما دقت کنید کنسلی زیاد نداشته باشید که میبندن حسابتون رو

websazha
June 21st, 2015, 01:49
با سلام
دوست عزیز بارها و بارها توسط من در انجمن گفته شده کسی توجه نمی کند.
فرض بگیریم شما تایید شدید و سرور گرفتید اگر دیتاسنتر به خاطر خراب کاری ایرانی ها تمام پنل های ایرانی رو مسدود کرد چه کار میخواین کنید؟
مثل دیتاسنتر ovh که مشکل قبل از تحریم ها سر ***ی 2 نفری بود که .... دیگه سایه ایرانی ها رو می زنن.
نظر من رو بخواین برادر گلم با هویت غیر ایرانی به هر طریقی اقدام کنم.
اگر مهم هست ایرانی بودن خودت ثابت کنی و پنل بگیری و سرور رو شماره تماس دارن زنگ بزنید محترمانه گفتگو آغاز کنید بخوایم که با یک مدیر در بخش مربوطه گفتگو کنید و سعی کنید قانع کنید که بی دلیل رد می کنید هیچ مشکلی هست آخه !

AvalinHost
June 21st, 2015, 01:56
با سلام
فرض بگیریم شما تایید شدید و سرور گرفتید اگر دیتاسنتر به خاطر خراب کاری ایرانی ها تمام پنل های ایرانی رو مسدود کرد چه کار میخواین کنید؟
مثل دیتاسنتر ovh که مشکل قبل از تحریم ها سر ***ی 2 نفری بود که .... دیگه سایه ایرانی ها رو می زنن.
اگر مهم هست ایرانی بودن خودت ثابت کنی و پنل بگیری و سرور رو شماره تماس دارن زنگ بزنید محترمانه گفتگو آغاز کنید بخوایم که با یک مدیر در بخش مربوطه گفتگو کنید و سعی کنید قانع کنید که بی دلیل رد می کنید هیچ مشکلی هست آخه !

دقیقا موافقم!
بودن در همین انجمن افزادی که توی هتزنر گند زدن (قدیمی های انجمن یادشون هست کیا بودن....) و بعد از اون هتزنر هم ایرانی ها رو به چشم *** نگاه می کنه!

hegza
June 21st, 2015, 02:40
با سلام
سلام
ممنون واقعا بزرگی کردین
من خودم از امریکا با هویت جعلی گرفتم و هیچ مشکلی هم ندارم تا الان که 5 ساله
اما اینجا مدام میگن ایرانی بگیرید مگه مریضید وقتی ایران رو قبول دارند الکی بدین و....
پدر همکلاسی دوره دانشگام مترجم زبان المانیه حتی ایشون زنگ هم زنگ هم زد گفت حضوری تشریف بیارید!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا سیاستشون عوض شده چون یادم یکی از دوستان با کارت ملی سال 2011 عضو شد اگر هم با هویت آلمانی عضو بشیم(پسرش اونجا درس میخونه) بهش مالیات میخوره و بخاطر مبادلات تجاری کمک دولتی برای درس از سوی دولت آلمان رو از دست میده ولی واقعا طوری شده که حاضرم هزینه چند برابر بدم اما با این دیتا سنتر لعنتی کار نکنم انگار ما ایرانیها ... هستیم ولا اونم بودیم یک عکس العملی میدادن. تو اروپا گزینه مناسبی سراغ ندارید روسیه ترکیه که حدود قیمتهاش حالا نه دقیقا با اندکی تفاوت مثل این باشه من سرور رو برای خودم میخوام نه مجازی نه .... اما پنل دوستان بوده قبلا ابیوز رو اهمیت نمیدادن و هزار ... که میدونید دست خودمون باشه لااقل دیگه نیازی نیست به اون بگیم به اون یکی دیگه بگه آیا اون یکی الان باشه یا نباشه
بهر حال بنظر من هتزنر داره از ایرانی ها بالا میره و خوب که رفت بالا همه رو پرت میکنه بیرون شده مدرسه آموزشی براشون بدون ریسک هر گونه تستی میخوان رو ایرانی میکنن بعد مدتی هم حرفه ای میشن میشه حاجی حاجی مکه و میبندن مثل دایرکت آی و رسلرکلاپ ووو.

میگن آمریکائی ها بدن اما من از سال 2006-7 باهشون به نوعی بودم بهشون بگو ایرانی هستی میگه چکار کن تا هم ما بتونیم سرویس بدیم هم شما متضرر نشید نمونش نیم دات کام گفت موقع اوردر زدن حتما با ای پی غیره ایرانی باشید و رجستر رو غیره ایرانی کنید و عضویت هم با ای پی غیر ایران باشه مدام هم با ای پی ایران لوگین کنید موردی نیست راست هم گفته تا الان که مثل یک قوم شریف خدمات بهمون دادن و میدن
کارو بست ایران رو فوری برد روی ساب هاستینگ عذر خواهی هم کرد و تخفیف داد اروپای ها ادمهای بیشعوری هستند

- - - Updated - - -

دقیقا موافقم!
بودن در همین انجمن افزادی که توی هتزنر گند زدن (قدیمی های انجمن یادشون هست کیا بودن....) و بعد از اون هتزنر هم ایرانی ها رو به چشم *** نگاه می کنه!

خودم هم همین اعتقاد رو دارم ما با ایستگاه روی کارو بودیم دیگه ایرانی دیگه نبود باهامون کنار اومدن نیم دات کام هم اما هرجا ما زیاد شدیم از بس زیرآب هم رو میزنیم و.... که هم اونا رو میکنیم مثل خودمون خاله خان باجی هم در آخر تیریه که به پیشونی خودمون آخرش میخوره