توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه میشه جلوی دیداس هارو گرفت؟
kiarash-khatib
May 5th, 2015, 21:59
سلام خدمت اساتید بزرگ کمی درباره دیداس سرور سوال داشتیم
میخواستم بدونم به نظر شما چطوری میشه جلوی دیداس سرور توسط نت بایوس رو گرفت
چون هرکاریم کردیم بعضی از دیداس ها جواب میده
و اینکه میخواستم بدونم چه نوع ضد دیداسر هایی مناسب سرور سی پنله به غیر از cxs که جلوگیری میکنه
و اگر کسی ضد دیداسر خوب میشناسه روش کانفیگ و اسمشو معرفی کنه چون واقعا یک نوع مشکل هست بین وبمسترا
نمیگم 100 جلوگیری کنه اما تا حدی که حمله نشه بشه کمک سرور کرد
- - - Updated - - -
اینارو برای هاست سی پنل بگید ممنون میشم
- - - Updated - - -
up
hashtgerdiha
May 5th, 2015, 22:09
سلام
دستورات دی داس توسط پینگ گرفتن با مقدار 65500بایت صورت میگیرد که معمولا توسط یک برنامه با باز کردم چند cmd انجام میگیرد.
و یا با استفاده از برنامه ها سریع تر و با استفاده از نهایتا سرعت و ظرفیت پهنای باند صورت میگیرد.
البته با بعضی از برنامه ها ظرفیت 65500را بالا میبرند.
نمونه از دستور که در این مورد استفاده میگردد.
ping -t -l 65500 ipforyou
شما میتوانید دستور -t و -l را از دستورات محدود و یا ببندید.
و یا بهتر از اون گرفتن پینگ رو به کلی ببندید
البته مورد دوم برای بعضی از وبسرور ها و هاست ها مشکل پیش می اورد.
بازهم سوالی بود در خدمت هستیم.
موفق باشید!
kiarash-khatib
May 5th, 2015, 22:36
برای بستن -t و یا -l چیکار باید کرد؟ تو سی پنل؟؟؟
مینا-صیفی
May 5th, 2015, 23:01
و اینکه میخواستم بدونم چه نوع ضد دیداسر هایی مناسب سرور سی پنله به غیر از cxs که جلوگیری میکنه
و اگر کسی ضد دیداسر خوب میشناسه روش کانفیگ و اسمشو معرفی کنه چون واقعا یک نوع مشکل هست بین وبمسترا
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
up
شما جز فایروال نرم افزاری cxs که اشاره کردید و میدونید به کنار .
شما باید کانفیگ فوق حرفه ای و امنیتی بشه و دوم اینکه از نظر من فایروال سخت افزاری دیتاسنتر داشته باشه و سرور شما که تا لایه 7 و لایه 4 را جلو بگیره لایه 3 را دقیق نمیدونم اما اسطوره این کار ها سنترال هاستینگ هست که مخصوص و متخصص این حملات و این چیزا هست با تشکر.
ezHost.ir
May 5th, 2015, 23:19
استفاده از cloud flare، فایروال cxs و فایروال سخت افزاری (البته اگر در مورد هزینه مشکلی ندارید) توصیه میشه.
هرچند موارد بالا خیلی موثر هستند اما به طور کلی اگر حملات دیداس گسترده ای به سرور شما بشه حتی این موارد هم جوابگو نخواهد بود و به طور کلی جلوگیری از حملات دیداس به طور کامل و 100% در حال حاضر ممکن نیست.
موفق باشید...
kiarash-khatib
May 5th, 2015, 23:32
با سنترال هاستینگم حرف زدیم اما فایده نداره چون اونا به میزانی میدن بعد فقط ای پی رو مخفی میکنند و دی ان اس خودشونو میدن و اگرم دیداسر ای پی رو بدونه فایده نداره راه بهتر به نظرتون چی هست؟
yastheme
May 5th, 2015, 23:38
سرورتون که به اون حمله میشه رو کدوم دیتا سنتر هست؟
شما اگه بخواهید از کلود فلر هم استفاده کنید دقیقا به همین صورت است؛ یعنی نیم سرورتون تغییر و آی پی اصلی شما مخفی میشه؛ وگرنه به جز دیتا سنترتون کسی نمی تونه از ip شما محافظت کنه بدون اینکه مخفیش کنه.
mhiizadi
May 5th, 2015, 23:48
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
up
سلام
دستورات دی داس توسط پینگ گرفتن با مقدار 65500بایت صورت میگیرد که معمولا توسط یک برنامه با باز کردم چند cmd انجام میگیرد.
و یا با استفاده از برنامه ها سریع تر و با استفاده از نهایتا سرعت و ظرفیت پهنای باند صورت میگیرد.
البته با بعضی از برنامه ها ظرفیت 65500را بالا میبرند.
نمونه از دستور که در این مورد استفاده میگردد.
ping -t -l 65500 ipforyou
شما میتوانید دستور -t و -l را از دستورات محدود و یا ببندید.
و یا بهتر از اون گرفتن پینگ رو به کلی ببندید
البته مورد دوم برای بعضی از وبسرور ها و هاست ها مشکل پیش می اورد.
بازهم سوالی بود در خدمت هستیم.
موفق باشید!
برای بستن -t و یا -l چیکار باید کرد؟ تو سی پنل؟؟؟
شما جز فایروال نرم افزاری cxs که اشاره کردید و میدونید به کنار .
شما باید کانفیگ فوق حرفه ای و امنیتی بشه و دوم اینکه از نظر من فایروال سخت افزاری دیتاسنتر داشته باشه و سرور شما که تا لایه 7 و لایه 4 را جلو بگیره لایه 3 را دقیق نمیدونم اما اسطوره این کار ها سنترال هاستینگ هست که مخصوص و متخصص این حملات و این چیزا هست با تشکر.
استفاده از cloud flare، فایروال cxs و فایروال سخت افزاری (البته اگر در مورد هزینه مشکلی ندارید) توصیه میشه.
هرچند موارد بالا خیلی موثر هستند اما به طور کلی اگر حملات دیداس گسترده ای به سرور شما بشه حتی این موارد هم جوابگو نخواهد بود و به طور کلی جلوگیری از حملات دیداس به طور کامل و 100% در حال حاضر ممکن نیست.
موفق باشید...
cxs از کی شده فایر وال !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Yas-Host
May 5th, 2015, 23:49
:|
asrhosting
May 5th, 2015, 23:57
کلا یه مدته نت ایران دچار مشتی بچه سوسول بی فرهنگ های بی کار افتاده که بلد شدن دی داس چیه .
تنها راهش اینکه طرف رو گیر بیاری تا میتونی پس گردنی بهش بزنی :دی
ولی به غیر از شوخی ما سایتی داریم که با فایروال نرم افزاری و انواع ترفند ها هم نشد براش کاری کنیم و تنها راهش استفاده از فایروال سخت افزاری هست .
kiarash-khatib
May 5th, 2015, 23:58
خواهشا اسپم ندید میخوام مشکلمونو حل کنم
خوب به نظرتون مثل mod_scurity , .... چیزی به غیر از اینا وجود نداره که نصب کرد و جلوگیری کنه؟
- - - Updated - - -
سرورتون که به اون حمله میشه رو کدوم دیتا سنتر هست؟
شما اگه بخواهید از کلود فلر هم استفاده کنید دقیقا به همین صورت است؛ یعنی نیم سرورتون تغییر و آی پی اصلی شما مخفی میشه؛ وگرنه به جز دیتا سنترتون کسی نمی تونه از ip شما محافظت کنه بدون اینکه مخفیش کنه.
از هتزنر ولی هرچی تونستیم نصب کردیم ولی نت بایوس جواب میده
nginxweb
May 6th, 2015, 00:02
خواهشا اسپم ندید میخوام مشکلمونو حل کنم
خوب به نظرتون مثل mod_scurity , .... چیزی به غیر از اینا وجود نداره که نصب کرد و جلوگیری کنه؟
- - - Updated - - -
از هتزنر ولی هرچی تونستیم نصب کردیم ولی نت بایوس جواب میده
درود
دوست عزیز در وب سرور آپاچی با limit های خاص روی تنظیمات وب سرور و استفاده از مدهایی مانند mod_evasive و همینطور محدود کردن کانکشن های alive روی سرور و همچنین اعمال محدودیت هایی روی kernel سرور میتوان تا حد خوبی از این حملات جلوگیری کرد اما توجه کنید باید منابع آزاد کافی داشته باشید
kiarash-khatib
May 6th, 2015, 00:03
درود
دوست عزیز در وب سرور آپاچی با limit های خاص روی تنظیمات وب سرور و استفاده از مدهایی مانند mod_evasive و همینطور محدود کردن کانکشن های alive روی سرور و همچنین اعمال محدودیت هایی روی kernel سرور میتوان تا حد خوبی از این حملات جلوگیری کرد اما توجه کنید باید منابع آزاد کافی داشته باشید
خوب شما مرجع یا اموزشی دارید در این باره که بشه تنظیماتی انجام داد تا حداقل ممکن جلوشو گرفت؟
Yas-Host
May 6th, 2015, 00:31
درود
سلام
این موارد فقط مربوط به لایه 7 شبکه است و در لایه های 4 تا 50درصد حدودا به کانفیگ مرتبط می شود و بیشتر به داشتن فایروال سخت افزاری و دیتاسنتر مرتبط می شود.
مینا-صیفی
May 6th, 2015, 01:03
خوب شما مرجع یا اموزشی دارید در این باره که بشه تنظیماتی انجام داد تا حداقل ممکن جلوشو گرفت؟
به نظر من جای شما بودم این 2 کار را انجام میدادم چون هر کاری کنید باز جلو لایه 3 و 4 را نمیتونید بگیرید نه شما بلکه بقیه .
1: نمایندگی گرفتن از سنترال هاستینگ خودش هم کلود هم انتی دیداس سخت افزاری داره و دیتاسنتر فوق مخصوص این کاره شاخ و گرونه این دیتاسنتر هایی که کار میکنه .
2: یا خودم یک سرور از دیتاسنتر بلک لوتوس که شبکه این دیتاسنتر مخصوص این کارا هست میگرفتم اماده میکردم البته هزینه شاخی هم باید بدید تا سرور شاخ از این نظر دست شما باشه تا بتوانید دشمنتان را در 75% حملات کیش و مات کنید با تشکر.
kiarash-khatib
May 6th, 2015, 01:05
به نظر من من جای شما بودم این 2 کار را انجام میدادم چون هر کاری کنید باز جلو لایه 3 و 4 را نمیتونید بگیرید نه شما بلکه بقیه .
1: نمایندگی گرفتن از سنترال هاستینگ خودش هم کلود هم انتی دیداس سخت افزاری داره و دیتاسنتر فوق شاخ و گرون کار میکنه .
2: یا خودم یک سرور ار بلک لوتوس یا اینی که داره خود سنترال میگرفتم اماده میکردم البته هزینه شاخی هم باید بدید تا سرور شاخ از این نظر دست شما باشه تا بتوانید دشمنتان را در 75% حملات کیش و مات کنید با تشکر.
خانوم مینا صیفی گفتم که نمیخوام از این سایت تهیه کنم چون اونم در صورتی که نیم سرور و ای پی طرف بدونه فایده نداره با مخفی کردن که کاری نمیشه کرد حداقل تبلیغ سایتو نکنید همون زمانم گفتم به غیر از اون راه کار دیگه هست یا نه
مینا-صیفی
May 6th, 2015, 01:08
خانوم مینا صیفی گفتم که نمیخوام از این سایت تهیه کنم چون اونم در صورتی که نیم سرور و ای پی طرف بدونه فایده نداره با مخفی کردن که کاری نمیشه کرد حداقل تبلیغ سایتو نکنید همون زمانم گفتم به غیر از اون راه کار دیگه هست یا نه
اولا که بنده نگفتم سرویس کلود پروتکشن بگیری گفتم نمایندگی هاست با اونی که شما میگید فرق داره. و این که دوست ندارید اوکی.
از دیتاسنتر بلک لوتوس سرور خرید کنید عرض کردم فوق حرفه ای و گرون و مخصوص دیداس هست سخت افزاری فوق حرقه ای داره هزینه کنید مشکلتون حل میشه گفتم میتوانید با این سرور شاخ دشمنانتان را کیش و مات کنید بفرمایید این مشکل شما را حل میکنه https://www.blacklotus.net/
kamrava
May 6th, 2015, 01:13
اولا که بنده نگفتم سرویس کلود پروتکشن بگیری گفتم نمایندگی هاست با اونی که شما میگید فرق داره. و این که دوست ندارید اوکی.
از دیتاسنتر بلک لوتوس سرور خرید کنید عرض کردم فوق حرفه ای و گرون و مخصوص دیداس هست سخت افزاری فوق حرقه ای داره هزینه کنید مشکلتون حل میشه گفتم میتوانید با این سرور شاخ دشمنانتان را کیش و مات کنید بفرمایید این مشکل شما را حل میکنه https://www.blacklotus.net/
جالب بود! ظاهرا این بلک لوتوس کلا ساخته شده واسه جلوگیری از حملات DDoS
همه جای سایتش هم تبلیغ همینو کرده!:113:
مینا-صیفی
May 6th, 2015, 01:17
جالب بود! ظاهرا این بلک لوتوس کلا ساخته شده واسه جلوگیری از حملات DDoS
همه جای سایتش هم تبلیغ همینو کرده!:113:
دقیقا همینطور هست کلا ساخته واسه همین شده و خوراکشون دیداس هست با تشکر