PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه سرور اختصاصی رو جهت فروش سرور مجازی به whmcs وصل کنم ؟؟؟

keyvan2211
May 5th, 2015, 14:19
سلام . دوستان من یدونه سرور اختصاصی تهیه کردم که میخوام از این سرور اختصاصی برای فروش سرور های مجازی استفاده کنم در حال حاضر میتونم از نرم افزار VMware vSphere Client برای این کار استفاده کنم ولی میخوام به جای این که دستی این کارو بکنم whmcs به صورت اتوماتیک این کار رو برای من اجام بده و کاربر بتونه به طور اتوماتیک سرور رو از سایت خریداری و فعال کنه (برای مواقعی که من نیستم ) میشه لطفا کمک کنید . خیلی ممنون

kiarash-khatib
May 5th, 2015, 14:24
از طریق سایت و یا شماره همراه ما میتونید با ما در ارتباط باشید یا در پ.خ پیام بدید به شما راهنمایی بشه برای نصب و وصلش به whmcs

- - - Updated - - -

برای نصبش نیاز به افزونه مناسب خود Vmware دارید

yourhosting
May 5th, 2015, 14:27
سلام
در whmcs این امکان وجود ندارد(که خود سرور vm رو بسازه و سپس به مشتری تحویل بده) مگر اینکه هزینه کنید و ماژولش رو بنوسیید.
فعلا ماژولی برای vmware وجود داره که میتویند به وسیله اون سرورها رو ساسپند روش و خاموش کنید.
اما در مجازی kvm ماژول تحویل اتوماتیک سرور وجود دارد.
ماژول vmware
http://nuller.ir/1298-whmcs-vmware-module.html

موفق باشید

!MihanIt!
May 5th, 2015, 14:29
می تونید از لایسنس اصفهان وی پی اس استفاده کنید { فارسی }

keyvan2211
May 5th, 2015, 15:09
این ماژولی که معرفی کردین از نظر امنیتی سایت رودچار مشکل نکنه ؟ همچنین با استفاده از این ماژول پس از خریداری سرور توسط کاربر مشخصات سرو براش ایمیل میشه ؟ میشه درمورد این ماژول بیشتر توصیح بدین

amin0181
May 5th, 2015, 15:15
درود
برای vmware تحویل آنی در حال حاضر وجود نداره به صورت پابلیک
اما برای ساسپند کردن و تمدید و فعال سازی ماژول رایگان وجود داره در انجمن تاپیکش هست

mhiizadi
May 5th, 2015, 15:29
سلام . دوستان من یدونه سرور اختصاصی تهیه کردم که میخوام از این سرور اختصاصی برای فروش سرور های مجازی استفاده کنم در حال حاضر میتونم از نرم افزار VMware vSphere Client برای این کار استفاده کنم ولی میخوام به جای این که دستی این کارو بکنم whmcs به صورت اتوماتیک این کار رو برای من اجام بده و کاربر بتونه به طور اتوماتیک سرور رو از سایت خریداری و فعال کنه (برای مواقعی که من نیستم ) میشه لطفا کمک کنید . خیلی ممنون
از avmcp استفاده کنید ؛
همون چیزی که ما داریم استفاده میکنیم ؛

keyvan2211
May 5th, 2015, 16:00
از avmcp استفاده کنید ؛
همون چیزی که ما داریم استفاده میکنیم ؛

avmcp ماژول هست ؟

- - - Updated - - -

avmcp ماژول هست ؟

چطور میتونم از این کنترول پنل استفاده کنم ؟ میشه لطفا بیشتر در این مورد توضیح بدین ؟

mhiizadi
May 5th, 2015, 18:31
avmcp ماژول هست ؟

- - - Updated - - -

چطور میتونم از این کنترول پنل استفاده کنم ؟ میشه لطفا بیشتر در این مورد توضیح بدین ؟

نمیتونم اینجا ادرس یا آفری بدم ؛ توی گوگل بزنید میاره " خرید avmcp "

SamaN DL
May 5th, 2015, 18:39
نمیتونم اینجا ادرس یا آفری بدم ؛ توی گوگل بزنید میاره " خرید avmcp "

گویا فقط almahost میفروشه!

yourhosting
May 5th, 2015, 19:06
گویا فقط almahost میفروشه!
این پنل اختصاصی الماهاست هست و تاپیکش در انجمن هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=124565

mhiizadi
May 5th, 2015, 19:25
این پنل اختصاصی الماهاست هست و تاپیکش در انجمن هست
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=124565

اختصاصی خودشون نوشتن.

keyvan2211
May 5th, 2015, 23:17
دوستان از تک تک شما بابت راهنمایی هاتون سپاسگزارم

jahromweb
May 6th, 2015, 14:27
سلام
درضمن استاتر عزیز یک مورد مشابه هم دوستان دیگر انجمن نوشتند البته فکر کنم هنوز منتشر نشده باشه شاید بتونید باهاشون صحبت کنید اگر بهتر باشه صبر کنید و اون مورد رو تهیه کنید(در انجمن بررسی کنید پیدا میکنید)
موفق باشید

GREAT
May 7th, 2015, 21:51
بهترین و کامل ترین گزینه kvm هست ولا غیر!!
از تجربه ها استفاده کنید.!!