PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نگهداری دیتای بالای 20 ترابایت !

HyperSpace
May 4th, 2015, 14:18
سلام دوستان عزیز ، تو خیابون راه میرفتم همینجور داشتم فکر میکردم ، چطور ممکنه دیتای بالای 20 ترابایت رو نگهداری کرد ؟ دیدید مثلا الان چقدر زیاد شده این سایت های فیلم ؟ راستیتش الان من یه سایت ایرانی رو میشناسم که بالای 10 هزار تافیلم و 600 تا سریال داره ، که یه حساب سر انگشتی کردم ، این حداقال باید 30 ترابایت هارد داشته باشه ! سوالم این بود ، واقعا همچین چیزی ممکنه مثلا ، 1% بعد ها خودم بخوام پیاده کنم ؟ مثلا از کدوم دیتاسنتر باید سرویس بگیرم که به کپی رایت دیتاها کاری نداشته باشه ، بعد از اونور امنیت هارد بالا باشه ، بالاخره اگه 20 ترا یهو بپره خیلی بد میشه ، کلا دوستان حرفه ای ازشون یه سوال ازشون دارم برای دیتای سنگین مثله فیلم یا موزیک از چه دیتاسنتری بهتره بگیری ؟ شما رو 20 ترابایت حساب کن .... چه مقدار ram , cpu لازم که کم نیاره سرور ؟ ممنون دوستان

yourhosting
May 4th, 2015, 14:20
از میزبانی ابری cloud computingاستفاده میشود

TN Projects
May 4th, 2015, 14:24
با درود و احترام.
معمولا از چندین سرور استفاده میشه در این مواقع. چون هم ریسک برای پایداری سرورها میاد پایین و هم بهتر پاسخگو هست.
از هتزنر و رداستیشن هم جوابگو و هم قیمت مناسبه.
سی پیو و رم بستگی به میزان و حجم درخواست ها داره.
پیروز باشید.

HyperSpace
May 4th, 2015, 14:25
از میزبانی ابری cloud computingاستفاده میشود

یعنی مجبورند که از این سروریس استفاده کنند ؟ اگه میشه در مورد این سروبس بیشتر توضیح بدهید :)

miladdh
May 4th, 2015, 15:05
سلام بهتر از چند سرور استفاده بشه چون اگه مشکلی پیش بیاد برای یک سرور پیش میاد و حجم دیتا کمتری از بین میره و علاوه بر این از پورت رم و سی پی یو بیشتری بهره میبرید که باعث افزایش کیفیت میشود

برای بک اپ هم میتونید از سرور های بک اپ یا همون سرورهایی که هاردشون بیشتره استفاده کنید

دیتا سنتر هتزنر برای کار مناسبه چون قیمت ارزون تری داره و شما میتونید با مبلغی که صرفه جویی میکنید سرور بک اپ رو بگیرید الان هتزنر افر 16 ترا داره بعد از پرداخت ستاپ ماهانه میشه 270 تومن
این سرور برای بکاپ خوبه و مقرون به صرفه است

company_hosting
May 4th, 2015, 15:14
سلام دوستان عزیز ، تو خیابون راه میرفتم همینجور داشتم فکر میکردم ، چطور ممکنه دیتای بالای 20 ترابایت رو نگهداری کرد ؟ دیدید مثلا الان چقدر زیاد شده این سایت های فیلم ؟ راستیتش الان من یه سایت ایرانی رو میشناسم که بالای 10 هزار تافیلم و 600 تا سریال داره ، که یه حساب سر انگشتی کردم ، این حداقال باید 30 ترابایت هارد داشته باشه ! سوالم این بود ، واقعا همچین چیزی ممکنه مثلا ، 1% بعد ها خودم بخوام پیاده کنم ؟ مثلا از کدوم دیتاسنتر باید سرویس بگیرم که به کپی رایت دیتاها کاری نداشته باشه ، بعد از اونور امنیت هارد بالا باشه ، بالاخره اگه 20 ترا یهو بپره خیلی بد میشه ، کلا دوستان حرفه ای ازشون یه سوال ازشون دارم برای دیتای سنگین مثله فیلم یا موزیک از چه دیتاسنتری بهتره بگیری ؟ شما رو 20 ترابایت حساب کن .... چه مقدار ram , cpu لازم که کم نیاره سرور ؟ ممنون دوستان

سلام

این مشخصات که گفتید حدود 12 ترا هارد نیاز دارد

و هزینه ماهانه برای این مقدار حدود 300 هزار تومان و
300 هزار تومان برای داشتن بکاپ کامل

دیتاسنترهای اروچایی رداستشین هتزنر و ... این مورد میتوانند ارائه کنند

ms96
May 4th, 2015, 15:32
سلام

اگه صرفا جهت نگهداری سرویس نیاز دارید. کافیه یه سرور اتم خریداری کنید و بهش هارد اضافه کنید. و برای اینکه هارد ها fail نشند.رید کنید. ول اگه برا مصرف دانلود و میزبانی هاست دانلود سایت بخواید حتما یک سرور قوی با هارد رید 10 میتونید خریداری کنید و با خیال راحت و بدون ترس از دست دادن فایل ها به کارتون ادامه بدید. البته توجه کنید همیشه میبایست حداکثر از 75 درصد فضای هاردتون استفاده کنید تا هارد سلامتی داشته باشید.

pazis
May 4th, 2015, 17:00
20 ترابایت اصلاً دیتایی محسوب نمیشه. نگه داریش خیلی راحته، با همون روش هایی که دوستان گفتن و هزینه اش هم چیزی نیست.
سایتهایی مثل گوگل و فیس بوک در حد اگزابایت دیتا دارن و نگه داری می کنن.

Asp.Net
May 4th, 2015, 17:53
بعضی دیتا سنترها این خدمات را میدن و پول میگیرن 20 ترا باید ماهانه 500-600 هزار تومن هزینه اش میشه . شما یک درصد هم سمتش نرو

- - - Updated - - -

20 ترابایت اصلاً دیتایی محسوب نمیشه. نگه داریش خیلی راحته، با همون روش هایی که دوستان گفتن و هزینه اش هم چیزی نیست.
سایتهایی مثل گوگل و فیس بوک در حد اگزابایت دیتا دارن و نگه داری می کنن.

دوست عزیز خودت هم میگی گوگل یک شرکت در نقاط مختلف دنیا دیتا سنتر داره یک کشور منظور استارتر دیتا های شخصی بود :107: