PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوال در مورد چگونگی اتصال وی پی اس به کامپیوتر خانگی

myvps
August 21st, 2010, 17:09
سلام به اساتید محترم

برای داشتن فضای دیسک کافی طوری که فقط اسکریپت اصلی ( ایمیل دهی ) روی وی پی اس باشه
اما تمام دیتاها -( ایمیلها و Attachment ها )- روی کامپوتر خانگی ذخیره و خوانده شود
چه راهی را پیشنهاد میکنید؟

Windows 2003 - VPS
Windows XP کامپیوتر خانگی
با تشکر پیشاپیش...............................

ShahreServer
August 21st, 2010, 17:46
باید IP Valid داشته باشید ! ای پی ولید دارید ؟

myvps
August 21st, 2010, 18:13
آی پی در حال حاضر اینترنال هستش ولی میتونم اکسترنال تهیه کنم.
بعدش باید چکار کنم؟

bestvps
August 21st, 2010, 19:28
بدون ip ولید و با ip داخلی هم من میتونم همچین کاریو بکنم :)
اما بطور کلی با ip ولید می تونید درایو سیستم خودتون رو شیر کنید و بعد تو سرورتون بیاید و درایو رو ادد کنید که یوزر نیم پسورد رو میگیره و یا علی ! درایو ادد میشه و میتونید ازش استفاده کنید :)

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

برای Add کردن درایو شیر شده در ویندوز 2003 میتونید برید به MyComputer و بعد از اون از منوی Tools گزینه ی Map Network Drive رو انتخاب کنید !
ضمنا پدر اینترنتتونم در میاد اگه اطلاعات حجیم باشه :)

Aria
August 21st, 2010, 19:37
سلام.

مواردی که ذکر شد در صورتی صحیح هست که شبکه خانگی شما و ISP سر راه و همینطور شرکت اصلی ارائه دهنده bandwidth وروردی و خروجی های مربوط به سرویس های UNC و NetBIOS رو باز گزاشته باشند که در 99% اوقات اینطور نیست و port ها به کلی بسته هستند (به دلیل مسائل امنیتی).

بهترین راه پیشنهادی استفاده از V-_P-_N هست که باید تنظیمات رو جوری انجام بدید که همیشه یک IP اختصاصی رو بگیره و از PC خانگی به اون سرویس وصل بشید و بعد میتونید UNC Path رو که همون بخش Share شده هست مشاهده کنید.

در اصل کار اصلی سرویس V-__P __-N همین هست که البته در ایران فقط برای رد شدن از .....ل..... ازش استفاده میشه.

با تشکر.

bestvps
August 21st, 2010, 19:47
خیر ! اینظور نیست :) من بارها با پارس آنلاین درایو های سرور رو تو سیستم خودم اد کردم ! بر عکسشم امکان پذیره به شرط اینکه IP ولید رو بدید به سیستم و یا اینکه جفت سیستما رو تو شبکه مجازی ادد کنید ! :)
اگه بخوای pn/\ هم استفاده کنین ! نیازی نیست که نه IP اختصاصی داشته باشید و نه حتی نیازی نیست که سرویس رو رو سیستم خودتون اجرا کنید ! کافیه یه یوزر مالتی از سرویس تهیه کنید یا دو تا یوزر ماهانه بگیرید که بعد کانکت بشید و باز هم میتونید درایو رو ادد کنید ! این سری جفت سیستما میان تو یه شبکه مجازی که نیازیم به IP ولید ندارید ! نیازی به دو تا کارت شبکه هم ندارید !