PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب و کانفیگ DNS Server در windows server 2008

mortezam
May 3rd, 2015, 22:53
با سلام و عرض ادب

من یه سرور مجازی دارم. برای اتصال دامنه بهش DNS server نصب کردم و طبق آموزش های موجود#-o کانفیگش رو انجام دادم.
الآن از دامنه whois میگیرم نوشته هاست غیر فعاله.

از سایت intodns.com گزارش میگیرم. دو تا ارور هست. لطفاً هرکی راه حل اینارو میدونه بگه اوکی کنم. با تشکر

1- Recursive Queries

I could use the nameservers listed below to performe recursive queries. It may be that I am wrong but the chances of that are low. You should not have nameservers that allow recursive queries as this will allow almost anyone to use your nameservers and can cause problems. Problem record(s) are:
X.X.X.X

2- MX Records

Oh well, I did not detect any MX records so you probably don't have any and if you know you should have then they may be missing at your nameservers!

nginxweb
May 3rd, 2015, 23:13
درود

دوست عزیز error فوق به معنی عدم تنظیم صحیح MX Record ها میباشد باید در پنل دامنه و همینطور در تنظیمات dns server این مسئله را بررسی کنید

hphp
May 4th, 2015, 00:21
نتونستین بگید تا بهتون انجام یدم

farhadhelix
May 4th, 2015, 11:18
soa . nameservers . ns1.yourdomain.ns2.yourdomain. درست ایجاد و تنظیم کردید؟
از داخل تنظیمات دامنه نیم سرور به همراه ای پی سرور را درست دادید؟
چه دامنه ای را میخواهید متصل کنید ؟

در صورت نیاز دسرتسی بدید بررسی کنم.

DCloud
May 4th, 2015, 11:23
در صورتی که نیاز دارید یک Mail server نصب کنید.
مثال mailenable / hmailserver
یک a رکورد به mail server بزنید
بعد یک mx record که شامل periority هست (مثلا ۰) به رکورد mail که معمولا mail.domain.com هست تخصیص بدید.

mortezam
May 4th, 2015, 20:11
هرکی که به صورت اصولی و کاربردی کانفیگ این DNS server رو بلده (به طوری که سایت بدون مشکل بیاد بالا) لطفاً همینجا آموزش بده بقیه هم استفاده کنن . . . دمتون گرم :105: