PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فعال سازی curl در دایرکت ادمین....

networkgostar
May 3rd, 2015, 17:26
سلام
دوستان من curl رو تو سرور نصب کردم منتها میخوام تو دایرکت ادمین فعالش کنم لطفا یه راهنمایی می کنید؟؟؟

ظاهران باید از تو CUSTOM HTTPD فعال شه اما دقیق نمیدونم کمک کمک...... :110:

- - - Updated - - -

هیچکی نیست یه حرفی بزنه؟؟؟ الان میگفتم سرور میخوام 100000 تا کامنت میومد :D

nginxweb
May 3rd, 2015, 17:37
درود
دوست عزیز curl مربوط به سرویس php سرور هستش و وقتی که روی php نصب شده باشد یعنی در کل سرور قابل استفاده است و نیاز به فعالسازی دیگری ندارد

networkgostar
May 3rd, 2015, 17:47
اخه نصبه اما ولی عمل نمیکنه

nginxweb
May 3rd, 2015, 17:48
اخه نصبه اما ولی عمل نمیکنه

درود

خروجی دستور فوق را بررسی کنید اگر بدرستی نصب باشد عبارت curl نمایش داده میشود:

php -i | grep 'curl'

دستور بالا را کپی بگیرید و در محیط ssh مانند putty متصل بشید و paste نمایید

networkgostar
May 3rd, 2015, 17:51
[root@prtc ~]# php -i | grep 'curl'
Configure Command => './configure' '--with-apxs2' '--with-config-file-scan-dir =/usr/local/lib/php.conf.d' '--with-curl=/usr/local/lib' '--with-gd' '--enable-g d-native-ttf' '--with-gettext' '--with-jpeg-dir=/usr/local/lib' '--with-freetype -dir=/usr/local/lib' '--with-libxml-dir=/usr/local/lib' '--with-kerberos' '--wit h-openssl' '--with-mcrypt' '--with-mhash' '--with-mysql=mysqlnd' '--with-mysql-s ock=/var/lib/mysql/mysql.sock' '--with-mysqli=mysqlnd' '--with-pcre-regex=/usr/l ocal' '--with-pdo-mysql=mysqlnd' '--with-pear' '--with-png-dir=/usr/local/lib' ' --with-xsl' '--with-zlib' '--with-zlib-dir=/usr/local/lib' '--enable-zip' '--wit h-iconv=/usr/local' '--enable-bcmath' '--enable-calendar' '--enable-ftp' '--enab le-sockets' '--enable-soap' '--enable-mbstring' '--with-icu-dir=/usr/local/icu' '--enable-intl'

nginxweb
May 3rd, 2015, 17:53
طبق خروجی به نظر میاد نصب نمیباشد

همچنین از کد زیر برای بررسی ماژول ها استفاده کنید:

php -m | grep 'curl'

خروجی صحیح باید چیزی شبیه این باشد:

root@server:~$ php -m | grep 'curl'
curl

ارادت
:53:

kamrava
May 3rd, 2015, 17:55
فایل php.ini رو باز کنید و مطمئن شید خط extension=curl.so در حالت کامنت نباشه ( اول خطش ; نباشه). اگر در حالت کامنت بود، اونرو از حالت کامنت خارج کنید و apache رو ری استارت کنید.