توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم لود منوی مدیریت در دیتالایف انجین
Abolijoon
May 3rd, 2015, 15:36
سلام و درود خدمت عزیزان
یه مشکلی پیش اومده سیستم مدیریت محتوای دیتالایف نصب شده اما منوی داخلی مدیریت لود نمیشود
سی پنل - لایت اسپید
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
MersadRezvani
May 3rd, 2015, 15:44
سلام و درود خدمت عزیزان
یه مشکلی پیش اومده سیستم مدیریت محتوای دیتالایف نصب شده اما منوی داخلی مدیریت لود نمیشود
سی پنل - لایت اسپید
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
سلام
از کدام نسخه استفاده می کنید ؟
یک عکس بفرستین یکم کامل توضیح بدید
Abolijoon
May 3rd, 2015, 15:55
سلام
از کدام نسخه استفاده می کنید ؟
یک عکس بفرستین یکم کامل توضیح بدید
از آخرین نسخه استفاده میشه
دموی درست و مشکل دار گذاشته شد
MersadRezvani
May 3rd, 2015, 16:12
از آخرین نسخه استفاده میشه
دموی درست و مشکل دار گذاشته شد
تغییراتی در فایل ها داده اید ؟
اطلاعات ورود و لینک رو در صورتی که خواستید ارسال کنید چک کنم
Abolijoon
May 3rd, 2015, 20:54
تغییراتی در فایل ها داده اید ؟
اطلاعات ورود و لینک رو در صورتی که خواستید ارسال کنید چک کنم
خیر اسکریپت خام نصب میشه
- - - Updated - - -
اپ
jahromweb
May 3rd, 2015, 21:00
سلام
طبق تجربه :مشکل از suhosin هست یک سری فانکشن ها لیمیت کردید ازجمله فانکشن هایی که همون جا استفاده شده فانکشنی هست که برای بررسی مقدار باقی مانده ی هارد سرور استفاده میشه چون توی بیشتر شل ها موجوده اون رو قطع میکنند (روی directadmin + fastcgi این مورد مشاهده شده )
suhosin رو غیرفعال کنید یا فانکشن ها رو باز کنید (منظورم فانکشن های بسته شده با suhosin هست نه disable_functions ) وب سرور رو ریست کنید ببینید حل میشه؟
برای من حل شد البته یکی از همکارا قبلا گفتند که این توابع رو مسدود کردند اما با دیتالایف مشکل ندارن ولی روی سرور من مشکل داشت
اگر توابع مشاهده ی مقدار هارد (۲ تابع هست دقیق اسمش یادم نیست) رو از لیست خارج کنید تاجایی که به یاد دارم اون صفحه اوکی میشه (صفحه ی اول مدیریت) اما بخش هایی مثل ارسال مطلب و همچنین دانلود فایل ضمیمه مشکلش حل نمیشه (حداقل برای من نشد)
موفق باشید
Abolijoon
May 3rd, 2015, 23:54
متاسفانه جواب نداد !
jahromweb
May 4th, 2015, 00:42
متاسفانه جواب نداد !
داخل یاهو گفتید که لوگ و ... هم وجود نداره...