ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست شریک برای هاستینگ

5678
May 2nd, 2015, 18:32
با سلام
بنده برای هاستینگم نیاز مند یک شریک هستم که منو توی هزینه های تبلیغات و هزینه های دیگر کمکم کنه، باید بگم که سایت 7-8 ماه هستش که راه افتاده و فعاله اگر کسی بود با ای دی avawebhost برای صحبت و اطلاعات بیشتر در تماس باشه
با تشکر

reza021
May 2nd, 2015, 18:41
با سلام
بنده برای هاستینگم نیاز مند یک شریک هستم که منو توی هزینه های تبلیغات و هزینه های دیگر کمکم کنه، باید بگم که سایت 7-8 ماه هستش که راه افتاده و فعاله اگر کسی بود با ای دی avawebhost برای صحبت و اطلاعات بیشتر در تماس باشه
با تشکر

باسلام دوست عزیز اصلا سایت شما هیچ کار نمی کنه چطوری 7-8 ماه دارید کار می کنید ؟

5678
May 2nd, 2015, 18:44
باسلام دوست عزیز اصلا سایت شما هیچ کار نمی کنه چطوری 7-8 ماه دارید کار می کنید ؟
دوست عزیز کی اینو گفته؟اگه به خاطر قالب می فرمایید علتش این هست که ما یک قالب اختصاصی طراحی کردیم که مشکلاتی داشت (ریسپانسیو نبودن قالب که باعث میشد اکثر کابران دچار مشکل بشن)برای همین اقدام به تغییر قالب کرده ایم و به زودی مشکلات قالب رفع میشه
اگر هم قبول ندارید به سایت وهاب انلاین مراجعه کنید:
http://www.vahabonline.ir/portfolio/avawebhost/
و خواهشی که از شما و بقیه ی دوستان گرامی دارم اینه که اگه نظر درست و حسابی و مفید دارید ارسال کنید نه از این نظر ها که فقط تاپیک رو از هدف اصلیش دور میکنه

reza021
May 2nd, 2015, 18:49
دوست عزیز کی اینو گفته؟اگه به خاطر قالب می فرمایید علتش این هست که ما یک قالب اختصاصی طراحی کردیم که مشکلاتی داشت (ریسپانسیو نبودن قالب که باعث میشد اکثر کابران دچار مشکل بشن)برای همین اقدام به تغییر قالب کرده ایم و به زودی مشکلات قالب رفع میشه
اگر هم قبول ندارید به سایت وهاب انلاین مراجعه کنید:
http://www.vahabonline.ir/portfolio/avawebhost/
و خواهشی که از شما و بقیه ی دوستان گرامی دارم اینه که اگه نظر درست و حسابی و مفید دارید ارسال کنید نه از این نظر ها که فقط تاپیک رو از هدف اصلیش دور میکنه

بله شما درست می فرمایید انشاء الله که کارتون خوب باشه اما خیلی باید هزینه خرج کنید باز هم موفق باشید .

5678
May 2nd, 2015, 20:05
دوست عزیز برای همین هم هست ک ما دنبال شریک میگردیم میخوایم ی هاست اینده دار راه بندازیم

- - - Updated - - -

کسی نیست؟؟؟!!!!!

ashki0076
May 2nd, 2015, 20:26
طراح قالب خواستید در خدمتتون هستم

updates
May 2nd, 2015, 20:34
بنده اماده ی عمکاری هستم در تماس باشید

jahromweb
May 2nd, 2015, 20:40
سلام
والا این طوری به جایی نمیرسید
۱)تعداد مشتری؟
۲)درامد؟هزینه؟سود خالص؟
۳)سرور ؟ ریسلر؟
۴)اطلاعات فنی؟

5678
May 3rd, 2015, 17:01
آپ

- - - Updated - - -

اپپپپپپپپ

kamrava
May 3rd, 2015, 17:09
سلام
والا این طوری به جایی نمیرسید
۱)تعداد مشتری؟
۲)درامد؟هزینه؟سود خالص؟
۳)سرور ؟ ریسلر؟
۴)اطلاعات فنی؟

استارتر، جواب این سوالات رو بنویس بی زحمت.

5678
May 3rd, 2015, 22:33
1-تعداد مشتری زیاد نیستش البته هنوز
2-درامد هم متناسب با هزینه ها هستش ک توی یاهو برای دوستان توضیح داده میشه
3-ریسلر داریم و فعلا سرور خریداری نکردیم چون سود خیلی زیادی نداشتیم
4-اطلاعات فنی عالی هستش تقریبا کل کانفیگ هایی رو ک مشتریا نیاز دارن بلدم سی پنل و whmcs و ... ک جز واضحات هستش زبان اگلیسیمم عالی هستش

- - - Updated - - -

اپپپپپپ

- - - Updated - - -

UPPPPPPPPP

- - - Updated - - -

کسی نیست واقعا؟؟؟؟!