توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن نمایندگی از www.resellerclub.com
severus
May 2nd, 2015, 18:19
سلام دوستان
دیدم که خیلی از شرکت های هاستینگ از resellerclub نمایندگی هاست و دامین دارند
من چطوری میتونم ازشون نمایندگی بگیرم؟؟
با ایران مشکلی ندارند؟
از نظر سرعت و پینگ سرور هاشون چطوره؟؟
از نظر پرداخت باید چطوری بهشون پرداخت کنم؟؟
sarwhost
May 2nd, 2015, 18:22
با ایران مشکل دارند
abbas141
May 2nd, 2015, 18:26
خیلی از هاستینگ ها نماینده resellerclub در ایران هستند ، که خیلی راحت میتوانید ازشون تهیه کنید
speednet
May 2nd, 2015, 23:48
خیلی از هاستینگ ها نماینده resellerclub در ایران هستند ، که خیلی راحت میتوانید ازشون تهیه کنید
لطفا بدون اطلاع راهنمایی نکنید
قبلا مشکل نداشتن اما از وقتی کلا شرکت آمریکایی شده مشکلدارن به جای ریسللر کلاپ می تونید از ریسللو استفاده کنید اگر اصرار دارید از سروریس دهنده خارجی استفاده کنید
Asp.Net
May 3rd, 2015, 09:45
ریسلر کلا به ایرانی ها هاست نمیده مگر با کلک بخوای ازشون بخری ،هر وقت هم فهمیدن تمامی اکانت هایتون مسدود میشه ،نماینده های ایرانی این شرکت ها چند سال هست باهاش کار نمیکنند
tegra.ir
May 3rd, 2015, 10:19
اگر قصد گرفتن نمایندگی دارید بهتر است از جاهای معتبر تهیه نمایید همچنین دارای نماد اعتماد ملی باشند و حتی المقدور نمایندگی هاست های داخل ایران باشند
rahahosting
May 3rd, 2015, 11:28
حدود یک سال هست با ایرانی ها مشکل دارند شرکت قبلا فکر میکنم هندی بود الان یه شرکت امریکایی خریداری کرده که باب ایرانی ها مشکل دارند همه کاربرهای قدیمی هم به http://resello.com انتقاد داده بهتره