توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آپلود دیتابیس
Ahura
May 2nd, 2015, 15:35
درود و سلام خدمت همه عزیزان
من یک دیتابیس دارم با حجم 1.7 گیگ
متاسفانه از هیچ طریقی نتونستم این دیتابیس رو ایمپورت کنم
از طریق SSH که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
بعد از گذشت ساعت ها حجم بکاپ میشه 0 و دیتابیس هم ایمپورت نشده
از طریق PHPmyadmin هم نتونستم
ارور زیر رو می ده
#2006 - MySQL server has gone away
ضمناً محدودیتی هم روی آپلود فایل در PHPmyadmin نیست
با نرم افزار Bigdump هم نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
ارادتمند
Maysam.M
May 2nd, 2015, 16:09
میتونی به جای ایمپورت کل دیتابیس جدول به جدول اطلاعات رو ایمپورت کنی. در ضمن یه سری از ابزارها هم هستند که فایل بکاپ رو به چند فایل تقسیم میکنند اون ها هم میتونند موثر واقع بشند
Ahura
May 2nd, 2015, 23:32
میتونی به جای ایمپورت کل دیتابیس جدول به جدول اطلاعات رو ایمپورت کنی. در ضمن یه سری از ابزارها هم هستند که فایل بکاپ رو به چند فایل تقسیم میکنند اون ها هم میتونند موثر واقع بشند
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
amin0181
May 3rd, 2015, 00:16
درود
max allowed packet رو چند مگ هست ؟
--------------
منظور جناب میثم هم این بود که تیبل های phpmyadmin رو تک تک اکسپورت و ایمپورت کنید که کمک میتونه وقت گیر باشه
kamrava
May 3rd, 2015, 00:32
این خطا دوتا دلیل میتونه داشته باشه:
1- مقدار متغیر wait_timeout در فایل my.cnf مناسب نیست. برید این مقدار رو افزایش بدید و سرویس MySQL رو ری استارت کنید.
2- مقدار متغیر max_allowed_packet برای کار شما کمه. باز هم فایل my.cnf باز کنید و مقدار این متغیر رو افزایش بدید و سپس سرویس MySQL رو ری استارت کنید.
Maysam.M
May 3rd, 2015, 22:07
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟
همینطور که جناب امین فرمودند بهتره از تک تک جداول اکسپورت بگیرید و اون ها رو تک تک ایمپورت کنید اینطوری خیلی بهتره هرچند شاید وقت گیر باشه
راه دوم هم کل دیتابیس رو توسط یه سری نرم افزار که کارشون اینه فایل sql رو به چند قطعه کوچکتر تبدیل میکنند و ایمپورت سریعتر انجام میشه. قبلا از چندتاش استفاده کردم اما الان خاطره م نیست که اسم نرم افزار چی بود. گوگل کنید: import large SQL dump
این نرم افزار رو هم تست کنید:
http://www.rusiczki.net/2007/01/24/sql-dump-file-splitter/
Yas-Host
May 3rd, 2015, 22:37
مشخصات سرور چی می باشد ؟ رم و سی پی یو را اعلام کنید