ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ Irprog

Dayatha
May 2nd, 2015, 05:48
سلام همگی خسته نباشید
چند روزیه که یکی از سرور های دانلود (ویندوز) سایتم دچار مشکل شده و روی اسکریپت نشون داده نمیشه
یک سرور دانلود لینوکس هم میخوام جایگزین سرور ویندوز کنم
پشتیبانی اسکریپتم آقای عزیزی باز هم خدارو شکر نیستند نه جواب ایمیلمونو میدن نه تماسامونو
از دوستانی که اشنایی کامل دارند با نصب کانفیگ این اسکریپت هم رو سرور لینوکس البته سرور های دانلود هم به صورت لینوکس هستند هم ویندوز
خواهشمندم به ایمیلم پیام بدن Dayatha.iran@gmail.com
هزینه به صورت توافقی انجام میشه
از دوستانی که کارشونو بلد باشند برای همکاری در پشتیبانی دعوت میشود

- - - Updated - - -

مشکل حل شد از ادمین بخش درخواست بستن تاپیک رو دارم

cooper47
July 4th, 2015, 17:38
مسلما پشتیبانی شما وظیفه بنده هست، و به اشتراک گزاشتن اسکریپت بنده برای دیگران که سرور شمارو کانفیگ می کنند ( و 99 درصد فایل ها تونو بر میدارن ! ) حق شما نیست.

شما گله دارید از پشتیبانی می تونید تقاضای خسارت کنید. در صورتی که خسارت پرداخت نشد برید همه جا اعلام کنید.

مسلما یک انسان همیشه هم جواب شما رو بده هیچقوت ازش خوب نمیگید، کافیه 2 3 بار جوابتونو نده و لحن صحبتتون عوض میشه که به کنار، اسکریپت رو در اختیار هر کسی بگذارید

در صورتی که اسکریپت از جانب شما پخش شود بنده متوجه خواهم شد و مسئولیتش با شما خواهد بود

موفق باشید.

hphp
July 12th, 2015, 20:06
مسلما پشتیبانی شما وظیفه بنده هست، و به اشتراک گزاشتن اسکریپت بنده برای دیگران که سرور شمارو کانفیگ می کنند ( و 99 درصد فایل ها تونو بر میدارن ! ) حق شما نیست.

شما گله دارید از پشتیبانی می تونید تقاضای خسارت کنید. در صورتی که خسارت پرداخت نشد برید همه جا اعلام کنید.

مسلما یک انسان همیشه هم جواب شما رو بده هیچقوت ازش خوب نمیگید، کافیه 2 3 بار جوابتونو نده و لحن صحبتتون عوض میشه که به کنار، اسکریپت رو در اختیار هر کسی بگذارید

در صورتی که اسکریپت از جانب شما پخش شود بنده متوجه خواهم شد و مسئولیتش با شما خواهد بود

موفق باشید.

تو جواب ایمیل بدی شاهکار کردی!! نمیخواد ضرر رو بدی!

cooper47
July 12th, 2015, 21:37
تو جواب ایمیل بدی شاهکار کردی!! نمیخواد ضرر رو بدی!

شما حق ندارید تا موقعی که خسارت درخواست کردید و بنده جواب ندادم به بنده تهمت بزنید.

اینکه رو سرور شما php نصب نیست به من ربطی نداره، شما 1 ماهم صبر کنید بازم به من ربطی نداره، من وظیفه کانفیگ سرور دانلود شما رو ندارم، فقط کارم نصب اسکریپت هست

ضمنا، تهمت بی دلیل از نظر بنده مشکل داره و مسلما در صورت ادامه پیدا کردن پاسخ خواهید گرفت

موفق باشید.

hphp
July 12th, 2015, 22:15
چطور شد پیدات شد
وطیفه ات رو انجام نمیدی بنده باید ضرر کنم؟اصلا مشکل بنده چه ربطی به php داره!!! نمیدونم کدوم بدبختی مثل من الاف شده!!
مشکل من چیز دیگست که چند روزه سرکار گذاشتی.چرا وقتی نمیتونی پشتبانی کنی اسکریپت رو میدی بیرون
چند روز باید از ایمیل بگذره تا شما اگه دلتون کشید جواب یدین؟
چند تا کاربر توی همین انجمن مشکل دارم شما خودت یه تاپیک بزن ببین چند نفر از پشتیبانیت راضین!!!
ضررر که نمیشه جبران کنی چرا پشتیبانیت این قدر بده!!!حتی توی اون ساعاتی که اعلام کردی!!
والله اگه یه جاش حق با تو بود این همه جوش نمیاوردم یا حتی اگه یه بار جواب ادمو میدادی میگفتی اقا من پس فردا یه ماه دیگه میام درست میکنم موردی نبود ولی وقتی شما همین کلمه هم زورت میاد جواب بدی تازه طلب کار هم هستی!!

arkanet
July 12th, 2015, 23:54
شما حق ندارید تا موقعی که خسارت درخواست کردید و بنده جواب ندادم به بنده تهمت بزنید.

اینکه رو سرور شما php نصب نیست به من ربطی نداره، شما 1 ماهم صبر کنید بازم به من ربطی نداره، من وظیفه کانفیگ سرور دانلود شما رو ندارم، فقط کارم نصب اسکریپت هست

ضمنا، تهمت بی دلیل از نظر بنده مشکل داره و مسلما در صورت ادامه پیدا کردن پاسخ خواهید گرفت

موفق باشید.

دوستان
دوستان

دست از خراب کردن همدیگه تو محیط های مجازی بردارید

کمی با سیاست تر برخورد کنید

اگر مشکلی هست به خودشون بگید

اگر جوابی ندادند میتونید از مراجع قانونی پیگیری کنید

اعتبار خیلی سخت بدست میاد و این حق نیست که بخواید با دریافت نکردن جواب اعتبار کسیو زیر سوال ببرید

من با این آقا کار نکردم، اما میدونم زحمت های زیادی قاعدتا کشیده

حالا تحت یک شرایط خاصی نتونسته جواب شمارو بده ، که نمیگم کار درستی کرده!

اگر ازشون شاکی هستید خصوصا باید با خودشون و مراجع قانونی درمیون بگزارید

نباید اعتبار کسیو توی محیط های مجازی آن هم به این صورت زیر سوال برد

برای هرکسی احتمال داره پیش بیاد

ببخشید مداخله کردم! اما از نظر حرفه ای ، درست نیست وقتی چیزیو میفروشیم جواب کسیو ندیم و یا اینکه جوابی دریافت نکردیم تخریب کنیم

:) دوست باشیم! بهتره نه؟

- - - Updated - - -

چطور شد پیدات شد
وطیفه ات رو انجام نمیدی بنده باید ضرر کنم؟اصلا مشکل بنده چه ربطی به php داره!!! نمیدونم کدوم بدبختی مثل من الاف شده!!
مشکل من چیز دیگست که چند روزه سرکار گذاشتی.چرا وقتی نمیتونی پشتبانی کنی اسکریپت رو میدی بیرون
چند روز باید از ایمیل بگذره تا شما اگه دلتون کشید جواب یدین؟
چند تا کاربر توی همین انجمن مشکل دارم شما خودت یه تاپیک بزن ببین چند نفر از پشتیبانیت راضین!!!
ضررر که نمیشه جبران کنی چرا پشتیبانیت این قدر بده!!!حتی توی اون ساعاتی که اعلام کردی!!
والله اگه یه جاش حق با تو بود این همه جوش نمیاوردم یا حتی اگه یه بار جواب ادمو میدادی میگفتی اقا من پس فردا یه ماه دیگه میام درست میکنم موردی نبود ولی وقتی شما همین کلمه هم زورت میاد جواب بدی تازه طلب کار هم هستی!!

ناراحتی شما هم قابله درکه دوست عزیز

hphp
July 13th, 2015, 00:14
ممنون دوست عزیز
ایشون این همه ادعای خسارت میکنه که میده.اول بیاد جواب همون ایمیل خسارت رو هم بده شاهکار کرده
بنده که چیزه زیادی نخواستم ازشون ایمیل زدم مشکل رو حل کنن. خب نمیتونی مشکل رو حل کنی لااقل اموزشی بزار که مشتریات این همه گرفتارت نشن. از تون طرف هم جالبه ایشون می خواد از ما شاکی بشه!!
بنده مشکل داشتم تو این تاپیک هم گفتم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145938
کسی هم میتونه راهنمایی کنه هرینه اش رو میدیم
یعنی مجبورم که بدم چون دارم ضرر میکنم.
جالبیش اینجاست ایشون اسکریپت رو روی هاسیت که میگن نصب کردن یعنی بنده عملا دسترسی به هیچی ندارم و فقط دسترسی به پنل ادمین جهت تیکت مشتریان فقط دارم
حالا خودتون قضاوت کلا اگه هم خراب بشه بنده چطوری درستش کنم یا به کسه دیگه بدم درستش کنه
اسکریپتی که باید روی هاست خودم باشه از جای دیگه هست که یک سری هم به مدت 5 روز سرورشون پردید وکلی ضرر کردم
از طرفی هم من باید هزینه هاستی که ایشون اسکریپت روبردن روش بپردازم در صورتی که میتونست روی هاست خودم باشه با این وضعی که من پرداخت میکنم به همن منوال باشه پول چند اسکریپت دیگه رو به هاست حساب کنید دارم میدم.
اسکریپت رو خریدیم مشکلاتش رو باید هزینه بدیم درست کنن
خیلی نامردیه
من تعجبم چطور این پولا خوردن داره