ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی جهت انتخاب دیتاسنتر اروپایی و مهاجرت از xlhost

Amir.Mansoury
April 30th, 2015, 22:06
با درود

دوستان در حال بررسی هستم که در صورت امکان از XLHOST کوچ کنیم و به اروپا بیاییم.

مهاجرت به اروپا برای ما مزایای گوناگونی داره که همه دوستان خودشون میدونند.

با توجه به اینکه تابحال تجربه سرویس دیتاسنتر اروپایی را نداشتیم، در همین فروم شروع به تحقیق کردم .
دیتاسنترهای Hetzner، ovh، soyoustart جدیدن خیلی دربارشون بحث میشه و مثل اینکه طرفداران بسیار زیادی پیدا کردند.

بدلیل اینکه شما دوستان تجربه کار با این دیتاسنترها را دارید با توجه به شرایطی که اعلام میکنم کدامیک را پیشنهاد میدهید؟

از مهاجرت به DC های گوناگون راضی نیستم و دوست دارم همیشه سرورهای اصلی ما، همیشه در یک DC با ثبات باشند.
با کاربران ایرانی مشکل نداشته باشد و هویت ایرانی ما را پذیرا باشد.
تحریم ها تاثیری در روابط و سرویس دهی ما نداشته باشد.
سختگیری نسبت به نوع پرداخت نداشته باشد. بتونیم با حساب های و روش های مختلف و بوسیله واسط های مختلف یا مستقیم هزینه ها را پرداخت کنیم.
با توجه به داشتن کاربر ایرانی، قوانین سختی نداشته باشد. حساسیت کمتری داشته باشد نسبت به تورنت ،اسپم، وارز ، ابیوز و این قبیل موضوعات.
برای هاستینگ، هاست دانلود و سرورمجازی مناسب باشد.
پشتیبانی خوبی داشته باشه.
قیمت مناسب و منصفانه ای داشته باشد.
سخت افزار و معماری شبکه خوبی داشته باشد.
درصورت بروز مشکل سرورها را سریعا ترمینت و Delete نکند.
پنل قدرتمند و با امکانات داشته باشد.
و...

باتشکر از شما

yourhosting
April 30th, 2015, 22:13
سلام
soyoustart بخشی از ovh هست.
بهترین گزینه با توجه به شرایط شما هتزنر المان میباشد.
همچنین رداستیشن اانگستان هم پیشنهاد میشود.
OVH بسبت به هویت ایرانی حساس هست همچنین پورت ضعیفتری دارد.

موفق باشید

trust toiler
April 30th, 2015, 22:13
با سلام

پیشنهاد میشه از سرور های هلند استفاده کنید که تورنت ازاد هستند و کاملا وارز و هیچ دخالتی در فایل ها ندارند .
مشکل با ایران که تقریبا همه دارند، باید از دامنه بین المللی برای هاست نیم اصلی سرور استفاده کنید .
قیمت هم مناسب هست . فکر نمیکنم هیچ دیتاسنرتی بدون اخطار سرور رو حذف کنند. فقط بلاک میکنند که قابل باز شدن مجدد هست.

بقیه موارد هم اوکی هست
پاینده باشید

besthosti.com
April 30th, 2015, 22:21
اگر شما سرویس دهنده هستید در این مهاجرت به فایل های کاربرانتون حتما توجه کنید دیتاسنتر های هلندی مثل لیزوب و ورلد استریم از دیتاسنتر های خوب هلندی هستند.
در صورتی که فایل های حساس و یا سرور برای کارهای شخصی می خواهید دیتاسنتر هتزنر و او وی اچ هم خوب هستند دارای کیفیت و پورت خوب هستند.

Amir.Mansoury
April 30th, 2015, 22:33
سلام
soyoustart بخشی از ovh هست.
بهترین گزینه با توجه به شرایط شما هتزنر المان میباشد.
همچنین رداستیشن اانگستان هم پیشنهاد میشود.
OVH بسبت به هویت ایرانی حساس هست همچنین پورت ضعیفتری دارد.

موفق باشید

با سلام
آیا قوانین و سیاست soyoustart و ovh یکی هست؟
هر دو با کاربر ایرانی مشکل دارند؟

- - - Updated - - -

من مدتی قبل بطور مستقیم با دیتاسنتر hetzner تماس داشتم. گفتند مشکلی نیست.
ولی با قوانین و شرایط و سابقه این دیتاسنتر مخصوصا با کاربران ایرانی آشنایی ندارم.

- - - Updated - - -

برای اطمینان دوباره به هتزنر ایمیل دادم.
قیمت های
soyoustart هیجان آور است ولی آشنایی با این دیتاسنتر و نوع سرویس و قوانینش ندارم.

asrhosting
April 30th, 2015, 22:37
سلام .
اگر میخوایین با هویت ایرانی باشین هتزنر . ولی خب کلا پیشنهاد نمی شه زیاد هارد سوزوندن حتی SSD !
در مورد ovh فوق العاده به نظرم برای هر کاری مناسب هست خصوصا هاستینگ ، دوستان گفتن پورت ovh ضعیف هست در حالی که از رد ، هتزنر بالاتر هست واصولا برا هاستینگ باند زیادی لازم نیست استفاده بشه . از همکاران معتبر این انجمن خریداری کنید مشکلی براتون بوجود نمی یاد.

البته پیشنهاد می کنم هاستینگتون رو منتقل کنید به ایران که سند در زیر ساخت رایگان می باشد .

Amir.Mansoury
April 30th, 2015, 22:42
ایران اصلا در لیستم نیست. اروپا را ترجیح میدهم.

با توجه به صحبت های شما دوستان پس بهترین انتخاب همان هتزنر است

- - - Updated - - -

سلام .
اگر میخوایین با هویت ایرانی باشین هتزنر . ولی خب کلا پیشنهاد نمی شه زیاد هارد سوزوندن حتی SSD !
در مورد ovh فوق العاده به نظرم برای هر کاری مناسب هست خصوصا هاستینگ ، دوستان گفتن پورت ovh ضعیف هست در حالی که از رد ، هتزنر بالاتر هست واصولا برا هاستینگ باند زیادی لازم نیست استفاده بشه . از همکاران معتبر این انجمن خریداری کنید مشکلی براتون بوجود نمی یاد.

البته پیشنهاد می کنم هاستینگتون رو منتقل کنید به ایران که سند در زیر ساخت رایگان می باشد .

soyoustart چطور است؟

xaz007x
April 30th, 2015, 23:04
با سلام
دوست عزیز به شما رداستیشن انگلیس رو پیشنهاد می کنم
با هویت ایرانی مشکلی ندارن
درگاه پرداخت بانک پارسیان دارن
اسپم و تورنت آزاده توی این دیتاسنتر
برای هاستینگ با اسکریپت های نال مشکلی ندارن
پشتیبانی بسیار عالی دارن

hamid.soltani92
April 30th, 2015, 23:17
با سلام
دوست عزیز به شما رداستیشن انگلیس رو پیشنهاد می کنم
با هویت ایرانی مشکلی ندارن
درگاه پرداخت بانک پارسیان دارن
اسپم و تورنت آزاده توی این دیتاسنتر
برای هاستینگ با اسکریپت های نال مشکلی ندارن
پشتیبانی بسیار عالی دارن
سلام.
قبلا یادمه رد‌استیشن تو این زمینه شدیدا سختگیر بود و ارسال ایمیل با استفاده از ریلی سرور خود رد انجام میشد. مطمئنید الان مشکل ندارند؟

rahahosting
April 30th, 2015, 23:17
خوش به حالت این انجمن هست میتونی به بهترین جا کوچ کنی ما که 6 سال پیش یکی یکی امتحان میکریدم کلی ضرر دارم یه سایت میزنم همه تجربیات در مورد دیتا سنتر ها و..... میزارم

fasterhost
April 30th, 2015, 23:21
سلام

فقط رداستیشن پیشنهاد میشه
ovh محدودیت های زیادی برای خودش داره و قانون منده, زیاد از حد واسه همین پیشنهاد نمیکنم چون یه سری سیستم عامل ها رو اجازه نصب نمیده
hetzner هم قیمتش خوبه ولی بعضی وقت ها بدون دلیل سرور رو می بندند و...
هر دو دیتاسنتر ovh و hetzner هارد های با کیفیت پایین استفاده می کنند و بعد از ساختن 4 تا وی پی اس روی یک هارد کیفیت به شدت کاهش
پیدا میکنه و فقط باعث میشه مشتری هاتون رو یکی یکی از دست بدید یا اگر مشکلی پیش بیاد که زیر شش ماه بهتون قول میدم براتون پیش بیاد همه
سرور هاتون رو از دست بدید

رد استیشن هم محدودیت های خودش رو داره ولی از این دو دیتاسنتر بهتره الان هم آفر های خیلی خوبی داره و اگه یه حساب سر انگشتی بکنید می بینید
قیمت hetzner و resdstation برابر هست

موفق باشید

OmidX
April 30th, 2015, 23:33
در OVH اگر هک و کرکینگ VPS ، پورت اسکن و حمله (داس ، دیداس و...) نداشته باشید ، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت .
در Hetzner هم هیچ وقت نشده ک سرور بی دلیل بسته شده باشه .

در کل برای کار هاستینگ Hetzner و برای کار مجازی سازی OVH رو پیشنهاد میکنم . (منظور از OVH ، سویواستارت و کیم سوفی نیست ، منظور OVH.com هست.)

یک نکته ای رو هم بهتره دقت کنید ، همه دیتاسنتر ها با مواردی مثل هک و کرکینگ VPS ، پورت اسکن و حمله (داس ، دیداس و...) برخورد میکنند و فقط مختص ب OVH نیست ، فقط OVH یک مقدار بیشتر رو این موارد حساسیت دارد.

hostfire
April 30th, 2015, 23:39
آقا بمون سمت دیتاسنترا چپیپ اروپایی نیا که همشون از یه لحاظی کم دارن
یکی مشکل ساپورت داره
یکی سایه ایرانی رو با تیر میزنه
اون یکی هاردش میسوزه
اون یکی هاردشو پلیس میبره
یکی دیگه تخفیفا نجومی میذاره سرور 200 گیگ رم 50 پوند همه میخرن یه پورت یک گیگ رو بین 100 تا سرور شیر میکنه
یکی دیگه سرورا 1245 v2 سه سال پیش رو هم قیمت سرورای پرفشنال چوپا میده یک دهم کیفیت داره
یکی سرور رو میفروشه میگه ایرانی بای کوت نیست سرور رو میخری بای کوتت میکنه پولتم پس نمیده یه ساعتم بهت وقت میده 12 تراباید دیتا رو با ترافیک باقیموندت انتقال بدی !!!
خودتو میخوای بندازی تو این دردسرا؟

لاقل امریکا میدونی با دیتاسنتر چند چندی !!

OmidX
April 30th, 2015, 23:45
شفاف سازی شده پست بالا میشه این :دی

یکی مشکل ساپورت داره
یکی سایه ایرانی رو با تیر میزنه

OVH ، سویواستارت ، کیم سوفی

اون یکی هاردش میسوزه

Hetzner

یکی دیگه تخفیفا نجومی میذاره سرور 200 گیگ رم 50 پوند همه میخرن یه پورت یک گیگ رو بین 100 تا سرور شیر میکنه

Redstation

یکی دیگه سرورا 1245 v2 سه سال پیش رو هم قیمت سرورای پرفشنال چوپا میده یک دهم کیفیت داره

سویو استارت

یکی سرور رو میفروشه میگه ایرانی بای کوت نیست سرور رو میخری بای کوتت میکنه پولتم پس نمیده یه ساعتم بهت وقت میده 12 تراباید دیتا رو با ترافیک باقیموندت انتقال بدی !!!

leaseweb

Amir.Mansoury
April 30th, 2015, 23:48
Xlhost دیتاسنتر بسیار عالی است ولی با شرایط فعلی دیگر مناسب نیست.
موندن روی این دیتاسنتر و سیاست های خاص دیتاسنترهای آمریکایی باعث ریزیش فوقالعاده یوزرها شده و شاهد کوچ کردن آنها به سمت اروپا هستیم.
Xlhost هاست هم با تمامی خوبیهاش برای ما مشکلاتی هم داره متاسفانه. تمامی مشکلات ما در دوسال اخیر ایجاد شده است.

hostfire
April 30th, 2015, 23:53

امید اینو یادت رفت
leaseweb

ولی بخوایم حساب کنیم OVH از همه قابل قبول تره ...

- - - Updated - - -

Xlhost دیتاسنتر بسیار عالی است ولی با شرایط فعلی دیگر مناسب نیست.
موندن روی این دیتاسنتر و سیاست های خاص دیتاسنترهای آمریکایی باعث ریزیش فوقالعاده یوزرها شده و شاهد کوچ کردن آنها به سمت اروپا هستیم.
Xlhost هاست هم با تمامی خوبیهاش برای ما مشکلاتی هم داره متاسفانه. تمامی مشکلات ما در دوسال اخیر ایجاد شده است.

میتونم بپرسم چه مشکلاتی؟
اخه اون شرایطی که تو پست اول ذکر کردید جز مورد حساسیت ابیوزش همرو XLHOST داره

OmidX
April 30th, 2015, 23:54
xlhost دیتاسنتر بسیار عالی است ولی با شرایط فعلی دیگر مناسب نیست.

ovh یک سری سرور ویژه هاستینگ داره ک لایسنس سی پنل (یا دایرکت ادمین یا پلسک و یا ...) هم بصورت رایگان روش بهتون میدن ، ب نظر من برای کار شما مناسب ه ...

امید اینو یادت رفت
leaseweb

اضافه شد ... :دی

ولی بخوایم حساب کنیم ovh از همه قابل قبول و تره ...

درسته ، ولی ب جز در نظر گرفتن پشتیبانی ... چون واقعا دیر ب دیر جواب تیکت میدن ...

hostfire
May 1st, 2015, 00:01
ovh یک سری سرور ویژه هاستینگ داره ک لایسنس سی پنل هم بصورت رایگان روش بهتون میدن ، ب نظر من برای کار شما مناسب ه ...

اضافه شد ... :دی

درسته ، ولی ب جز در نظر گرفتن پشتیبانی ... چون واقعا دیر ب دیر جواب تیکت میدن ...

من این مشکل رو داشتم با لیزوب بخدا خودم ، 12 ترا فیلم مشتری رو یک ساعت وقت داد بردارم 4 ترا ترافیکم مونده بود با بدبختی 8 تراشو منتقل کردم . . .
---------------

استارتر گرانقدر ovh رو اگر از کاربلدش بگیرید ، که پشتیبانیش براتون کم نذاره فوق العاده میشه (قیمت مناسب ، پهنای باند مناسب (خوب نه عالی) )
پیشنهاد هم میدم مستقیم خرید نکنید از اشخاصی مثل همین آقا امیدِ ما (دوست خوبم) ، یا مجید عیسی لو تهیه کنید

mhiizadi
May 1st, 2015, 01:16
رپید سوییچ کجای لیسته ؟ :D
red station هم بسته به نوع استفاده است :)
سمت هر جا میرید برای کاره حرفه و مجازی سازی سمت هتزنر نرید :)

taha_2011
May 1st, 2015, 01:48
از نظر بنده بهترین گزینه برای هاستینگ ovh هست چه سویو چه ovh.com

کیفیت سخت افزار بسیار عالی !
کیفیت پورت واقعا عالی و راضی کننده هست
از همه مهم تر آنتی دیداس قوی این دیتاسنتر هست که من فقط به حرف نمیگم و واقعا روی لایه 4 تستش کردم و عالی جواب داده !

من اگه باشم ریسک نمی کنم و از واسطه های معتبر که خیلی وقته تو کار ovh هستند تهیه می کنم مانند جناب حسینی ، کریمی ، عیسی لو

ولی اگر برای مجازی سازی میخواید فقط رپید سوییچ انگلستان رو بهتون پیشنهاد میکنم واقعا بیسته !!!

و در آخر سراغ رداستیشن نرید !
رداستیشن کیفیت سخت افزار عالی
پشتیبانی خوب
ولی پورتش واقعا بی کیفیت هست !!!

موفق باشید

joomla2
May 1st, 2015, 08:46
سلام

آقا برای خودت دردسر های جدید درست نکن!!

روی همون xlhost بمون

یا علی

asrhosting
May 1st, 2015, 09:21
ایران اصلا در لیستم نیست. اروپا را ترجیح میدهم.

با توجه به صحبت های شما دوستان پس بهترین انتخاب همان هتزنر است

- - - Updated - - -

soyoustart چطور است؟

سلام .
سویواستار داخل مجموعه ovh هست و فقط باند ضعیف تری داره به بیرون اروپا که البته قیمت های بسیار پایین تری هم داره بخصوص بصرفه هست سرور های SSD رو سفارش بدین .
از نظر پهنای باند و کیفیت شبکه ovh بسیار عالی هست . در مورد دیتاسنتر های انگلیس زیاد پیش اومده رنجشون داخل پارس انلاین یا شاتل بلوک شده :دی

Amir.Mansoury
May 5th, 2015, 00:08
دوستان مشخصات سرورها و قیمت دیتاسنر لیزوب هلند هم بسیار خوب است.
میشه در اینباره یک راهنمایی بفرمایید؟

تصمیم اصلی من تا اینجا انتخاب هتزنر بوده است برای هاستینگ.

Principal
May 5th, 2015, 14:17
و در آخر سراغ رداستیشن نرید !
رداستیشن کیفیت سخت افزار عالی
پشتیبانی خوب
ولی پورتش واقعا بی کیفیت هست !!!

Redstation پورتش بی کیفیته ؟! از فروشنده های VPS چند نفر این حرف رو تایید میکنن ؟!

@Amir.Mansoury (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=5141)
بهترین کیفیت سخت افزار و پورت مربوط به دیتاسنتر Redstation هست و همینطور Leaseweb.
سمت Hetzner و OVH نرید، اگر واقعا روی کارتون حساب کردید !
دیتاسنتر های خوب و با کیفیت تو اروپا و آمریکا : Redstation, Leaseweb, iWeb, Colocrossing که قیمت مناسبی هم دارن.

OVH فقط برای کار هاستینگ بد نیست ولی باید خیلی مسلط باشید چون دیتاسنتر سخت گیری هست.

wenhost
May 5th, 2015, 14:25
فقط هتزنر
بقیه هم خوب هستند
اما به هتزنر نمیرسند
هتزنر میتونید با هویت ایرانی ثبت نام کنید
پشتیبانیشون خوب هستش
سخت افزار خوب هستش

Amir.Mansoury
May 5th, 2015, 21:49
با سلام

من با هویت کاملا ایرانی و ارائه اطلاعات به لیزوب هلند، در ارتباط با سرویس دهی و ... سوال کردم.
لیزوب پس از یک روز برای بنده پیشنهاد همکاری و نمایندگی ارسال کرده است!!!