توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت اکانت ایمیل در دایرکت ادمین
deldar
April 30th, 2015, 22:36
سلام آیا در دایرکت ادمین امکان ساخت اکانت ایمیل برای دامنه های پارک شده وجود دارد؟ چطور؟
مرسی
- - - Updated - - -
دوستان راهنمایید کنید
OmidX
April 30th, 2015, 22:54
سلام آیا در دایرکت ادمین امکان ساخت اکانت ایمیل برای دامنه های پارک شده وجود دارد؟ چطور؟
مرسی
- - - Updated - - -
دوستان راهنمایید کنید
بله وجود دارد : ایجاد اکانت ایمیل در DirectAdmin (https://my.arianserver.net/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=11)
deldar
April 30th, 2015, 22:58
ممنون
این رو میدونم برای دامنه اصلی هاست هست
من میخوام برای دامنه هایی که پارک کردم اکانت ایمیل بسازم؟ میشه؟
OmidX
April 30th, 2015, 23:04
ممنون
این رو میدونم برای دامنه اصلی هاست هست
من میخوام برای دامنه هایی که پارک کردم اکانت ایمیل بسازم؟ میشه؟
بعد از لاگین ب دایرکت ادمین و انتخاب دامین مورد نظر ، کلیه تنظیمات برای اون دامین نمایش داده میشن و طبق همون آموزش میتونید اکانت بسازید و مشکلی وجود ندارد .
deldar
April 30th, 2015, 23:47
ممنون
ببینید یک هاست با یک دامنه اصلی ایجاد شده. من وارد هاستم شدم و از قسمت Domain Pointers
چند دامنه را پارک کردم. وقتی به قسمت Domain Pointers می رم دامنه های پارک شدم هستن ولی جایی برای انتخابشون نیست که وارد تنظیماتشون بشم!
در قسمت Domain Setup هم فقط دامنه اصلی هاست هست
من می خوام برای دامنه هایی که از طریق Domain Pointers پارک کردم اکانت ایمیل بسازم
OmidX
April 30th, 2015, 23:49
ممنون
ببینید یک هاست با یک دامنه اصلی ایجاد شده. من وارد هاستم شدم و از قسمت Domain Pointers
چند دامنه را پارک کردم. وقتی به قسمت Domain Pointers می رم دامنه های پارک شدم هستن ولی جایی برای انتخابشون نیست که وارد تنظیماتشون بشم!
در قسمت Domain Setup هم فقط دامنه اصلی هاست هست
من می خوام برای دامنه هایی که از طریق Domain Pointers پارک کردم اکانت ایمیل بسازم
ب اینصورت (Domain Pointer) نمیتونید ، باید حتما دامین بصورت کامل اد (در قسمت Domain Setup) بشه ... وقتی اد بشه شما بعد از لاگین یک مرحله تعیین دامین هم دارید و بعدش پنل براتون نمایش داده میشه .
deldar
April 30th, 2015, 23:57
ممنون
امکان این نیست که هم از قسمت Domain Setup اضافه بشه هم بشه پارک کرد؟
OmidX
May 1st, 2015, 00:01
ممنون
امکان این نیست که هم از قسمت Domain Setup اضافه بشه هم بشه پارک کرد؟
چرا میشه ، اگر خودتون ادمین سرور هستید ، اول دامین رو بصورت یک دامین جدید از قسمت Domain Setup اد کنید ، بعد در محیط ssh ب ترتیب این دستورات رو اجرا کنید :