ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال آی پی از یک سرور رد استیشن و روت روی سرور جدید از رداستیشن

dakkeh20
April 30th, 2015, 11:41
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران گرامی

دوستانی که با دیتاسنتر رد استیشن کار میکنن یک سوال داشتم :

میشه یک سروی رو که 6 ماه تمدید کردیم و یک رنج آی پی رو روش گرفتیم ، اون سرور رو با سرور جدید و نو تغییر بدیم و آی پی های قبلی رو روش منتقل کنیم بدون اینکه کاربر متوجه تغییر سرور بشه ( جز اون پروسه روت آی پی و انتقال به سرور جدید) ؟

اگر این امر امکان پذیر هست دوستان اطلاع بدن .

007
April 30th, 2015, 12:02
س بلاخره کاربر متوجه تغییر سرور میشه چون مشخصات سرورها باهم فرق میکنه که شما عوضشون کردین(مثلا از نوع سی پی یو)
ولی رنج رو میتونین انتقال بدین روی سروری که اپگرید شده به سرور جدید تر یا قدیمی تر البته من رپید سوییچ رو میگم داداش ن با رداستیشن
ارادت

k-h
April 30th, 2015, 12:07
درود
از پشتیبانی دیتاسنتر بپرسید بهتر راهنماییتون میکنند
قدیما فکر کنم یه هزینه ای میگرفتند برای اینجور تغییرات

dakkeh20
April 30th, 2015, 12:59
س بلاخره کاربر متوجه تغییر سرور میشه چون مشخصات سرورها باهم فرق میکنه که شما عوضشون کردین(مثلا از نوع سی پی یو)
ولی رنج رو میتونین انتقال بدین روی سروری که اپگرید شده به سرور جدید تر یا قدیمی تر البته من رپید سوییچ رو میگم داداش ن با رداستیشن
ارادت

ممنون از پاسختون ولی بنده تیتر زدم رداستیشن !

کاربر جز داوون بودن سرور طی پروسه انتقال از چ چیز دیگه ای رو متوجه میشه ؟

وقتی همه چیز از طریق Vcenter میگریت میشه و تمامی امکانات عینا منتقل میشه و حتی آی پی هم تغییر نمیکنه ک بخوایم چیزی داخل کارت شبکه تغییر بدیم !؟

- - - Updated - - -

درود
از پشتیبانی دیتاسنتر بپرسید بهتر راهنماییتون میکنند
قدیما فکر کنم یه هزینه ای میگرفتند برای اینجور تغییرات

بنده از یکی از نماینده های داخل انجمن خریدم ، برای همین تاپیک زدم ک قبلش مطمئن شده باشم و بعد از نماینده سوال کنم ک مشکلی برای دو طرف پیش نیاد .

TN Projects
April 30th, 2015, 13:04
با درود و احترام.
معمولا اینکار صورت نمیگیره و برای اینکار دو مشکل هست و معمولا دو راه حل هست : اگر بحث خرید سرور در پنل یکی دیگه هست باید سرور رو به پنل نماینده ای که میخواید ازش به عنوان خریدار استفاده کنید منتقل کنید .. راه دوم اگر مشکلتون ارتقا سرور هست باید سرور جدید بگیرید و در کنار این سرورتون باشه.
پیروزباشید.

dakkeh20
April 30th, 2015, 13:11
با درود و احترام.
معمولا اینکار صورت نمیگیره و برای اینکار دو مشکل هست و معمولا دو راه حل هست : اگر بحث خرید سرور در پنل یکی دیگه هست باید سرور رو به پنل نماینده ای که میخواید ازش به عنوان خریدار استفاده کنید منتقل کنید .. راه دوم اگر مشکلتون ارتقا سرور هست باید سرور جدید بگیرید و در کنار این سرورتون باشه.
پیروزباشید.

سلام

نه در همان پنل نماینده سرور جدید خریداری بشه به فرض 5 روز قبل از تاریخ سرور فعلی و آی پی ها از سرور قبلی روی سرور جدید ست بشن .

sssoheil
April 30th, 2015, 13:23
درود

امکان پذیر هست ولی به نماینده شما بستگی دارد.میتوان سرور جدید را تحویل گرفت و انتقال را انجام داد بلافاصله آی پی ها را روت کرد و سپس سرور قبلی را کنسل کرد.کل این پروسه با یک تیکت انجام خواهد شد.

novin-web
April 30th, 2015, 14:13
سلام
خیر دوست عزیز
دیتاسنتر این کار رو انجام نمیده.
چون در صورت انجام این کار در دوره هایی که سرورها رو با تخفیف ارایه میدهند، مشکل ساز خواهد شد.
برای ما انجام ندادند.

TN Projects
April 30th, 2015, 14:16
سلام

نه در همان پنل نماینده سرور جدید خریداری بشه به فرض 5 روز قبل از تاریخ سرور فعلی و آی پی ها از سرور قبلی روی سرور جدید ست بشن .
نه معمولا انجام نمیشه برای کسی چون این کارهاشون طبق یک الگوریتم خاصه و برای اینکه اینکار رو انجام بدن باید تغییرات خاصی انجام بدن

dakkeh20
April 30th, 2015, 14:19
سلام
خیر دوست عزیز
دیتاسنتر این کار رو انجام نمیده.
چون در صورت انجام این کار در دوره هایی که سرورها رو با تخفیف ارایه میدهند، مشکل ساز خواهد شد.
برای ما انجام ندادند.

سلام

سرور رو 11 ماه هست داریم تمدید میکنیم .

نماینده های گلد نمیتونن این کار رو انجام بدن ؟

mhiizadi
April 30th, 2015, 14:29
سلام

سرور رو 11 ماه هست داریم تمدید میکنیم .

نماینده های گلد نمیتونن این کار رو انجام بدن ؟

تیکت ارسال کردید و جوابی ندادند؟

dakkeh20
April 30th, 2015, 14:30
تیکت ارسال کردید و جوابی ندادند؟

در پست های قبلی ذکر شده سرور از یکی نماینده های داخل انجمن خریداری شده و تاپیک زدم که از این موضوع مطمئن بشم و بعد به شخص مورد نظر اطلاع بدم ک مشکلی برای دوطرف پیش نیاد .

AbtinServer
April 30th, 2015, 14:32
با سلام
خیلی راحت قابل انجام است. قبلا هم ما این کار رو انجام دادیم. دلیلش عدم توانایی حل مشکل توسط رداستیش بود. سرور جدید مجدد خرید شد و بعد از انتقال کامل قبل از اکسپایر شدن سرور کل ای پی ها را منتقل نمودیم
دوستان اگر انجام ندادن بدون تجربه قبلی خواشا نظر شخصی ندید تا کاربر گمراه نشود.

kool
April 30th, 2015, 14:36
در پست های قبلی ذکر شده سرور از یکی نماینده های داخل انجمن خریداری شده و تاپیک زدم که از این موضوع مطمئن بشم و بعد به شخص مورد نظر اطلاع بدم ک مشکلی برای دوطرف پیش نیاد .

ولی به نظر من بهتر بود از خود نماینده سوال میکرید، چرا که در نهایت ایشون انجام خواهند داد و ایشون میتونن از دیتاسنتر دقیقتر سوال کنن

dakkeh20
April 30th, 2015, 15:04
ولی به نظر من بهتر بود از خود نماینده سوال میکرید، چرا که در نهایت ایشون انجام خواهند داد و ایشون میتونن از دیتاسنتر دقیقتر سوال کنن

بله حق با شماست ولی خواستم تجربه دوستان رو بدونم تا با شخص نماینده ب مشکل نخوریم !

و از این موضوع که هزینه داره یا نداره هم مطمئن بشم .

- - - Updated - - -

با سلام
خیلی راحت قابل انجام است. قبلا هم ما این کار رو انجام دادیم. دلیلش عدم توانایی حل مشکل توسط رداستیش بود. سرور جدید مجدد خرید شد و بعد از انتقال کامل قبل از اکسپایر شدن سرور کل ای پی ها را منتقل نمودیم
دوستان اگر انجام ندادن بدون تجربه قبلی خواشا نظر شخصی ندید تا کاربر گمراه نشود.

سلام

هزینه ای برای شما داشت یا خیر ؟

AbtinServer
April 30th, 2015, 15:08
خیر. سرور جدید بخرید بعد از انتقال اطلاع بدید تا ای پی ها را منتقل کنند

007
April 30th, 2015, 15:13
ممنون از پاسختون ولی بنده تیتر زدم رداستیشن !
کاربر جز داوون بودن سرور طی پروسه انتقال از چ چیز دیگه ای رو متوجه میشه ؟
وقتی همه چیز از طریق vcenter میگریت میشه و تمامی امکانات عینا منتقل میشه و حتی آی پی هم تغییر نمیکنه ک بخوایم چیزی داخل کارت شبکه تغییر بدیم !؟
- - - updated - - -
سلام
قوانین دیتاسنتر تا دیتاسنتر فرق ی نمیکنه رپیدسوییچ هم برادرخوانده رداستیشن هست و چون من میدونستم شدنی هست گفتم /کلا شما از هر دیتاسنتر ای پی و سرور بگیری بعدش انتقال بدی توی همون دیتاسنتر رنج ایپی رو میتونی منتقل کنی و فرقی نمیکنه جایی ندیدم که نشه این مورد.
عزیز شما می فرمایین از کجا معلوم میشه؟!!!! کافیه یارو از سرور مجازی ویندوز روی mycomputerیک کلیک کنه
مشخصات سی پی یو رو نگاه کنه مثلا قبلا شما سرور سی پی یو سری e5داشتی و الان سرور ارزون تر و e3گرفتی
شما وقتی سرورت رو عوض میکنی و سرور ارزون تر میگیری یا سرور گرون تر
همیشه با عوض شدن سی پی یو همراه خواهد بود و یارو اگر براش مهم باشه این مسله خوب یک دقیقه براش کار داره تا بفهمه این مسله رو
حالا فوقش ای پی عوض نشد براش سوال نمیشه چرا سی پی یو core i7مثلا روز بعدش شده corei3!?!
ممکنه خیلی ها دقت نکنن ولی اونی بخواد و حساس باشه متوجه میشه.
ارادت

dakkeh20
April 30th, 2015, 15:47
سلام
قوانین دیتاسنتر تا دیتاسنتر فرق ی نمیکنه رپیدسوییچ هم برادرخوانده رداستیشن هست و چون من میدونستم شدنی هست گفتم /کلا شما از هر دیتاسنتر ای پی و سرور بگیری بعدش انتقال بدی توی همون دیتاسنتر رنج ایپی رو میتونی منتقل کنی و فرقی نمیکنه جایی ندیدم که نشه این مورد.
عزیز شما می فرمایین از کجا معلوم میشه؟!!!! کافیه یارو از سرور مجازی ویندوز روی mycomputerیک کلیک کنه
مشخصات سی پی یو رو نگاه کنه مثلا قبلا شما سرور سی پی یو سری e5داشتی و الان سرور ارزون تر و e3گرفتی
شما وقتی سرورت رو عوض میکنی و سرور ارزون تر میگیری یا سرور گرون تر
همیشه با عوض شدن سی پی یو همراه خواهد بود و یارو اگر براش مهم باشه این مسله خوب یک دقیقه براش کار داره تا بفهمه این مسله رو
حالا فوقش ای پی عوض نشد براش سوال نمیشه چرا سی پی یو core i7مثلا روز بعدش شده corei3!?!
ممکنه خیلی ها دقت نکنن ولی اونی بخواد و حساس باشه متوجه میشه.
ارادت

اتفاقا بر عکس نظر شما بنده میخوام بعد از 11 ماه سرور قبلی رو با یک سرور با مدل cpu بالاتر و قطعات نو و دست اول جایگزین کنم .

نا گفته نماند که سرور اصلی تمام SSD بوده و هیچ سرور ویندوزی جهت حفظ کیفیت سرور ارئه نشده .

دوستان دیگر که نماینده گلد هستن نظری ندارن در این مورد ؟

NewConfig
May 9th, 2015, 15:13
معذرت بابت بالا آوردن تاپیک
ممنون میشم استارتر نتیجه رو اعلام کنه یه خورده برام جالب شد

mobinhost.in
May 10th, 2015, 00:19
دوستان و همکاران عزیز سلام

در مورد این موضوع امکان همچین موردی وجود دارد ولی در زمان افر این مورد را انجام نمی دهند

در مورد انتقال ای پی ها به سرور جدید به منظور ارنقا سرور این مورد اسان انجام می شود

اما مواردی هست که باید در جریان باشید

فرض کنید این مورد بدون دردسر انجام شود
در هنگام انتقال اینکه شما حداقل چند ساعت دان تایم خواهید داشت

یا فرض کنید سرور رو بتون می دهند و شما ای پی ها رو هم براتون جا به جا کنن شما جند ساعتی زمان برای انتقال نیاز دارید این منیج زمان و اینکه دان نشوید رو نمی شود تضمین کرد اما شدن این امر امکان پذیر هست

ما به عنوان نماینده رد استیشن یک بار این کار را انجام داده ایم و موردی هم نبوده