توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم پاک کردن فایل های آپلود شده روی هاست
demonvictor
April 29th, 2015, 20:36
عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال جدید
من روی یکی از هاست هایی که دارم دسترسی ssh گرفتم و از طریق wget که حالا داستان های خودش رو هم داشتم یه فایل رو دانلود کردم روی هاست.
فایل رو سطح دسترسیش رو به 777 تغییر دادم.بعد اون رو اکسترکت کردم.
حالا داستانی که هست اینه که هیچکدوم از فایل ها نه حذف میشن و نه انتقال پیدا میکنن.
نه از طریق ssh و نه از طریق هاست.
چیکار کنم که بتونم براحتی عملیات انتقال و حذف رو از طریق هاست بتونم انجام بدم؟
ممنون میشم از راهنمایی هاتون.
tikweb.ir
April 29th, 2015, 20:56
مشکل از سطح دسترسی ویا owner فایل ها هست
داخل پوشه ها برید هر چی فایل هست به 777 تغییر بدید احتمالا درست بشه
jahromweb
April 29th, 2015, 21:00
سلام
این دستور رو بزنید
find /home/username/dir -type d -exec chmod 755 {} \;
find /home/username/dir -type f -exec chmod 644 {} \;
/home/username/dir ادرس پوشه هست
اگر حل نشد به مدیر سرور اطلاع بدید تا با دسترسی root براتون اوکی کنه
موفق باشید
demonvictor
April 29th, 2015, 22:09
حالا من اگه بعد از دانلود کردن و اکسترکت کردن میتونم از طریق کنترل پنل هاستم ، این تغییر سطح دسترسی رو انجام بدم و بعدش اقدام به پاک کردن کنم؟
آیا راهی هستش که من بعد از هرسی wget کردن فایل روی هاستم نیاز به تغییر مداوم سطح دسترسی نداشته باشم؟
آیا راهی هستش که بگم همیشه توی اون فایل هر اتفاقی افتاد و یا هرفایلی وجود داشتش ، تمام سطح دسترسی ها اون مقدار مربوطه باشه؟
بازم ممنون بابت راهنمایی های سوال قبلم
jahromweb
April 29th, 2015, 22:25
حالا من اگه بعد از دانلود کردن و اکسترکت کردن میتونم از طریق کنترل پنل هاستم ، این تغییر سطح دسترسی رو انجام بدم و بعدش اقدام به پاک کردن کنم؟
آیا راهی هستش که من بعد از هرسی wget کردن فایل روی هاستم نیاز به تغییر مداوم سطح دسترسی نداشته باشم؟
آیا راهی هستش که بگم همیشه توی اون فایل هر اتفاقی افتاد و یا هرفایلی وجود داشتش ، تمام سطح دسترسی ها اون مقدار مربوطه باشه؟
بازم ممنون بابت راهنمایی های سوال قبلم
جناب اول این رو پاسخ بدید
با چیزی که گفتم حل شد مشکلتون؟
demonvictor
April 30th, 2015, 04:55
جناب اول این رو پاسخ بدید
با چیزی که گفتم حل شد مشکلتون؟
بله.حل شدش.
حالا سوالی که داشتم علاوه بر سه مورد بالا آیا میشه از همون هاست یه دسترسیssh مخصوص برای خودش ایجاد کنم و اگه اینکارو کنم دیگه هرفایلی که wget کنم روی هاست ، نیازی به تنظیم سطح دسترسی نیستش؟و بعد از اکسترکت کردن ،تمامی موارد از طریق همون کنترل پنل ، قابل انجام هستش؟