توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با Alexa !!
Mr.Pouria
April 29th, 2015, 15:09
سلام خدمت همگی ...
من یه مشکلی با الکسا دارم نمیدونم دقیق چیه و چرا اینجوریه ؟!
روزای اول که سایت راه اندازی شد خیلی خوب به ما رنک داد و به زیر 10 هزار ایران هم رسیدیم !! اما الان 15 روزی میشه که هرچقدر تلاش میکنیم وب سایتو بیشتر اپدیت میکنیم نویسنده گرفتیم تبلیغات میکنیم و ... با اینکه ورودی گوگل و تعداد ای پی و بازدید سایت حداقل 3 برابر از قبل شده اما الکسای ما هر روز وضعیتش خراب میشه به تحوی که همین الان چک کردم نزدیک 15 هزار بود !!
کسی از دسوتان و همکاران از این مشکل Alexa خبر داره ؟! و میدونه دلیلش چیه ؟!
رتبه جهانی وب سایت شما صعود خوبی داشته و بزودی این صعود بر روی رتبه ایران نیز تاثیر خواهد گذاشت نیاز به زمان می باشد
Mr.Pouria
April 29th, 2015, 17:53
درورد
رتبه جهانی وب سایت شما صعود خوبی داشته و بزودی این صعود بر روی رتبه ایران نیز تاثیر خواهد گذاشت نیاز به زمان می باشد
درود بر شما ...
بله جهنای وضعیت خوبی داره اما ملی را نمیدونیم چرا اینجوری میشه ! مثلا دیروز 14 هزار بود الان شده 15 هزار !! هروز بد تر از دیروز !!
حتی من یک بار تمامی تنضیمات سئو و ورودی های سایت رو برسی کردم اما هیچیز خاصی ندیدم .. !!
nader_star
April 29th, 2015, 18:15
درود بر شما ...
بله جهنای وضعیت خوبی داره اما ملی را نمیدونیم چرا اینجوری میشه ! مثلا دیروز 14 هزار بود الان شده 15 هزار !! هروز بد تر از دیروز !!
حتی من یک بار تمامی تنضیمات سئو و ورودی های سایت رو برسی کردم اما هیچیز خاصی ندیدم .. !!
الکسا کمی دیر آپدیت می شه و کاملاً به روز نیست
طی 3 4 روز آینده 100% رتبه شما در ایران بهبود پیدا می کنه دوست عزیز
یکبار برای یکی از سایت ها همین مورد پیش اومد. چند روزی آپدیت نمی شد با اینکه طبق آمارگیر بازدید ها خیلی افزایش پیدا کرده بودند. ولی بعد از چند روز که آپدیت شد رتبه افزایش چشم گیری داشت
Mr.Pouria
April 29th, 2015, 18:18
الکسا کمی دیر آپدیت می شه و کاملاً به روز نیست
طی 3 4 روز آینده 100% رتبه شما در ایران بهبود پیدا می کنه دوست عزیز
یکبار برای یکی از سایت ها همین مورد پیش اومد. چند روزی آپدیت نمی شد با اینکه طبق آمارگیر بازدید ها خیلی افزایش پیدا کرده بودند. ولی بعد از چند روز که آپدیت شد رتبه افزایش چشم گیری داشت
ممنون از حظور شما نادر جان ....
اما خوب همانگونهن که من اعلام کردم توی این حدودا 15 روز الکسا از زیر 10 هزار با توجه به 3 برابر شدن آمار اومده روی 15 هزار !! و هر روز ایرانش داره بد تر میشه !!!
من به شخصه الکسا برام مهم نیست اما خوب برای 99 درصد افرادی که تبلیغات میدن فقط نگاشون به الکسا هست ....
mohammadali3517
April 29th, 2015, 18:58
دوست عزیز سایت tramian.ir با نزدیک ورودی روزانه 150 ایپی (طبق گوگل وب مستر روزانه تا350 ای پی هم بالا رفته) و بازدید روزانه بالای 15000تا الکساشو نگاه کنین....
جدیدا الکسا با دامین های ای ار مشکل پیدا کرده حتی برای خرید پک ها هم دامین .ای ار دیگه قبول نمیکنه.
الان شاید نزدیک 6-7تا از سایت هام با این مشکل برخورد کردن
- - - Updated - - -
ممنون از حظور شما نادر جان ....
اما خوب همانگونهن که من اعلام کردم توی این حدودا 15 روز الکسا از زیر 10 هزار با توجه به 3 برابر شدن آمار اومده روی 15 هزار !! و هر روز ایرانش داره بد تر میشه !!!
من به شخصه الکسا برام مهم نیست اما خوب برای 99 درصد افرادی که تبلیغات میدن فقط نگاشون به الکسا هست ....
البته اگر درصد بازدید کنندگان ایرانتون به 100 نزدیک شه این مورد پیش میاد (نمی دونم چرا تجربی هست)
Mr.Pouria
April 29th, 2015, 19:17
دوست عزیز سایت tramian.ir با نزدیک ورودی روزانه 150 ایپی (طبق گوگل وب مستر روزانه تا350 ای پی هم بالا رفته) و بازدید روزانه بالای 15000تا الکساشو نگاه کنین....
جدیدا الکسا با دامین های ای ار مشکل پیدا کرده حتی برای خرید پک ها هم دامین .ای ار دیگه قبول نمیکنه.
الان شاید نزدیک 6-7تا از سایت هام با این مشکل برخورد کردن
- - - Updated - - -
البته اگر درصد بازدید کنندگان ایرانتون به 100 نزدیک شه این مورد پیش میاد (نمی دونم چرا تجربی هست)
خوب اگه واقعا اینجوری باشه خیلی بد هست !! چون ما 90 درصد بازدید کنندگانمون از ایران میاد !! مقداری هم از فیسبوق و یوتیوق ورودی داریم همچنین خوب معمولا بعضی از کاربران با قولشکن میان برای همین حدودا 10 درصد بازدیدمون ای پی غیر ایرانی هست ...
پس اگه اینجوری باشه باید بیخیال رنک الکسا بشیم واقعا !
امید واریم هرچه زود تر مشکل الکسا با دومین ها ir رفع بشه ...
MersadRezvani
May 4th, 2015, 11:54
سایت بنده هم دامین .ir هست به همین مشکل برخوردم !
نکنه باز زده تو خط تحریم :دی
Mr.Pouria
May 4th, 2015, 11:58
هرچی که هست ما بی خیال الکسا شدیم ...
Mr-MAMAD
May 4th, 2015, 12:12
با سلام خدمت شما
الکسا زیاد اهمیتی نداره. و اکثر کسانی که میخواهند تبلیغات سفارش بدهند نگاه آن ها به آمار گیر خود سایت ها هستند. و از اون طرف دیگه نمیشه دامین آی آر توی الکسا ثبت کرد. البته این مشکل من هست اطلاعی ندارم که دوستان هم همین مشکل رو دارند یا خیر. اما جدیدا فکر کنم الکسا تحریم کرده.
Mr.Pouria
May 4th, 2015, 12:25
با سلام خدمت شما
الکسا زیاد اهمیتی نداره. و اکثر کسانی که میخواهند تبلیغات سفارش بدهند نگاه آن ها به آمار گیر خود سایت ها هستند. و از اون طرف دیگه نمیشه دامین آی آر توی الکسا ثبت کرد. البته این مشکل من هست اطلاعی ندارم که دوستان هم همین مشکل رو دارند یا خیر. اما جدیدا فکر کنم الکسا تحریم کرده.
چند ماه پیش الکسا عضوت دامین های ایران رو لغو کرد حالا هم ای پی های ایران رو برای رنک ایران شمارش نمیکنه !!
اما بازم 80 ردصد افراد رنک الکسارو نگاه میکنن !!! برای تبلیغات ...
studio.design
May 5th, 2015, 00:11
داداش سایت من .net هستش !! روزانه حداقل 1000 ای پی ایران رو دارم :) حتی بعضی روزا به 3000 ای پی ایران هم میرسه !! :|
اما الکسا ی من یه هفته یه بار اگدیت میشه :| رنک جهانی 950.000 !! رنک ایران 20.000 :)) واقعا موندم چرا 20 هزار ایرانم با این امار ای پی !!
nooshzad
May 5th, 2015, 13:47
سلام دوستان
به نظر من الکسا هیچ ربطی به رتبه در گوگل نداره من دو تا سایت دارم یکی از سایتهام مدام روی سئو ان کار می می کنم خط چهارم گوگل در صفحه اول هستش مدام بالا و پایین می شه و سایت دیگرم مدت زمان زیادی هستش روی سئو آن کار نکردم خط اول گوگل در صفحه اول هستش و جاش ثابت هستش
جالب اینجاست که وب سایتی که رتبه چهارم گوگل هستش دارای رتبه الکسای خیلی بهتری نسبت به وب سایتی که الکسا خوبی نداره در ضمن هر دو دامنه ir هستش
SEOmoz
May 14th, 2015, 14:43
سلام دوست گرامی با احترام به تمامی دوستان گرامی با توجه به سوال شما و جوابهایی که دوستان دادن ، کم و بیش همه درست بودن و بعضی ها هم از روی تجربه ، ولی اگر دقیق بخواید بدونید باید خدمتتون بگم ، با توجه به اینکه روز به روز دادن رنک گوگل داره مدت زمانش بیشتر میشه خواسته یا ناخواسته همه وبمسترها به سمت رتبه الکسا در حرکت هستند . پیشنهاد میکنم که رنک گوگل را با الکسا اشتباه نگیریم (http://www.seomoz.ir/?p=558) رو مطالعه کنید. این رو هم بگم این مشکل رو فقط ما نداریم وبمسترهای سراسر دنیا این مشکل رو دارند و سوالاتی رو از مدیران الکسا پرسیدند که ما در سایت سئوموز سوالات و جوابهای مدیران الکسا رو ترجمه کردیم و در اختیار دوستان قرار دادیم که به اختصار چون تاپیک طولانی نشه چند سوال و جواب رو براتون میزارم :
الکسا میگوید : ما روزانه به پرسشهایی که درباره دیتای الکسا ، نحوه سنجش و نحوه محاسبه رنک هستند ، پاسخ میدهیم. در یک فضای پرسش و پاسخ به برخی از رایج ترین سوالاتی که مربوط به این حوزه هستند پاسخ داده ایم.
سوال : پنل دیتای الکسا چیست ؟
پاسخ : پنل دیتا نمونه ای از ترافیک اینترنت جهانی است که برای محاسبه رنک های الکسا و تخمین معیارهای غیر گواهی شده (یا تایید نشده) است. پنل دیتا از میلیونها کاربر اینترنتی که یکی از ۲۵۰۰۰ هزار برنامه افزودنی مرورگر را استفاده میکنند تشکیل شده است.
سوال : آیا الکسا مستقیما ترافیک وب را می سنجد ؟
پاسخ : بله . الکسا ترافیک را مستقیما از سایتهایی که اسکریپت ویژه الکسا را انتخاب و نصب کرده اند ، صحت و سقم معیارهایشان را مشخص میکند. دیتای موجود در پنل الکسا همراه با دیتایی که مستقیما از منابع سنجش شده اند ، ترکیب و از الگوها و مدل های پیشرفته آماری ما چیلتر میشوند و ما را در ، فراهم سازی قوی ترین معیارها برای شما توانا میسازند.
سوال : هر چند وقت یکبار رنک الکسا آپدیت میشود ؟
سوال : آیا زیر صفحه SubPage و زیر دامنه SubDomains ها هم رنک میگیرند ؟
سوال : شما گفتید کاربران ویژه منظورتان از کاربران ویژه چیست و چگونه آنها را از کاربران عادی متمایز میکنید؟
سوال : بازدید صفحه pageview چیست ؟
سوال : من اخیرا نوساناتی را در رنک الکسا ی سایتم مشاهده کرده ام. آیا تغییراتی در نحوه محاسبه رنک سایتها ایجاد شده است؟
سوال : اما ترافیک سایت من بهتر شده است ، چرا رتبه الکسا ی من بدتر شده است ؟
و چندین سوال دیگر ... که میتونید در این لینک مشاهده کنید
نحوه سنجش و افزایش رتبه الکسا از زبان مدیران الکسا (http://www.seomoz.ir/%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%b3%d9%86%d8%ac%d8%b4-%d9%88-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d8%b1%d8%aa%d8%a8%d9%87-%d8%a7%d9%84%da%a9%d8%b3%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d9%85%d8%af.html)
امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم سوالی بود هم بفرمایید در حد توان پاسخگو هستم البته اگر اساتید هم مشکلی میبینند حتما تذکر را بدهند
منبع ترجمه :Your Top Questions About Alexa Data and Ranks, Answered (http://blog.alexa.com/top-questions-about-alexa-answered/)
mohammad933
May 14th, 2015, 18:54
دوستان یعنی راهی نیست که دامین ای ار رو در الکسا ثبت کرد؟
MR_Alone
May 14th, 2015, 19:18
دوستان یعنی راهی نیست که دامین ای ار رو در الکسا ثبت کرد؟
دوست عزیز نیازی به ثبت نیست الکسا الان ثبت هم نکنی خودش دامنه رو ثبت میکنه و رنکینگ میده الان من بدون اینکه ثبت کنم جفت سایتام رنکینگ گرفتن
دامنه هام هم جفتش ای ار هستش و رنکینگش هم مال ایران رو محاسبه میکنه
موندم اطلاعاتش از کجا میاد کی میدونه ؟؟
SEOmoz
May 15th, 2015, 02:03
سلام در حال حاضر به علت تحریم ها امکان ثبت دامنه های آی آر وجود نداره - در مورد گفته دوستمون که گفتن بدون ثبت رنک ایران و جهانشون رو گرفتن باید بگم خدمتشون که آلکسا اطلاعات خودش رو از تولبار الکسا که کاربران نصب کردن میگیره . به عبارتی شما اگر کاربراتون رو در سایتتون به نصب تولبار الکسا تشویق کنید و نصب هم بکنند رتبه شما بهتر خواهد شد - البته این رو هم بگم که قبلا امکان ساخت تولبار اختصاصی الکسا برای سایتهایی که در الکسا ثبت بودن در این سایت فراهم بود ولی چند ماه پیش بود که اعلام شد دیگه نمیشه از این تولبار رو ساخت و فقط تولبارهایی که قبلا ساخته شده قابل استفاده هست
mchteh
May 15th, 2015, 13:15
دقیقا نزدیک20سایت ما و30سایت دوستام این مشکل رو دارن
باااین ک رتبه ایرانمون زیر 2هزار بود یدفعه شروع کرد به افت و الان اصلا رتبه ایران نداریم جهانی هم شده7میلیون
درصورتی که روزانه بالای6هزار ای پی ورودی و10هزار رفرش داریم
فک کنم کلا باایران وای پی ایرانی مشکل پیدا کرده
hamra
May 15th, 2015, 13:20
بنا به گفته دوستمون تلاش کنید آمار بازدید سایت بره بالا / چون الکسا چند سال 2-3 سالی هست که کلا بی اهمیت شده .
از طرفی مهمترین چیز برای وبمستر بازدید بالای سایتش هست نه رتبه اشتباهی که الکسا میده / الکسا به مطالب سایت نگاه نمیکنه که مفیده یا نه / شما یک روز سایت رو اپدیت کنی رتبش خوب میشه یه روز به روز نباشی الکساش میخوابه .