توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنتر XLHost بهتر است یا کانتینیوم ?
wle1036
April 28th, 2015, 16:06
سلام میخوام از دیتاسنتر های امریکا استفاده کنم ، به سرویس مجازی برای وب سایتم نیاز دارم
بنظر شما دیتاسنتر XLHost پرقدرت تر و پر سرعت تر هست یا کانتینیوم ؟؟ چرا ؟
برای وب سایتم میخام و نمیخوام مستقیما از دیتاسنتر بگیرم میخوام از شرکتای ایرانی تهیه کنم ، لطفا راهنماییم کنید
taha_2011
April 28th, 2015, 16:08
سلام
xlhost هاست به نظرم بهتر هست.
ولی من اگر از آمریکا بخوام برای هاستینگ استفاده کنم از سینگل هاپ تهیه میکنم.
ارادت
wle1036
April 28th, 2015, 16:13
سلام
xlhost هاست به نظرم بهتر هست.
ولی من اگر از آمریکا بخوام برای هاستینگ استفاده کنم از سینگل هاپ تهیه میکنم.
ارادت
چرا xlhost بهتر است ؟
چرا سینگل هاپ رو انتخاب می کنید ؟
M.D.A
April 28th, 2015, 16:19
با سلام
دلیل اینکه انتخاب شما تنها این دیتاسنتر هست میتونم بپرسم؟
دیتاسنتر های زیاده دیگه هم وجود دارن...
موفق باشید
taha_2011
April 28th, 2015, 16:20
چرا xlhost بهتر است ؟
چرا سینگل هاپ رو انتخاب می کنید ؟
XLHost مقرون به صرفه نیست !!!
شما وقتی همان کیفیت رو حتی بهتر، میتونید از سینگل هاپ داشته باشید چرا سراغ XLHOST بروید ؟
بنده خودم حدودا 2 ماهه از سینگل هاپ یک سرور اختصاصی دارم پورتی که سینگل هاپ بهم میده را هیچ جا ندیدم !!!
از ovh فرانسه که تو اروپا هست با آی دی ام بهم 112 داد !
wle1036
April 28th, 2015, 16:25
با سلام
دلیل اینکه انتخاب شما تنها این دیتاسنتر هست میتونم بپرسم؟
دیتاسنتر های زیاده دیگه هم وجود دارن...
موفق باشید
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های امریکا بهتر از جاهای دیگه هستن از نظر سخت افزار های اپدیت و ....
XLHost خیلی تعریفشو شنیدم و کسی نبوده ازش بد بگه و یک هفته از یه جایی ازش سرور داشتم سرعتش خوب بود ولی از شانس بد من اون شرکت که از این دیتاسنتر سرویس میداد پشتیبانیش در حد بوق بود که مجبور شدم ترکش کنم ، خاستم از جاهای دیگه بگیریم که هر شرکتی رو نگاه میکردم دیتاسنتر های امریکاش روی کانتینیوم بود الان میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم ، ولی خب اگه پیشنهاد دیگه ای باشه می پذیرم
taha_2011
April 28th, 2015, 16:27
بنده هم منکر کیفیت خوب xlhost نیستم چون داره پول بیشتری می گیره این طبیعی رضایت مشتریانش را جلب کند.
ولی پیشنهاد میکنم از سینگل هاپ آمریکا هم تست بفرمایید.
ارادت
ms96
April 28th, 2015, 16:29
سلام میخوام از دیتاسنتر های امریکا استفاده کنم ، به سرویس مجازی برای وب سایتم نیاز دارم
برای وب سایتم میخام و نمیخوام مستقیما از دیتاسنتر بگیرم میخوام از شرکتای ایرانی تهیه کنم ، لطفا راهنماییم کنید
سلام
بنده فروشنده از هر دو دیتاسنتر هستم. و برای من منفعتی نداره از هر کدوم بخوام تعریف خاصی بکنم.
به طور کلی علاقه من به Continuum خیلی بیشتر از Xlhost هست. به همین دلیل سعی کردم چند سرور هم در کانتینوم کولو کنم. در کنار سرورهای کولو خودم سرورهای خود دیتاسنتر رو هم به فروش میرسونم.
شبکه کانتینوم بعد از maintance اخیر خودشون خیلی عالی شده و تمامی مشکلات سابق حل شده و به طور یقین میشه گفت تا چند سال دیگر دان تایم جدی شاهد نخواهیم بود. از طرفی سرور روم xlhost هم خدمات مناسبی میده و جناب سعید خرازی یکی از مهره های قوی این دیتاسنتر محسوب میشند.
ولی دیتاسنتر کانتیوم از نظر ساپورت بسیار بسیار قوی داره کار میکنه و تقریبا حداکثر مدت زمان پاسخگویی 2 ساعت بوده و کارها خیلی فوری انجام میشه. از نظر قیمت نیز کانتینوم مقرون به صرفه تر از xlhost میباشد.
بعضی مواقع وجود سخت افزار و شبکه بهتر و همچنین از همه مهمتر ساپورت بسیار قوی و با دانش فنی خیلی بالا باعث میشه شما به سمت یک شرکتی بیشتر تمایل نشون بدید.من با کانتینوم و انعطافش خیلی بیشتر احساس راحتی در بیزنس میکنم تا xlhost !
M.D.A
April 28th, 2015, 16:30
خیلی تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که دیتاسنتر های امریکا بهتر از جاهای دیگه هستن از نظر سخت افزار های اپدیت و ....
XLHost خیلی تعریفشو شنیدم و کسی نبوده ازش بد بگه و یک هفته از یه جایی ازش سرور داشتم سرعتش خوب بود ولی از شانس بد من اون شرکت که از این دیتاسنتر سرویس میداد پشتیبانیش در حد بوق بود که مجبور شدم ترکش کنم ، خاستم از جاهای دیگه بگیریم که هر شرکتی رو نگاه میکردم دیتاسنتر های امریکاش روی کانتینیوم بود الان میخاستم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم ، ولی خب اگه پیشنهاد دیگه ای باشه می پذیرم
بله XLHost خوب هست اما بنده پیشنهاد میکنم تنها به نام دیتاسنتر توجه نکنید...
بیشتر باید به نوع سرویس و کیفیت کار سرویس دهنده خودتون توجه کنید تا دیتاسنتر
به این خاطر که دیتاسنتر هرچی هم خوب باشه وقتی سرویس دهنده شما مدیریت خوبی نداشته باشه و یا اورسل داشته باشه
شما از بهترین دیتاسنتر بدترین کیفیت را تجربه خواهید کرد...
و در مورد دیتاسنتر کانتینیوم هم که فرمودید خیلی ها ازش سرور دارن دلیلش در درجه اول ارزان قیمت بودن سرور هاشون هست...
موفق باشید
company_hosting
April 28th, 2015, 16:32
سلام
برای مجازی سازی xlhost پیشنهاد نمیشود
چون انتخاب های بهتری هم هست
کانتینیوم از نظر پرت فوق العاده هست
اما قیمت کمی بالا هست
ویپی اس های مورد نظر برای چه کاری هستند
ویپ ....ان
ه ک
تور ر ر ر نت
.... ؟
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
wle1036
April 28th, 2015, 16:48
سلام
بنده فروشنده از هر دو دیتاسنتر هستم. و برای من منفعتی نداره از هر کدوم بخوام تعریف خاصی بکنم.
به طور کلی علاقه من به Continuum خیلی بیشتر از Xlhost هست. به همین دلیل سعی کردم چند سرور هم در کانتینوم کولو کنم. در کنار سرورهای کولو خودم سرورهای خود دیتاسنتر رو هم به فروش میرسونم.
شبکه کانتینوم بعد از maintance اخیر خودشون خیلی عالی شده و تمامی مشکلات سابق حل شده و به طور یقین میشه گفت تا چند سال دیگر دان تایم جدی شاهد نخواهیم بود. از طرفی سرور روم xlhost هم خدمات مناسبی میده و جناب سعید خرازی یکی از مهره های قوی این دیتاسنتر محسوب میشند.
ولی دیتاسنتر کانتیوم از نظر ساپورت بسیار بسیار قوی داره کار میکنه و تقریبا حداکثر مدت زمان پاسخگویی 2 ساعت بوده و کارها خیلی فوری انجام میشه. از نظر قیمت نیز کانتینوم مقرون به صرفه تر از xlhost میباشد.
بعضی مواقع وجود سخت افزار و شبکه بهتر و همچنین از همه مهمتر ساپورت بسیار قوی و با دانش فنی خیلی بالا باعث میشه شما به سمت یک شرکتی بیشتر تمایل نشون بدید.من با کانتینوم و انعطافش خیلی بیشتر احساس راحتی در بیزنس میکنم تا xlhost !
سلام میشه لینک سرور مجازی از هر دو دیتاسنتر رو بهم بدید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم
- - - Updated - - -
بله XLHost خوب هست اما بنده پیشنهاد میکنم تنها به نام دیتاسنتر توجه نکنید...
بیشتر باید به نوع سرویس و کیفیت کار سرویس دهنده خودتون توجه کنید تا دیتاسنتر
به این خاطر که دیتاسنتر هرچی هم خوب باشه وقتی سرویس دهنده شما مدیریت خوبی نداشته باشه و یا اورسل داشته باشه
شما از بهترین دیتاسنتر بدترین کیفیت را تجربه خواهید کرد...
و در مورد دیتاسنتر کانتینیوم هم که فرمودید خیلی ها ازش سرور دارن دلیلش در درجه اول ارزان قیمت بودن سرور هاشون هست...
موفق باشید
بله حق با شماست ، شما از چه دیتاسنتر هایی استفاده می کنید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم
- - - Updated - - -
سلام
برای مجازی سازی xlhost پیشنهاد نمیشود
چون انتخاب های بهتری هم هست
کانتینیوم از نظر پرت فوق العاده هست
اما قیمت کمی بالا هست
ویپی اس های مورد نظر بریا چه کاری هستند
ویپ ....ان
ه ک
تور ر ر ر نت
.... ؟
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟
من برای وب سایت اموزشیم میخوام که پر مصرفه
بین 50 تا 100 هزینه ممی کنم
ms96
April 28th, 2015, 16:55
سلام میشه لینک سرور مجازی از هر دو دیتاسنتر رو بهم بدید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم
ما صرفا سرور اختصاصی از این دیتاسنتر میفروشیم . سرور مجازی هامون همگی کلود هستند و از لوکیشن های مختلف !
اگه نیاز به سرور مجازی از امریکا داشتید میتونید از www.JavanServer.com خرید کنید.
novin-web
April 28th, 2015, 17:05
سلام
xlhost بهتر هست
ولی در کل دیتاسنترهای بهتری هم وجود دارد.
company_hosting
April 28th, 2015, 17:18
- - - Updated - - -
بله حق با شماست ، شما از چه دیتاسنتر هایی استفاده می کنید ؟ تو سایتتون گشتم پیداش نکردم
- - - Updated - - -
من برای وب سایت اموزشیم میخوام که پر مصرفه
بین 50 تا 100 هزینه ممی کنم
سرور اختصاصی میتوانیم از 45 هزار تومان ارائه کنیم
تا 4 میلیون و ...
این سرور
حدود 100 هزار تومان قیمت دقیق در سایت
Ram : 16 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® i7 2600 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Software- RAID 1 Enterprise- Klasse
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
قیمت ماهانه 35 یورو همراه
به همکاران فروش در یاهو پیغام بدهید
یا از طریق تیکت یا چت انلاین در تماس باشید
Id Yahoo:
company_hosting
Id Yahoo:
sahosseini2005
برای دریافت از قیمت دقیق هر کدام در سایت تیکت ارسال کنید
لینک نمایندگی در سایت دیتاسنتر (https://my.redstation.com/partners/servervds.aspx) رداستیشن
صفحه اصلی پورتال - سرور وی دی اس
(http://clients.servervds.ir/)
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f11/18068-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-ex40-%D9%87%D8%AA%D8%B2%D9%86%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%B3%D8%AA-%D8%A2%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-logohetzner-jpg (http://www.servervds.ir/)
Servervds.ir
با تشکر
mobinhost.in
April 28th, 2015, 19:29
دوست من ایکسل هاست سرور ا مناسب و ارسانی ارائ می کند اما اگر بخوام بتون برای میزبانی افر ارائه کنم پیشنادات خیلی بهتری م وجود دارد
کلا امریکا دیتاسنتر های سختگیر تر و حساس تری دارد پیشنهاد من ب عنوان یک دوست برای هاستینگ اروپا هست
morgoet
April 28th, 2015, 19:56
با سلام
سرور مجازی از دیتاسنتر قدرتمند OVH قابل ارائه میباشد
XVPS | سرور مجازی | سرور اختصاصی| میزبانی وب| ثبت دامنه (http://xvps.ir)
30 درصت تخفیف ویژه ماه اول فقط و فقط برای تست کیفیت و آپتایم
برای مشاهده سایر پلان ها اینجا (http://www.xvps.ir/cart.php) کلیک کنید
منابع اختصاصی – پنل تحت وب – قیمت مناست – بازگشت وجه در صورت نا رضایتی - آپتایم بالا
امکان تست سرویس/ سرور ها موجود میباشد
جهت دریافت سرور مجازی برای تست کیفیت و یا مشاوره رایگان با پشتیبانی در ارتباط باشید
ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی (بر روی تصاویر کلیک نمایید)
از xlhost دوستان فرمودنداز لحاظ كار كردن با شركتشون هم راحتتره
موفق باشيد
tizparvaz
April 29th, 2015, 16:50
xlhost حرف نداره بی برو برگرد بهترین انتخابه
Ashkankamangar.ir
April 29th, 2015, 18:23
ایکس ال هاست نقاط قوت و ضعف زیر را دارد
نقاط قوت:
1.مدیر ایرانی
2.پشتیبانی عالی عالی
3.سرور های پرقدرت
4.پورت 1000 اگر بگیرید عالی جواب میگیرید
5.پشتیبانی سرور علاوه بر پاسخ به سوالات اکثر کارها حتی نصب وی ام ور رو هم رایگان انجام میدند
6.چون گرون هست ایرانی های کمتری به سمتش میرند (توهین نباشه خودمم ایرانی هستم ولی از روی تجربه میگم جایی که ایرانی ها زیاد هستند سرور نخرید )
7.اگر سرور های دیسکانت رو بخرید دلار رو 2100 حساب میکنند
8.برای پرداخت هزینه ی سرور باید مبلغ ریالی بپردازید
9.سرور در پنل شخصی شماست بدون مشکل
نقاط ضعف
1.پشتیبان خیلی روی شبکه حساس هستند و اگر دیداس شدید داشته باشید آیپی رو نال روت میکنند بدون اخطار (البته هتزنر هم همین طوری هست فقط او وی اچ رو دیدم که کاری نداره)
2.به راحتی آیپی اضافه نمیدند
3. با پنل برخورد میکنه مثلاً اگر 5 سرور در پنل دارید یه سرور ابیوز شدید بیاد نمیذاره باقی سرور هارم تمدید کنید
(البته مدیرش ایرانی و به راحتی میشه باهاش کنار اومد)
برخی موارد هم که نه نقاط قوت هست و نه ضعف
1.شما نمیتونی cpanel , لایت اسپید و cxs و ... نال نصب کنی(این برای مشتری شما خوبه که میدونه سروری که داره همه چیش اصل هست)
2.باید مدیریت قوی روی سرور داشته باشید
3.قیمت سرور ها برای شرکت های کوچک به صرفه نیست
Fracture
April 30th, 2015, 14:37
XLHost
کانتینیوم هنوز خوب نشده.
اگر میتونید از SINGLE HOP بگیرید پشیمون نمیشید.
cpanelit
April 30th, 2015, 15:00
xlhost پیشنهاد میشه.
asrhosting
April 30th, 2015, 15:12
xlhost و caro تو آمریکا بدونن ایرانی هستین کاریتون ندارن !
ولی خب xlhost کیفیت سخت افزاری و شبکه بسیار خوبی دارن .
ms96
April 30th, 2015, 15:49
اول از همه استارتر با توجه به بودجهشون باید سرور مجازی تهیه کنند. و تهیه سرور مجازی همه چیش به دیتاسنتر مرتبط نمیشه ! سرویس دهنده نیز مهم هست.
مسئله دوم اینکه عزیزانی که نظر میدند فکر کنم حداقل یکبار میبایست از هر دو سرویس دهنده ها سرویس گرفته باشند... ولی من اینطور نمیبینم.