PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به پنل رسمی و پاسخ گو برای ارسال sms ها

sahar_shamsipor
April 27th, 2015, 20:41
برای یک شرکت که سیستم حسابداری آنلاین داره حالا میخوان برای گردش حسابهای کاربرها sms هم ارسال بشه

نیاز به یک پنل رسمی (دقت کنید رسمی ) دارم که بتونم با خیال راحت به کارهام برسم و دیگه دغ دغه ارسال نشدن sms ها رو نداشته باشم

در حال حاضر از پنل رایت sms استفاده میکنم ولی متاسفانه عین خیالشون نیست هیچ کدوم از sms ها ارسال نمیشه بعضی وقتا ارسال میشه
نوشته با خط 3000 ارسال نمیشه عوض کردم با خط 5000 هم هیچ کدوم ارسال نمیشه

نمی خوام از این نماینده های فصلی پنل تهیه کنم یه شرکت رسمی کسی سراغ نداره که بتونم ازش یه پنل درست حسابی بگیرم

نیازهایی که دارم فقط وب سرویسشون هستش هیچی دیگه نمی خوام

espad
April 27th, 2015, 20:49
farapayamak.ir
کارش عالیه اکثرا نماینده این سایت هستن

hrv
April 27th, 2015, 21:14
شما مطمنید مشکل از سایت اون بنده خدا بوده؟
بعد شما خودتون شرکتید ؟ نامه بازکردن بلک لیست دادید؟ مشکل از بلک لیست نبوده؟
فعلا فصل پنلهای فصلی نشده ان شالله از خرداد میتونید شاهد حضورشون باشید!

Mr-MAMAD
April 27th, 2015, 21:28
با سلام.

اگر دنبال یک شرکت هستید پارس گرین رو معرفی میکنم واستون من الان 2 ساله دارم. تقریبا میشه گفت از اون مدت تا الان پنل و امکاناتشون خیلی بیشتر شده و کلی شرکت پنل دارند پیششون. واقعا آدم رو راضی نگه میدارند.
آدرس سایت : parsgreen.com

موفق باشید

sahar_shamsipor
April 27th, 2015, 21:30
farapayamak.ir
کارش عالیه اکثرا نماینده این سایت هستن
این سایتو دیدم فردا باهاشون تماس میگیرم (ممنون هستم از راهنماییت)

شما مطمنید مشکل از سایت اون بنده خدا بوده؟
بعد شما خودتون شرکتید ؟ نامه بازکردن بلک لیست دادید؟ مشکل از بلک لیست نبوده؟
فعلا فصل پنلهای فصلی نشده ان شالله از خرداد میتونید شاهد حضورشون باشید!

یادم نمیاد بی دلیل به کسی حرفی زده باشم
شماره ها همشون ماله مشتری هستش خب
برای همه شماره ها توی وضعیت sms هاش یا میزنه "نامشخص" یا میزنه "ارسال نشد" یا میزنه "-"
اتیکت میزنی معلوم نیست کی جواب میده ساعت خواصی ندارن

نمی خوام کسی رو زیر سوال ببرم ولی اشتباه خودم بود از یه پنل دیگه استفاده میکردم به این مشکل برخوردم کسی نبود که جواب بده بعد اومدم اینجا تایپیک زدم و .... گرفتار شدم

البته این پنل ها هم حق دارن ها چون من دنبال ارسال sms یهویی و تبلیغاتی با تیراژ بالا نیستم
ولی
همون اول بهشون گفته بودم که سیستم حسابداری هستش و واسه مشتریها داره sms ارسال میکنه اونم نه تبلیغات

دوستان اگه بازم از این شرکت های اصلی ( نه نماینده های متفرقه ) کسی سراغ داشت بهم بگه ممنونش میشم
مگفا رو هم یکی از بچه ها معرفی کردن ازشون ممنونم

hrv
April 27th, 2015, 22:11
شرکتهای اصلی هزینه زیادی میگیرند! میخاید هزینه کنید؟
فراپیامک خوبه سر شاخس
اما مگفا خود اپراتور هست برای شما توصیه نمیشه! چون بسیار گرون میافته مخصوصا اپراتور گرونی هست!
اگر با هزینه مشکل ندارید بگید تا چندتا شرکت پ خ شه براتون
اما کلا عرض شه نماینده ها کیفیت ارسال تفاوت نداره شاید کیفیت تیکت فرق کنه!

masterphp
April 28th, 2015, 00:53
دوست هزیز به احتمال زیاد مشکل ارسال نشدن پیام ها از بلک لیست بودن شماره ها باشه
شما اگر از فراپیامک هم پنل بگیری یا بری از اوپراتور خود مگفا هم پنل بگیری این مشکلات رو داری

dakkeh20
April 28th, 2015, 01:10
سلام

شاید شخص مورد نظر پیامک تبلیغاتی رو روی خطش بسته !

sahar_shamsipor
April 28th, 2015, 10:07
شرکتهای اصلی هزینه زیادی میگیرند! میخاید هزینه کنید؟
فراپیامک خوبه سر شاخس
اما مگفا خود اپراتور هست برای شما توصیه نمیشه! چون بسیار گرون میافته مخصوصا اپراتور گرونی هست!
اگر با هزینه مشکل ندارید بگید تا چندتا شرکت پ خ شه براتون
اما کلا عرض شه نماینده ها کیفیت ارسال تفاوت نداره شاید کیفیت تیکت فرق کنه!

وقتی پاسخ گو باشن هزینه زیاد به چشم نمیاد
من دنبال ارسال انبوه نیستم که یه روزه چند صد هزارتا اس بفرستم و دنبال هزینه هاش باشم
فکر کنم همین شرکت ها برام خوب باشن حداقل پاسخ گو هستن

درباره این که گفتید قضیه تیکت فرق داره باید خدمتتون عرض کنم که کسی که شماره تماسش خاموش باشه یا پاسخ نده بره صندوق صوتی یا ... همون بهتر که ...

دوست هزیز به احتمال زیاد مشکل ارسال نشدن پیام ها از بلک لیست بودن شماره ها باشه
شما اگر از فراپیامک هم پنل بگیری یا بری از اوپراتور خود مگفا هم پنل بگیری این مشکلات رو داری
حرف شما زمانی درسته که برای شماره های خاصی sms ارسال نشه نه برای همه لیست کاربرها که قبلا ارسال میشد از عید به بعد دیگه قاطی شده کسی جواب گو نیست
از اون گذشته طرف بیشتر از این که توی سایت خودش فعال باشه توی این انجمن فعاله می فهمی یعنی چی ؟ یعنی فقط دنبال مشتری هستش خدمات کیلو چنده
بهش تیکت میزنی جواب نمی ده می بینی آخرین فعالیتش توی انجمن هی داره آبدیت میشه پیغام خصوصی میدی بعد جواب نمی ده می بینی تیکتت رو جواب داده

سلام
شاید شخص مورد نظر پیامک تبلیغاتی رو روی خطش بسته !
ممنونم از پاسخت آره فکر خوبیه ممنونم از پاسخت که بدون توجه به نوشته هام جواب دادی :65:

k-h
April 28th, 2015, 10:26
درود
آنلاین ثبت نام کنید و پنل با فول امکانات بهتون تحویل داده خواهد شد.
http://kako-sms.ir/UserRegister.aspx

sahar_shamsipor
April 28th, 2015, 11:02
درود
آنلاین ثبت نام کنید و پنل با فول امکانات بهتون تحویل داده خواهد شد.
http://kako-sms.ir/UserRegister.aspx

پنلی با فول امکانات بدون پاسخگویی و پشتیبانی به هیچ دردی نمی خوره

asrhosting
April 28th, 2015, 11:07
برای یک شرکت که سیستم حسابداری آنلاین داره حالا میخوان برای گردش حسابهای کاربرها sms هم ارسال بشه

نیاز به یک پنل رسمی (دقت کنید رسمی ) دارم که بتونم با خیال راحت به کارهام برسم و دیگه دغ دغه ارسال نشدن sms ها رو نداشته باشم

در حال حاضر از پنل رایت sms استفاده میکنم ولی متاسفانه عین خیالشون نیست هیچ کدوم از sms ها ارسال نمیشه بعضی وقتا ارسال میشه

نمی خوام از این نماینده های فصلی پنل تهیه کنم یه شرکت رسمی کسی سراغ نداره که بتونم ازش یه پنل درست حسابی بگیرم

سلام .
پنل با تمام امکانات + فاکتور رسمی و خط بهتون میدیم و با پر کردن یک فرم کمتر از یک هفته پنلتون از تبلیغاتی تغییر کرده و به کسانی هم که پیام عدم دریافت پیام تبلیغاتی رو دریافت کردن هم میره .

www.nasrsms.ir
03158134205

k-h
April 28th, 2015, 11:22
پنلی با فول امکانات بدون پاسخگویی و پشتیبانی به هیچ دردی نمی خوره
درود
اصلا شما از پنل ما استفاده کردین ؟
منظورتون از پشتیبانی چیه ؟
ارسال ها چک کردین چقدر سریع ارسال میشه ؟

sahar_shamsipor
April 28th, 2015, 11:40
درود
اصلا شما از پنل ما استفاده کردین ؟
منظورتون از پشتیبانی چیه ؟
ارسال ها چک کردین چقدر سریع ارسال میشه ؟

دنبال یه شرکت رسمی میگردم که به صورت تخصصی کارش این باشه نه شرکت های چندمنظوره که این کار رو هم کنار کارهای دیگه ای انجام میدن

اگه دوستان شرکت رسمی دیگه ای سراغ دارن ممنون میشم بهم معرفی کنن تا منم لیست کنم بدم به همکارم

hamid.soltani92
April 28th, 2015, 11:52
سلام.
چند ساله که از www.afe.ir عصر فرا ارتباط استفاده می‌کنم، از همه لحاظ فوق‌العادست.

masterphp
April 28th, 2015, 12:12
عزیز وبسرویس ما نیاز کار شما رو برآورده نمیکنه چون امکانات محدودی داره
ولی من به شما یه پنل رایگان میدم با تعدادی اس ام اس رایگان شما به همان شماره هایی که ارسال انجام نمیشد ارسال انجام بدین چک کنید ببینید از پنل ما ارسال انجام میشه یا نه
my.payamafarin.com
با ما در ارتباط باشید

TukaNet
April 28th, 2015, 12:45
نوین پیامک

sahar_shamsipor
April 28th, 2015, 14:01
برای بیشتر سایتهایی که بچه معرفی کردن اصلا وقتی می ری قسمت "تماس با ما " یا "لیست مشتریها" واقعا آدم دلسرد میشه

به این نتیجه رسیدم که هر کسی که مثلا میخواد یه sms تبلیغاتی ارسال کنه بیشتر این سایت ها راحت میتونن بهش خدمات بدن و بهترین قیمت رو (رقابتی) میدن بهش
ولی
ولی
ولی
هر کسی که بخواد قسمت فعال سازی اکانت کاربران (عضویت) یا ارسال هایی مانند بانک ها داشته باشه هّیّچّ کدوم از این سایت ها جوابگوش نیستن
باید بره دنبال یه شرکت درست حسابی که کارش sms هستش

dakkeh20
April 28th, 2015, 14:10
برای بیشتر سایتهایی که بچه معرفی کردن اصلا وقتی می ری قسمت "تماس با ما " یا "لیست مشتریها" واقعا آدم دلسرد میشه

به این نتیجه رسیدم که هر کسی که مثلا میخواد یه sms تبلیغاتی ارسال کنه بیشتر این سایت ها راحت میتونن بهش خدمات بدن و بهترین قیمت رو (رقابتی) میدن بهش
ولی
ولی
ولی
هر کسی که بخواد قسمت فعال سازی اکانت کاربران (عضویت) یا ارسال هایی مانند بانک ها داشته باشه هّیّچّ کدوم از این سایت ها جوابگوش نیستن

اگر دید هر کار دولتی و یا خصوصی درست کار ارباب رجوع رو در کمترین زمان راه انداخت مابقی هم میتونن !

واقع بین باشید .

hamid.soltani92
April 28th, 2015, 14:10

ولی
ولی
ولی
جسارتا، مطمئنید همه وبسایت‌ها رو دقیق بررسی کردید؟! گوگل، وایبر، فیسبوک، بازار، مپنا و .... کاربر عصر فرا ارتباط هستن!
میشه برای مثال مشکل این شرکت رو بفرمایید؟

saeedj
April 28th, 2015, 15:00
صرفا جهت راهنمايي:
استارتر عزيز مشكل اصلي ارسال نشدن پيامك هاي شما (ارسال نشده-خطا در ارسال-نرسيده به مخابرات و ...) فقط و فقط بدليل بلك ليست بودن شماره مخاطين شما هست.
شما از هر شركت مطلوب مورد نظرتون كه پنل گرفتين بايد يك خط اختصاصي اپراتور 50002 يا 1000 هم تهيه كنيد و فرم تعهد مربوط به تبديل خط به خدماتي را در سربرگ رسمي شركتتون كامل و مهر امضا كنيد و بديد به مدير سامانه تا كاراشو اوكي كنه. حدا كثر 10 روز طول ميكشه تا رديف بشه.
بعد ديگه ارسالهاتون بدون مشكل خواهد بود.
البته همونطور كه اشاره كردم اين كار فقط براي اپراتور 50002 و 1000 ممكنه و ديگر هيچ. واز آنجايي كه 50002 خودش ذاتا بعضا اندكي تاخير در ارسال و مشكل داره بعضي وقتها, پيشنهاد ميكنم خط 1000 بخريد و اون رو خدماتيش كنيد.
حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره.
موفق باشيد

mask-online
April 29th, 2015, 01:03
با سلام خدمت شما
در خصوص ارسال باید خدمتتون عرض کنم
اگر شماره بلک لیست باشه به هیچ عنوان ارسال نخواهد شد
اگر پیامک ها تبلیغاتی نیستند خط عبور از بلک لیست ارائه خواهد شد
اگر کیفیت براتون مهمه پیشنهاد ما اپراتور 2000 و سپس 1000 و بعد 3000 هست
از نظر پشتیبانی همیشه در کنار کاربران خواهیم بود
در صورت تمایل سامانه بصورت آزمایشی خدمتتان تقدیم میگردد

sahar_shamsipor
April 29th, 2015, 18:14
حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره.
موفق باشيد
شما جوری نوشتی با توجه به پستهای قبلی پیشنهاد ندم بهتره من فکر کردم چی شده

شايد خودخواهي به نظر بياد ولي: مسلما سايت خودمون رو پيشنهاد ميدم كه كار و تخصص ما صرفا فقط پنل پيامك هست
max-sms.ir
تا اطلاع ثانوي پشتيباني از ساعت 16 تا 23 انجام ميشه(تلفني-ايميل-تيكت داخل سامانه)
موفق باشيد
پشتیبانی از ساعت 16 تا 23 ؟
کدوم شرکتی همچین خدماتی میده آخه

اون دو شرکت رو که قبلا ازشون پنل گرفتم رو هم اینجوری شد الان نمی خوام ریختشون رو ببینم
خدمات صفر

بعد بچه ها شاکی میشن میگن شرکت ما مشکلی نداره

یه وب سرویس میخوام که sms های کوفتی رو بتونم از برنامه حسابداری ارسال کنم
خواهشا اگه شرکت درست حسابی می شناسین معرفی کنین

هر چند هیچ امیدی به پیدا کردن شرکت رسمی نمی ره ولی گفتم این انجمن حداقل کسایی هستن که بتونن راهنمایی کنن

- - - Updated - - -

کاش میشد توی انجمن به تک تک این دوستان امتیاز از رضایت مند بودن داد تا بقیه دوستانی که میان از اینها سرویس بگیرن راحت تر میتونستن اعتماد کنن

هر کسی نون لیاقتش رو میخوره عزیز

یه شرکت رسمی خواستم ولی هیچ کدوم از جوابها اونی نبود که انتظار داشتم

سال گذشته یه تایپیک ایجاد کردم و با راهنمایی دوستان از دوتا از بچه ها پنل گرفتم از سال گذشته تا حالا همش با مشکل ارسال نشدن کار نکردن غیرفعال شدن شماره اختصاصی و هزار و یک دردسر مواجه شدم

اینم تایپیک سال گذشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=107124

اینم پیغام خصوصی یکی از دوستان
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26096&stc=1

saeedj
April 29th, 2015, 18:26
شما جوری نوشتی با توجه به پستهای قبلی پیشنهاد ندم بهتره من فکر کردم چی شده

پشتیبانی از ساعت 16 تا 23 ؟
کدوم شرکتی همچین خدماتی میده آخه

اون دو شرکت رو که قبلا ازشون پنل گرفتم رو هم اینجوری شد الان نمی خوام ریختشون رو ببینم
خدمات صفر

بعد بچه ها شاکی میشن میگن شرکت ما مشکلی نداره

یه وب سرویس میخوام که sms های کوفتی رو بتونم از برنامه حسابداری ارسال کنم
خواهشا اگه شرکت درست حسابی می شناسین معرفی کنین

هر چند هیچ امیدی به پیدا کردن شرکت رسمی نمی ره ولی گفتم این انجمن حداقل کسایی هستن که بتونن راهنمایی کنن

- - - Updated - - -

کاش میشد توی انجمن به تک تک این دوستان امتیاز از رضایت مند بودن داد تا بقیه دوستانی که میان از اینها سرویس بگیرن راحت تر میتونستن اعتماد کنن

هر کسی نون لیاقتش رو میخوره عزیز

یه شرکت رسمی خواستم ولی هیچ کدوم از جوابها اونی نبود که انتظار داشتم

سال گذشته یه تایپیک ایجاد کردم و با راهنمایی دوستان از دوتا از بچه ها پنل گرفتم از سال گذشته تا حالا همش با مشکل ارسال نشدن کار نکردن غیرفعال شدن شماره اختصاصی و هزار و یک دردسر مواجه شدم

اینم تایپیک سال گذشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=107124

اینم پیغام خصوصی یکی از دوستان
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26096&stc=1

خانم سحر شمسي پور-استارتر عزيز
اينم طرز حرف زدن شما در قبال راهنمايي و صحبت كاملا دوستانه و محترمانه:

شما توی کامنتی که گذاشتی جوری اومدی گفتی که "حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره." من گفتم تو آخرشی یعنی حداقل شرکت درست حسابی میشناسی یا داری

ولی اومدی چیکار کردی هان ؟ ادعات میشه ولی متاسفانه فصلی هستین نمی خوام اهانت کنم ولی کارگرهای فصلی شرفشون بیشتر از فصلی های این صنف sms هستش

من از سال 82 کارم برنامه نویسی هستش هنوز نمی تونم بگم تخصصم برنامه نویسیه ولی یه سایت راه انداختین ادعاتون میشه تخصصی دارین کار میکنین کلمه تخصص رو خرابش کردین

کاری کردین که از همه فعالان این صنف متنفرم چون باعث شدن من هر روز حرف بشنوم اونم نه واسه کوتاهی کار خودم واسه بی لیاقتی اون شخص هایی که ادعا دارن

الان این کوکواس ام اس - رایت اس ام اس - دیاکو - و ... سال گذشته ازشون پنل گرفتم همشون بی لیاقت هایی بودن عین بقیه

می فهمی خسته شدم از دستت جوجه کارگرهای فصلی که ادعای تخصصی بودن می کنن اون وقت تلفن خونه باباشون رو گذاشتن توی سایت و زمان تماس رو هم گذاشتین 16 تا 23

کاش ارزشش رو داشت کاش میشد شکایت میکردم از تک تک این جوجه ها تا حساب کار دستشون بیاد

موردي نيستو من ميزارم به حساب اينكه از دست يكي ديگه عصبي بودين.
ولي همكاران گرامي توجه كنن كه ايشون چه لحن و انتظاري دارن

TukaNet
April 29th, 2015, 18:33
دوست گرامی!

وقتی شما از عباراتی مثل "کوفتی" استفاده می کنید، نباید از لحن دیگران ناراحت بشید!

با آفرهایی که داده شده کاری ندارم ولی توی همین تاپیک چند شرکت معتبر معرفی شد

عصر فرا ارتباط (afe.ir)

فراپیامک (farapayamak.ir)

نوین‌پیامک (novinpayamak.com)

و ....

تمام این ها معرفی شدند و ساعات کاری رسمی و مشتری های شاخصی هم دارند!

اگر اینها نیاز شما رو براورده نمی کنند پیشنهاد میکنم تشریف ببرید خودتون اوپراتور اختصاصی راه اندازی کنید :)

aligoli
May 1st, 2015, 16:11

ارسـال به تفکـیک جنـسـیت و رده سـنی
ارسال کشوری ( استان و شهر و روستا )
ارسل منطقه و محله بر حسب کد پستی
خط اختصاصی 14 رقمی رایگان
ارسال از طریق دکل ایرانسل (BTS)
معتبرترین بانک اصناف و مشاغل کشور

و کلیه امکانات دیگر

رایگان
خرید از گل اس ام اس (http://my.golsms.ir/_Home/Home.aspx)

سفارش دهید و آنلاین تحویل بگیرید.

داراپیامک
May 1st, 2015, 16:34
با سلام خدمت شما

میتونید آنلاین سفارش بدید و آنلاین دریافت کنید.
سامانه پیام کوتاه داراپیامک (http://darapayamak.ir)
موفق باشید

mgtco
May 12th, 2015, 15:55
در خدمتم
تماس بگیرید

barsenov
May 25th, 2015, 01:10
سامانه هوشمند پیامکی ایده پردازان آریا
www.ariaideh.com (http://www.ariaideh.com)

لینک ثبت نام آنلاین
http://sms.ariaideh.com/OnlineRegistration.aspx

لینک سامانه پیامکی
http://sms.ariaideh.com

samansystems
May 25th, 2015, 01:12
از نوين پيامک اقدام کنيد.
www.novinpayamak.com

تلفن: 88015858

un3.ir
May 25th, 2015, 09:03
سلام

هم فروش و هم نمایندگی

نوع پیام
1000
2000
3000
5000
BTS
021
Viber

پیام فارسی
103 ریال
118.4 ریال
103 ریال
88.5 ریال
87.5 ریال
89.6 ریال
51.5 ریال

پیام انگلیسی
317 ریال
364.5 ریال
317 ریال
272.6 ریال
269.4 ریال
275.7 ریال
51.5 ریال

در صورت درخواست ارسال پیامک از طرف ما بدون هزینه های اضافی می باشد.
هزینه اضافی1 : طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی و باتوجه به بند الحاقی تبصره 19 لایحه بودجه سال 94، مبلغ 10 ریال "در زمان ارسال" به مبالغ فوق اضافه می گردد.
هزینه اضافی2 : 9 درصد ارزش افزوده به مبلغ کل پرداخت شده اضافه می شود.

http://panel.vatan-sms.ir/register.jspd