دلیل فروش: کارمند اداری هستم و وقت کافی برای رسیدگی به هاستینگ ندارم.
چند ماه قبل هم تاپیک فروش همین هاستینگ را زدم ولی با خریداران سر قیمت نهایی به توافق نرسیدیم.
ویژگی ها:
130 مشتری فعال،
بالای 80 درصد مشتری ها ماهانه پرداخت می کنند.
یک سال سابقه درخشان
رتبه نخست گوگل در جستجوی کلمه "هاست جوملا"
قالب اختصاصی
مشتریان کاملا راضی
ارائه سرویس نمایندگی ثبت دامنه ملی و بین المللی به خریدار
توجه داشته باشید که هاست و مشتری ها کاملا با هم واگذار خواهد شد.
لطفا درخواست خرید فقط مشتری ها را ارسال نفرمایید. در صورتی که همه چیز را با هم خریدار هستید در خدمتیم.
همچنین توجه داشته باشید آینده سرویس های مشتری برایم مهم است و نمیخواهم پس از واگذاری خدای نکرده برای مشتریان مشکلی پیش بیاد و ما رو بخاطر این اقدام نفرین کنند، پس به افراد کم تجربه و ... واگذار نخواهد شد.
تلفن تماس: 4066 5329 -071
با تشکر
!MihanIt!
April 27th, 2015, 20:06
درآمد: حداقل ماهیانه بین 300 الی 400 هزار تومان
خالص یا نه ؟
joomla2
April 27th, 2015, 20:11
درآمد: حداقل ماهیانه بین 300 الی 400 هزار تومان
خالص یا نه ؟
سلام،
بله خالص، خرج و مخارج سرویس را در کنید ماهانه حداقل 300 تومان سود داره.
اگر کسی وقت کافی داشته باشه میتونه سود را چند برابر کنه. با جذب مشتری و ارائه خدمات دیگر مانند نمایندگی هاست، سرور مجازی، سرور اختصاصی و دریافت سفارشات طراحی سایت که زیاد سفارش دریافت میشه اما وقت ندارم انجام بدم و مجبورم مشتری را به دوستام معرفی کنم برای انجام طراحی.
sarwhost
April 27th, 2015, 20:14
سلام
فکر کنم شما یا ... یک بار هم این سایت برای فروش گذاشته شد درسته ؟
joomla2
April 27th, 2015, 20:16
سلام
فکر کنم شما یا ... یک بار هم این سایت برای فروش گذاشته شد درسته ؟
سلام بله درسته. در پست اول راجع به تاپیک قبلی توضیح مختصری دادم. البته در اون تاپیک سر قیمت نهایی با خریداران به توافق نرسیدیم.
چند ماه قبل هم تاپیک فروش همین هاستینگ را زدم ولی با خریداران سر قیمت نهایی به توافق نرسیدیم.
دلیل فروش: کارمند اداری هستم و وقت کافی برای رسیدگی به هاستینگ ندارم.
ویژگی ها:
130 مشتری فعال،
بالای 80 درصد مشتری ها ماهانه پرداخت می کنند.
یک سال سابقه درخشان
رتبه نخست گوگل در جستجوی کلمه "هاست جوملا"
قالب اختصاصی
مشتریان کاملا راضی
ارائه سرویس نمایندگی ثبت دامنه ملی و بین المللی به خریدار
توجه داشته باشید که هاست و مشتری ها کاملا با هم واگذار خواهد شد.
لطفا درخواست خرید فقط مشتری ها را ارسال نفرمایید. در صورتی که همه چیز را با هم خریدار هستید در خدمتیم.
همچنین توجه داشته باشید آینده سرویس های مشتری برایم مهم است و نمیخواهم پس از واگذاری خدای نکرده برای مشتریان مشکلی پیش بیاد و ما رو بخاطر این اقدام نفرین کنند، پس به افراد کم تجربه و ... واگذار نخواهد شد.
تلفن تماس: 4066 5329 -071
با تشکر
یاهو مسنجر یا اسکایپ هستین ؟
s0NY
April 27th, 2015, 20:40
سرویستون ار کجاست؟ سرور مجازی یا اختصاصی ؟ یا رسیلری؟
tikweb.ir
April 27th, 2015, 22:10
اصلا ماهانه میگیم 400 هزار تومان سود خالص!
قیمت پایه هم که 4 میلیون هست
یعنی اگر خریدار به بهترین قیمت یعنی 4 میلیون تومان هم بخره
در بهترین حالت بعد از 10 ماه تازه اصل پولش برمیگرده !!
حالا مسائل سرور و پشتیبانی وقتی که قراره گذشته بشه و... بکنار
درسته که شما خیلی برای این هاستینگ زحمت کشدید و ممکنه هم در اینده سود بیشتری داشته باشه اما خب پیشنهاد میکنم یه تجدید نظری در قیمت و یا شرایط بفرمایید
در صورت مناسب بودن خریدار هستیم
hnikdel
May 14th, 2015, 11:42
قیمت بالاست.
بنظرم من حداکثر 2 میلیون ارزش داره با این درآمد فعلی.
hamra
May 14th, 2015, 13:41
اینجا فقط اطلاعات دریافت میکنند / بالاخره خریدار پیدا نمیشه ، مگر اینکه مفت بفروشید .
tandisbazar
May 27th, 2015, 00:53
سلام
لطفا قیمت پیشنهادی خودتون رو ارسال کنید
meysam021
May 27th, 2015, 01:08
سود 300 تومنی ماهانه با قیمتی که گفتید واقعا خنده داره ینی 8 ماه باید یک سرویس دهنده مشتریا رو مجانی ساپورت کنه که تازه پول خودشون در بیاد و وقتی هم در اومد
ببینی کسی جمع یا انتقال داده یا نه که 50 درصد به دلیل خود این انتقال به مشکل میخورن با هردو سرویس دهنده ، عزیزم اگر یک سرویس دهنده با سابقه باشه پست اول شما را مطالعه کنه پستم قرار نمیده ، مشتریای قبلتون هم برای همین باهاتون کنار نیومدن دست پایین بگیر عزیزم
mehrangta
May 29th, 2015, 14:57
1.500.000 خریدارم و میدونم بیشتر نمی ارزه.
HiradHost
May 29th, 2015, 21:47
دوست عزیز اوج خوشبینانه خرید سایتتون میتوان روی 1 میلیون و 800 تومان بست با این در آمد کم چون واقعا صرف نداره برای کسی که بیشتر از این خرید کنه و هر کس یک هاستینگ را از صفر بخواد به اوج برسونه با 4 میلیون بهترین تبلیغات رو میتونه انجام بده و اصلا هم نیاز به خرید یک هاستینگ از قبل فعال را نداره.