توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Always redirect to SSL در cpanel
Mrbean
April 27th, 2015, 17:09
سلام،
من روی سرور هاستینگم، از پروتوکول ssl استفاده میکنم و تمامی مشتریان رو هم مجبور کردم که به اس اس ال redirect بشن و وارد سی پنل هاشون بشن، الان میخوام برای یکی یا دو تا از دومین ها این اتفاق نیوفته و به اس اس ال redirect نشه، چطوری میتونم این کارو کنم؟
ezHost.ir
April 27th, 2015, 18:04
سلام،
من روی سرور هاستینگم، از پروتوکول ssl استفاده میکنم و تمامی مشتریان رو هم مجبور کردم که به اس اس ال redirect بشن و وارد سی پنل هاشون بشن، الان میخوام برای یکی یا دو تا از دومین ها این اتفاق نیوفته و به اس اس ال redirect نشه، چطوری میتونم این کارو کنم؟
فکر نمی کنم این امکان در سی پنل وجود داشته باشه. تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که اجبار استفاده از پورت ssl رو بردارید و استفاده از این پروتکل رو بر عهده کاربران خودتون بگذارید.
xphost
April 27th, 2015, 18:24
این اجبار ssl دو مرحله ای در سی پنل برای همه کاربرا هستش
یا باید کلا برداری یا باید برای همه باشه
Mrbean
April 28th, 2015, 09:32
این اجبار ssl دو مرحله ای در سی پنل برای همه کاربرا هستش
یا باید کلا برداری یا باید برای همه باشه
براي رسلر هم نميشه برداشت؟ يعني مشتريان رسلر رو مجبور به استفاده از ssl نكنم؟
- - - Updated - - -
مشكلم اينجاست كه يكي از مشتريان از كلردفلير استفاده ميكنه بعد وقتي ميخواد وارد سي پنل بشه به سرور redirect ميشه، اين اصلا نميخواد سي پنل باز بشه بايد چيكار كنه؟ چون نميخواد فهميده بشه از كجا هاست گرفته.
k-h
April 28th, 2015, 10:01
خیر چنین امکانی در سی پنل نیست که برای چند مشتری خاص بردارید
یا باید کامل بردارید یا باید کامل بذارید برای همه یوزر ها
TukaNet
April 28th, 2015, 10:15
- - - Updated - - -
مشكلم اينجاست كه يكي از مشتريان از كلردفلير استفاده ميكنه بعد وقتي ميخواد وارد سي پنل بشه به سرور redirect ميشه، اين اصلا نميخواد سي پنل باز بشه بايد چيكار كنه؟ چون نميخواد فهميده بشه از كجا هاست گرفته.
متوجه منظور شما نشدم
وقتی قصد باز کردن سی پنل رو دارند به آی پی سرور ریدایرکت می شوند؟ یا به host name اصلی سرور ریدایرکت می شوند؟
ezHost.ir
April 28th, 2015, 10:55
- - - Updated - - -
هیچ راهی وجود نداره. باید به طور کل ریدایرکت اجباری به پورت SSL رو لغو کنید. از قسمت Tweak Settings سی پنل این کار رو میتونید انجام بدید.
Mrbean
April 28th, 2015, 11:33
متوجه منظور شما نشدم
وقتی قصد باز کردن سی پنل رو دارند به آی پی سرور ریدایرکت می شوند؟ یا به host name اصلی سرور ریدایرکت می شوند؟
ايشون ميخواد اصلا سي پنل باز نشه! مثلا هركي domain.com/cpanel رو ميزنه اصلا باز نشه چنين كاري ممكنه؟
ezHost.ir
April 28th, 2015, 12:28
ايشون ميخواد اصلا سي پنل باز نشه! مثلا هركي domain.com/cpanel رو ميزنه اصلا باز نشه چنين كاري ممكنه؟
امکانش که وجود داره، شما میتونی مثلا آدرس
domain.com/cpanel رو به domain.com/30panel تغییر بدی و در این صورت وقتی کاربر آدرس domain.com/cpanel رو وارد می کنه وارد سی پنل نمیشه. البته باز این تغییرات برای همه کاربران بر روی سرور لحاظ میشه و نمیتونید فقط برای چند کاربر خاص این کار رو انجام بدید.
اگر به این روش علاقه داشتید بفرمایید تا بگم این کار به چه صورتی انجام میشه.
موفق باشید
Mrbean
April 28th, 2015, 13:20
امکانش که وجود داره، شما میتونی مثلا آدرس
domain.com/cpanel رو به domain.com/30panel تغییر بدی و در این صورت وقتی کاربر آدرس domain.com/cpanel رو وارد می کنه وارد سی پنل نمیشه. البته باز این تغییرات برای همه کاربران بر روی سرور لحاظ میشه و نمیتونید فقط برای چند کاربر خاص این کار رو انجام بدید.
اگر به این روش علاقه داشتید بفرمایید تا بگم این کار به چه صورتی انجام میشه.
موفق باشید
خير براي همه نميخوام، اين طرف از كلردفلير استفاده ميكنه راهي نداره كه از طريق اون غير فعال كنم؟
TukaNet
April 28th, 2015, 13:42
از redirect 301 استفاده کنید
Mrbean
April 28th, 2015, 13:47
از redirect 301 استفاده کنید
منظورتون بخش forwarding كه در كلودفلير ميباشد است؟ مسير رو به ادرس كه ميخوام تغيير بدم كار ميده؟
TukaNet
April 28th, 2015, 15:55
خیر ، redirect 301 بر روی فایل htaccess. انجام میشود
با این راه میتوانید محدودیت هایی که نیاز دارید را برای یک یا چند دامنه ایجاد کنید
Mrbean
April 28th, 2015, 16:24
خیر ، redirect 301 بر روی فایل htaccess. انجام میشود
با این راه میتوانید محدودیت هایی که نیاز دارید را برای یک یا چند دامنه ایجاد کنید
چطوري؟ لطفا رهنماييم كنيد چطوري اين كارو ميتونم بكنم؟ رو سرور بايدhtaccess. بسازم يا رو دومين مشتري؟ كدشو هم ياد بدين لطفا؟
TukaNet
April 28th, 2015, 22:36
چطوري؟ لطفا رهنماييم كنيد چطوري اين كارو ميتونم بكنم؟ رو سرور بايدhtaccess. بسازم يا رو دومين مشتري؟ كدشو هم ياد بدين لطفا؟
باید روی اکانت مشتری این کار رو بکنید و کدهایی که نیاز دارید رو در داخل فایل htaccess هاست همون مشتری قرار بدید