توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بخش دانلود سایت وردپرس
SILENCEmzs
April 26th, 2015, 23:40
سلام
من یه سایت وردپرسی دارم برای قسمت دانلودش یه سرویس اضافه می خوام خیلی هم نمی خوام حرفه ای باشه چون اول کارشه. می خوام مثلا یه لینک دانلود از سایت دیگه تو این هاست دانلود یا سرور یا هرچیزی که شما بهتر می دونید بهش بدم. این بیاد قایل رو دانلود کنه تو هاست خودش من اکسترکت کنم با رمز اون سایت منبع، دوباره زیپ کنم با پسورد خودم و لینکشو بزنم تو سایت وردپرسی خودم
ممنون می شم راهنمایی کنید چه کنم؟
یکی از فروشندگان فرمودن سرور مجازی بخرم. حالا برای یه سایت تازه کار که دانلود قراره بخش جانبیش باشه و فعلا کاربر زیاد نداره و حجم فایلایی که می خواد بذاره هم زیاد نیست، چه سرویسی بخرم؟ و چطوری کلنفیگ کنم من اصلا تا حالا با سرور مجازی کار نکردم. چجوری آمادش کنم؟ اگه کس دیگه ای بخواد آمادش کنه هزینش چجوریه؟
ممنون بابت وقتتون
vpsiran.net
April 27th, 2015, 01:00
با سلام
شما سایتتونو رو چی بالا آوردید؟
سرور ، سرور مجازی یا ....؟
SILENCEmzs
April 27th, 2015, 01:17
با سلام
شما سایتتونو رو چی بالا آوردید؟
سرور ، سرور مجازی یا ....؟
سلام
هاست اشتراکی نت افراز
jahromweb
April 27th, 2015, 01:24
سلام
برای شروع چیز زیادی نمیخواید
یک سرور رم ۱ لازم دارید که با حدود ۱۵ تا ۶۰ تومن و بالا ترمیتونید تهیه کنید (بسته به سیاست کاری فروشنده - کیفیت سرور - محل سرور)
و یک کانفیگ iis میخواید که خود فروشنده معمولا رایگان انجام میده اگر هم نده معمولا بیشتر از ۱۰ نمیگرن (چون هیچی نمیخواید فقط کافیه یک وب سرور راه اندازی بشه کار ۵ دقیقه هست)
همبن !
راه اندازی خاصی هم نداره با برنامه ی ریموت دسکتاپ واردش میشید مثل اینه که دارید یک کامپیوتر رو مدیریت میکنید
راحت وارد مرورگر میشید فایل رودانلود میکنید
بعد با winrar از حالت فشرده خارج میکنید و کار هایی که میخواید رو میکنید
اخرشم توی یک پوشه کپی میکنید و کاربرا میتونن دانلود کنن
موفق باشید
amir.h.s
April 27th, 2015, 03:37
گفته های آقای jahromweb کاملا صحیحه. اما این روش ماهانه 20-30 تومن روی دستتون خرج میزاره.
اگه حجم فایل هاتون خیلی کمه(کیلوبایتی یا چند مگابایتی) میتونید روی هاست خود سایتتون آپش کنید. فوقش اگه فضا یا پهنای باند هم کم بیاد با هزینه کمتر میتونید هاست میزبان رو ارتقا بدید.
نکنه مثبتش هم اینه که اگه سرویس دهندتون بکاپ گیری خودکار انجام بده، فایل های شما امنیتشون تضمین میشه.
اما یادتون باشه، بالاخره یه روز از وی پی اس استفاده خواهید کرد. وقتی هم طعمش رو بچشید دیگه نمیتونید ازش دل بکنید:53:
jahromweb
April 27th, 2015, 03:53
گفته های آقای jahromweb کاملا صحیحه. اما این روش ماهانه 20-30 تومن روی دستتون خرج میزاره.
اگه حجم فایل هاتون خیلی کمه(کیلوبایتی یا چند مگابایتی) میتونید روی هاست خود سایتتون آپش کنید. فوقش اگه فضا یا پهنای باند هم کم بیاد با هزینه کمتر میتونید هاست میزبان رو ارتقا بدید.
نکنه مثبتش هم اینه که اگه سرویس دهندتون بکاپ گیری خودکار انجام بده، فایل های شما امنیتشون تضمین میشه.
اما یادتون باشه، بالاخره یه روز از وی پی اس استفاده خواهید کرد. وقتی هم طعمش رو بچشید دیگه نمیتونید ازش دل بکنید:53:
باسلام
حرفتون تاحدودی درسته
اما مشکل این هست که از نظر قانونی این کار مشکل داره و فقط درحد ۱ تا ۱۰ تا فایل ۲ ۳ مگابایتی را میتوان چشم پوشی کرد
بهتر بگویم : میزبانی فایل یا فایل هاستینگ در هاست اشتراکی ممنوع است به علت فشار روی هارد و طولانی شدن بکاپ گیری و ...
درصورت تشخیص هاست ساسپند میشود
مثلا یکی از دوستان سایت مذهبی روی طلاهاست داشت(حرفه ای) و به علت اپلود کمتر از ۱ گیگ مداحی هاست ساسپند شد
قصد تخریب طلاهاست ندارم همه ی همکاران به همین صورت هستند خود بنده هم برخورد میکنم فقط یک مثال بود
برای کاهش هزینه میتوانید هاست دانلود تهیه کنید
هاست دانلود خوب با ۱۰ گیگ فضا را میتوانید با چیزی حدود ۵ تا ۱۰ تومان ماهانه تهیه کنید
البته افر ۵۰ گیگ حدود ۵ تومن هم پیدا میشود ...
موفق باشید
amir.h.s
April 27th, 2015, 04:12
من اين قانون رو نميدونستم. پيشنهادم براساس سرويس دهنده سايت خودم بود كه اين قانون براش تعريف نشده يا شايد من اونو نديدم(البته روي هاست ميزبانم، فايل واسه دانلود نگذاشتم تا حالا)
بررسي كنيد اگر هاستينگي كه باهاش كار ميكنيد همچين محدوديتي داشت ، بهتره همون هاست دانلود رو بخريد(بين ٥تا١٥تومن ماهانه) چون ميگيد حجم اطلاعات كمه ، ميتونيد فايل هارو از طريق ftp منتقل كنيد.
SILENCEmzs
April 29th, 2015, 09:32
من اين قانون رو نميدونستم. پيشنهادم براساس سرويس دهنده سايت خودم بود كه اين قانون براش تعريف نشده يا شايد من اونو نديدم(البته روي هاست ميزبانم، فايل واسه دانلود نگذاشتم تا حالا)
بررسي كنيد اگر هاستينگي كه باهاش كار ميكنيد همچين محدوديتي داشت ، بهتره همون هاست دانلود رو بخريد(بين ٥تا١٥تومن ماهانه) چون ميگيد حجم اطلاعات كمه ، ميتونيد فايل هارو از طريق ftp منتقل كنيد.
سلام
ممنون از همه دوستان به خاطر وقتشون و جواب های کامل
چند تا سوال هست برام
هاست دانلود که فرمودید، باید از روی هارد خودم فایل توش بذارم؟ اگر اینجوری باشه مناسب من نیست. من نمی خوام دانلود و آپلود از روی هارد خودم انجام بدم. یعنی اصل موردم اینه فعلا.
سوال بعدی این که فایل هایی که روی سرور مجازی می ذاریم که کسی پاک نمی کنه؟ برای بکاپ و اینا چجوریه؟ آیا روی همون سرور مجازی می شه خود سایت رو هم بالا آورد؟ آیا روش درستیه یا خیر؟ چون یه جا گفته بودن سایت رو رو هاست اشتراکی بیاریم بالا و دانلود رو روی سرور مجازی.
ممنون
أوستان لطفا مشخصاتی که سروری که باید بخرم هم لطف کنید بگید. مثلا ویندوز یا لینوکس؟ رم چقدر؟ پورت چقدر؟ ببخشید زیادی آماتوریه:دی
- - - Updated - - -
سلام
دوستان امیدوارم اسپم نباشه. کسی پاسخی نداشت؟
ممنون