ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حملات دیداس ddos

star900
April 26th, 2015, 19:28
با سلام
نمیدونم مکان درستی برای تاپیکم هست یا نه!
حدود نه ماه هست به سایتمون حمله دیداس میشه که به شدت باعث جلوگیری از پیشرفت اون شده که این اواخر حملات خیلی شدیدتر از قبل و از طریق گوگل بوت انجام میشه (دقیق نمیدونم ولی توی log هاست تمام با لینک گوگل بوت هست و باعث افت خیلی شدید در گوگل هم شده، چند بار هم هاست عوض کردیم هاست های بنام و جزء 10 هاستینگ برتر ایران (مثلا!) ولی هر بار جوابمون کردن و نتونستن کاری بکنن!
البته همه هاست اشتراکی بودن

الانم از دوستان و اساتید محترم درخواست کمک دارم

که اگه امکانش هست سرویس هاستینگ یا سرور مجازی و یا هر روشی که بشه جلوشو گرفت بهم معرفی کنید ممنون میشم

البته فقط این روش ها پیشنهاد نشه چون کار ساز نبوده برام! استفاده از افزونه - بلاک ای پی ها رنج ای پی ها و یا بلاک ای پی کشوری با استفاده از .htaccess - استفاده از cloudflare نسخه فری!

با تشکر

aligoli
April 26th, 2015, 19:36
با سلام
حدود نه ماه هست به سایتمون حمله دیداس میشه که به شدت باعث جلوگیری از پیشرفت اون شده که این اواخر حملات خیلی شدیدتر از قبل و از طریق گوگل بوت انجام میشه (دقیق نمیدونم ولی توی log هاست تمام با لینک گوگل بوت هست و باعث افت خیلی شدید در گوگل هم شده، چند بار هم هاست عوض کردیم هاست های بنام و جزء 10 هاستینگ برتر ایران (مثلا!) ولی هر بار جوابمون کردن و نتونستن کاری بکنن!

که اگه امکانش هست سرویس هاستینگ یا سرور مجازی و یا هر روشی که بشه جلوشو گرفت بهم معرفی کنید ممنون میشم

البته فقط این روش ها پیشنهاد نشه چون کار ساز نبوده برام! استفاده از افزونه - بلاک ای پی ها رنج ای پی ها و یا بلاک ای پی کشوری با استفاده از .htaccess - استفاده از cloudflare نسخه فری!

با تشکر

عمده بازدید شما از خارج از کشور هست ؟
از چه سرویسی استفاده می کنید و مشخصات دقیق آن چیست ؟

مینا-صیفی
April 26th, 2015, 19:52
با سلام

با تشکر

شما فقط هاست در این مورد از ایشان خریداری کنید و صحبت کنید جریان بگید این میتونه مشکل شما را حل کنه www.central-hosting.com

007
April 26th, 2015, 19:55
با سلام

با تشکر
س گرافی از حملات دارین و مقدار حملات؟

star900
April 26th, 2015, 20:22
عمده بازدید شما از خارج از کشور هست ؟
از چه سرویسی استفاده می کنید و مشخصات دقیق آن چیست ؟

بله از تمام نقاط میشه گفت بیشتر از چین ولی به چین ختم نمیشه
من یک هاست نمایندگی از پارس پک گرفتم با منابع تقریبا اختصاصی استفاده میکنم

- - - Updated - - -

سلام.
بنده میتونم به صورت تضمینی جلوی حملات سایتتون رو بگیرم.
۱۵ روز اول رو هزینه پرداخت نمی‌کنید. در صورت مناسب بودن تمدید می‌کنید.
ارادتمند.

سلام لطفا در مورد روش یا نحوه کارتون بیشتر توضیح بدید و چطوری میتونم مزاحمتون بشم؟

- - - Updated - - -

شما فقط هاست در این مورد از ایشان خریداری کنید و صحبت کنید جریان بگید این میتونه مشکل شما را حل کنه www.central-hosting.com (http://www.central-hosting.com)

با تشکر از شما بله با ایشون تماس گرفتم منتها فعلا انلاین نیستن

- - - Updated - - -

س گرافی از حملات دارین و مقدار حملات؟

راستش در این موارد تخصصی ندارم ولی فکر کنم شدید باشه که نت افراز و پارس پک از پسش برنیومدن! یعنی در واقع هیچ کار نکردن!! حمله کننده هم بسیار سمج هست و فقط میخواد حتما از میدان به درمون کنه! تمام روش هارو طی کردم ولی هر بار به یک بن بست رسیدم

مینا-صیفی
April 26th, 2015, 20:24
بهشان تماس تلفنی یا تیکت بزنید یاهو فعلا نیستند اما حتما ارتباط باهاشون برقرار کنید و بگید از سمت من تماس میگیرید بهتر هست با تشکر .

InterServer.ir
April 26th, 2015, 20:33
سلام

نوع حمله رو ذکر کنید که به صورت بازدید سایت هست یا حمله به پورت های سرور؟

در جواب اینکه 10 هاستینگ اول ایران نتونستند کاری کنند شما هاست با DDOS Protection خریداری کردید و نتونسند کاری کنند ؟

star900
April 26th, 2015, 20:38
بهشان تماس تلفنی یا تیکت بزنید یاهو فعلا نیستند اما حتما ارتباط باهاشون برقرار کنید و بگید از سمت من تماس میگیرید بهتر هست با تشکر .

چشم
حتما حتما این کارو میکنم

یکی از دوستان بهم خصوصی زده متاسفاته چون سابقه فعالیت ندارم نمیتونم جوابشو بدم
ایشون میفرمایند سرور مجازی بگیر و ای پی های مهاجم رو بلاک کن مشکلت حل میشه ایا اساتید همینطوره؟ با گرفتن سرور مجازی مشکلم حل میشه؟
البته باید عرض کنم تعداد ای پی ها مهاجم خیلی زیاده طقریبا میدونم کار کی هم هست!

- - - Updated - - -

سلام

نوع حمله رو ذکر کنید که به صورت بازدید سایت هست یا حمله به پورت های سرور؟

در جواب اینکه 10 هاستینگ اول ایران نتونستند کاری کنند شما هاست با DDOS Protection خریداری کردید و نتونسند کاری کنند ؟

بنده عرض کردم در این زمینه هیچ تخصصی ندارم یک کاربر معمولی در زمینه امنیت و شبکه هستم خیر DDOS Protection خریداری نکردم بهشون گفتم هر راهی هست بهم بگید اونا هیچ جوابی ندادن تنها کاری که کردن دست رسی هارو بستن و محدود کردن به ایران

InterServer.ir
April 26th, 2015, 20:57
پس از این نظر نمی تونید بهشون اشکال بگیرید معمولا شرکت هایی که تعداد مشتریانشون بالاتر هست نمی تونند زمان زیادی برای یک سایت بگذارند و معمولا در چنین شرایطی همین برخورد رو با هر سایت مشابه می کنند. حملات دیداس هم بی دلیل خطرناک ترین حملات اینترنتی لقب نگرفتند کمتر شرکتی قادر به دفع کامل این حملات هست بعضی حملات رو فقط میشه کمش کرد تا سایت آنلاین بمونه و موردی پیش نیاد!

نوع حملات و لینک ساییتون رو برام پیام خصوصی کنید تا کمکتون کنم .
در پیام خصوصی در مورد تشخیص نوع حملات راهنماییتون می کنم

Mr.Pouria
April 26th, 2015, 21:05
اگر تمایل دارید و میتونید هزینه بکنید من با مدیر سنترال هاست براتون صحبت میکنم یه پکیج با تخفیف در اختیارتون بزارن ... یکی از دوستان نزدیک بنده هستن ایشون ...

به دو روش میتونن جلوی حملات رو براتون بگیرن !

یکی قرار دادن دیداس پرودکشن روی هاست فعلی شما !

یکی انتقال سایت شما به سرور های خودشون ...

IranSpace
April 27th, 2015, 23:18
با سلام باید سرویس DDOS Protection استفاده کنید هستند سایتهای خارجی که ارائه میدن ولی چون اینجا تاپیک آمورشی و خلاف قوانین هست اینجا نمیزارم اگر تمایل داشتین پی ام بدین تا سایتو خدمتتون اعلام کنم.

pc-narmak
April 28th, 2015, 12:26
تنها راه مقابله فایروال سخت افزاری کانفیگ شده می باشد

entezar
April 29th, 2015, 00:14
لینک وبگاهتون به همراه نوع حمله رو اگه میدونین یا محتویات لاگ رو برام بفرستین تا اگه کمکی از دستمون بر میاد انجام بدیم.

jahromweb
April 29th, 2015, 00:37
سلام
بستگی به نوع دیداس داره اگر دیداس لایه ۷ باشه میتونید یک سرور مجازی تهیه کنید و بدید به جناب سنجری (مدیر یاس ای تی) براتون کانفیگ کنن در این ضمینه تخصص بالایی دارن
درغیر این صورت به جناب بینایی (مدیر سنترال هاستینگ ) مراجعه کنید و از دیداس پروتکشن اون ها استفاده کنید (سیستم اون ها بجز مقاوت دربرابر انواع دیداس ،‌ دربرابر موارد امنیتی دیگر هم سایت شما را امن میکند
موفق باشید

30SecondToMars
May 8th, 2015, 08:45
جناب، من هم یکی از سایتهام بعد از حملات دی داسی که منجر به ساسبند شدن هاست شد، با کاهش بازدید 90 درصدی مواجه شدم و از 8000 بازدید کننده رسیدم به 500 دونه در روز...!
بعد از گذشت 1 ماه هنوز مشکل برطرف نشده....!
حالا نمیدونم مشکل از چی هست؟!!!
اصلا نمیدونم آیا مشکلی هست؟
آیا الگوریتم های گوگل تغییر کردند؟!!!
یا مثل شما تحت حملات دی داس هستم؟ از کجا بدونم زیر حملات دی داس هستم؟ شما از کجا میدونی زیر حمله ای؟

pardishosting
May 8th, 2015, 09:59
جناب، من هم یکی از سایتهام بعد از حملات دی داسی که منجر به ساسبند شدن هاست شد، با کاهش بازدید 90 درصدی مواجه شدم و از 8000 بازدید کننده رسیدم به 500 دونه در روز...!
بعد از گذشت 1 ماه هنوز مشکل برطرف نشده....!
حالا نمیدونم مشکل از چی هست؟!!!
اصلا نمیدونم آیا مشکلی هست؟
آیا الگوریتم های گوگل تغییر کردند؟!!!
یا مثل شما تحت حملات دی داس هستم؟ از کجا بدونم زیر حملات دی داس هستم؟ شما از کجا میدونی زیر حمله ای؟

مشکل دیداس حل شده ؟

30SecondToMars
May 8th, 2015, 11:24
مشکل دیداس حل شده ؟

راستش نمیدونم الان دی داس هستم یا نه (هاست دارم). ولی به هر حال این وضع کنونی هاستمه

CPU Usage : 0 / 100 %
Memory Usage: 39.2 / 1024 MB
Physical Memory Usage: 176 / 1024 MB
Entry Processes: 1 / 20
Number of Processes : 1 / 100

البته گاهی وقتا، وقتی 10 تا پیج رو با هم باز میکنم خطا میده: Resource Limit Is Reached
The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later

در حالی که قبل از حمله ی ماه پیش، هر لحظه تا 80 آنلاین هم توی سایت بودن. الان شده 5 تا دونه آنلاین !

pardishosting
May 8th, 2015, 11:47
گوگل وب مستر رو بررسی کردید ؟

30SecondToMars
May 8th, 2015, 11:56
گوگل وب مستر رو بررسی کردید ؟

بله. اونجا هم همه جاش رو چک کردم، هیچ مشکلی نیست و همه چیز اوکی هست ...!!!

nooshzad
May 9th, 2015, 16:51
سلام دوست گرامی:
برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد حملات DDOS به دست بیاری بهت پیشنهاد می کنم این مقاله را حتما بخون :
http://linux-web.ir/articles/hosting-articles/ddos

در این مقاله روش های جلوگیری از حملات DDOS گفته شده است.